- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.841
doktorda yakmak en iyisi dedi ama aman artık kimseye güvenim kalmadı bu doktorada güvenmiyorum sanırım iyice soğudum herşeyden
rahimdeki yaralara ne yapıyolar kıs sizin orda :)
bebeğim yaaa maşallah maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin kucağındaki resminizide koyarsın inşallah
şerefsiz dava aç süründür şu herifi ya kurcalama ama artık kendini toparlaman lazım böyle nereye kadar yıpratcaksın kendini olan oldu senin bi suçun günahın yok anlıyorum ama kendini bitirdinnn
ahahha
cidden ''top''arlancaz bencede
Canm ya ben dün öğrendim bizim ateş topiğinde konuşuluyordu şoka girdimhatta sana sormuştum üzülüyosan anlatma demiştim sen anlatmıştın o süreci bana bahsettiklerin dış gebelikle birebirdi çok sancım var normal gebelik olamaz diyodun hatta dr. sana ilk önce kızmış erken geldiğin için sonra tşk. etmiş fark ettiğin için !!!!!!!! :44::44::44::44::44: bu nasıl bir iştir nasıl bir durumdur insanın aklı yetmiyor tamam herşey nasip kader kısmet orası şüphesiz ama inanılır gibi değil ben daha fazla kurcalamak istemiyorum seni üzmemek daha fazla tükenmemen adına ama aylar sonra nasıl da patlak verdi bu olay sen o kadar zaman dr.lara gittin aktarlarda gezdin nasıl şerefsizlik bu insan gerçekten işin içinden çıkamıyor. Rabbim sabırlar versin herşey için
Kadın Hastalıkları ve Doğum / Kürtaj
merhabalar 19 şubatta 4 haftalık hamileyken dış gebelik geçirdiğim gerekçesiyle kürtaja aldı doktorum.pataloji raporum elimde fakat bana raporla ilgili açıklama yapmadı.rica etsem yorumlarmısınız.ben dış gebelik geçirdiğime inanamıyorum. eğer geçirdiysem bile patoloji raporunda sebebi yazıyormu klinik bilgi: BHCG 1608 olan hastada intrauterine GS izlenmiyor. ektopik? işlem, spesimen: Endometrium materyali Makroskopik tanım: Alkolde fikse topluca 2x1,5x0,5cm ebadında ten-pembe renkli yumuşak doku fragmanları. tamamı işleme alınmıştır(Rİ) mikroskopik izlenim: İncelenen kesitlerde desidual değişiklikler içeren endometrial doku ve plasental korionik villusler görülmektedir. TANI: Endometrium materyali; Konsepsiyon materyali.
23/05/2013
Op. Dr.H.Yeşim YERÇOK Kadın Hastalıkları ve Doğum / Kürtaj
patoloji raporuna göre rahim içinde gebelik materyalinden bahsediyor. Normal gebelik sonlandırılmış. Dış gebelik ise tüplerde yerleşen bir durumdur.
Op.Dr.H.Yeşim YERÇOK 23/05/2013
az önce yazdım bir doktora maille attım raporu oda bana bu cevabı göndermiş.
şimdi gönül rahatlıpıyla günahını almadığıma ikna olarak ALLAH BELASINI VERSİN YATACAK YERİ OLMASIN diyebilirmiyim bana bu acıyı yaşatan doktora
dava konusu karışık biraz akşam eşim avukatlak onuşup aradı beni kararı sen ver dedi. bikaç gün düşünmek istiyorum dedim. avukat o doktoru çok aradınızmı demiş. yani ilk vukuatı değilmiş. en az 3 sene gider o dava demiş acukat. bu arada adli tıpta muayene olmak gerekiyomuş heyete girmek gerekiyomuş falan. yani süreç baya yıpratıcıymış. avukat daha öncede böyle bi dava almış sonra kadın daha fazla dayanamayıp geri çekmiş şikayetini. zaten o doktorda bi kılıf uydurmuş haklı çıkmak için. kararı sen ver ne istersen onu yapacağız dedi eşim ama daha konuşmadık bu hafta geçsin artık p.tesi bakacağım bi yoluna.
