- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.581
nesrin günaydın geçmiş olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın yinede attığın adım büyük en azından tüpü denedim dersin hayırlısı olsun hakkında.[/QUOT
günaydın canım 6 ay daha deneyecem ilaç kullanma dediler kistlede kalabilirsin hamile kalmaya çalış dediler 2 doktorda aynısını dedi bakalım tek korkum kistin büyümesi kontrol altında olacam
canım 11+4 muydum neydı yanı 12 haftalık gıbı bısı ıken yapıldı.
Hakıkaten sezon acıldı sureklı kosturmaca modu
nesrin günaydın geçmiş olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın yinede attığın adım büyük en azından tüpü denedim dersin hayırlısı olsun hakkında.[/QUOT
günaydın canım 6 ay daha deneyecem ilaç kullanma dediler kistlede kalabilirsin hamile kalmaya çalış dediler 2 doktorda aynısını dedi bakalım tek korkum kistin büyümesi kontrol altında olacam
tabi en iyisi doktor kontrolünde olmak.bende ramazan ayından sonra tüpü deneyeceğim inşallah gerek kalmaz ama.Ne yapalım onuda deneyelim elimizden geleni yapalım.
Gunaydın sekerım..
Benim cok uykum var
Otobüste kafam duse duse uyudum. Düğün dernek bitmiyor ki cok yoruldum yaz geldi bitmiyor planlar ben uyumak istiyorum ama ya
kızlar bakın başka bi topikten buldum bunu ve bunu yazan kişinin kan sonucu pozitif çıkmış:))))
"Ben de adetime bir hafta kala yaptırdım. 0.1 çıktı. Adetime üç gün kala idrar testi yaptım iki tane. ikisi de pozitif çıktı. ertesi gün tekrar iki tane yaptım yani adetime iki gün akala yine pozitif çıktı. Şimdi de adet tarihimi bir gün geçti kan testi yaptırdım. Akşam sonucu alacağım. Çok heyecanlıyım vakit nasıl geçecek bilmiyorum. Ne olur dua edin bana."
canım çok geçmiş olsun inş tüp beebğe gerek kalmadan bebişin gelir canım
ayy tabe sezon açıldı artık sürekli koşuşturma olur hiç bitmez. ama sen genede dinlenmene özen göster ebbeğim yorma fazla kendini :)
canımcım sen bi test yapsana yaa.. minnak bi idrar testi..
haydı bakalım sekerım bu ay sıkı calısma var ve calısmalara erken pes etmek yok :)
31 mayısa aldım randevu 11+4 oluyorum bende o gün ama benimki önden gidiyo bikaç gün sanırım canım.doktorumuda değişcem kadın bana ne ikili ne bişey anlatmadı bahsetmedi gün vermedi.çok yoğun unuttu diyorum e daha kötü bunu unuttuysa herşeyi unutur.bilmesem böyle bi test olduğunu o zaman nolcak.hastaneyide değiştim medipole aldım randevu oof ne zor adam gbi doktor bulmakk
canım hadı bakalım ıns yakın zamanda senınde guzel haberlerını alırız bol bol mık mık zamanı demekkı ıns gerek kalamdan gelır nazlı bebısın :)
ayy tabe sezon açıldı artık sürekli koşuşturma olur hiç bitmez. ama sen genede dinlenmene özen göster ebbeğim yorma fazla kendini :)
cumartesi minnak felan değil baba gibi kan testinde koskoca 1,40'ı gördüm ya daha cesaret edemiyorum bide eşimden korkuyorum çok kızdı cumartesi ben üzülünce şimdide yapıp negatif görürsem daha konuşmaz benle neymiş o biliyomuş o iyi yapmış varmış bu ay ben üzülüp bebeğimizi üzüyomuşum
evett bebeğim umarım bu ayda hemen pes etmem :) bakalım eşimde kararlı bu ay mükafatını alırık inş :)
canım guvenebılecegın doktor cok onemlı ve hakıkaten bu test de cok onemlı aman aman sen ıhmal etme allahtan cahıl cuhal degılız bunu yaptır belkı 3 lıye gerek duymazsın bakalım bende yarın 4 lu testımı olacagım ıns :)
canım bebek onde falan dıe de sıkıntı yapma bebegı olcuyor senın kg olcuyor falan onlara gore kan testını degerlendırıolar yanı sorun olmaz bence
canım hadı bakalım ıns yakın zamanda senınde guzel haberlerını alırız bol bol mık mık zamanı demekkı ıns gerek kalamdan gelır nazlı bebısın :)
ikiliden sonra 3lü 4lümü var bide ohooo
hepsini yaptırmak gerekiyodur heralde :44:
cumartesi minnak felan değil baba gibi kan testinde koskoca 1,40'ı gördüm ya daha cesaret edemiyorum bide eşimden korkuyorum çok kızdı cumartesi ben üzülünce şimdide yapıp negatif görürsem daha konuşmaz benle neymiş o biliyomuş o iyi yapmış varmış bu ay ben üzülüp bebeğimizi üzüyomuşum
ikiliden sonra 3lü 4lümü var bide ohooo
hepsini yaptırmak gerekiyodur heralde :44:
ay bunlar yakın dugunlerdı artık gerısı o kadar yakın olmaz yormam ama haftayada ıkı bebek gorme varbıde yatılı mısafırım gelıcek :)
canım ıkılıden sonra 3 lu 4 lu ve detaylı ultrason var :)
benm doktorum 3 lu teste gerek duymuyorum sonucların guzel demıstı bana
ama 4 lu testı yapalım dedı 4 lu test daha detaylı bır test
detaylı ultrason ıcınde 20 haftamızda dedı ıste bakalım detaylı ultrasonda herseyı goruyorlar kalp kapacıklarına kadar kemıklerını sayıyor tırnaklarını kırpıklerıne kadar herseyı mılımetrık goruyor
ayyy devamı da mı var bunların. Tühtüh Allah kolaylık versin sana. İşten bari izin al olmaz böle :)
ben sana sorarım sırada ne var diye doktordan daha iyi anlattın
yatılı mısafırım gelecek bana ızın verırmısınız mı dıyım kız
artık gucum yettıgı kadar fazlasını gelen arkadaslara devretcem ben yoruldum yemegı hazırlayın dıcem herhalde
ay bunlar yakın dugunlerdı artık gerısı o kadar yakın olmaz yormam ama haftayada ıkı bebek gorme varbıde yatılı mısafırım gelıcek :)
canım bence sen bekle eger regl olmazsan persembe falan yap sen baya erken yaptın cunku kan testını demı batını 24 umu ne hatırlıyorum belkı yanlıs hatırlıorumdur
ıns cnm hadı bakalım bol kuruyemıs tuketın enerjı gerek
ama yani cumartesi de çok erkendi. neyse bekle bakalım regl gününe kadar üzme bebeğinide eşin haklı
ayy canım allah yardımcın olsun uzun yorucu koşturmaca seni bekliyo yorma kendini boşver nazın geecek insanlarsa çok yorgunum de onlara yaptır
24 canım bat yanlış değilsin bakalım az kaldı beklicem artık yapcak bişey yok
erkendi biliyorum ama ne biliyim progesteron okadar yüksek çıkınca bide doktor acaba istesekmiki gebelik testi deyince heyecan yaptım işte dayanamadım
valla bence bi sakıncası yok :)) yani sen iki canlısın. ben bile daha küçük olmasına rağmen çabuk yoruluyorum ayakta çok kalınca belim kopuyo. senin yükün ağırlaştı. evet söle gelenler yapsın hatta gelirken yemek getirsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?