HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Evettt yaa girmez oldu o adet mi oldu yoksa kafa dinliyodur....

klomen de işe yaramadı bizde bu ay ne yeliz ne ben ne de ebda

ben regli olunca başka çok iyi bir doktora gittim 1.5 saat doktorda kaldım sormadığı soru kalmadı uzunca süre muayene etti herşey çok iyi hiçbir sorun yok dedi birsürü de yumurtan var büyümeyi bekliyen dedi sadece stresss yapmayacaksın dedi olmaması için bir neden yokmuş bakalım bu ay tutturabilecekmiyiz.....

Ayyy iyi biaeyin yokmusss..akisina birak bari bu ayyy

Ebda'dan haber var mı merak ettim ateşi de düşmüş yaaaa üzüldüm ben umutluydum ondan

canım evet ateşim düştü.zaten p.tesi test yapmıştım,silik milik hiç bişi yoktu.
o yüzden ümitsizdim.zaten de hiç hamiş gibi hissetmiyorum.
yeni ay,yeni tedavi için doktor illaaaa beta hcg kan istedi.
yaptırdım dün 0.23.gözümüze sokmasa olmaz yane
bugün regl olmam lazımdı.hiç şaşmaz aslında.ama olmadım.
yarına mı kaldı bi sorun mu var anlamadım?
doktora reglin 3.günü gidecektim,beklemedeyim yani.
p.tesi çoook üzülmüştüm ama şimdi gene yumurtlama gününü heyecanla beklemekteyim.
acaba hangi tedaviye geçicezzzzklomen+glifor+ovitrelli.
getirin getirin dünyanın bütün hormonlarını getirin buraya

p.tesi sinirlerim tepemdeydi,birkaç gündür ondan uğramadım.
şimdi de kayınvalidecimmmler var.giremiyorum.

canım,olanları okudum ve okuduklarıma inanamadım.
ne denilebilir elden ne gelir ki üzülmekten başka.
resmen katiller,cezalarını bulsunlar...
Rabbim,en kısa zamanda sana ve eşine bu acılarını hiç anımsatmayacak mutluluklar daim etsinnn...
kalbim ve dualarım seninle.
ilahi adalet varsa onlar cezalarını sen de mükafatını bulacaksın..

bak bi gittin neler geldi başıma sana kaç defa dedim beni bırakma diye
bitanem Allah böyle uygun görmüş yapacak hiçbişey yok. kasap sebebimiz olacakmış işte.
içim soğudu artık düşünmüyorum üzülmüyorum boktan bi ruh hali içindeyim.
yani bugün böyle diyorum ama yarın nasıl olurum bilemiyorum.
şuan tek düşüncem yarayı iyileştirip tekrar çalışmalara başlamak
eşimdende soğudum dokunmasına izin vermiyorum irkilip geri çekiliyorum hemen
biran önce iyileşmeye ihtiyacım var psikolojim bozuldu

Geçmiş olsun cimcimesultan başına gelenler malesef çok kişinin başına geliyor... Kanunların koyduğu cezalar yeterli olmadığı için de bir çok kişi uğraşmak istemiyor, bu gibi doktorlar da iş yapmaya devam ediyor... benim sana tavsiyem ne olursa olsun hukuki hakkını araman... Önce savcılığa suç duyurusunda bulunup, sonrasında maddi manevi tazminat davası açabilirsin... Eğer bahsettiğin doktor bir hastanede çalışıyorsa oranın hasta hakları merkezine de şikayet edebilirsin... Bu süreçte karşılaşacağın zorluklar tabi ki olacaktır, ama sen susarsan, ben susarsam bu gibi insanlar hayatımızda var olmaya hep devam edecekir, bunu düşün... tekrar geçmiş olsun, kendini üzmemeye çalış...

Kizlar anca gelebildik eve dotordan sonra ders vardi..

