HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım bence artık dogru durust marka ıle ılk ıdrar ıle test yapmanın zamanı gelmıs bence sen artık bugun al yarın sabah hamıleyım haberlerını ver bıze o tablonda cok guzel gıdıo salı gunu aksam yaparsan bata 4 5 gn kala cıkmaz tabı sende mıllet gununde yada gununden bı gun once sılık alıor

hastaneye gidiyoruz bizzzzzzzzz

guzel haberlerle gel sekerım :)

günaydınnnn kızlarrrr nasılsınızzzz?

artık hamıs haberlerı gelsın yavas yavas bence hazıran da nısan gıbı cooook berekletlı bır ay olacak hıssedıyorum :)

inşallah gelmez.benimde 22.günüm dün falan sol kasığımda batmalar vardı çok.bugünde daha çok sanki adet olcak gibi hissediyorum.Allah ol derse olacak inşallah en hayırlı en kısa zamanda ne yapsak nafile.

öyle tabiki rabbim en doğru zamanı bilir ... benimde sağımda batmalar var bel ağrım var sürekli uyku modundayım ama ayırt edemiyosun tabi adet mi bebek mi

öyle tabiki rabbim en doğru zamanı bilir ... benimde sağımda batmalar var bel ağrım var sürekli uyku modundayım ama ayırt edemiyosun tabi adet mi bebek mi

aynen öyle ayırt etmek imkansız nerdeyse yemin ederim evde kan tahlili yapma gibi bir şey olsa (sanırım bu konuda çalışmalar varmış)
ben her gün yapardım galiba:)kimseye bir şey demiyoruma artık kaçıncı kez mahcup oldum çünkü.Ama içimden hep acaba mı sesleri gitmiyor bir yandanda yok canım adet olacasın ondandır sesleri.Allah sonumuzu hayır etsin .

yok ben hiçbirini almamaya karar verdim onların test cumartesiiiii

yaaa ne Cumartesisi yaa yarın mübarek gün yap işte. Sabah ateşin yüksek çıkarsa gene hemen yaparsın. zaten eğer bebek yoksa ateş düşerdi çoktan. ama var ki düşmüyooo..

güle güle gidiiinnn.. güzel haberlerle gelin inşallahh

dün gece gizli gizli ağlarken yakaladım onu. kıyamadım hiç. o an karar verdim onun için güçlü olmaya çalışacağım. salonda gizli gizli ağlıyodu. sonra yatağa geldi beni uyuyo sanıyodu ama uyumuyodum ben. ben hep yanındayım dedi usulca saçlarımı okşadı sarıldı gözlerimdeki yaşları zor tuttum. bende ona sarıldım öylece uyuduk.

keşke birimizin bari elinden ağlamak ve dua etmekten başka bişey gelse allahım size güç kuvvet dayanma gücü versin inş tez zamanda acınızı azcık hafifletcek bi bebek verir inş size

bu zorluklar sizin bağlılığınızı sınıyor aslında hepimiz için öyle ve çok şükür ki eşlerimiz bizi seviyor ve yanımızdalar.Unutmamız gerekiyor ki önce kendimizin ve eşlerimizin sağlığı sıhhati sonra bebiş.Onlar olmadan bebişi ne yapalım değil mi?

rahim ağzında yara varmış. doktor muayene ederken kanama başladı hemen. fitil verdi kullan gel dedi. ben 12 gün sonra gel dedi sanıyodum meğersem haftaya gel demiş. yakacak yarayı. haftaya salı günü gideceğim. yarında smear sonucum çıkmış olacak zaten.
ya size bi sorum var doktor bana yakacağız dedi ama dondurmak daha iyi yaktırma dondursun dedi arkadaslarım. siz ne düşünüyosunuz bu konuda

inan ki benim bir bilgim yok ama arkadaslardan yaktıranlar olmustu ve tekrar etmedi onlarınki.

Ahh canim iyi yapmissin, icinize sogukluk girmesi daha kotu sizin hataniz degil ikinizde ayni acilari yasiyorsunuz sende destek ol ona birlikte atlaticaksiniz ins, yeni bebislerle Allah'in izniyle.. Uzul agla icindekini dok ama birbirinizi uzmeden sizi en iyi yine siz anlarsiniz..

Aynen oyle canim once bizlerin kozalaklarin sagligi bizim mutlulugumuz ki bebeklerde saglikli mutlu olsunlar..

Haytaim doktor en iyisin bilir dicem ama diyermiyorum.. Sen yinede guven doktoruna sonucta bizden daha bilgililer bu konuda sahsen ben yaktirmayida dondurmayida ilk kez duyuyorum ..

hadi yolunuz açık olsun güle güle gidin kahkata ata ata gelin inş yolda felan dikkat et emi canım düşmeye felan kalkma

Hadi kusum guzel guzel git guzel haberlerle gel resmini al yegenimizin :))

Amin canim ins... :))

geldikkkk herşey yolunda

gizoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş napıyosun kuşum özledim seni yaf siz ne çok kontrole gidiyosunuz bizim çatlak dr. taa 1 ay sonra çaırdı oda haziran 3 e geliyo offff

bu arada topik sahibesi cimcime olmuş hayırlı olsun...Nesrin e ne oldu tert mi etti kk yı kötü bişi yoktur umarım .:44:

Ohh ohhh super ..

Hani resmini at bakalim, minciklayalim azcik :))

durun atiyim bekleyin hihiih

kac cm olmus neler yapıor eller kollar oynuyormu anlat kız azıcık
resmı yok mu resmı

oynuyo kıpır kıpır hemdeeee

banada 1 ay diyolar kuşum ben dayanamayıp her hafta gidiyorum ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…