- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.821
oiyyyy fındık yaaa tezesi yesin totosunuAllah'ın izniyle benim bebikomda bu kadar olmuştur herhalde karnın çıktımı kuzum ?
Gizoşşşşş yerim ben bu minnakı :) Allah'ım Allah'ım ya maaşallah annesinede minnakına da Rabbi'm banada ve isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip eder hayırlısıyla İnşallah
benim karnım hep vardı
aralık anneleri göbişlerine bak var orda
sayfasını söle bulamam şimdi bide orada olumsuz durumlar olucak diye girmeye korkuyorum oraya bişiler hissediyomusun kasık karın ağrısı v.s. bende bi cacık yok :44: hissetmiyorum
:):) maşallah maşallah darısı önce topiğimizdeki sonra nerde varsa isteyen herkesin başına inşallah.
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...ik-annelerinin-gobusleri-10.html#post30488121
neden korkuyosun be delimsin ahah
hiç mmide bulantın koku hassasiyetin falan yokmu aşırı şanslısın bence
arada kasık ağrım oluyo yatınca geçiyo canım amaaaan ne biliyim valla garip işler
Oyyy yerim ben onu masallah :))
ilk zamanlar kürtaj olanları filan okumuştum ya fena oluyorum ya hafiften bazen midem bulanıyo tok gibiyim bi tuhaf oturuyim masaya bir danayı götürürüm ahaahhh
kardeşi sizinkilerin
çok yeme dana gibi olcaz yemin ederim benimde iştahim açıldı ama yemek yapamıyorum saçma sapan şeyler yiyorum hep
günde 2 kere kusuyorum akşam 7-11 arası fix
inan ki benim bir bilgim yok ama arkadaslardan yaktıranlar olmustu ve tekrar etmedi onlarınki.
Ahh canim iyi yapmissin, icinize sogukluk girmesi daha kotu sizin hataniz degil ikinizde ayni acilari yasiyorsunuz sende destek ol ona birlikte atlaticaksiniz ins, yeni bebislerle Allah'in izniyle.. Uzul agla icindekini dok ama birbirinizi uzmeden sizi en iyi yine siz anlarsiniz..
Aynen oyle canim once bizlerin kozalaklarin sagligi bizim mutlulugumuz ki bebeklerde saglikli mutlu olsunlar..
Haytaim doktor en iyisin bilir dicem ama diyermiyorum..Sen yinede guven doktoruna sonucta bizden daha bilgililer bu konuda sahsen ben yaktirmayida dondurmayida ilk kez duyuyorum ..
geldikkkk herşey yolunda
hem ye hem kus oda iyimiş ahaahhhvala bende boy da yok dolma gibi olurum artık bide aralık anneleri topiğinde denk geldim bi tanesi günde 3 tane folicplus içiyomuş ben folbiol içiyorum sadece 1 tane :44:
doktorda yakmak en iyisi dedi ama aman artık kimseye güvenim kalmadı bu doktorada güvenmiyorum sanırım iyice soğudum herşeyden
rahimdeki yaralara ne yapıyolar kıs sizin orda :)
bebeğim yaaa maşallah maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin kucağındaki resminizide koyarsın inşallah
bende 1 tane alıyorum canım folicplusta folik asit miktarı az diye 3 tane içiyodur o.
sebze yemeye çalış valla bak sonumuz hiç iyi değil sedyeye kaldıramicaklar bizi doğumda bu gidişle
Kadın Hastalıkları ve Doğum / Kürtaj
merhabalar 19 şubatta 4 haftalık hamileyken dış gebelik geçirdiğim gerekçesiyle kürtaja aldı doktorum.pataloji raporum elimde fakat bana raporla ilgili açıklama yapmadı.rica etsem yorumlarmısınız.ben dış gebelik geçirdiğime inanamıyorum. eğer geçirdiysem bile patoloji raporunda sebebi yazıyormu klinik bilgi: BHCG 1608 olan hastada intrauterine GS izlenmiyor. ektopik? işlem, spesimen: Endometrium materyali Makroskopik tanım: Alkolde fikse topluca 2x1,5x0,5cm ebadında ten-pembe renkli yumuşak doku fragmanları. tamamı işleme alınmıştır(Rİ) mikroskopik izlenim: İncelenen kesitlerde desidual değişiklikler içeren endometrial doku ve plasental korionik villusler görülmektedir. TANI: Endometrium materyali; Konsepsiyon materyali.
23/05/2013
Op. Dr.H.Yeşim YERÇOK Kadın Hastalıkları ve Doğum / Kürtaj
patoloji raporuna göre rahim içinde gebelik materyalinden bahsediyor. Normal gebelik sonlandırılmış. Dış gebelik ise tüplerde yerleşen bir durumdur.
Op.Dr.H.Yeşim YERÇOK 23/05/2013
az önce yazdım bir doktora maille attım raporu oda bana bu cevabı göndermiş.
şimdi gönül rahatlıpıyla günahını almadığıma ikna olarak ALLAH BELASINI VERSİN YATACAK YERİ OLMASIN diyebilirmiyim bana bu acıyı yaşatan doktora
geçen akşam ulaş la masa da kavga ediyorum resmen ne çok yiyosun ben doymuyorum bana bişi kalmıyo diyeçocuk neye uğradığını şaşırdı onlar sağlıklı olsun da biz toparlanırız Allah'ın izniyle
Kadın Hastalıkları ve Doğum / Kürtaj
merhabalar 19 şubatta 4 haftalık hamileyken dış gebelik geçirdiğim gerekçesiyle kürtaja aldı doktorum.pataloji raporum elimde fakat bana raporla ilgili açıklama yapmadı.rica etsem yorumlarmısınız.ben dış gebelik geçirdiğime inanamıyorum. eğer geçirdiysem bile patoloji raporunda sebebi yazıyormu klinik bilgi: BHCG 1608 olan hastada intrauterine GS izlenmiyor. ektopik? işlem, spesimen: Endometrium materyali Makroskopik tanım: Alkolde fikse topluca 2x1,5x0,5cm ebadında ten-pembe renkli yumuşak doku fragmanları. tamamı işleme alınmıştır(Rİ) mikroskopik izlenim: İncelenen kesitlerde desidual değişiklikler içeren endometrial doku ve plasental korionik villusler görülmektedir. TANI: Endometrium materyali; Konsepsiyon materyali.
23/05/2013
Op. Dr.H.Yeşim YERÇOK Kadın Hastalıkları ve Doğum / Kürtaj
patoloji raporuna göre rahim içinde gebelik materyalinden bahsediyor. Normal gebelik sonlandırılmış. Dış gebelik ise tüplerde yerleşen bir durumdur.
Op.Dr.H.Yeşim YERÇOK 23/05/2013
az önce yazdım bir doktora maille attım raporu oda bana bu cevabı göndermiş.
şimdi gönül rahatlıpıyla günahını almadığıma ikna olarak ALLAH BELASINI VERSİN YATACAK YERİ OLMASIN diyebilirmiyim bana bu acıyı yaşatan doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?