- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.921
inş canım yaaa inş vardır eşimi bi heyecan sardı sormayın düne kadar ben bak olmayabilir dedikçe bana kızıyodu olumlu düşün sen hep karamsarsın zaten diyodu dün ben babası şunu yapıver felan dedikçe hem hoşuna gidiyo pis pis sırıtıyo hemde inşallah de maşallah de nazar değcen hem daha belli değil demeye başladı
Kiz simdi bi heyecanla senin ocin girdim test yaptirmistir diye..manyak kariiii:)))biz catladik yap bi testtttt...deli olcammmm...yanimda olsan senin sacina yapisirdim...meraktayiz hwmen idrar testi istiyoruzzz. bugun degil mi batttt
ben çatlak karı yanlış hesaplamışım bat yarınmış ama zaten yarın yapcaktım testi bak gaz vermeyin giderim hastaneye şimdi haaa:))
ay maşalllahhh nasılda büyümüşşş
Kizlar anca gelebildik eve dotordan sonra ders vardi..
Oyyy bebisin masallahi var, Allah sukurler olsun saglikli oynasiyor, bir eli azinda bir eli kafasinda :) ama bize kicini dondugu icin doktor amcasi pek bisi goremedi, sadece %70 dogruluk verdi Allah`in izniyle benimde OGLUMMMM geliyor :))
Kocaman olmus bacaklari bukmus, bastan popoya 22cm dedi doktor :)
Kizlar cok heyecan verici birsey, tarifi yok bunun ..
Birde ben en son veridigim kani megerse 3`lu test icin vermisim, sonuclar harika dedi doktor.. Detayli ultrasonum var ayin 11`inde o zaman kesinlesir herhalde cinsiyet ama ben 12 haftada gittigimde de doktor bisi goruyorum ama daha ck kucuk kesin birsey soylemek icin demisti, bu seferde cidden pozisyon iyi degildi iki bacagi ayni anda goremedik bile biri hep arkada kaliyordu..
Allahim saglikli olsunlarda beklerim ben bebisimi :))))
Darisi hayirlisiyla herkesin basina ..
442474 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateş tablom arkadaşlar bugünde düşmedi ve ben yanlış hesaplamışım benim batom aslında bugün değilmiş yarınmış teste yarın gitcem inş adet olmazsam
Oyyy heyecanla bekliyodummm...simdi yarini beklicem...bugun atesin kacc..bide eger hamile degilsen ne zan dusermis adet gunumu yoksa daha knce miii...ins. dusmezzzzz. 38 lere cikar :)))) fazlanjn zarari olmazz:))))
günaydın kızlar
hülya inşallah güzel haberler gelir senden .bende kasık batmalarından süpheleneip erken gebelik testi yaptım gördüm ebeminkini:)kendime çok kızıyorum ne salaksın sen diye.İnsanda biraz irade olur dimi adetin geçsin yaparsın olan keriz gibi 25 lirama oldu.O kadar kötü oldum ki.Allahım yardımcımız olsun.
inş canım yaaa inş vardır eşimi bi heyecan sardı sormayın düne kadar ben bak olmayabilir dedikçe bana kızıyodu olumlu düşün sen hep karamsarsın zaten diyodu dün ben babası şunu yapıver felan dedikçe hem hoşuna gidiyo pis pis sırıtıyo hemde inşallah de maşallah de nazar değcen hem daha belli değil demeye başladı
tesekkur ederızdarısı basınıza tez zamanda
ooo kımler gelmıs kımlerrrrr
pasa beyımız gelmıs :) kız erkek olsun zaten kız ısmı ıcın esınle tartısıyordunuz ya
ayy yerım ben o pasayı hanı senın foto hanı bebıs fotosu beklıyoruz bakk..
bu arada epey onden gıdıyor herhalde bebısın sen kurban bayramından once dogurursun kesın he :)
yaa sen kan testı neysede bı su cubuga ıseyıver artık ya catlatcan mı adamı
atesınde cok guzel gıdıyor hadı yapta cek koy buraya beklıyoruz
ılk ıdrar gıtmıstır zaten
hepimiz yapıyoruz o salaklığı yaptıktan sonrada bi vicdan azabı ve bundan sonra adetim geçmeden yapmıyacam bilmemne diye atıp tutuyoruz sonra adete bir hafta kala yine başlıyoruz test yapsammı yaptım çıkmadı demeye ben bu ay 2 kez gördüm ebeminkini teki yetmedi bana sağlamlaştırdım bir hafta kala hemde :)))
ben senin yerinde olsaydım gider hemen test yaptırırdım.
