HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yok canım bende şakasına takılıyorum zaten ben diyorum ya benim yerimde başkası olsa çoktan kafasnı kırmıştım sabah idrar yapıyorum ozaman sonrada kan'a gidiyorum ok'midir??

zaten yarın herkesi tam tekmil bekliyorum burda sözünüz var bana eğer pozitifse sürpriz kutlama planlıcaz fikir verceniz bana

OK'dir şekerim :))
valla ben pek sürpriz konusunda iyi değilimdir ama cümbür cemaat bişeyler düşünürüz artık.. hem sen eşini alıp öğle yemeğine çıkmayacakmıydın oda bu sebeple anlayacaktı hamile olduğunu demi. gene onu yap. ek bişeyler de yaparsın mesela hep topikte dolanan ama daha kimsenin yapmadığı kutu içindeki bebeğin ağzından yazılan yazı.. onu da yap :) yemekte verirsin

tabı canım saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez
ayy beklıyoruz haber vermeyı unutma sekerım..

hadı bakalım guzel haberler verecek ıns ınanıyorum canım

evet evet senden bahsettık bence senın kızın olacak ya bende ole dusunuyorum
ben de bat 23/02 dı ve o gun gıttım kan verdım sonuc 91 dı sonra bı hafta sonra keseyı gormustuk sonra bı hafta sonra bebk ıcın gıttık sonra kalp atısı :) ben o ılk ay her hafta doktorda ıdım hatta arada hafta ıclerındede gıttım sımdı ayda bır gıdınce stresten catlıyorum konusmaylım hemen ultrasona gecelım dıyorum

yok canım bende şakasına takılıyorum zaten ben diyorum ya benim yerimde başkası olsa çoktan kafasnı kırmıştım sabah idrar yapıyorum ozaman sonrada kan'a gidiyorum ok'midir??

okdır buba

onu yapıyım dimi zaten evimde kirli öğleye kadar hem temizlik hem mükellef şık bi kahvaltı sofrası hazırlayıp yetiştiremem en iyisi rezervasyon yaptıririm açık büfe kahvaltıya gideriz ohh ne güzel olur hiç gitmediğimiz şık bi yer var oraya gidelim ordan sonrada akşam başka biyere çay içmeye gidelim ayy ne güzel olur o kutu olayını yapamam yaa okadar duygusal değilim malesef ama kan ve idrar testimi güzelce paket yapıp sunabilirim eşime

Benim oyum sabah idrar testi sonra ayni gun kan trstiii..sabah 10 da eandevum varr dr.da iyi kotu sonucu gormek istiyorum hulyaaaaa.duydun mu beniiuu yoldurtma kendini:)))))

Benim oyum sabah idrar testi sonra ayni gun kan trstiii..sabah 10 da eandevum varr dr.da iyi kotu sonucu gormek istiyorum hulyaaaaa.duydun mu beniiuu yoldurtma kendini:)))))

tamam yaa kızma:)) şekercim bende aynen buna karar verdim ama ya negatifseeeee allahım hayatımda hiç morarmadığım kadar morarırım negatif çıkarsa kendimle biton alay etcem sizlerde edebilirsiniz salak testi görmeden havalara girdi bisürü şey konuştu üstelik iki tanede negatif test görmüştü diye

canım inşallah hamilesin. ve ardından biz geliriz inşallah

ay ben heyecanlandım inan ki :) ben sana hep dedim sende var bu ay bebiş :) pazar günü ablamın çeyizi çıkacak o yüzden yarın yoğunum ama sabahtan sırf senin için gireceğimmmmmmmm senden daha meraklıyım neredeyse :)

Her anne aday adayinin boyle hissetmesi davranmasi cok normall..hic alay edecek durum yok cicin. sen en son sali gunu mu test yapmistinnnn....bak sabah burda foto gorecem ona goreeee

Her anne aday adayinin boyle hissetmesi davranmasi cok normall..hic alay edecek durum yok cicin. sen en son sali gunu mu test yapmistinnnn....bak sabah burda foto gorecem ona goreeee

evet salı günü geçersiz sayanileceğimiz bi test yapmıştım canım inş sabah fotoğraf koymaya değer bişey olur elimde de sizide kendimide mutluluğa boğarım

Canim benimde bata gore 18+1 di dun ama dun yine 18+3 cikti iki guncuk onde :)) Bizimde ultrason 11 Haziranda Allah'in izniyle, Allah onlara saglikli huzurlu omurler versin , isteyen herkesede nasip etsin ins.. :119:

ben grip olucam sanırım elim ayağımda can kalmadı gözlerim kapanıyor ateş basıyor gibi sonra üşüyorum
off hep benim kozalak yüzünden gece cok sıcak olmuş klimayı acmış bi uyandım donmuşum yaa
öğlen evde ovulasyon testi yaptım yine silik offff

oyy geçmiş olsun canım yaa aman dikkat et iyice gelmeden nane limon felan iç sıcak sıcak çorba iç iyi gelir

Kis Hulya isler cok takip edemedim canim, naptin kan vermeye mi karar verdin..

Bence bekle sabah 6 da atesini olc idrar testini yap bak biz burda hazir bekleriz seni.. Insss pazitifin halaylarini cekeriz.. :))

Kis Hulya isler cok takip edemedim canim, naptin kan vermeye mi karar verdin..

Bence bekle sabah 6 da atesini olc idrar testini yap bak biz burda hazir bekleriz seni.. Insss pazitifin halaylarini cekeriz.. :))

canım öncelikle akşam iş çıkışı bebe time olmayan bi test alcam sonra onu evin en uzak yerine koycamki almaya gitmeye üşeniyim diye sabah ateşimi ölçcem ardından çişe gidip test yapcam sonrada ya hüsranla nasıla çıkmıcak diyerek yada evet oldu diyerek ama ikisindede heyecanla acile gitcem iştende izin aldım ohh ohh

canım sana ilk öğrendiğinde de söylemiştim ben senin bebişi kız hissediyorum diye yineliyorum aynı düşüncemi :) hayırlısı olsun hakkında biz içimizden geçeni söylüyoruz allah bilir tabi en hayırlısını :)

Canim benimde bata gore 18+1 di dun ama dun yine 18+3 cikti iki guncuk onde :)) Bizimde ultrason 11 Haziranda Allah'in izniyle, Allah onlara saglikli huzurlu omurler versin , isteyen herkesede nasip etsin ins.. :119:

İnşallah canım .. Benim adet düzensizliğim vardı zaten Dr belki bâtta yanlışlık vardır diyor ama bilmiyorum sorun yok zaten dedi Dr da hayırlısı artık Rabbim herkese nasip eder inşallah ..

evet salı günü geçersiz sayanileceğimiz bi test yapmıştım canım inş sabah fotoğraf koymaya değer bişey olur elimde de sizide kendimide mutluluğa boğarım

sen hala salı gunu mu dıyorsun ya bata 4 5 gun kala ustelık aksam yapılan testlerde nasıl cıksın ufacık yavrularımız orada nasıl bellı etsınler kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…