- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.961
yok canım bende şakasına takılıyorum zaten ben diyorum ya benim yerimde başkası olsa çoktan kafasnı kırmıştım sabah idrar yapıyorum ozaman sonrada kan'a gidiyorum ok'midir??
zaten yarın herkesi tam tekmil bekliyorum burda sözünüz var bana eğer pozitifse sürpriz kutlama planlıcaz fikir verceniz bana
helal olsun kuzum ben şakasına takıldım sakın yanlış anlamayasınnasıl dilersen öle yap.. o anki psikoloji çok garip oluyo. hem kan hemen çıkıyomu ki ? ben yarın ankaraya gitcem çünküüü :) sen eve giderken güzel marka bi test yap ilk idrarla sonra kan verirsin olmaz mı :))
hayırlısı tabi kuzum :) eşim erkek hissediyo ama sağlıklı olsunda kız da olsa farketmez.. :) evet kısmetse sabah 9:15de randevumuz var. İnşallah kalp atışını duyar fotosunu alır geliriz :)
kızlaaar şimdi işyerime yakın olan tıp fakültesi hastanesinin acil bölümünü aradım gelsem yarın acilde test yaparmısınız dedim yaparız dedi yarın servisten yakın biyerde inip hastaneye gidiyorum benim çişim arızalı bence şimdi yaparım çıkmaz sonra kendimi sigara alkol uyuşturucuya felan veririm neyime gerek nolcak deliniversin kolum bikez daha bebeğim için feda olsun hem negatifse tescilli baba gibi negatif görürüm idrarda acaba yanlışmıki daha belli olmadımıki diye ümit edip sizinde kafanızı şişirmem
Biri benden mibahsettiii:))))
Aynennn ben 18 nisan hamilik ogrendim ilk randevumaa 6 mayista gittim....hem kese hem kalp duydum geldim boylelikle aman kese var bebek yok kaygisi tasimadim....
sezgiiii bende cok istiyorum kizzzz...gizosun kiz gibi ama ben nedense erkek hissediyorum...ama tek guvencem cimcimeeeee onun hisleri cok iyiii
yok canım bende şakasına takılıyorum zaten ben diyorum ya benim yerimde başkası olsa çoktan kafasnı kırmıştım sabah idrar yapıyorum ozaman sonrada kan'a gidiyorum ok'midir??
OK'dir şekerim :))
valla ben pek sürpriz konusunda iyi değilimdir ama cümbür cemaat bişeyler düşünürüz artık.. hem sen eşini alıp öğle yemeğine çıkmayacakmıydın oda bu sebeple anlayacaktı hamile olduğunu demi. gene onu yap. ek bişeyler de yaparsın mesela hep topikte dolanan ama daha kimsenin yapmadığı kutu içindeki bebeğin ağzından yazılan yazı.. onu da yap :) yemekte verirsin
Benim oyum sabah idrar testi sonra ayni gun kan trstiii..sabah 10 da eandevum varr dr.da iyi kotu sonucu gormek istiyorum hulyaaaaa.duydun mu beniiuu yoldurtma kendini:)))))
442474 ovulation charts on fertilityfriend.com
ateş tablom arkadaşlar bugünde düşmedi ve ben yanlış hesaplamışım benim batom aslında bugün değilmiş yarınmış teste yarın gitcem inş adet olmazsam
canım evet ateşim düştü.zaten p.tesi test yapmıştım,silik milik hiç bişi yoktu.
o yüzden ümitsizdim.zaten de hiç hamiş gibi hissetmiyorum.
yeni ay,yeni tedavi için doktor illaaaa beta hcg kan istedi.
yaptırdım dün 0.23.gözümüze sokmasa olmaz yane
bugün regl olmam lazımdı.hiç şaşmaz aslında.ama olmadım.
yarına mı kaldı bi sorun mu var anlamadım?
doktora reglin 3.günü gidecektim,beklemedeyim yani.
p.tesi çoook üzülmüştüm ama şimdi gene yumurtlama gününü heyecanla beklemekteyim.
acaba hangi tedaviye geçicezzzzklomen+glifor+ovitrelli.
getirin getirin dünyanın bütün hormonlarını getirin buraya
p.tesi sinirlerim tepemdeydi,birkaç gündür ondan uğramadım.
