HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sayfasını söle bulamam şimdi bide orada olumsuz durumlar olucak diye girmeye korkuyorum oraya bişiler hissediyomusun kasık karın ağrısı v.s. bende bi cacık yok :44: hissetmiyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/arali...ik-annelerinin-gobusleri-10.html#post30488121

neden korkuyosun be delimsin ahah
hiç mmide bulantın koku hassasiyetin falan yokmu aşırı şanslısın bence
arada kasık ağrım oluyo yatınca geçiyo canım amaaaan ne biliyim valla garip işler

ilk zamanlar kürtaj olanları filan okumuştum ya fena oluyorum ya hafiften bazen midem bulanıyo tok gibiyim bi tuhaf oturuyim masaya bir danayı götürürüm ahaahhh

Oyyy yerim ben onu masallah :))

kardeşi sizinkilerin

ilk zamanlar kürtaj olanları filan okumuştum ya fena oluyorum ya hafiften bazen midem bulanıyo tok gibiyim bi tuhaf oturuyim masaya bir danayı götürürüm ahaahhh

çok yeme dana gibi olcaz yemin ederim benimde iştahim açıldı ama yemek yapamıyorum saçma sapan şeyler yiyorum hep
günde 2 kere kusuyorum akşam 7-11 arası fix

kardeşi sizinkilerin

çok yeme dana gibi olcaz yemin ederim benimde iştahim açıldı ama yemek yapamıyorum saçma sapan şeyler yiyorum hep
günde 2 kere kusuyorum akşam 7-11 arası fix

hem ye hem kus oda iyimiş ahaahhh vala bende boy da yok dolma gibi olurum artık bide aralık anneleri topiğinde denk geldim bi tanesi günde 3 tane folicplus içiyomuş ben folbiol içiyorum sadece 1 tane :44:

inan ki benim bir bilgim yok ama arkadaslardan yaktıranlar olmustu ve tekrar etmedi onlarınki.

doktorda yakmak en iyisi dedi ama aman artık kimseye güvenim kalmadı bu doktorada güvenmiyorum sanırım iyice soğudum herşeyden

Haytaim doktor en iyisin bilir dicem ama diyermiyorum.. Sen yinede guven doktoruna sonucta bizden daha bilgililer bu konuda sahsen ben yaktirmayida dondurmayida ilk kez duyuyorum ..

rahimdeki yaralara ne yapıyolar kıs sizin orda :)

geldikkkk herşey yolunda

bebeğim yaaa maşallah maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin kucağındaki resminizide koyarsın inşallah

hem ye hem kus oda iyimiş ahaahhh vala bende boy da yok dolma gibi olurum artık bide aralık anneleri topiğinde denk geldim bi tanesi günde 3 tane folicplus içiyomuş ben folbiol içiyorum sadece 1 tane :44:

bende 1 tane alıyorum canım folicplusta folik asit miktarı az diye 3 tane içiyodur o.
sebze yemeye çalış valla bak sonumuz hiç iyi değil sedyeye kaldıramicaklar bizi doğumda bu gidişle

aşkımm saoll kendini bi an önce toparla kardeş getir benimkine acele etttt

Kadın Hastalıkları ve Doğum / Kürtaj
merhabalar 19 şubatta 4 haftalık hamileyken dış gebelik geçirdiğim gerekçesiyle kürtaja aldı doktorum.pataloji raporum elimde fakat bana raporla ilgili açıklama yapmadı.rica etsem yorumlarmısınız.ben dış gebelik geçirdiğime inanamıyorum. eğer geçirdiysem bile patoloji raporunda sebebi yazıyormu klinik bilgi: BHCG 1608 olan hastada intrauterine GS izlenmiyor. ektopik? işlem, spesimen: Endometrium materyali Makroskopik tanım: Alkolde fikse topluca 2x1,5x0,5cm ebadında ten-pembe renkli yumuşak doku fragmanları. tamamı işleme alınmıştır(Rİ) mikroskopik izlenim: İncelenen kesitlerde desidual değişiklikler içeren endometrial doku ve plasental korionik villusler görülmektedir. TANI: Endometrium materyali; Konsepsiyon materyali.
23/05/2013
Op. Dr.H.Yeşim YERÇOK Kadın Hastalıkları ve Doğum / Kürtaj
patoloji raporuna göre rahim içinde gebelik materyalinden bahsediyor. Normal gebelik sonlandırılmış. Dış gebelik ise tüplerde yerleşen bir durumdur.

Op.Dr.H.Yeşim YERÇOK 23/05/2013

az önce yazdım bir doktora maille attım raporu oda bana bu cevabı göndermiş.
şimdi gönül rahatlıpıyla günahını almadığıma ikna olarak ALLAH BELASINI VERSİN YATACAK YERİ OLMASIN diyebilirmiyim bana bu acıyı yaşatan doktora

bende 1 tane alıyorum canım folicplusta folik asit miktarı az diye 3 tane içiyodur o.
sebze yemeye çalış valla bak sonumuz hiç iyi değil sedyeye kaldıramicaklar bizi doğumda bu gidişle

geçen akşam ulaş la masa da kavga ediyorum resmen ne çok yiyosun ben doymuyorum bana bişi kalmıyo diye çocuk neye uğradığını şaşırdı onlar sağlıklı olsun da biz toparlanırız Allah'ın izniyle

şerefsiz dava aç süründür şu herifi ya kurcalama ama artık kendini toparlaman lazım böyle nereye kadar yıpratcaksın kendini olan oldu senin bi suçun günahın yok anlıyorum ama kendini bitirdinnn

ahahha
cidden ''top''arlancaz bencede

Canm ya ben dün öğrendim bizim ateş topiğinde konuşuluyordu şoka girdim hatta sana sormuştum üzülüyosan anlatma demiştim sen anlatmıştın o süreci bana bahsettiklerin dış gebelikle birebirdi çok sancım var normal gebelik olamaz diyodun hatta dr. sana ilk önce kızmış erken geldiğin için sonra tşk. etmiş fark ettiğin için !!!!!!!! :44::44::44::44::44: bu nasıl bir iştir nasıl bir durumdur insanın aklı yetmiyor tamam herşey nasip kader kısmet orası şüphesiz ama inanılır gibi değil ben daha fazla kurcalamak istemiyorum seni üzmemek daha fazla tükenmemen adına ama aylar sonra nasıl da patlak verdi bu olay sen o kadar zaman dr.lara gittin aktarlarda gezdin nasıl şerefsizlik bu insan gerçekten işin içinden çıkamıyor. Rabbim sabırlar versin herşey için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…