HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Nesrincim ibrahim yücel koseye gittin mi?? Gerçekten anlıyor o adam. Zeki beyden daha çok ibrahim beyden memnun kaldım ben.. Sıkma canını geçmişler olsun. En azından tüp bebek yaparsın ne olacak sanki..

yok ona hiç gitmedim medisarayda fatih beyle burcu hanım gördü bu kez hepsi aynı diyor orda nur hilal görmüştü şu hayıt otuna başladım denizlide bir doktor dedi çoğu kullanmış fayda görmüş bende başladım bakalım

kızlar valla ben adet düzensizliği ve yumurtlama için çörek otu kürünü 1dönem kullandım.ve o aydan beri adetim hep günü gününe geliyor.ve yumurtlamalarımda tam belirgin oluyor.kesinlikle tavsiye ederim.tabi benim sorunum farklı olduğu için sonuç alamadık o ayrı.

inşallah canım ben dayanamıyorum artık bebek görünce gidip sevesim geliyo ama deli muamelesi görmeye başladım artık. bebek severken ağlıyorum eşim kızmaya başladı bende suçu doktora atıp sözüm ona kendi vicdanımı rahatlatıyorum

nesrinim hoşgeldin. bende anlamadım nasıl değişti neden bana verildi haberim yokken olmuş inan bana ben senin haberin ve rızan var sanıyodum ama sen geldiğine göre artık sen alabilirsin gönül rahatlığıyla geri verebilirim görevi. valla bak kimseyi silmedim eklemedim sadece batlarını değiştirmemi isteyenler oldu onu değiştirdim :))

Inşallah faydasını görürsün. Dene bakalım biraz da onu. Ama bak ben zeki beye gittim sema hanıma gittim oyaladilar hep beni. Ibrahim bey direkt ankaraya yönlendirdi.ii bir üniversite hastanesinde ameliyat ol buralarda oyalanma dedi.. Inşallah gerek olmaz ama bir kere gitmeni oneririm..

Ekinci canım sen nerelerdesin? Sorunun neydi senin acaba??

Kuzularrr nasil guzelsiniz sizz bebisler iyice buyumus artik kendilerini gostermisler esradan sezgiden gizemden bekliyoruz artik bebis fotolari saglikla kucaginiza aldiginiz gunleride gorelim insallahhh:))darisida basimiza tabikii :)))

hadi bakalım hayırlı olsun.. Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsinn valla şekerim bende bir göbek var akıllara zarar. herkes bebek mi var diyo ama bu bebek göbeği değil ben biliyorum ayıptır sölemesi 63 kilo olmuşumdaa

geçer canım 1 aya :) azı gitti çoğu kaldı yaniii nasıl moral verdim dimi
limon iyi geliyo bana bi dene kuşum istersennn :)

ayy ondan önceleri yememk yiyebiliyodum ama bugünden itibaren yemekte yiyemiyorum. bende bolbol elma yiyom limonu hiç denememiştim bi deneyim bakayım onuda sağol kuzum

göbek deliğini filn bilemem ama bende de olmuştu o akıntı :)

ateşin nekaa güzel :) üstelik DPO13tesin.. İnşallah hayırlı haberler verir bu tablo bize.. :)

Günaydın nesnesim.. geçmiş olsunn İnşallah tüp bebek tedavisine gerek kalmadan hamile kalırsın.

herkese günaydın kızlarr bol güzel haberli, mutlu, sağlıklı bir hafta olsun hepimiz için nasılsınızz ??

günaydınnnn cnlarımmmm cumadan beri çok giremedmmmm topike amaaaaa calışmalara 18 i itibariyle basladık bakalım vira bismillah hakkımızda hayrlısı olsun :)

listenin güncel kalması için ve en sürekli sen girebildiğin için sana geçti.ben ilettim kazene ebda dedi hatta ki haklıydı şubat mart batları duruyodu nesrin yoğunluktan ilgilenemiyo haklı o da.güncel değildi yani

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlarr bol güzel haberli, mutlu, sağlıklı bir hafta olsun hepimiz için nasılsınızz ??

Gunaydın sekerım..

Benim cok uykum var
Otobüste kafam duse duse uyudum. Düğün dernek bitmiyor ki cok yoruldum yaz geldi bitmiyor planlar ben uyumak istiyorum ama ya

listeyi düzenlemek istedim olmadı tabloyu baştan yapayım dedim sistemdenmi anlamadım yapamadım.yogunluktan giremedim haklısınız ama en azından bir bilgimin olmasını isterdim bana böyle bir şey sunulsa karşı çıkacakda deyildim yeri geldim şifremi verdiğim oldu girmediğim zmanlar düzenleme yapılması için.neyse geri istemiyorum topiği en doğrusuda bu

mesaj kutuna bakarsan haber verdim nesrin ablacım..
göremediğim için karşılıklı bi sohbet sırasında söylemem mümkün olamazdı tahmin etceğin gibi.

kızlar bakın başka bi topikten buldum bunu ve bunu yazan kişinin kan sonucu pozitif çıkmış:))))

"Ben de adetime bir hafta kala yaptırdım. 0.1 çıktı. Adetime üç gün kala idrar testi yaptım iki tane. ikisi de pozitif çıktı. ertesi gün tekrar iki tane yaptım yani adetime iki gün akala yine pozitif çıktı. Şimdi de adet tarihimi bir gün geçti kan testi yaptırdım. Akşam sonucu alacağım. Çok heyecanlıyım vakit nasıl geçecek bilmiyorum. Ne olur dua edin bana."

nesrin günaydın geçmiş olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın yinede attığın adım büyük en azından tüpü denedim dersin hayırlısı olsun hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…