- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.881
Anammm anammm anammm suna bakkkk..sacli bu cocuk..cagan keldi...bir sene hep keldi...bebekliginden beri 3 kere kestirdik sacini.:)))) anca uzuyo bide dalgali kivircik...yaaa hep oglan duyuyorummm. benimmm ins
saglikli hayirli bi kizim olur....
cimcimeeee esini yazmissin...inan okurken gozlerim sulandi....olsun o dr u sen yinede git gor ve hesap sor.. en azindan ordaki hastalari da etkilersin eger ozel hastaneyse atarlar ordan...
bide bu raporu luryajdan sonra mi verdiler...neye gore tani koydu adam...onu anliyamiyorum...
amın canım ınsallah emın olun canı gonulden dua edıorum hepınız ıcın..
kız o ultrosonlarda radyason var bebıs ıcın ıı degıl yanı o kadar da arayı uzat artık o kadar sık gıtmek ıı degıl yanı
eve alcam nerdeyse
dayanamıyorum napiyim bişeymi oldu diye düşünüyorum heeepp
nıye bısı olsun guzelım ya evham yapma kendıne hem artık bısıcıkler olmaz ona kocaman bı bırey o oynuyor hareket edıo kalbı atıor kotu kotu seyler dusunme sakın
bende saclı beklıyorum cunku hep saclı cocuklar garıbıme gıttı sımdıye kadar sımdı ıse basıma gelmesı cok normal
ben sarı bebek ıstıorum beyaz olsun ama bakalım kısmet ya belkı babasına ceker esmer olur
hayran kalıyorum size 1 ay sabrediyosunuz valla helal olsunn :)
hayran kalıyorum size 1 ay sabrediyosunuz valla helal olsunn :)
Kiz senin koca esmer mi hicde degil...ben esmerim. cagan bembeyaz dogduu inanamadik. esim cocuklugu cok sarii .bakarsin olurrrr zaten buyuk ihtimal kumral olurrrr
Kizzz deluuuuu normali buuuu..ben hastaneye gitmeyi o kadar sevmiyorum ki. cumartesi gitcem ona bile zor gidicemmmm...geriyor hastane isleriii. boyle guzrl biseye giderken bile off hemen gidelimde bitsin gozuyle bakiyorum....ama geldikten sonra mutlu oluyorum tabiki...
bende tam bır ay bekleyemedım ama caktırmanormalde 25 ınde gel dedı ben 18 ınde gıtcektım ama doktor kongre dıye kaldık 21 ıne yıne 4 gun once gıtmıs oldum
ama ne yapacaksın doktor hep bısı olmazsa bır ay sonra gorusuruz dıyıp ugurluyo gıdınce ne oldu dıyım kadına
yanı bana gore esım esmerya ben ak pak ıstıorum cocugumu beyazlar gıydırcem nur topu gıbı olacak hayalım boyle ama saglıklı olsunda ısın ozu aslında hayaller bosa olsada olur
bende tam bır ay bekleyemedım ama caktırmanormalde 25 ınde gel dedı ben 18 ınde gıtcektım ama doktor kongre dıye kaldık 21 ıne yıne 4 gun once gıtmıs oldum
ama ne yapacaksın doktor hep bısı olmazsa bır ay sonra gorusuruz dıyıp ugurluyo gıdınce ne oldu dıyım kadına
yanı bana gore esım esmerya ben ak pak ıstıorum cocugumu beyazlar gıydırcem nur topu gıbı olacak hayalım boyle ama saglıklı olsunda ısın ozu aslında hayaller bosa olsada olur
11mayis asilama oldum fakat bugun adet oldum,cmrtsi doktora gitcek tkrar asilama icin sizce devam ediyimmi yoksa 1ay ara veriyimmi,hangisi daha saglikli??
amın canım ınsallah emın olun canı gonulden dua edıorum hepınız ıcın..
kız o ultrosonlarda radyason var bebıs ıcın ıı degıl yanı o kadar da arayı uzat artık o kadar sık gıtmek ıı degıl yanı
elimde olsa hergün gitcem ben 7 aylık doğmuşum zaten sabırsızım
eşimde bende beyaaz tenli kumral saçlıyız.bizden çıkcak olan belli,belki yeşil gözlü olur inşşşşşşş babası yemyeşil maşşallaaahh
Zaten biz esmerler hic kabul gormuyoruzz((..birinden bahsederken bak boyle diyolar eger esmerse "karaaaaaa cirkiiiiinnn" allaammmyaaaa bazende benim yanimda demezler miii....:))))
ÖZ cum seni koca esmerse artik bende zemciyim dekki bebisimmm:))))
canımmmmmm maaaşallah size yaaaaa,bebişinede
Cagani tuvalete goturdukten sonra kiyafetlerini giydirirken olan diyalog...
cagan: anne beni cok duygulandirdin.
ben: neden oglum?
Cagan: cunku kakami hep sen yaptiriyorsun....
Ben eşimde yeşil gözlü :) diyom tek gözüne bakcam diye hep :) valla benim kardeşim bir doğdu sapsarı kıvırcık sac herkes bu karışmış diyordu şimdi esmer cocuk 9 10 yaşından sonra karardı :)
Esmer başka güzel ama benim ne bilim hep öle geçiyor içinden beyaz bebiş :) esmer hatunlar taş oluyo be kim demiş çirkin diye sen hiç aynaya bakmıyon ayrıca sanırım ben makyajdız ruh gibiyim sen hep doğal olabilirsin yani kıymetini bil
Teşekkür ederiz şekerim darısı hemen başınıza inş erkek olursa erkek anneleri askere uğurlucaz beraber yavruları sarılıp ağlaşxaz
Ebda'dan haber var mı merak ettim ateşi de düşmüş yaaaa üzüldüm ben umutluydum ondan
Cagani tuvalete goturdukten sonra kiyafetlerini giydirirken olan diyalog...
cagan: anne beni cok duygulandirdin.
ben: neden oglum?
Cagan: cunku kakami hep sen yaptiriyorsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?