- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.281
ÖZser napan kıss nasılsın
amin inşallah diyorum... bu arada sen çalışıyormusun şekerim yaş kaç seninn ?
iyidir canım ya işte gecmeyen gunlerı gecıyoruz delı gıbı umutlar baglıyoruz gun gecırıyoruz
sende ne var neyok?
sabah otobuste ayakta geldım cok kotu oldum ya belım agrıyordu zaten
kndımı kotu hıssettım :S
ewtt tatlım çalışıyorum muhasebe 23 yaşındayım sen cnmm
Gunaydinn kizlarr:))nasil heyecanliyim anlatamam yaaa dun gece de hic uyuyamadim gaz sancisindan dokunsalar agliycam yani saatler hemen gecse de ogleden sonra olsa keske(dualariniza cok ihtiyacim var biraz sonra cikicaz evden (
bat 'ın geldiğinde test yapmak daha iyi oluyor..hamileyken, negatif sonuç görmek yersiz üzebiliyor ..yazdığın dikkatimi çektiği için yazmak istedim.. bat'a 6 gün kalmış ve lekelenmen olması aklıma implantasyon kanamasını getirdi..benim gebeliklerimde yaşadığım bi durumdu bu..gebe kaldığın günden hemen hemen 7-10 gün arasında görülüyor..dediğin gibide bat'a 1 hafta kala bi zamana tekabül ediyor.. gebelik olsa bile adet belirtileri çok yoğun yaşanıyor zaten, o yüzden adet belirtilerine takılma..Allahım gönlünüze göre versin.. tez zamanda hayırlı haberlerinizi almak nasip olsun..
Canim Bat'a kadar sabret, bak benim battan 5 gun once kahverengi lekelenmem oldu normalde 1 gun fln once olur sonra hemen adetim baslardi, dedim herhalde kesin erken adet olucam. Ama olmadi bat gunu lekelenmem kesildi son iki gundur tekrar var ve degerim 2805 cikti.. Yani en sagliklisi gonlunu rahat tutmakmis, sabret hayatim az kalmis bata , ertesi gunu hemen bir test yaparsin. Ben oyle yapmistim silik cikmisti sonra battan 6 gun sonra bir test daha yaptim iki cizgiyi gordum.. Hadi ins. benimki gibi olmusturda hamissindir.. Dualarim sizinle hep..
canım bence 6 gun cok fazla varsada cıkmaması cok mumkun bence gunune kadar bekle derım
Gunaydinn kizlarr:))nasil heyecanliyim anlatamam yaaa dun gece de hic uyuyamadim gaz sancisindan dokunsalar agliycam yani saatler hemen gecse de ogleden sonra olsa keske(dualariniza cok ihtiyacim var biraz sonra cikicaz evden (
bendede aynısı vakit dolduruyoruz iş güç işte.. kız otobüsle gelmek ölüm allahtan bizim servisimiz var vallahi yatıp kalkıp şükrediyorum... bugun canım öyle bir tatlı çekiyorki anlatamam 1 kilo baklavayı yerim o kapasiteye sahibim yaaa...
Gel ben sana ısmarlım baklava
Evet otobuslerle gıdıyorum farkettıgın uzere lerle yanı bır cok vasıta kullanıyorum demek gunde 6 araba degısıyorum ya :S
ve ınan ayakta hepsı tıklım tıkıs
canım cıkıyor :S
amnnn çalışmaktanda bıktımda bir hmile kalsamda çıksam die bkıyorum ama yok işte:):):)
Sunshineeee, evde durumlar düzeldi mi kuzum?
aynen kızz vallahi bıktım bir hamile kalsamda gitsem evime diyorum...
düzeldi canım çok şükürr iyiyizz... sen nasılsın kız yelizzz
Gel ben sana ısmarlım baklava
Evet otobuslerle gıdıyorum farkettıgın uzere lerle yanı bır cok vasıta kullanıyorum demek gunde 6 araba degısıyorum ya :S
ve ınan ayakta hepsı tıklım tıkıs
canım cıkıyor :S
inşşallah güzel haberlerle dönersin canımGunaydinn kizlarr:))nasil heyecanliyim anlatamam yaaa dun gece de hic uyuyamadim gaz sancisindan dokunsalar agliycam yani saatler hemen gecse de ogleden sonra olsa keske(dualariniza cok ihtiyacim var biraz sonra cikicaz evden (
inşşş kısa zamnda oda olcak:)
Canim bundan onceki doktorumda oyleydi, hayati bir tehlike olmadikca sistemli calisiyorlar hesapta.. Burda devlet ozel farketmiyor hatta pek ozel hastanede yok sayili koca sehirde zaten devlet daha iyi ve hizli .. Bakalim zaten bebis haberim hayirlisiyla gelsin devlet hastanesine en gec 3 aylik olmadan once kayit yaptirman gerekiyor yoksa doguma kabul etmiyorlar, ozelde dogum yapman lazim, oda hem pahali hemde hastaneler o kadar kapsamli degil .. Napalim Rabbim sabrini versinde bekleriz artik ..
herkese günaydın arkadaşlar...mutlu haberlerin olacağı bir gün ve hafta olsun inşallah..keyifler hiç bozulmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?