HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Dünden bu yana böğüre böğüre ağlayarak geziyorum sıcaklar beni şimdiden fena çarptı.Her şey den olumsuz etkileniyorum her şeyin olumsuzunu düşünüyorum .Sanırım bir normale dönemedim bu miğde bulantısı beni mahfediyor .Depresyondayım

Kis bilmiyorum valla :))

dava konusu karışık biraz akşam eşim avukatlak onuşup aradı beni kararı sen ver dedi. bikaç gün düşünmek istiyorum dedim. avukat o doktoru çok aradınızmı demiş. yani ilk vukuatı değilmiş. en az 3 sene gider o dava demiş acukat. bu arada adli tıpta muayene olmak gerekiyomuş heyete girmek gerekiyomuş falan. yani süreç baya yıpratıcıymış. avukat daha öncede böyle bi dava almış sonra kadın daha fazla dayanamayıp geri çekmiş şikayetini. zaten o doktorda bi kılıf uydurmuş haklı çıkmak için. kararı sen ver ne istersen onu yapacağız dedi eşim ama daha konuşmadık bu hafta geçsin artık p.tesi bakacağım bi yoluna.

hiçbişey gizli kalmıyo işte hayatım. Allah haksız yere yapılan hiçbir kötülüğü saklamalarına iizn vermiyor. ben ilk günden beri hep içimi kemiren kuşkuyla yaşadım. 4 farklı doktora sordum hepsi aynı şeyi söyledi. normal gebelik sonlanmış.
hatta netten bulduğum doktorlara mail attım onlarda aynı şeyi söyledi. eşime bişey söylemedim en son salı günü 2 doktora daha gösterdim dua ettim ne olur allahım dış gebelik olsun diğer doktorlar yanılmış olsun dedim ama yok. onlarda doğruladı.
beni mahvettiler. bittim eridim. ayrıca aylardır içtiğim antibiyotiklerde benim yarama en ufak bir fayda sağlamayan ilaçlarmış. boşu boşuna içmişsin şanslısın karaciğerin iflas etmemiş dedi doktor.
sil baştan yaşıyorum şuan herşeyi. resmen 4 ay geri gittim

Canim hakkini tabiki ara ama kendini yipratmadan cok sukur sagliklisin sen yine yeni bebisine odaklan .. Allah o melege o kadar omur vermis senin elinde olan birsey degil, uzulme nolur..

Canim tabiki karar senin ama bence Allah'ha havele et elbette takdiri ilahi yerini bulur, birak Allah'indan busun.. Hem ugrasicaksin senlerce emegine parana yazik .. Sen biran once yeni guzel saglikli bebislerine odaklan hic ugrasip daha cok uzme yipratma kendini .. Simdi acin taze ins yeni bebis haberi bir nebzu olsun sogutur icini, hayirlisi boyleymis de .. Ne edersen kendine edersin ..

canım yazdıklarına çok üzüldüm ama hiç birşey yazamadım. Çünkü yazacak bişey bulamıyorum. tek diyebileceğim kendini yıpratma bu senin suçun değildi. Hakkını ara doktoru men et mesleğinden beter olsun hayvan!!
ama sen artık kendini toparla. İnan bana eğer nasibi olsaydı o bebeğin dünyaya gelirdi ama yapacak birşey yok. Rabbim böyle istemiş ve böyle olmuş. Kendini toparla ve yeni bebeğine odaklan Rabbim tüm sıkıntılarını üzüntülerini yeni evladınla tez vakitte sonlandırsın. Yüzünü onda güldürsün..

aman Rabbim sağlık versin ikinize de maşallahh kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
bu arada göbeğini de gördüm benim ki seninkinden büyük gibi. ama eminim çeyreği bebek büyük çoğunluğu göbektir
arada İkiz mi taşıyorum acaba demekten de kendimi alamıyoruumm

amanında amanın kım gelmıs
fındıkmıymıs onun burnu
ay kız mınnak sey yerım ben onu
bıdaha kı gıttıgınde kocaman gelecek sana

bu arada gobusunu gordum bı ara yenı halımı gondercem cok mutlu olursun sonra kendı kucucuk gobegınle ben gıttıkce dolmalasıyorum

