HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Günaydın kızlaaarrr...
nesnes az önce bizim topik diye başka topiğe girdim hani bizim listedeki nuarin varya o da hamileymiş ya la

ayy albendende okadarr şu 5 aydır hayatım zindan olduuu takmazken ne iyiydi yafff... ovu testi bile yaptım doktora gittim anam hep çabalıyom hep çabalıyommm

allahım bu çabalarımızı akrşılıksız bırakmasın tez vakitte inşl. versin bebeklerimizi kucağımıza...

yokum galiba cnımm liste nerdeeee

ekledim canım benim durıuma heç girmeyelim girersek çıkamayız kist var şimdi ilaç kullanıyorum kısaca

günaydın kızlaaarrr...
Nesnes az önce bizim topik diye başka topiğe girdim hani bizim listedeki nuarin varya o da hamileymiş ya la

günaydın canım vallahamı buraya neden gelmemiş neden bizim haberimiz yok nirde ooo

aynen canımm yaaa 9 ay bu bnmde 1.buçuk senelik ewliyken bıraktım aha 2 ay snra 2 senelik olcam hala tık yokkk

aminnn canımmm amınnn tez wkitte inşşş.

ekledim canım benim durıuma heç girmeyelim girersek çıkamayız kist var şimdi ilaç kullanıyorum kısaca

günaydın canım vallahamı buraya neden gelmemiş neden bizim haberimiz yok nirde ooo

tamam nesrncimmm saol:)hadi yaa çokk gçmiş olsun rabbim tez zamnda şifanı werirr inşşş.sonrada boyy boyy bebiş:):)

aynen canımm yaaa 9 ay bu bnmde 1.buçuk senelik ewliyken bıraktım aha 2 ay snra 2 senelik olcam hala tık yokkk

aminnn canımmm amınnn tez wkitte inşşş.

valla benimde içime doğdu ya korunursak sonrada çocuk olmassa falan diye düşündüm... sonra korunmayı bıraktık 5 aydır tık yok anacım iyiki bırakmışım bırakmasam nolcaktı acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…