- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.941
adet oldum kızlarr maalesef yeni bat 20 haziran
adet oldum kızlarr maalesef yeni bat 20 haziran
aman da amaaaann :) bir şehzade daha mı geliyooo :)) Allah sağlıkla gelmeyi kucağına almayı nasip etsin canım benimm
Esraaa buraya artık kız evlat şart oldu hadi canım senden ve gizemden kız bekliyoruuum
ben senin ateşinin üstüne tencere koyar cayır cayır yemek pişiririmlen adamı hasta etme git çubuğa işe bu ne böle yahu bu ateşin iki nedeni var 1- havale geçiriyosun 2- hamilesin havale geçirmen mümkün değil o yüzden hamilesin. hadi git test yap söle bize. bizi böle bekletmeye ne hakkın var. her sabah seni düşünüp giriyoz heycanla topiğe hanımkızımız daha batıma 1 gün var diyo bekliyo. eğer adet gelcek olsaydı 2 gün önceden ateşin düşmüş olurdu. ama seninki çıkıyoo... ayy ne uzun yazdıımm...
herkese günaydın bu arada canlarrr.. bu sabah ilk defa istifra ettim sonra rahatça yemek yedim amaCumamız Mübarek olsun.. Rabbim daha iyi bilir ama Sela ile Cuma arası erkekler camiden çıkana kadar dualarda bulununuz en makbul gören dua o zamandır. Rabbim dualarımızı kabul etsinn
hadi yaaa üzüldüm neyse canım inş önümüzdeki ay olcak sıkma canını adet olmuşken bu rahat günlerin tadını çıkar çünkü adet bittikten sonra yoğum bi mik mik seni bekliyo olcak
hakkınızı helal edin yaa kızmayın ama bana ağlarım bakın tamam şimdi şöyle yapıyım bugün bekleyim sabah işe gelmeden önce hemen işyerimin yakınındaki acile gidiyim kan veriyim çünkü varsa kanda kesin çıkar idrarda çıkmayabilir uygunmudur herkes için
hakkınızı helal edin yaa kızmayın ama bana ağlarım bakın tamam şimdi şöyle yapıyım bugün bekleyim sabah işe gelmeden önce hemen işyerimin yakınındaki acile gidiyim kan veriyim çünkü varsa kanda kesin çıkar idrarda çıkmayabilir uygunmudur herkes için
her ay o kadar umutla bekliyorum ki hamile kalmayı bu ay da 4 gün geciktim ama umutlanmak istemiyorum.çünkü 2 gün önce akşam idrar testi yaptım negatif çıktı
her ay o kadar umutla bekliyorum ki hamile kalmayı bu ay da 4 gün geciktim ama umutlanmak istemiyorum.çünkü 2 gün önce akşam idrar testi yaptım negatif çıktı
ne zaman sonucu cıkıyor pekı canım acılden kan verınce
ne dıyecegımı bılemıyorum nasıl bır ınsanlık dısı ya
aksam testlerı cokda dogru degıl canım ama sen gecıkınce yapmıssın bılemedım kı sen bıde sabah yapsana
doğum evinde 1.5saat sonra çıkmıştı canım diğer hastanelerdede öyledir heralde
bakarsın bız senın kzını alırız sekerım daha mercımegın cınsıyetı bellı degıl sonucta
sen yarın gıdıyorsun doktora demı cekılın bı vesıkalık da gelın :)
kızlaaar şimdi işyerime yakın olan tıp fakültesi hastanesinin acil bölümünü aradım gelsem yarın acilde test yaparmısınız dedim yaparız dedi yarın servisten yakın biyerde inip hastaneye gidiyorum benim çişim arızalı bence şimdi yaparım çıkmaz sonra kendimi sigara alkol uyuşturucuya felan veririm neyime gerek nolcak deliniversin kolum bikez daha bebeğim için feda olsun hem negatifse tescilli baba gibi negatif görürüm idrarda acaba yanlışmıki daha belli olmadımıki diye ümit edip sizinde kafanızı şişirmem
tesekkur ederız bence onumuzdekı ay senınde gobus bellı olacak cunku sımdıden ıcerde bı can var gıbı gelıyor hadı hayırlısı
canım kımısının rahım yapısı ona gore ımıs yanı herkesın hemen cıkması gerekmıyormus bosver gec cıksınonemlı olan saglıklı olması
masallah desene bız 50 cm zor cıkartırken sen 60 cm cıkartcanhahaha
tmm cnm resımlerınızı beklıyoruz
canım uzme kendını ıns yenı ayda olur moral bozmak yok
mübarek cuma dua edıyoruz hep bırlıkte rabbım verır ıns yenı ayda
kız bence kan testı ıcın gıtme kan testını eger pozıtıf gorsen bıle pazartesı falan gıt erken gıdıncede kese gorunmedı bebek gorunmedı kalp atısı yok dıe stresten oluyoruz
esraya helal olsun valla sabırlı hatun en guzelını yapıyor :)
sen bul al bı sekılde oglen falan cıkabılıyorsan ıse gıtsın
helal olsun kuzum ben şakasına takıldım sakın yanlış anlamayasınnasıl dilersen öle yap.. o anki psikoloji çok garip oluyo. hem kan hemen çıkıyomu ki ? ben yarın ankaraya gitcem çünküüü :) sen eve giderken güzel marka bi test yap ilk idrarla sonra kan verirsin olmaz mı :))
hayırlısı tabi kuzum :) eşim erkek hissediyo ama sağlıklı olsunda kız da olsa farketmez.. :) evet kısmetse sabah 9:15de randevumuz var. İnşallah kalp atışını duyar fotosunu alır geliriz :)
Kizlar anca gelebildik eve dotordan sonra ders vardi..
Oyyy bebisin masallahi var, Allah sukurler olsun saglikli oynasiyor, bir eli azinda bir eli kafasinda :) ama bize kicini dondugu icin doktor amcasi pek bisi goremedi, sadece %70 dogruluk verdi Allah`in izniyle benimde OGLUMMMM geliyor :))
Kocaman olmus bacaklari bukmus, bastan popoya 22cm dedi doktor :)
Kizlar cok heyecan verici birsey, tarifi yok bunun ..
Birde ben en son veridigim kani megerse 3`lu test icin vermisim, sonuclar harika dedi doktor.. Detayli ultrasonum var ayin 11`inde o zaman kesinlesir herhalde cinsiyet ama ben 12 haftada gittigimde de doktor bisi goruyorum ama daha ck kucuk kesin birsey soylemek icin demisti, bu seferde cidden pozisyon iyi degildi iki bacagi ayni anda goremedik bile biri hep arkada kaliyordu..
Allahim saglikli olsunlarda beklerim ben bebisimi :))))
Darisi hayirlisiyla herkesin basina ..
hadi bakalım hayırlısı olsuunn.. evet sonuç inşallah çokçok güzel çıkacakyarına halay ekibini kuruyoruumm :) Allah'ın izniyle halayını çekeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?