hiçbişey gizli kalmıyo işte hayatım. Allah haksız yere yapılan hiçbir kötülüğü saklamalarına iizn vermiyor. ben ilk günden beri hep içimi kemiren kuşkuyla yaşadım. 4 farklı doktora sordum hepsi aynı şeyi söyledi. normal gebelik sonlanmış.
hatta netten bulduğum doktorlara mail attım onlarda aynı şeyi söyledi. eşime bişey söylemedim en son salı günü 2 doktora daha gösterdim dua ettim ne olur allahım dış gebelik olsun diğer doktorlar yanılmış olsun dedim ama yok. onlarda doğruladı.
beni mahvettiler. bittim eridim. ayrıca aylardır içtiğim antibiyotiklerde benim yarama en ufak bir fayda sağlamayan ilaçlarmış. boşu boşuna içmişsin şanslısın karaciğerin iflas etmemiş dedi doktor.
sil baştan yaşıyorum şuan herşeyi. resmen 4 ay geri gittim
merhabalar 19 şubatta 4 haftalık hamileyken dış gebelik geçirdiğim gerekçesiyle kürtaja aldı doktorum.pataloji raporum elimde fakat bana raporla ilgili açıklama yapmadı.rica etsem yorumlarmısınız.ben dış gebelik geçirdiğime inanamıyorum. eğer geçirdiysem bile patoloji raporunda sebebi yazıyormu klinik bilgi: BHCG 1608 olan hastada intrauterine GS izlenmiyor. ektopik? işlem, spesimen: Endometrium materyali Makroskopik tanım: Alkolde fikse topluca 2x1,5x0,5cm ebadında ten-pembe renkli yumuşak doku fragmanları. tamamı işleme alınmıştır(Rİ) mikroskopik izlenim: İncelenen kesitlerde desidual değişiklikler içeren endometrial doku ve plasental korionik villusler görülmektedir. TANI: Endometrium materyali; Konsepsiyon materyali.
23/05/2013
patoloji raporuna göre rahim içinde gebelik materyalinden bahsediyor. Normal gebelik sonlandırılmış. Dış gebelik ise tüplerde yerleşen bir durumdur.
şimdi gönül rahatlıpıyla günahını almadığıma ikna olarak ALLAH BELASINI VERSİN YATACAK YERİ OLMASIN diyebilirmiyim bana bu acıyı yaşatan doktora
hem ye hem kus oda iyimiş ahaahhhvala bende boy da yok dolma gibi olurum artık bide aralık anneleri topiğinde denk geldim bi tanesi günde 3 tane folicplus içiyomuş ben folbiol içiyorum sadece 1 tane :44:
23/05/2013
Dünden bu yana böğüre böğüre ağlayarak geziyorum sıcaklar beni şimdiden fena çarptı.Her şey den olumsuz etkileniyorum her şeyin olumsuzunu düşünüyorum .Sanırım bir normale dönemedim bu miğde bulantısı beni mahfediyor .Depresyondayım
canım yanı anlayamadıgım bırseyler var hala bu gerızekalı doktor nasıl bır cana emın olmadan kıymıs olabılır kı bırde sız ozaman ıkı doktora gıtmednızmıydı ıkısıde aynı seyı soledıgı ıcın ıkna olmamısmıydınız ole hatırlıorum hep
ve bıde eger sorunsuz bır gebelıgı alsa o raporu neden yazsın arastırabılecegını dusunmemıs olamaz ya
yanı anlamıorum bı doktor neden bole yapar
:S
off rabbım sabırlar versın
aman Rabbim sağlık versin ikinize de maşallahhkucağına almayı da nasip etsin inşallah..
