HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gunaydinn kizlarr:))nasil heyecanliyim anlatamam yaaa dun gece de hic uyuyamadim gaz sancisindan dokunsalar agliycam yani saatler hemen gecse de ogleden sonra olsa keske(dualariniza cok ihtiyacim var biraz sonra cikicaz evden(

bendede aynısı vakit dolduruyoruz iş güç işte.. kız otobüsle gelmek ölüm allahtan bizim servisimiz var vallahi yatıp kalkıp şükrediyorum... bugun canım öyle bir tatlı çekiyorki anlatamam 1 kilo baklavayı yerim o kapasiteye sahibim yaaa...

ewtt tatlım çalışıyorum muhasebe 23 yaşındayım sen cnmm

bende çalışıyorum lanet bir kurumdayım işte... 26 yaşındayım bende..

Gunaydinn kizlarr:))nasil heyecanliyim anlatamam yaaa dun gece de hic uyuyamadim gaz sancisindan dokunsalar agliycam yani saatler hemen gecse de ogleden sonra olsa keske(dualariniza cok ihtiyacim var biraz sonra cikicaz evden(

canım benim inşallah bebeğin seninledir allahım kalbine gönlüne göre versin muradına eresin inşl.. sen stres yapma sakin ol yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin...

bende çalışıyorum lanet bir kurumdayım işte... 26 yaşındayım bende..[/QUOTE]

amnnn çalışmaktanda bıktımda bir hmile kalsamda çıksam die bkıyorum ama yok işte:):):)

çok teşekkür ederim canım cevabın için tamam ben en iyisi batımı bekleyeyim

canım benimde normalde olacagım gun ılk once kahverengi lekelenmem olur ama bu sefer lekelenme de demeyelim peçeteye çok açık pembe bişeler geldi belki 2 damla falandır sonra kesildi ama rahat bi 10 gundur aşırı derecede akıntım var çok afedersin hep ıslak dolaşıyorum nerdeyse, diğer topiclere baktıgımda herkes hamilelik belirtisi akıntı dıyo hatta doktorların sıtesınde de öle dıyo ama kendimde başka hiçbi belirti bulamıyorum neyse artık sabredicez haftaya pazartesiye kadar evde 5 tane gebelik tetim ar inşallah elim gitmez hiçbirine dualarını esirgeme bizden canım benimm

canım bence 6 gun cok fazla varsada cıkmaması cok mumkun bence gunune kadar bekle derım

tamam beklicem söz

Canım dualarımız senınle hayırlı haberlerle gel ınsallah

canımmmmmmm dualarımız seninle hadi gzel haberlerle gel bize inşallah,heycanın hep devam etsin inşallah bugun guzel haberı al sonra dogum ıcın sonra yaş kutlamaları sonra okul dekren hep guzel duygular olsun evladınla birlikte inşallah

kızzz sahimi diyon nerdesin sen ??

Ben ankarada Oran gibi bir yerdeyim burada adam akıllı bir yer yok 1 tane var odaaa uçmuş diyatlara sahippp...

abooouwww nerden nereye gidiyon kızz 6 araçççmıııı

cnm ne yaptın sonucu aldınmı? kanaman devam ediyormu meraktayım:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…