Oyyy bebisin masallahi var, Allah sukurler olsun saglikli oynasiyor, bir eli azinda bir eli kafasinda :) ama bize kicini dondugu icin doktor amcasi pek bisi goremedi, sadece %70 dogruluk verdi Allah`in izniyle benimde OGLUMMMM geliyor :))
Kocaman olmus bacaklari bukmus, bastan popoya 22cm dedi doktor :)
Kizlar cok heyecan verici birsey, tarifi yok bunun ..

Birde ben en son veridigim kani megerse 3`lu test icin vermisim, sonuclar harika dedi doktor.. Detayli ultrasonum var ayin 11`inde o zaman kesinlesir herhalde cinsiyet ama ben 12 haftada gittigimde de doktor bisi goruyorum ama daha ck kucuk kesin birsey soylemek icin demisti, bu seferde cidden pozisyon iyi degildi iki bacagi ayni anda goremedik bile biri hep arkada kaliyordu..
Allahim saglikli olsunlarda beklerim ben bebisimi :))))

Darisi hayirlisiyla herkesin basina ..

Son düzenleme:

canım maşallah çok sevindim yaa okurken içim böyle nasıl tarif etsem bilemiyorum heyecan doldu :) allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :) hep okuyorum senn yazdıklarını bugünde bekliyordum doktora gidip gelmeni şimdi senden haber var mı diye girdim ve gördüm çok sevindim iyi haberlerine bebişleriniz iyi olsunda canlarım kızda olsa erkekte olsa herşeyleriyle tastamam gelsinler inşallah :)

Cagani tuvalete goturdukten sonra kiyafetlerini giydirirken olan diyalog...

cagan: anne beni cok duygulandirdin.

ben: neden oglum?

Cagan: cunku kakami hep sen yaptiriyorsun....

ayy dün facede okudum hatta eşimede okuttum gül gül öldüm ne bilmiş oluyo bu çocuklar yaa eşimin dayısının oğluda daha 5 yaşında çocuk masaya yumruğunu vurup ben kardeş istiyorum artık siz düşünmüyomusunuz bebek yapmayı diyip arkasından annesine sen niye düşünmüyosun bakıyım bebek yapmayı demiş inaanmadım duyunca:)))) benim çocuğum olsa böyle bilmiş bilmiş konuşsa karşısında mal gibi bakarım heralde

hadi gözün aydın canım benim ohhh hepiniz kaynana olacaksınız topikcenek desene toplu sünnetmi yaptırsak ne
çok sevindim canım snein adına rabbim bozmasın inş mutluluğunu bak mutlu haberler ardı ardına geliyo inş türkiyeye annenin babanın yanınada gel sonra inş herşey daha güzel olur

hadi bakalım bugünde gelmesin kırmızılar :) hatta 9 ay tatile çıksın mümkünse :) sendende güzel hamiş haberleri alırız canım.. Bende dün apartman alt kat komşumun hamile olduğunu öğrendim daha yeniymiş :) o ikinci bebişe hamile apartmanda iki tane taze evli var benimle birlikte darısı bize dedik dün ama insan komşusundan bile duyunca çok mutlu oluyor :)

günaydın kıslarrrr hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul eder inşallah bugün.

Hülya ben senden cok umutluyum canım inş vardır kerata

Hayirli olsun canim kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah

günaydın kıslarrrr hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul eder inşallah bugün.

Hülya ben senden cok umutluyum canım inş vardır kerata

inş canım yaaa inş vardır eşimi bi heyecan sardı sormayın düne kadar ben bak olmayabilir dedikçe bana kızıyodu olumlu düşün sen hep karamsarsın zaten diyodu dün ben babası şunu yapıver felan dedikçe hem hoşuna gidiyo pis pis sırıtıyo hemde inşallah de maşallah de nazar değcen hem daha belli değil demeye başladı

ahahahaa duygusal erkek
ooff hiç moralim yoktu deli gibi güldüm oh çok iyi oldu

Biraz guldurduysek seni ne guzel canim benomm...

Eee daha adette olmadinnn...hic mi umit yok bu aydan...neyse sen arada ugra buralara ozledik ayolll...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…