HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlaar bişecik sorcam ama bakın kızmayın haa peşin peşin söylüyorum şimdi bende pko varya adet düzensizliği var haliyle eee bide kistim vardı ya acaba bu kistin salgıladığı progesteron sayesinde dolaylı olarak ateş yüksek devam ediyosa ve ben geç adet olcaksam o yüzden inmiyosa gebelik yoksa diyorum hani öyle bi ihtimal olabilirmiki?????:26::26::26: niye böyle bişey sordum biliyomusunuz ben hiç belirtiye sahip değilim yaa tık yok bende adete dairde gebeliğe dairde

Hülya üstüne alınma bende aynı durumdayımda testler falan:)oynatmaya az kaldı doktorum nerde yerine bebiş nerde diyeceğiz.Bir gün sokaklara atacağım kendimi kafayı tırlatıp.ya allahım millet evleniyor o gece hamile kalıyor.bir zaman varsa ben o zamana kadar nasıl aklıma ,fikrime,ruhuma mukayyet olacağım.ya sabırrrr.

valla hiç alınmam canım aynısını düşünüyorum çünkü az kaldı bütün ipler kopacak beynimizdeki hayır bide varya bak ebn bu ay eğer ateş ölçmeseydim kesinlikle şuanda doktorun progesterona bile aldırmadan moron bi şekilde adet beklio olurdum hiç bişey yok çünkü ateş ölçtüm bu ay dahada panik oldum rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inş ne muradımız varsa hayırlısıyla en tez zamnda versin inş

aminnn amin inşallah.en kısa zamanda evlatlarımız kucağımızda şu yazdıklarımıza güleriz inşallah:)etrafta herkes 1.cileri doğurdu büyüttü 2-3 yasına getirdi 2. tura geçecek yaaaaaa biz yerimizde sağ sol yapıyoruz.bayılıyorum planlayıp zrt diye hamile kalanlara maşallah.yok çocugum olsa bile o da ne zaman olacak bilmiyorum Allah bilir çocuk beni yanında falan istemeyecek anane mi babaannemi annemi karıştırcak:)

öyle düşünme canım evet yaşımız gidiyo ama napalım kısmet eğer kısmet olsaydı alnımızda o yazılı olsaydı evlendiğimiz gece ne kadar korunursak korunalım hamile kalırdık dimi demekki rabbim bunu uuygun gördü bizim için vardır vakti saati dua edip beklicez yapcak başka bişey varmı

evet yapacak hiç bir şey yok aslında ama kızıyorum kendime neden bu kadar kurcalıyorum düşünme boşver diyorum.beklenti içinde olanlar var etrafta sanki benim elimde olmuyor ne yapalım yani.Aslında tamamen arınmak gerek başarabilirsek tabi.

sen o beklenti içindekileri boşversene bende eşimde sinir oluyoruz o etraftakilere hele eşim gelsinde ona çocuk yapalım diyo
evlenmezsin amaan evde kaldı derler evlenirsin derdine neydi hemen evlendi derler sonra başlarlar eee çocuk yokmu çocuk yapın yaşınız gidiyo çalışıp napcan kocan baksın sana lafları var bide çocuk yaparsın kız olur ee yap bitane daha erkek olur belki derler erkek olsa yap kardeş olsun arayı açma derler arka arkaya yapsan ne o enik yavrusu gibi doldurdu koydu çocuğu derler sonraa çocuk doğar büyür ee öyle yetişmez böyle yetişir bi ton laf ta laf sonu yok o elalemin yani düşün bak ne kayınvalidem ne benim annemler çocuk konusu bile açılmaz kendi anneme ben açarım öyle konuşuruz annemin apartmanında tanımadığım bi kadın anneme gittiğimde asansörde karşılaştık tanımıyorum bak kadını o beni düğünümde görmüş bide ben daha bikaç aylık evliyim ee çocuk niye yapmıyosun yapın yapın kayınvalidende annende genç sen çalışırsın onlar bakar dedi bana yuh dedim ne diceğimi bilemedim valla

Canim hersey Allah'tan biz umudumuzu kaybetmeyelim duamizi edelim gerisi Allah'in takdiri.. Tabiki olabilir ama bebiste olabilir. Ne hastalikli insanlar var nelere ragmen ne mucizelerle bebek sahibi oluyorlar, sen pozitif dusun iyi dususn ki iyi olsun er yada gec ..
Rabbim bizim iyiligimiz gelecegimiz icin en iyisini bilir bizler yeterki umudumuzu kaybedip isyan etmeyelim ..

Evet haklisin ama benim de psikolojimi bozuyor onlar. Her goren 4 yil oldu nerde cocugun diyor girdigimiz her ortamda konu biz oluyoruz sonra basliyorlar ani anlatmayasirf buyuzden gorusesim yok kimseyle

sanki kendileri doğurup kendileri bakacakmış gibi bizden çocuk isteyenlere bende sinir oluyorum!! ben hepsine düşünmüyoruz dedim
bakmaya hazır hissetmiyorum kendimi dedim. ama içimden de Allah'ım gücüne gitmesin diye dua ettim Şimdi hepsi der nerden çıktı hani istemiyodun, hatta o isteyenler şimdi daha yaşın genç bile derler. anlamıyorum millete ne!!
Dnz sende takma kimseyi arkadaşım. Duanı et Rabbim'den dile elbet olur. Kısmeti varsa tez vakitte gelir.. hayırlısı olur inşallahh

Ayy kızlaarr bi ton işim var yaa... bizim patron oda seçimlerine aday olmuş gelen giden eksik olmuyo. haftaya da denetmenler gelcek işler birikti. İnşallah yetiştiririm hepsini .. arada size de bakıp çıkıyorum şimdide yazayım dedim :) yarın da sabah 9:15de doktora gidicez dualarınızı eksik etmeyin emi ben şindi çıkıyom. yarın görüşmek üzere

kızlar testimi aldım geldim dua edin yarın sabah mutlu musmutlu size fotoğraf koyabilecek halay çektirebilecek şekilde gelebileyim nolur dualarınıza ihtiyacım var

sezgii canım sende inş hayırlı haberlerle gelirsin bebişini görüp kalbini dinleyip gelirsin inş

Hadi bakalım yarıni dört gözle bekliyoruz canım

hadi inşallah canım dualarımız seninle....

evet haklisin ama benim de psikolojimi bozuyor onlar. Her goren 4 yil oldu nerde cocugun diyor girdigimiz her ortamda konu biz oluyoruz sonra basliyorlar ani anlatmayasirf buyuzden gorusesim yok kimseyle

evet anahtar kelime bu sırf bu yüzden kimseyle görüşesim yok benimde.bazen hayal kuruyorum başka şehire taşınıp tedaviyse tedavi ama yalnız kocam ve ben kimseyle iletişim yok.olursa alın size çocuk demek geliyor içimden.

yüzün gülsün inşallah canım hayırlısı.

oooofff ölüyorum yorgunluktan yeni geldik eve.tuvalete gitcek halim yok altıma yapcam yarına kadar ahahah
pis okul lanet okullllllllllllllllll

Çocukta karnında ilim İrfan öğreniyor :) hehe

ders değil canım yaa sen benim ne zaman derse gittiğimi gördün ahah
Staj başlıyo 17 haziranda onla uğraşıyorum evrakları tamamladım adli sicil kaydı bişeyler bişeyler.adliyede 220 kişi sıra bekledim bayılcaktım.
asıl sorum şu ben hamile pantlonu ama kumaş nerden bulucammmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…