şimdi de kayınvalidecimmmler var.giremiyorum.[/Q
anladım canım bakalım ne diyecek doktorun bu arada sen tek doz mu kullanmıştın kolemeni
onu yapıyım dimi zaten evimde kirli öğleye kadar hem temizlik hem mükellef şık bi kahvaltı sofrası hazırlayıp yetiştiremem en iyisi rezervasyon yaptıririm açık büfe kahvaltıya gideriz ohh ne güzel olur hiç gitmediğimiz şık bi yer var oraya gidelim ordan sonrada akşam başka biyere çay içmeye gidelim ayy ne güzel olur o kutu olayını yapamam yaa okadar duygusal değilim malesef ama kan ve idrar testimi güzelce paket yapıp sunabilirim eşime
kızlaaar şimdi işyerime yakın olan tıp fakültesi hastanesinin acil bölümünü aradım gelsem yarın acilde test yaparmısınız dedim yaparız dedi yarın servisten yakın biyerde inip hastaneye gidiyorum benim çişim arızalı bence şimdi yaparım çıkmaz sonra kendimi sigara alkol uyuşturucuya felan veririm neyime gerek nolcak deliniversin kolum bikez daha bebeğim için feda olsun hem negatifse tescilli baba gibi negatif görürüm idrarda acaba yanlışmıki daha belli olmadımıki diye ümit edip sizinde kafanızı şişirmem
tamam yaa kızma:)) şekercim bende aynen buna karar verdim ama ya negatifseeeee allahım hayatımda hiç morarmadığım kadar morarırım negatif çıkarsa kendimle biton alay etcem sizlerde edebilirsiniz salak testi görmeden havalara girdi bisürü şey konuştu üstelik iki tanede negatif test görmüştü diye
Her anne aday adayinin boyle hissetmesi davranmasi cok normall..hic alay edecek durum yok cicin. sen en son sali gunu mu test yapmistinnnn....bak sabah burda foto gorecem ona goreeee
Canım hayırlı olun çok sevindim Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli doğmayı da nasip eyler .. Benim bebiş 18 haftalık Mış ben 19 diye biliyordum ama geç döllenme olmuş dedi Dr smin ki tam kaç aylık canım bu arada uzun boylu olacak belli benim ki 18 cm olmuş daha kilosu bu söyledi mi Dr Haziran 14 te detaylı ultrasuon var bizim ..
ben grip olucam sanırım elim ayağımda can kalmadı gözlerim kapanıyor ateş basıyor gibi sonra üşüyorum
off hep benim kozalak yüzünden gece cok sıcak olmuş klimayı acmış bi uyandım donmuşum yaa
öğlen evde ovulasyon testi yaptım yine silik offff
Kis Hulya isler cok takip edemedim canim, naptin kan vermeye mi karar verdin..
Bence bekle sabah 6 da atesini olc idrar testini yap bak biz burda hazir bekleriz seni.. Insss pazitifin halaylarini cekeriz.. :))
biri benden mibahsettiii:))))
aynennn ben 18 nisan hamilik ogrendim ilk randevumaa 6 mayista gittim....hem kese hem kalp duydum geldim boylelikle aman kese var bebek yok kaygisi tasimadim....
Sezgiiii bende cok istiyorum kizzzz...gizosun kiz gibi ama ben nedense erkek hissediyorum...ama tek guvencem cimcimeeeee onun hisleri cok iyiii
oyy geçmiş olsun canım yaa aman dikkat et iyice gelmeden nane limon felan iç sıcak sıcak çorba iç iyi gelir
Canim benimde bata gore 18+1 di dun ama dun yine 18+3 cikti iki guncuk onde :)) Bizimde ultrason 11 Haziranda Allah'in izniyle, Allah onlara saglikli huzurlu omurler versin , isteyen herkesede nasip etsin ins.. :119:
evet salı günü geçersiz sayanileceğimiz bi test yapmıştım canım inş sabah fotoğraf koymaya değer bişey olur elimde de sizide kendimide mutluluğa boğarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?