- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.801
yok kız nerdee o uyduruk bebe time'dan aldım eve gittim bi güzel sandviç yedim üzerine çikolata yedim sonra dayanamadım bukadar yemeğin üzerine yaptım testi sanırım salı günüydü sonrada yedim kırmızı kartı o yemeğin üzerine bir bardak soğuk su gibi geldi
ayy o göbişinide bebişinide mıncık mıncık mıncıklarrım bak gitte beişine bakta gel selam söyle bizden onu çok seviyoruz biz öyle söyle annesi arada üzülüp onuda üzüyo ama napcak işte anne atsan atılmaaz satsan satılmaz hele şimdi bide annesine muhtaçken idare etsin annesini tamammı küsmesin annesine:)))
ateş hergün aynı saatte ölçülmesi daha sağlıklı oluyo canım bende pimpirikli olduğum için belki erken ölçtüğüm için yüksektir düşüncesiyle bekledim normalde ölçtüğüm saati
hastaneye gidiyoruz bizzzzzzzzz
günaydın kızlar
hsst-elif inşallah batlar gelmez meraktayız vallahi.
cimcime
inan okurken ağladım kendini harap etme diyeceğiz ama nafile.Eşinede çok yüklenme seni sakinleştirmeye çalışıyor belliki.İyi olmanız dileğimiz.
inşallah gelmez ama pek umudum var diyemem:18:
inşallah gelmez.benimde 22.günüm dün falan sol kasığımda batmalar vardı çok.bugünde daha çok sanki adet olcak gibi hissediyorum.Allah ol derse olacak inşallah en hayırlı en kısa zamanda ne yapsak nafile.
öyle tabiki rabbim en doğru zamanı bilir ... benimde sağımda batmalar var bel ağrım var sürekli uyku modundayım ama ayırt edemiyosun tabi adet mi bebek mi
yok ben hiçbirini almamaya karar verdim onların test cumartesiiiii
cimcime gülüm niye adama saldırıyosun ne deseydi oda sayıp sövse birbirinizi habire dolduruşa getirseniz sinir kat sayılarınız daha ne kadar artar bilemiyorum ama dahada artsa ozman napcan eşinde dağılsa kim toparlıcak sizi eşininde içinde fırtınalar kopuyo muhakkak ve emin ol senden gizli gizli ağlıyo biyerleri yumrukluyodur ama sana belli etse bunu sen daha çok üzülmücekmisin yapma eşine annem doktora say söv ağla içini boşalt ama eşine saldırma birbirinize herzamankinden daha sıkı sarılmanız gereken zaman bu zaman
senin bi suçun tabiki yok canım eşinin dediği gibi sizinde o masumunda kaderş böyleymiş onun vakti okadarmış ve rabbim o kasap doktoru sebep olarak vermiş inş o melek annesinin babasının ve kardeşlerinin şefaatçisi olcak orada sizi bekliyo olcak
ama muhakkak ara hakkını dediğin gibi başkasının evladına canına sebep olmasın
günaydın kızlar
hsst-elif inşallah batlar gelmez meraktayız vallahi.
cimcime
inan okurken ağladım kendini harap etme diyeceğiz ama nafile.Eşinede çok yüklenme seni sakinleştirmeye çalışıyor belliki.İyi olmanız dileğimiz.
dün gece gizli gizli ağlarken yakaladım onu. kıyamadım hiç. o an karar verdim onun için güçlü olmaya çalışacağım. salonda gizli gizli ağlıyodu. sonra yatağa geldi beni uyuyo sanıyodu ama uyumuyodum ben. ben hep yanındayım dedi usulca saçlarımı okşadı sarıldı gözlerimdeki yaşları zor tuttum. bende ona sarıldım öylece uyuduk.
dün gece gizli gizli ağlarken yakaladım onu. kıyamadım hiç. o an karar verdim onun için güçlü olmaya çalışacağım. salonda gizli gizli ağlıyodu. sonra yatağa geldi beni uyuyo sanıyodu ama uyumuyodum ben. ben hep yanındayım dedi usulca saçlarımı okşadı sarıldı gözlerimdeki yaşları zor tuttum. bende ona sarıldım öylece uyuduk.
rahim ağzında yara varmış. doktor muayene ederken kanama başladı hemen. fitil verdi kullan gel dedi. ben 12 gün sonra gel dedi sanıyodum meğersem haftaya gel demiş. yakacak yarayı. haftaya salı günü gideceğim. yarında smear sonucum çıkmış olacak zaten.
ya size bi sorum var doktor bana yakacağız dedi ama dondurmak daha iyi yaktırma dondursun dedi arkadaslarım. siz ne düşünüyosunuz bu konuda
bu zorluklar sizin bağlılığınızı sınıyor aslında hepimiz için öyle ve çok şükür ki eşlerimiz bizi seviyor ve yanımızdalar.Unutmamız gerekiyor ki önce kendimizin ve eşlerimizin sağlığı sıhhati sonra bebiş.Onlar olmadan bebişi ne yapalım değil mi?
rahim ağzında yara varmış. doktor muayene ederken kanama başladı hemen. fitil verdi kullan gel dedi. ben 12 gün sonra gel dedi sanıyodum meğersem haftaya gel demiş. yakacak yarayı. haftaya salı günü gideceğim. yarında smear sonucum çıkmış olacak zaten.
ya size bi sorum var doktor bana yakacağız dedi ama dondurmak daha iyi yaktırma dondursun dedi arkadaslarım. siz ne düşünüyosunuz bu konuda
hadi yolunuz açık olsun güle güle gidin kahkata ata ata gelin inş yolda felan dikkat et emi canım düşmeye felan kalkma
Hadi kusum guzel guzel git guzel haberlerle gel resmini al yegenimizin :))
Amin canim ins... :))
canım bence artık dogru durust marka ıle ılk ıdrar ıle test yapmanın zamanı gelmıs bence sen artık bugun al yarın sabah hamıleyım haberlerını ver bıze o tablonda cok guzel gıdıo salı gunu aksam yaparsan bata 4 5 gn kala cıkmaz tabı sende mıllet gununde yada gununden bı gun once sılık alıor
guzel haberlerle gel sekerım :)
yaaa ne Cumartesisi yaa yarın mübarek gün yap işte. Sabah ateşin yüksek çıkarsa gene hemen yaparsın. zaten eğer bebek yoksa ateş düşerdi çoktan. ama var ki düşmüyooo..
güle güle gidiiinnn.. güzel haberlerle gelin inşallahh
geldikkkk herşey yolunda
geldikkkk herşey yolunda
Ohh ohhh super ..
Hani resmini at bakalim, minciklayalim azcik :))
kac cm olmus neler yapıor eller kollar oynuyormu anlat kız azıcık
resmı yok mu resmı
gizoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş napıyosun kuşum özledim seni yaf siz ne çok kontrole gidiyosunuz bizim çatlak dr. taa 1 ay sonra çaırdı oda haziran 3 e geliyo offff
bu arada topik sahibesi cimcime olmuş hayırlı olsun...Nesrin e ne oldu tert mi etti kk yı kötü bişi yoktur umarım .:44:
durun atiyim bekleyin hihiih
oynuyo kıpır kıpır hemdeeee
banada 1 ay diyolar kuşum ben dayanamayıp her hafta gidiyorum ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?