HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

adet oldum kızlarr maalesef yeni bat 20 haziran

VALLAHİ hamile haberlerini okuyunca nasıl seviniyorsam adet oldum yada negatif diye yazanları görüncede üzülüyorum ama bende aynı durumdayım kesin adet olacağım yaradanın mucizesi ne zaman bizim eve uğrar diye ümitli-ümitsiz beklemekteyim.Hayat devem ediyor sonucta inşallah olacak canım bizlerinde bebişleri.

hakkınızı helal edin yaa kızmayın ama bana ağlarım bakın tamam şimdi şöyle yapıyım bugün bekleyim sabah işe gelmeden önce hemen işyerimin yakınındaki acile gidiyim kan veriyim çünkü varsa kanda kesin çıkar idrarda çıkmayabilir uygunmudur herkes için

her ay o kadar umutla bekliyorum ki hamile kalmayı bu ay da 4 gün geciktim ama umutlanmak istemiyorum.çünkü 2 gün önce akşam idrar testi yaptım negatif çıktı

bakarsın bız senın kzını alırız sekerım daha mercımegın cınsıyetı bellı degıl sonucta
sen yarın gıdıyorsun doktora demı cekılın bı vesıkalık da gelın :)

hadi yaaa üzüldüm neyse canım inş önümüzdeki ay olcak sıkma canını adet olmuşken bu rahat günlerin tadını çıkar çünkü adet bittikten sonra yoğum bi mik mik seni bekliyo olcak

inşallah canımmm bi yandan sevindim 2 hafta önce aşırı ishal karın ağrısı şikayetiyle doktora gitmiştim bağırsaklarımda oksiyür (kılkurdu) çıkmıştı bebek varsa diye ilaçlarımı kullanmadım zarar vermeyim diye artık içebilirim sağlığıma kavuşayım önce sonra bebeğimiz gelsin

Son düzenleme:

canım bence kan verme.Allah esirgesin negatifte boşuna boşuna kan vermiş olursun.Sen evde testini yap en iyisi hem yarın sabah regl olmazsanda pazar günüde tekrarlarsın.Sen bilirsin yinede.

ne zaman sonucu cıkıyor pekı canım acılden kan verınce

ne dıyecegımı bılemıyorum nasıl bır ınsanlık dısı ya

her ay o kadar umutla bekliyorum ki hamile kalmayı bu ay da 4 gün geciktim ama umutlanmak istemiyorum.çünkü 2 gün önce akşam idrar testi yaptım negatif çıktı

aksam testlerı cokda dogru degıl canım ama sen gecıkınce yapmıssın bılemedım kı sen bıde sabah yapsana

doğum evinde 1.5saat sonra çıkmıştı canım diğer hastanelerdede öyledir heralde

doğum evinde 1.5saat sonra çıkmıştı canım diğer hastanelerdede öyledir heralde

yanı aslında kan testı net cevap olacak ama ne bılım sankı once ıdrar testı yapsanmı dıe gecıor hep ıcımden eger yarın ve pazar ıkı gunde cıkarsa testte pazartesı versen derım ama sen bılırsın
ben yerınde olsam bu aksam 3 4 tane test alır eve gıderım ve yarın ve pazar sabah ılk ıdrarla testlerı yaparım

helal olsun kuzum ben şakasına takıldım sakın yanlış anlamayasın nasıl dilersen öle yap.. o anki psikoloji çok garip oluyo. hem kan hemen çıkıyomu ki ? ben yarın ankaraya gitcem çünküüü :) sen eve giderken güzel marka bi test yap ilk idrarla sonra kan verirsin olmaz mı :))

bakarsın bız senın kzını alırız sekerım daha mercımegın cınsıyetı bellı degıl sonucta
sen yarın gıdıyorsun doktora demı cekılın bı vesıkalık da gelın :)

hayırlısı tabi kuzum :) eşim erkek hissediyo ama sağlıklı olsunda kız da olsa farketmez.. :) evet kısmetse sabah 9:15de randevumuz var. İnşallah kalp atışını duyar fotosunu alır geliriz :)

kızlaaar şimdi işyerime yakın olan tıp fakültesi hastanesinin acil bölümünü aradım gelsem yarın acilde test yaparmısınız dedim yaparız dedi yarın servisten yakın biyerde inip hastaneye gidiyorum benim çişim arızalı bence şimdi yaparım çıkmaz sonra kendimi sigara alkol uyuşturucuya felan veririm neyime gerek nolcak deliniversin kolum bikez daha bebeğim için feda olsun hem negatifse tescilli baba gibi negatif görürüm idrarda acaba yanlışmıki daha belli olmadımıki diye ümit edip sizinde kafanızı şişirmem

hadi bakalım hayırlısı olsuunn.. evet sonuç inşallah çokçok güzel çıkacak yarına halay ekibini kuruyoruumm :) Allah'ın izniyle halayını çekeriz

Biri benden mibahsettiii:))))

Aynennn ben 18 nisan hamilik ogrendim ilk randevumaa 6 mayista gittim....hem kese hem kalp duydum geldim boylelikle aman kese var bebek yok kaygisi tasimadim....

sezgiiii bende cok istiyorum kizzzz...gizosun kiz gibi ama ben nedense erkek hissediyorum...ama tek guvencem cimcimeeeee onun hisleri cok iyiii

yok canım bende şakasına takılıyorum zaten ben diyorum ya benim yerimde başkası olsa çoktan kafasnı kırmıştım sabah idrar yapıyorum ozaman sonrada kan'a gidiyorum ok'midir??

Canım hayırlı olun çok sevindim Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli doğmayı da nasip eyler .. Benim bebiş 18 haftalık Mış ben 19 diye biliyordum ama geç döllenme olmuş dedi Dr smin ki tam kaç aylık canım bu arada uzun boylu olacak belli benim ki 18 cm olmuş daha kilosu bu söyledi mi Dr Haziran 14 te detaylı ultrasuon var bizim ..

hadi bakalım hayırlısı olsuunn.. evet sonuç inşallah çokçok güzel çıkacak yarına halay ekibini kuruyoruumm :) Allah'ın izniyle halayını çekeriz

zaten yarın herkesi tam tekmil bekliyorum burda sözünüz var bana eğer pozitifse sürpriz kutlama planlıcaz fikir verceniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…