HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım 11+4 muydum neydı yanı 12 haftalık gıbı bısı ıken yapıldı.
Hakıkaten sezon acıldı sureklı kosturmaca modu

31 mayısa aldım randevu 11+4 oluyorum bende o gün ama benimki önden gidiyo bikaç gün sanırım canım.doktorumuda değişcem kadın bana ne ikili ne bişey anlatmadı bahsetmedi gün vermedi.çok yoğun unuttu diyorum e daha kötü bunu unuttuysa herşeyi unutur.bilmesem böyle bi test olduğunu o zaman nolcak.hastaneyide değiştim medipole aldım randevu oof ne zor adam gbi doktor bulmakk

Gunaydın sekerım..

Benim cok uykum var
Otobüste kafam duse duse uyudum. Düğün dernek bitmiyor ki cok yoruldum yaz geldi bitmiyor planlar ben uyumak istiyorum ama ya

ayy tabe sezon açıldı artık sürekli koşuşturma olur hiç bitmez. ama sen genede dinlenmene özen göster ebbeğim yorma fazla kendini :)

canımcım sen bi test yapsana yaa.. minnak bi idrar testi..

ayy tabe sezon açıldı artık sürekli koşuşturma olur hiç bitmez. ama sen genede dinlenmene özen göster ebbeğim yorma fazla kendini :)

canımcım sen bi test yapsana yaa.. minnak bi idrar testi..

cumartesi minnak felan değil baba gibi kan testinde koskoca 1,40'ı gördüm ya daha cesaret edemiyorum bide eşimden korkuyorum çok kızdı cumartesi ben üzülünce şimdide yapıp negatif görürsem daha konuşmaz benle neymiş o biliyomuş o iyi yapmış varmış bu ay ben üzülüp bebeğimizi üzüyomuşum

canım guvenebılecegın doktor cok onemlı ve hakıkaten bu test de cok onemlı aman aman sen ıhmal etme allahtan cahıl cuhal degılız bunu yaptır belkı 3 lıye gerek duymazsın bakalım bende yarın 4 lu testımı olacagım ıns :)
canım bebek onde falan dıe de sıkıntı yapma bebegı olcuyor senın kg olcuyor falan onlara gore kan testını degerlendırıolar yanı sorun olmaz bence

ay bunlar yakın dugunlerdı artık gerısı o kadar yakın olmaz yormam ama haftayada ıkı bebek gorme var bıde yatılı mısafırım gelıcek :)

canım bence sen bekle eger regl olmazsan persembe falan yap sen baya erken yaptın cunku kan testını demı batını 24 umu ne hatırlıyorum belkı yanlıs hatırlıorumdur

evett bebeğim umarım bu ayda hemen pes etmem :) bakalım eşimde kararlı bu ay mükafatını alırık inş :)

ıns cnm hadı bakalım bol kuruyemıs tuketın enerjı gerek

ama yani cumartesi de çok erkendi. neyse bekle bakalım regl gününe kadar üzme bebeğinide eşin haklı

ikiliden sonra 3lü 4lümü var bide ohooo
hepsini yaptırmak gerekiyodur heralde :44:

canım ıkılıden sonra 3 lu 4 lu ve detaylı ultrason var :)
benm doktorum 3 lu teste gerek duymuyorum sonucların guzel demıstı bana
ama 4 lu testı yapalım dedı 4 lu test daha detaylı bır test

detaylı ultrason ıcınde 20 haftamızda dedı ıste bakalım detaylı ultrasonda herseyı goruyorlar kalp kapacıklarına kadar kemıklerını sayıyor tırnaklarını kırpıklerıne kadar herseyı mılımetrık goruyor

ben sana sorarım sırada ne var diye doktordan daha iyi anlattın

ayyy devamı da mı var bunların. Tühtüh Allah kolaylık versin sana. İşten bari izin al olmaz böle :)

yatılı mısafırım gelecek bana ızın verırmısınız mı dıyım kız
artık gucum yettıgı kadar fazlasını gelen arkadaslara devretcem ben yoruldum yemegı hazırlayın dıcem herhalde

ben sana sorarım sırada ne var diye doktordan daha iyi anlattın

bıde tetanoz asımız var kızlar 20 haftamız da mı ne yapılıyordu ben takvımıme not aldım.
Dogum sırasında gobek kordonunu keserken rısk oluyormus yaptırılması cok onemlı ımıs ben agustos ayında oldum ama olsun yıne yapalım dedı. saglık ocagında oluyor kızlar arayın sorun benım asım ne zaman benı asılıcanız mı diye

Son düzenleme:
yatılı mısafırım gelecek bana ızın verırmısınız mı dıyım kız
artık gucum yettıgı kadar fazlasını gelen arkadaslara devretcem ben yoruldum yemegı hazırlayın dıcem herhalde

valla bence bi sakıncası yok :)) yani sen iki canlısın. ben bile daha küçük olmasına rağmen çabuk yoruluyorum ayakta çok kalınca belim kopuyo. senin yükün ağırlaştı. evet söle gelenler yapsın hatta gelirken yemek getirsinler

ayy canım allah yardımcın olsun uzun yorucu koşturmaca seni bekliyo yorma kendini boşver nazın geecek insanlarsa çok yorgunum de onlara yaptır
24 canım bat yanlış değilsin bakalım az kaldı beklicem artık yapcak bişey yok

ama yani cumartesi de çok erkendi. neyse bekle bakalım regl gününe kadar üzme bebeğinide eşin haklı

erkendi biliyorum ama ne biliyim progesteron okadar yüksek çıkınca bide doktor acaba istesekmiki gebelik testi deyince heyecan yaptım işte dayanamadım

canım bak sımdı sana soyle acıklayım sen umıtlenesın dıye degıl ama rabbım hayırlısını nasıp etsın ne umıtlendırıp sonra uzul ısteerım nede sımdıkı gıbı canını sık ama ben batım 23subat ıdı o gun yaptırdım kan testını 91 cıktı degerım
eger her gun deger 2 katına cıkıorsa;
23/02 91
22/02 45,5
21/02 22,75
20/02 11,37
19/02 5,68
18/02 2,84
17/02 1,42

yanı bende bır hafta once yaptırsaymısım sonucum senın gıbı olurmus

işten gelecekler ama mutfagın yolunu bılen kısıler oyuzden haydı bayanlar yolu bılıyorsunuz dıyebılırım.
Sımdı senın ıcın en yorgun hıssedecegın donemmıs ben 14 haftalara kadar bıtıkdım sımdı sımdı gucum var 12 lere kadar oturmaya basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…