- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.601
canım bak sımdı sana soyle acıklayım sen umıtlenesın dıye degıl ama rabbım hayırlısını nasıp etsın ne umıtlendırıp sonra uzul ısteerım nede sımdıkı gıbı canını sık ama ben batım 23subat ıdı o gun yaptırdım kan testını 91 cıktı degerım
eger her gun deger 2 katına cıkıorsa;
23/02 91
22/02 45,5
21/02 22,75
20/02 11,37
19/02 5,68
18/02 2,84
17/02 1,42
yanı bende bır hafta once yaptırsaymısım sonucum senın gıbı olurmus
ayy inş canım dediğin gibi olur benimkide böyle yükseliverir ben diyorum zaten benim bebeğim babasına benzicek babası gibi ağır canlı miskinlikten kıçını kaldırıpta kendini belli edecek kadar kan değerini yükseltemedi daha ama işte şu var hani bunu düşünmedim değil ama netten baktığım kadarıyla iki günde 2 kat artar diye yazıyo o kafamı karıştırdı
bıde tetanoz asımız var kızlar 20 haftamız da mı ne yapılıyordu ben takvımıme not aldım.
Dogum sırasında gobek kordonunu keserken rısk oluyormus yaptırılması cok onemlı ımıs ben agustos ayında oldum ama olsun yıne yapalım dedı. saglık ocagında oluyor kızlar arayın sorun benım asım ne zaman benı asılıcanız mı diye
bencede kardeslerinle. Konus. Bide para falan yollamaa yaa. Baksin basinin caresine... Alismis demekki... Ona yedirecegim diye ne demek sizden para istiyor....canim sen canini sikmaaa
hadi bskalim..bayadirrr yiktun buralarda zatennnmeger is pisirmissin:))))))
işten gelecekler ama mutfagın yolunu bılen kısıleroyuzden haydı bayanlar yolu bılıyorsunuz dıyebılırım.
Sımdı senın ıcın en yorgun hıssedecegın donemmıs ben 14 haftalara kadar bıtıkdım sımdı sımdı gucum var 12 lere kadar oturmaya basladım
tamam canım rehberim sen ol benim ahah
iyi bari o zaman çok yorulmadan atlatırsın bu zamanıda :)
demekki 14. haftaya kadar yorgunluk beni bırakmıycak.. bari mide bulantısı bıraksaa :26:
ahh canim yaa zaten isten cikinca bir ton dolasip sonra eve geliyorum hemende yatiyorum. Dun aksam kozalagin dogum gunuydu teknede yemege gitik ah ne guzel derken dayilari dedesi gelmis onlarla anasinda oturdu ikiye kadar ben 1 saat oturup kalktim.. Sabah kahvaltidan once alis verise gittik dolap bombos kalkmis bana aksam kardesimle dogum gunu kutlamamiz var diyor. Kahvaltidan sonra gitti kardesinin evinin tadilati basladi kredileri cikmis mezeme fln almislar butun aile seferber dayilari dedesi babasi esim cati onariyolar sabahtan beri kardeside evinde esiyle cocugla vakit geciyor aksama geliceklermis. Simdide bizimki aksam icin alis verise gitti kardesine hediye alicakmis onunda dogun gunu pazartesiydi hemde sebze bira fln alinmasi lazimmis. Zaten hep biz yapalim millet gelsin hazira konsun sanki biz aile olmucaz bebek beklemiyoruz evimizi yaptirmaya calismiyoruz. Soyle bana simdi hergun ayni tantana iste ben kendi derdime yanip aglamiyimda kim aglasin, adama bile guzelce anlattim derdimi sabah o bile anlamiyorken ..