maşallah ne irade varmış
canım maşallah çok sevindim yaa okurken içim böyle nasıl tarif etsem bilemiyorum heyecan doldu :) allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :) hep okuyorum senn yazdıklarını bugünde bekliyordum doktora gidip gelmeni şimdi senden haber var mı diye girdim ve gördüm çok sevindim iyi haberlerine bebişleriniz iyi olsunda canlarım kızda olsa erkekte olsa herşeyleriyle tastamam gelsinler inşallah :)
ayy dün facede okudum hatta eşimede okuttum gül gül öldüm ne bilmiş oluyo bu çocuklar yaa eşimin dayısının oğluda daha 5 yaşında çocuk masaya yumruğunu vurup ben kardeş istiyorum artık siz düşünmüyomusunuz bebek yapmayı diyip arkasından annesine sen niye düşünmüyosun bakıyım bebek yapmayı demiş inaanmadım duyunca:)))) benim çocuğum olsa böyle bilmiş bilmiş konuşsa karşısında mal gibi bakarım heralde
hadi gözün aydın canım benim ohhh hepiniz kaynana olacaksınız topikcenek desene toplu sünnetmi yaptırsak ne
çok sevindim canım snein adına rabbim bozmasın inş mutluluğunu bak mutlu haberler ardı ardına geliyo inş türkiyeye annenin babanın yanınada gel sonra inş herşey daha güzel olur
ateş tablom arkadaşlar bugünde düşmedi ve ben yanlış hesaplamışım benim batom aslında bugün değilmiş yarınmış teste yarın gitcem inş adet olmazsam
Hayirli olsun canim kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah
tesekkur ederızdarısı basınıza tez zamanda
ooo kımler gelmıs kımlerrrrr
pasa beyımız gelmıs :) kız erkek olsun zaten kız ısmı ıcın esınle tartısıyordunuz ya
ayy yerım ben o pasayı hanı senın foto hanı bebıs fotosu beklıyoruz bakk..
bu arada epey onden gıdıyor herhalde bebısın sen kurban bayramından once dogurursun kesın he :)
yaa sen kan testı neysede bı su cubuga ıseyıver artık ya catlatcan mı adamı
atesınde cok guzel gıdıyor hadı yapta cek koy buraya beklıyoruz
ılk ıdrar gıtmıstır zaten
yaa deme öyle ama hevesim geliyo baaakk ama şimdi gidersem acilde yapmazlar polikliniğe gönderirler onlarda testyapınca bugüne çıkarmazlarsa yarında tatil çatlarım pazartesiye kadar akşam gidiyim desem evimin orda doğum evi var ama geçen hafta gidip zar şer yaptırdığım için bu hafta hem onlar yemez hemde benim yüzüm yok artık
ilk idrar gitti ve bide organizenin ortasında nerden buluyum testi şimdi şeker yarına kaldı mecbur
senin göbüşünüde gördüm dün yazamadım ne güzel pörtlemiş öyle maşallah ayy ne güzel allahım innş sağlık sıhhat versin herkesin bebeğine tabi olmayanlara bebek:))
Evet in ayin 11inde kesinlesir , yoksa kizin adi Ivana olcak yandik valla:))
Benim kaynana masallah uzuun kis 1.97 boy var kadinda esimde babasida 1.80 kadin uzun kaliyor yanlarinda ona cekicek galiba doktorda uzun bebis dedi, aman huyu cekmesin yeter :))
Resim var bi tane son anda ole gelisi guzel cekti verdi bisi, omurga kemikleri sayiliyor cocugun :)) oglen scan eder atarim canim, doktora dedim benim gobis nerde diye adam masallah icersi genis bu uzun bebegi disarda gostermedigine gore diyor birde ayy ne gulduk kozalakla :))
adet oldum kızlarr maalesef yeni bat 20 haziran
bide şu var kızlar ben bugün test yaparsam ve pozitifi görürsem eşime söylemeden suramam ki o zaten benim halimden anlar ben yarın yaptırıp inş pozitif görüp pazar günü ona süpriz yapmayı düşünüyorum gidiveriyimmi yaa şimdi bak aklıma iyice soktunuz uffff ama ya negatif çıkarsa çok korkuyorum bennnn
adet oldum kızlarr maalesef yeni bat 20 haziran
Canim sabret bence bak benim bat iki gun gecikince silik cikmisti test, yarin sabaha guzel sonuclar bizim ins..bide şu var kızlar ben bugün test yaparsam ve pozitifi görürsem eşime söylemeden suramam ki o zaten benim halimden anlar ben yarın yaptırıp inş pozitif görüp pazar günü ona süpriz yapmayı düşünüyorum gidiveriyimmi yaa şimdi bak aklıma iyice soktunuz uffff ama ya negatif çıkarsa çok korkuyorum bennnn
Kizlar anca gelebildik eve dotordan sonra ders vardi..
Oyyy bebisin masallahi var, Allah sukurler olsun saglikli oynasiyor, bir eli azinda bir eli kafasinda :) ama bize kicini dondugu icin doktor amcasi pek bisi goremedi, sadece %70 dogruluk verdi Allah`in izniyle benimde OGLUMMMM geliyor :))
Kocaman olmus bacaklari bukmus, bastan popoya 22cm dedi doktor :)
Kizlar cok heyecan verici birsey, tarifi yok bunun ..
Birde ben en son veridigim kani megerse 3`lu test icin vermisim, sonuclar harika dedi doktor.. Detayli ultrasonum var ayin 11`inde o zaman kesinlesir herhalde cinsiyet ama ben 12 haftada gittigimde de doktor bisi goruyorum ama daha ck kucuk kesin birsey soylemek icin demisti, bu seferde cidden pozisyon iyi degildi iki bacagi ayni anda goremedik bile biri hep arkada kaliyordu..
Allahim saglikli olsunlarda beklerim ben bebisimi :))))
Darisi hayirlisiyla herkesin basina ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?