HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy inş canım dediğin gibi olur benimkide böyle yükseliverir ben diyorum zaten benim bebeğim babasına benzicek babası gibi ağır canlı miskinlikten kıçını kaldırıpta kendini belli edecek kadar kan değerini yükseltemedi daha ama işte şu var hani bunu düşünmedim değil ama netten baktığım kadarıyla iki günde 2 kat artar diye yazıyo o kafamı karıştırdı

Son düzenleme:

her yerde bısı yazıyor kımısı 2 gunde 2 kat dıyor kımısı 36 saat dıyor kımısıde gunde bır kat dıyor
ama benım doktorum ılk haftlarda gunde katlıyor hızla buyuyor demıstı

dusunmemeye calıs ıns persembe cuma sonuc ıı cıkar cnm

tamam canım rehberim sen ol benim ahah

işler güçler yoğun olunca giremiyorum canım birazda çok kafaya taktığımı farkettim biraz uzak kalıp bebiş meselesini düşünmemek istedim o yüzden giremedim bi süre.. Bu ay işi iyi pişiriyorum hayırlısı olsun hakkımızda gerçi dün soğuk rüzgarlar esti benim kocayla aramızda olmadı mik mik aman kendi bilir napim yaa benim olacağı kadart onunda bebeği olacak sonuçta.. Saçma sapan şeylerden dolayı tartış dur can sıkıntısından başka yıpranmaktan başka bişe değil valla.. Içimi dökesim varmış azcık

iyi bari o zaman çok yorulmadan atlatırsın bu zamanıda :)
demekki 14. haftaya kadar yorgunluk beni bırakmıycak.. bari mide bulantısı bıraksaa :26:

tamam canım rehberim sen ol benim ahah

bana takıl hayatını yasa

iyi bari o zaman çok yorulmadan atlatırsın bu zamanıda :)
demekki 14. haftaya kadar yorgunluk beni bırakmıycak.. bari mide bulantısı bıraksaa :26:

ıns bırakır canım bu konuda ınan tecrubelerım yok ıns sende en kısa zamanda benım gıbı olursun
sana guzel dua ettım kıymetını bıl

bu sıralar çok duygusal ruh hali içerisindeyim neredeyse senin yazdıklarını senin üzüntünü okurken ağladım aaah ah .. Biz kendimizi parçalasakta dünyanın her yerinde erkekler aynı işte verdiğin kıymeti bulmak zor malesef.. :..(
yine de üzme sen tatlı canını iyi olur inşallah herşey düzelir :)

Gunaydin kizlarrrr dabahtan beri uyuz uyuz yatiyoeum bulasuiklara bile el atmadim...geceleri mide agrisi gunduzleri halsizlikkk..

tetoniz 20. Haftada aile hekimine yaptirosun...bencaganda hepsini yaptirdim sonraku yillarda devam ettim hatta...o yuzden bir doz tapsak yeter dedi hemsiree...

hulyaaaaa heyecanla seni bekliyorumm canimm.

gizosss coktandir gorusenedik...kanaman vardi nolduuuu

kanama değildi canım kahve akıntı ama büyüteçle bakmak gerekiyodu görmek için o kadar ince ip gibi minicikti peçeteye gelmişti.progestana başlattı dr bişey yok ama garanti olsun dedi.bişey yok canım sonrasında gelen giden olmadı :)

Onemlu bisey olnadigina sevindimmmm... bebimde haftaya cmt. kontrol.. 10. Haftada olcamm ikili teat ister miki bendennn ben caganda ikili testi 16. Hafta yaptirdim sonuc iyiydi 3 lu ve 4 lu yu hic istemedi bile...

oyyy ohh ne guzel yani halsizliğin mide ağrıların değil tabiki hamiş olup hamişlikten dolayı bu şeyleri yaşaman ne güzel boşveeerr bulaşıkları sen hamilesin bulaşık temizlik hiç bişey yapmamak için dünyanın en güzel mazereti var şuan elinde sen benim evimi bi gör anaaam annemin lafı vara ynen o geçerli evim için çingen çalar kürt oynar der benim ev aynı o durumda heryer heryerde zaten az daha el atmazsan belediye çöp ev diye gelecek
buarada bende heyecanla beni bekliyorum canım
buarada kocamla son diyaloğumuzu sölüyüm sana hamile olduğumu öğrendiğim gün anlaşma imzalıcakmışız beyfendi şuan anlaşma hazırlıyomuş ne için dedim hamile olunca onu çok gıcık etmemem içinmiş bende tam tersini imzalayalım dedim sinirlendim ben anamın evinde doğururum çocuumu dedim niye annenimi gıcık etcen diyo

Ayy guldurdun beni ..anlasmaaa:))))) adam hakliii..

Ayy guldurdun beni ..anlasmaaa:))))) adam hakliii..

he ayy sorma valla ben ne derdindeyim adam ne derdinde bide varya bunu söylediğinde yorgunluktan başka biyerinden nefes alıyodu dün onun kursla pikniğe gittik sağolsun akşama kadar voleybol oynadı çok pis yoruldu duşu bile zar şer aldı durmuş bide bunu söylüyo cumartesiden beride ben iyi yaptım bu ay garantili yaptım olcak kesin deyip duruyo onlada anlaşma imzaladı zaaar

kızlaaaaaar yarın büyük gün
yarın 4. doktoruma gidiyorum
bu seferki yeni biri
1 aydır araştırıyorum
sonunda adam akıllı bi doktoru buldum sanırım
ama buda biraz çatlak birine benziyo
aradım yarın gelmek istiyorum dedim
neden bugün gelmiyosun dedi
ben şehir dışındayım dedim
1 saatlik yol var ya istersen gelip ben alayım
yada orda muayene edeyim diyo
manyakmı ne
yarın saat 10 da randevum var dua edin kızlar
inşallah bu sefer doğru doktoru bulmuşumdur
ve inşallah artık ilaç kullanmak zorunda kalmam

cimcime nasıl doktor kız bu gelip alıyımmı dedi inş çok ilgili alakalı bi doktor olduğu içindir ve inş mesleğinde iyi biridr ve sende artık doktor arayıp durmazsın benim gibi ve en önemlisi inş sonuç güzel çıkar

sapık olmasın bu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…