Gunaydin kizlarrrr dabahtan beri uyuz uyuz yatiyoeum bulasuiklara bile el atmadim...geceleri mide agrisi gunduzleri halsizlikkk..
tetoniz 20. Haftada aile hekimine yaptirosun...bencaganda hepsini yaptirdim sonraku yillarda devam ettim hatta...o yuzden bir doz tapsak yeter dedi hemsiree...
hulyaaaaa heyecanla seni bekliyorumm canimm.
gizosss coktandir gorusenedik...kanaman vardi nolduuuu
kanama değildi canım kahve akıntı ama büyüteçle bakmak gerekiyodu görmek için o kadar ince ip gibi minicikti peçeteye gelmişti.progestana başlattı dr bişey yok ama garanti olsun dedi.bişey yok canım sonrasında gelen giden olmadı :)
Onemlu bisey olnadigina sevindimmmm... bebimde haftaya cmt. kontrol.. 10. Haftada olcamm ikili teat ister miki bendennn ben caganda ikili testi 16. Hafta yaptirdim sonuc iyiydi 3 lu ve 4 lu yu hic istemedi bile...
Gunaydin kizlarrrr dabahtan beri uyuz uyuz yatiyoeum bulasuiklara bile el atmadim...geceleri mide agrisi gunduzleri halsizlikkk..
tetoniz 20. Haftada aile hekimine yaptirosun...bencaganda hepsini yaptirdim sonraku yillarda devam ettim hatta...o yuzden bir doz tapsak yeter dedi hemsiree...
hulyaaaaa heyecanla seni bekliyorumm canimm.
gizosss coktandir gorusenedik...kanaman vardi nolduuuu
oyyy ohh ne guzel yani halsizliğin mide ağrıların değil tabiki hamiş olup hamişlikten dolayı bu şeyleri yaşaman ne güzel boşveeerr bulaşıkları sen hamilesin bulaşık temizlik hiç bişey yapmamak için dünyanın en güzel mazereti var şuan elinde sen benim evimi bi gör anaaam annemin lafı vara ynen o geçerli evim için çingen çalar kürt oynar der benim ev aynı o durumda heryer heryerde zaten az daha el atmazsan belediye çöp ev diye gelecek
buarada bende heyecanla beni bekliyorum canım
buarada kocamla son diyaloğumuzu sölüyüm sana hamile olduğumu öğrendiğim gün anlaşma imzalıcakmışız beyfendi şuan anlaşma hazırlıyomuş ne için dedim hamile olunca onu çok gıcık etmemem içinmiş bende tam tersini imzalayalım dedim sinirlendim ben anamın evinde doğururum çocuumu dedim niye annenimi gıcık etcen diyo
Ayy guldurdun beni ..anlasmaaa:))))) adam hakliii..
kızlaaaaaar yarın büyük gün
yarın 4. doktoruma gidiyorum
bu seferki yeni biri
1 aydır araştırıyorum
sonunda adam akıllı bi doktoru buldum sanırım
ama buda biraz çatlak birine benziyo
aradım yarın gelmek istiyorum dedim
neden bugün gelmiyosun dedi
ben şehir dışındayım dedim
1 saatlik yol var ya istersen gelip ben alayım
yada orda muayene edeyim diyo
manyakmı ne
yarın saat 10 da randevum var dua edin kızlar
inşallah bu sefer doğru doktoru bulmuşumdur
ve inşallah artık ilaç kullanmak zorunda kalmam
kızlaaaaaar yarın büyük gün
yarın 4. doktoruma gidiyorum
bu seferki yeni biri
1 aydır araştırıyorum
sonunda adam akıllı bi doktoru buldum sanırım
ama buda biraz çatlak birine benziyo
aradım yarın gelmek istiyorum dedim
neden bugün gelmiyosun dedi
ben şehir dışındayım dedim
1 saatlik yol var ya istersen gelip ben alayım
yada orda muayene edeyim diyo
manyakmı ne
yarın saat 10 da randevum var dua edin kızlar
inşallah bu sefer doğru doktoru bulmuşumdur
ve inşallah artık ilaç kullanmak zorunda kalmam
sapık olmasın bu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?