- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.861
Burcuu senin randevun yokmu ciciiimmmm gitsene artık
Kis cikicam isten 15 dk sonra randevu bucukta .. Valla karnima agrilar giriyor ins bebis iyidir gecen haftadan beri hic hissetmedim, ayrica heyecanliyim Allah'in izniyle cinsiyet ogrenicez kozalakla :))
Ayy ins hersey yolunda olsun sipam neymis ogrenelim ..
oyyyyyyyyyyyy yerimmm ben siziiiiiiiiiiiiiiii ne tatlısınız yaaaaa benimde büyüsün özoo bişey yap hemen çıksın karnımmm
Kis cikicam isten 15 dk sonra randevu bucukta .. Valla karnima agrilar giriyor ins bebis iyidir gecen haftadan beri hic hissetmedim, ayrica heyecanliyim Allah'in izniyle cinsiyet ogrenicez kozalakla :))
ayy ne güzeelll :) maşallah size canım beniimmanaam oğlun ne uzun boyluymuş öle yaaa yerim ben onu. filinta gibi delikanlı olmuş ya bu
Oyyy masallah masallah sizlere.. Sali gunu poliste randevumuz geldik hemen siranin onune gectik adamlar yaa oluyor bekliyoruz burda fln diyorllar esim dedi bizim randevumuz var hem esim hamile. Ukranyali adamin biri diyor bumu hamile suna bak benim kari lahanayi yesin al sana ayni gobek diye, ayy ne guldum alicaniz bende gobus yok ama koyarim yine ins kuzum iyise bgn randevuden donunce :))
Kızlar ben geldimmm bebişimi gördüm de geldim çok şükür herşey yolunda 18 cm olmuş bebibiş ve 200 gram görseniz çok tatlı olmuş bu arada oğlumu olacağı da netleşti İnşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasınıda nasip eder. Gizem ve taçyaprakta gidecekti doktora haber var mı onlardan onlarında merak ettim inşallah güzel haberlerle dönerler..
Kızlar ben geldimmm bebişimi gördüm de geldim çok şükür herşey yolunda 18 cm olmuş bebibiş ve 200 gram görseniz çok tatlı olmuş bu arada oğlumu olacağı da netleşti İnşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasınıda nasip eder. Gizem ve taçyaprakta gidecekti doktora haber var mı onlardan onlarında merak ettim inşallah güzel haberlerle dönerler..
ayy sorma teyzesı ıcımde kocaman bısı var ya 20 cm dusununce cok sasrıyorum hele 50 cm bsı cıkartıcagımızı dusunmek urkutuyo :S
seninde gözün aydın canımcıım.. maşallahh sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbiim:)
geldi gizem sağlıklı sıhhatli evladı maşallahtaçyaprak şimdi çıkıyo..
ohh masallah bır pasa daha gelıyor bız bu pasaları aynı donemde askere yollayıncada sarılır aglarız bırbırımıze
Maşallah kuzumaa teyzesi ısırır onun uzun ayaklarınıı doğum düşüncesi ürkütse de kucağına aldığında hiiiç bişeyin kalmıyomuş :) sen anlatırsın artık bize nasıl mihteşem bir duygu olduğunu. Sonra sırasıyla bizler de yaşarız Allah'ın izniylee :)
çok sevindim canım inşallah taçyaprak ta iyi haberlerle döner. Rabbim hepimizin bebişini sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin. bebiş isteyenlere de tez zamanda nasip etsin inşallah.. gizeme de çok sevindim gerçekten bebişi görmek çok başka bir duyğu benimki yerinde durmadı bi türlü çok hareketli maşallah..
inşallah canım o zaman nasıl kıyar göndeririz bilmem çok uzun zaman olduğu için insan anlamıyor ..
anammmmmm kız maaşallah size saçlı mı o :) valla uzun olacak bayağı ayrıca fark ettin mi karnında sivri erkek olduğu belli :)
durun atiyim bekleyin hihiih
oynuyo kıpır kıpır hemdeeee
banada 1 ay diyolar kuşum ben dayanamayıp her hafta gidiyorum ahaha
Bende folic plus ginde 3 iciyorum...sanirim icerigi dsha dusuk knun...hem ye hem kus oda iyimiş ahaahhhvala bende boy da yok dolma gibi olurum artık bide aralık anneleri topiğinde denk geldim bi tanesi günde 3 tane folicplus içiyomuş ben folbiol içiyorum sadece 1 tane :44:
kizum senanyakmisin::))) cocugu her hafts durtup duruyosun :))).
Maaasallahhhh.....pek buyumus...bende cumartesi gitcemmm
Bende folic plus ginde 3 iciyorum...sanirim icerigi dsha dusuk knun...
Dedigin gibi aralik annelerinde cok bebek kaybi var enson suay diye bir uyenin sonlandirilmis cok uzuldum...gobislere foto bile koymustu kiz gecen gun...cok yazik oldu...cok uzuldim
ayy canım çok duygulandım gözlerim doldu kuzummm yaaa maşallah
Allah ım rabbim tez zamanda bana da yaşat bu duyguyu.
kurt var bende bekleyemem 1 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?