hem ye hem kus oda iyimiş ahaahhh vala bende boy da yok dolma gibi olurum artık bide aralık anneleri topiğinde denk geldim bi tanesi günde 3 tane folicplus içiyomuş ben folbiol içiyorum sadece 1 tane :44:

canım bende folıbol ıctım gunde yarım dedı doktor yada ıkı gunde bır dedı
folıcplus dedıgını de komsum ıcıordu aramızda 3 4 hafta var oda gunde 3 ıcıyordu bılgın olsun gonlun rahat etsın gercı zaten 2 3 hafta daha anca ıcersınız sonra doktor onları kesıp kan ve vıtamına gecırıo

canım yanı anlayamadıgım bırseyler var hala bu gerızekalı doktor nasıl bır cana emın olmadan kıymıs olabılır kı bırde sız ozaman ıkı doktora gıtmednızmıydı ıkısıde aynı seyı soledıgı ıcın ıkna olmamısmıydınız ole hatırlıorum hep

ve bıde eger sorunsuz bır gebelıgı alsa o raporu neden yazsın arastırabılecegını dusunmemıs olamaz ya
yanı anlamıorum bı doktor neden bole yapar
:S
off rabbım sabırlar versın

bende bı donem herseyın kotusunu dusunuyordum sureklı felaket tellallıgı modu ve aglama nobetı halındeydım sanırım sende 1 2 hafta sonra o donemden ckıp daha motıvelı moda gecıceksın

evet ilk kan verdiğim doktor hemen gel tekrar muayene etcez dış gebelik var kürtaj olman gerekcek dedi ona inanmayıp buna gittim saatlerin sayılı deyince ikna olduk. eğer o rapor benim değilse neden bana verdi. benimse neden dış gebelik diye yorumladı hemen. araştıracağımı düşünmedi heralde. zaten bende o rüyaların etkisinde kalmasaydım asla araştırmak aklıma gelmezdi bu bir gerçek.
bu arada asıl bomba şu o 2 doktorda arkadaşmış

sende koyda bakalım göbüşüneee hayatımmmm :):)
benim akşam kocaman oluyo ya

eneeeeee her hafta dahada büyüyomu senin karnın bu kadar çabukmuuu
benimki bence bebek değil göbekk zaten öncedende vardı

tşk. ederim canm şimdi ilk olduğu için ister istemez tecrubesiz oluyosun dediğin gibi az kaldı 12 haftada bırakırıız diye tahmin ediyorum

yanı emınım dagılmıs durumdasın ama yanı ıkısınınde bır can alması bu kadar kolay olmamalı dıye dusunuyorum kesın bır acıklaması bır sebebı olmalı tabı sen su an kı psıkolojın ıle tek dusunmek ıstedıgın sey adamı oldurmek rezıl etmek vs ama bılmıyorum cok zor bı durum

bir yanım rezil etmek istiyo bir yanım uğraşma yeter çektiklerin yüzünü görmeye tahammülün yok diyo. şuan tek düşündüğüm kürtajdan sonra oluşan yarayı iyileştirmek. ağrılarım var kanamam devam ediyo hala. yarın smear sonucum çıkacak p.tesi doktora gideceğim tekrar. yakacak sanırım yarayı.
hiç korkma tekrar hamile kalacaksın hemde kolayca kalacaksın rahmin o kadar aşağıdaki istediğin zaman hamile kalacaksın ama önce bu bataklığı kurutmamız lazım önce yaranı iyileştirelim iltihabına kurur yara iyileşince o zaman tekrar başlayacaksın dedi doktor.
inanın şuan çocuk umrumda değil çektiğim ağrı acı bana yeter şuan tek düşüncem yaranın kuruması. başka bişey çıkmasından korkuyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum. hoş her ay ilkleri yaşıyorumya neyse. akıntım bile kanlı geliyo korkuyorum hareket etmeye

canım tabıkı kolay seyler degıl ayrıca sana korunmana gerek yok dedıgı ıcın belkıde yaranın ıyılesmesıne hıc fırsat vermedı doktor ama ıns bu kez ıı bı doktordasın ve ıns bır an once hersey yoluna gırecek bence artık dusunme ve ıyılesmene bak kendını dusun bırazcık sonra hersey yoluna gırecek Alllah'ın ıznı ıle

Allah bildiği gibi yapsın diplomasını elinden alsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…