- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.261
telden girecem int yok komşular şifre koymuş baglanamadım merak ettim valla
inaşşalah ayyy 1 bitti kaldı 2
kız sen listede yokmusunda
öyle canımmm yaa herşey allahtan.bizeee istemek düşüyor sadece ama iştee.wala bu bebeiş yüzünden çok kasılmaya bşladım he bu ne ya yok yumrtlamayı tkıp et ondan sonra ay adet günüm yklaştı ay olcammmı gözüm hep takwimde walaa
Günaydın kızlaaarrr...
nesnes az önce bizim topik diye başka topiğe girdim hani bizim listedeki nuarin varya o da hamileymiş ya la
yokum galiba cnımm liste nerdeeee
günaydın kızlaaarrr...
Nesnes az önce bizim topik diye başka topiğe girdim hani bizim listedeki nuarin varya o da hamileymiş ya la
günaydınn kızlarrr adetim 1 gün geçtiiii bakalımmm bugunde geçsin yarın sabah test ypcamm ama bugun olcakmısım gibi geliyor
ayy albendende okadarr şu 5 aydır hayatım zindan olduuu takmazken ne iyiydi yafff...ovu testi bile yaptım doktora gittim anam hep çabalıyom hep çabalıyommm
allahım bu çabalarımızı akrşılıksız bırakmasın tez vakitte inşl. versin bebeklerimizi kucağımıza...
inşallah olmazsın cnm :)
haydı hayırlısı
ekledim canım benim durıuma heç girmeyelim girersek çıkamayız kist var şimdi ilaç kullanıyorum kısaca
günaydın canım vallahamı buraya neden gelmemiş neden bizim haberimiz yok nirde ooo
günaydın canım vallahamı buraya neden gelmemiş neden bizim haberimiz yok nirde ooo
aynen canımm yaaa 9 ay bu bnmde 1.buçuk senelik ewliyken bıraktım aha 2 ay snra 2 senelik olcam hala tık yokkk
aminnn canımmm amınnn tez wkitte inşşş.
inşallah olmazsın cnm :)
haydı hayırlısı
valla benimde içime doğdu ya korunursak sonrada çocuk olmassa falan diye düşündüm... sonra korunmayı bıraktık 5 aydır tık yok anacım iyiki bırakmışım bırakmasam nolcaktı acabaaa
he yaa sormaa birde bırkmasaymısız nolcakmışş allh bilirr biraz geç dankk etti kafama ama napalım
Dur bi sorayım ...
üzüldüm ama demek gerçek dostluk kurulamamış ben bunu düşünürüm ne olusa olsun böyle ögrenmek istemezdim yinede gözü aydın
neyse geç olsunda güç olmasın bee tatlımm... inşallah yakın zamanda hallolur herşey...
malesef canım sonuç negatif hayırlısı artık diğer aya kaldım
inşşş canım öyel walla herşeyin hayrlısını wersin rabbimmm.teezz zamnda isteyen herkezeee
üzüldüm ama demek gerçek dostluk kurulamamış ben bunu düşünürüm ne olusa olsun böyle ögrenmek istemezdim yinede gözü aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?