- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.561
Nesrincim ibrahim yücel koseye gittin mi?? Gerçekten anlıyor o adam. Zeki beyden daha çok ibrahim beyden memnun kaldım ben.. Sıkma canını geçmişler olsun. En azından tüp bebek yaparsın ne olacak sanki..
İnsallah hersey yolunda der canim doktor umutsuzluga kapilma sakin sen bi kere hamile kaldin allah nasip etmedi ama bu sefer ki cok saglikli olucak allah dermansiz bi dert bi hastalik vermesin kuzum sen yeterki moralini umudunu yuksek tut o bebek buraya gelecek baska yolu yok cunku onu cok isteyen cok seven ozlemle bekleyen cok tatli bi annesi var :))
günaydın canım rahatsızlandım geçen hafta raporluydum 3 doktor gördü hepsi ayrı ayrı şeyler söyledi kisten dolayı bu arada hayıt otunu tavsiye ettiler 3 ay kullanacam ilaç kullanmayacam 6 ay içinde hamile kalamazsam tüp bebek.
topik de deyişmiş şaşırdım hayırlı olsun
Inşallah faydasını görürsün. Dene bakalım biraz da onu. Ama bak ben zeki beye gittim sema hanıma gittim oyaladilar hep beni. Ibrahim bey direkt ankaraya yönlendirdi.ii bir üniversite hastanesinde ameliyat ol buralarda oyalanma dedi.. Inşallah gerek olmaz ama bir kere gitmeni oneririm..
Kizlarr nasilsinizz??bugun benim tam 2 ayim doldu korunarak ve biraz once acilisi yaptik :)) 2 ay yeterlidir heralde dedik korunmayi biraktik hayirlisiysa olur zaten asil calismalar fazla mesailer diger ay olucak ama bu ay gelisi guzel devam edicez :))yanii cimcimemm bat 6 haziran benim yazabilirmisin :))
Kuzularrr nasil guzelsiniz sizz bebisler iyice buyumus artik kendilerini gostermisler esradan sezgiden gizemden bekliyoruz artik bebis fotolari saglikla kucaginiza aldiginiz gunleride gorelim insallahhh:))darisida basimiza tabikii :)))
geçer canım 1 aya :) azı gitti çoğu kaldı yaniii nasıl moral verdim dimi
limon iyi geliyo bana bi dene kuşum istersennn :)
Kızlar normal döngüme göre yarın bat ama ateş tabloma göre daha 6 gün önce yumurtladım.
Birkaç gündür göbek deliğimde batma, kasıkta ve belde ara ara sancı var. Normalde adet öncesi kahve lekelenmem olurdu ama bugüne kadar birşey yok.
Sadece her zamandan farklı olarak, afedersiniz ama sümük gibi akıntı var hafif beyazımsı sarımsı gibi ve vıcık değil biraz katımsı.
Doktor mucize olur demişti ama, yine de kafama takmadan edemiyorum..Sizin de bata yakın böyle bir akıntınız olmuş muydu??:26:
kızlar ateş tablom bu 442474 Ovulation charts on FertilityFriend.com
göğüslerim ağrıyor ama adet dönemindede ağrırdı (bu kadar erken ağrırımıydı adet olduğum günmü ağrırdı hatırlamıyorum) bide bikaç gündür sanki krem gibi beyaz akıntı var hadi yorumlaın bakalım
günaydın canım rahatsızlandım geçen hafta raporluydum 3 doktor gördü hepsi ayrı ayrı şeyler söyledi kisten dolayı bu arada hayıt otunu tavsiye ettiler 3 ay kullanacam ilaç kullanmayacam 6 ay içinde hamile kalamazsam tüp bebek.
topik de deyişmiş şaşırdım hayırlı olsun
inşallah canım ben dayanamıyorum artık bebek görünce gidip sevesim geliyo ama deli muamelesi görmeye başladım artık. bebek severken ağlıyorum eşim kızmaya başladı bende suçu doktora atıp sözüm ona kendi vicdanımı rahatlatıyorum
nesrinim hoşgeldin. bende anlamadım nasıl değişti neden bana verildi haberim yokken olmuş inan bana ben senin haberin ve rızan var sanıyodum ama sen geldiğine göre artık sen alabilirsin gönül rahatlığıyla geri verebilirim görevi. valla bak kimseyi silmedim eklemedim sadece batlarını değiştirmemi isteyenler oldu onu değiştirdim :))
herkese günaydın kızlarrbol güzel haberli, mutlu, sağlıklı bir hafta olsun hepimiz için nasılsınızz ??
günaydınnnn cnlarımmmm cumadan beri çok giremedmmmm topike amaaaaa calışmalara 18 i itibariyle basladık bakalım vira bismillah hakkımızda hayrlısı olsun :)
listeyi düzenlemek istedim olmadı tabloyu baştan yapayım dedim sistemdenmi anlamadım yapamadım.yogunluktan giremedim haklısınız ama en azından bir bilgimin olmasını isterdim bana böyle bir şey sunulsa karşı çıkacakda deyildim yeri geldim şifremi verdiğim oldu girmediğim zmanlar düzenleme yapılması için.neyse geri istemiyorum topiği en doğrusuda bu
Gunaydın sekerım..
Benim cok uykum var
Otobüste kafam duse duse uyudum. Düğün dernek bitmiyor ki cok yoruldum yaz geldi bitmiyor planlar ben uyumak istiyorum ama ya
mesaj kutuna bakarsan haber verdim nesrin ablacım..
göremediğim için karşılıklı bi sohbet sırasında söylemem mümkün olamazdı tahmin etceğin gibi.
ahhh ahh kıyamamm düğün bitmiyo hee sizin ailede
bişey sorabilirmiyim ikili testi sen ne zaman yaptırmıştııınnn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?