HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bende saclı beklıyorum cunku hep saclı cocuklar garıbıme gıttı sımdıye kadar sımdı ıse basıma gelmesı cok normal
ben sarı bebek ıstıorum beyaz olsun ama bakalım kısmet ya belkı babasına ceker esmer olur

Kiz senin koca esmer mi hicde degil...ben esmerim. cagan bembeyaz dogduu inanamadik. esim cocuklugu cok sarii .bakarsin olurrrr zaten buyuk ihtimal kumral olurrrr

Son düzenleme:
hayran kalıyorum size 1 ay sabrediyosunuz valla helal olsunn :)

Kizzz deluuuuu normali buuuu..ben hastaneye gitmeyi o kadar sevmiyorum ki. cumartesi gitcem ona bile zor gidicemmmm...geriyor hastane isleriii. boyle guzrl biseye giderken bile off hemen gidelimde bitsin gozuyle bakiyorum....ama geldikten sonra mutlu oluyorum tabiki...

hayran kalıyorum size 1 ay sabrediyosunuz valla helal olsunn :)

bende tam bır ay bekleyemedım ama caktırma normalde 25 ınde gel dedı ben 18 ınde gıtcektım ama doktor kongre dıye kaldık 21 ıne yıne 4 gun once gıtmıs oldum
ama ne yapacaksın doktor hep bısı olmazsa bır ay sonra gorusuruz dıyıp ugurluyo gıdınce ne oldu dıyım kadına

Kiz senin koca esmer mi hicde degil...ben esmerim. cagan bembeyaz dogduu inanamadik. esim cocuklugu cok sarii .bakarsin olurrrr zaten buyuk ihtimal kumral olurrrr

yanı bana gore esım esmer ya ben ak pak ıstıorum cocugumu beyazlar gıydırcem nur topu gıbı olacak hayalım boyle ama saglıklı olsunda ısın ozu aslında hayaller bosa olsada olur

11mayis asilama oldum fakat bugun adet oldum,cmrtsi doktora gitcek tkrar asilama icin sizce devam ediyimmi yoksa 1ay ara veriyimmi,hangisi daha saglikli??

elimde olsa hergün gitcem ben 7 aylık doğmuşum zaten sabırsızım

eşimde bende beyaaz tenli kumral saçlıyız.bizden çıkcak olan belli,belki yeşil gözlü olur inşşşşşşş babası yemyeşil maşşallaaahh

Zaten biz esmerler hic kabul gormuyoruzz((..birinden bahsederken bak boyle diyolar eger esmerse "karaaaaaa cirkiiiiinnn" allaammmyaaaa bazende benim yanimda demezler miii....:))))

ÖZ cum seni koca esmerse artik bende zemciyim dekki bebisimmm:))))

Cagani tuvalete goturdukten sonra kiyafetlerini giydirirken olan diyalog...

cagan: anne beni cok duygulandirdin.

ben: neden oglum?

Cagan: cunku kakami hep sen yaptiriyorsun....

Ben eşimde yeşil gözlü :) diyom tek gözüne bakcam diye hep :) valla benim kardeşim bir doğdu sapsarı kıvırcık sac herkes bu karışmış diyordu şimdi esmer cocuk 9 10 yaşından sonra karardı :)

Esmer başka güzel ama benim ne bilim hep öle geçiyor içinden beyaz bebiş :) esmer hatunlar taş oluyo be kim demiş çirkin diye sen hiç aynaya bakmıyon ayrıca sanırım ben makyajdız ruh gibiyim sen hep doğal olabilirsin yani kıymetini bil

canımmmmmm maaaşallah size yaaaaa,bebişinede

Teşekkür ederiz şekerim darısı hemen başınıza inş erkek olursa erkek anneleri askere uğurlucaz beraber yavruları sarılıp ağlaşxaz

Benimde esim yesil gozluuuu:)))) valla benim sari bebegim olduysa sizin haydi gaydi olur kizkar...ama simdi karadi oglummmmm..bana cekmeye basladiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…