bu arada göbeğini de gördüm benim ki seninkinden büyük gibi. ama eminim çeyreği bebek büyük çoğunluğu göbektir
arada İkiz mi taşıyorum acaba demekten de kendimi alamıyoruumm
amanında amanın kım gelmıs
fındıkmıymıs onun burnu
ay kız mınnak sey yerım ben onu
bıdaha kı gıttıgınde kocaman gelecek sana
bu arada gobusunu gordum bı ara yenı halımı gondercem cok mutlu olursun sonra kendı kucucuk gobegınle ben gıttıkce dolmalasıyorum
amanında amanın kım gelmıs
fındıkmıymıs onun burnu
ay kız mınnak sey yerım ben onu
bıdaha kı gıttıgınde kocaman gelecek sana
bu arada gobusunu gordum bı ara yenı halımı gondercem cok mutlu olursun sonra kendı kucucuk gobegınle ben gıttıkce dolmalasıyorum
canım bende folıbol ıctım gunde yarım dedı doktor yada ıkı gunde bır dedı
folıcplus dedıgını de komsum ıcıordu aramızda 3 4 hafta var oda gunde 3 ıcıyordu bılgın olsun gonlun rahat etsın gercı zaten 2 3 hafta daha anca ıcersınız sonra doktor onları kesıp kan ve vıtamına gecırıo
canım yanı anlayamadıgım bırseyler var hala bu gerızekalı doktor nasıl bır cana emın olmadan kıymıs olabılır kı bırde sız ozaman ıkı doktora gıtmednızmıydı ıkısıde aynı seyı soledıgı ıcın ıkna olmamısmıydınız ole hatırlıorum hep
ve bıde eger sorunsuz bır gebelıgı alsa o raporu neden yazsın arastırabılecegını dusunmemıs olamaz ya
yanı anlamıorum bı doktor neden bole yapar
:S
off rabbım sabırlar versın
bende bı donem herseyın kotusunu dusunuyordum sureklı felaket tellallıgı modu ve aglama nobetı halındeydım sanırım sende 1 2 hafta sonra o donemden ckıp daha motıvelı moda gecıceksın
evet ilk kan verdiğim doktor hemen gel tekrar muayene etcez dış gebelik var kürtaj olman gerekcek dedi ona inanmayıp buna gittim saatlerin sayılı deyince ikna olduk. eğer o rapor benim değilse neden bana verdi. benimse neden dış gebelik diye yorumladı hemen. araştıracağımı düşünmedi heralde. zaten bende o rüyaların etkisinde kalmasaydım asla araştırmak aklıma gelmezdi bu bir gerçek.
bu arada asıl bomba şu o 2 doktorda arkadaşmış
yanı emınım dagılmıs durumdasın ama yanı ıkısınınde bır can alması bu kadar kolay olmamalı dıye dusunuyorum kesın bır acıklaması bır sebebı olmalı tabı sen su an kı psıkolojın ıle tek dusunmek ıstedıgın sey adamı oldurmek rezıl etmek vs ama bılmıyorum cok zor bı durum
bir yanım rezil etmek istiyo bir yanım uğraşma yeter çektiklerin yüzünü görmeye tahammülün yok diyo. şuan tek düşündüğüm kürtajdan sonra oluşan yarayı iyileştirmek. ağrılarım var kanamam devam ediyo hala. yarın smear sonucum çıkacak p.tesi doktora gideceğim tekrar. yakacak sanırım yarayı.
hiç korkma tekrar hamile kalacaksın hemde kolayca kalacaksın rahmin o kadar aşağıdaki istediğin zaman hamile kalacaksın ama önce bu bataklığı kurutmamız lazım önce yaranı iyileştirelim iltihabına kurur yara iyileşince o zaman tekrar başlayacaksın dedi doktor.
inanın şuan çocuk umrumda değil çektiğim ağrı acı bana yeter şuan tek düşüncem yaranın kuruması. başka bişey çıkmasından korkuyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum. hoş her ay ilkleri yaşıyorumya neyse. akıntım bile kanlı geliyo korkuyorum hareket etmeye
23/05/2013
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?