HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aynen kızz vallahi bıktım bir hamile kalsamda gitsem evime diyorum...

düzeldi canım çok şükürr iyiyizz... sen nasılsın kız yelizzz

Oh yaa kalbim ferahladı, haftasonu yoktum, geçmişide okuyamadım, aklıma takıldın. Ben yumurtlama günlerimdeyim sanırım, bu ay herkes ben dahil geç yumurtluyo, ha bugün ha yarın derken güçsüz kaldım :) Böyle işte.

kızzz sahimi diyon nerdesin sen ??

Ben ankarada Oran gibi bir yerdeyim burada adam akıllı bir yer yok 1 tane var odaaa uçmuş diyatlara sahippp...

abooouwww nerden nereye gidiyon kızz 6 araçççmıııı

İst gaziosmanpaşanın bir semtinden beşiktaş balmumcuya gıyorum canım ters az otobusu olan bı yer ıste
3 gıdıs 3 donus :S
cok aktrasyonlu demı

sağol bebeğim düşünmen yeter... eşşk herüff geldi özür diledi birdaha söylemicekmiş inşl. dedim eğer söylersen geri dönüşü olmass haberin ola dedim korkuttum biraz... kız vallahi bıktım artıkk öyle pis pis yatmaktannn bakalım nolcak...

İst gaziosmanpaşanın bir semtinden beşiktaş balmumcuya gıyorum canım ters az otobusu olan bı yer ıste
3 gıdıs 3 donus :S
cok aktrasyonlu demı

gerçekten çok büyük action var hayatındaa anam çekilir dert değil seninkisi...

gerçekten çok büyük action var hayatındaa anam çekilir dert değil seninkisi... [/QUOTE]

sorma ıste ev alalım derken bı gaza geldık cat ılk gırdıgımız evı aldık :)
buraya nereden otobus gecer nasıl ulasımı pazarı marketı varmı demeden
neyse dıger hersey ıyı pazar market komsu vs ama ulasım facıa :S
evde bızım oldu atsan atılmaz hesabı neyse ıett ıle yazıs yazıs sonunda bı otobusumuz daha oldu onceden 4+4 vesaıt yada 15 -20 dk yurume ıdı sımdı daha ıı oldu yanı

gerçekten çok büyük action var hayatındaa anam çekilir dert değil seninkisi...

sorma ıste ev alalım derken bı gaza geldık cat ılk gırdıgımız evı aldık :)
buraya nereden otobus gecer nasıl ulasımı pazarı marketı varmı demeden
neyse dıger hersey ıyı pazar market komsu vs ama ulasım facıa :S
evde bızım oldu atsan atılmaz hesabı neyse ıett ıle yazıs yazıs sonunda bı otobusumuz daha oldu onceden 4+4 vesaıt yada 15 -20 dk yurume ıdı sımdı daha ıı oldu yanı[/QUOTE]

aman aman kız sen hamile olunca napcan. bu stres çekilirmi. yer verme diye bişeyde kalmamış bu şehirde zaten.
anam.. Allah kolaylık versin.

Gunaydinn kizlarr:))nasil heyecanliyim anlatamam yaaa dun gece de hic uyuyamadim gaz sancisindan dokunsalar agliycam yani saatler hemen gecse de ogleden sonra olsa keske(dualariniza cok ihtiyacim var biraz sonra cikicaz evden(

oy oyyy yerim seni ben. hadi hayırlı haberlerle dön inşallah.

Günaydın kızlar..
Hamile olan arakadaşlarda kasık ve bel ağrısı var mı? ara arar acayip bi rkasık aağrısı ve bel ağrısı oluyor.. gece bazen uykudan bile uyanıyorum sizce normal mi?

heheheee geçmiş olsun anacım valla kötü olmuşşş... evde kendinin olunca tabiii sıkıntııı değiştremessinde kolay kolayy kira gibi değil sonuçta...

aman aman kız sen hamile olunca napcan. bu stres çekilirmi. yer verme diye bişeyde kalmamış bu şehirde zaten.
anam.. Allah kolaylık versin.[/QUOTE]

canım hakıkaten oyle sbahları bı kız bınıyor hamıle takmınım 4 5 aylık kız aglıyor ya
artık bız soyluyoruz bırı yer versın dıye

burdayım ama regli oldum ayın 12 sinde

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 1 ziyaretçi)
esradincel, sonbaharimbenim, yesilelma_, nesrin6868, OZSER0801, ELSEL, elif_ozy, merhabahayatt, tazebahar, öcük, snnn, Beebeek, Sezggi, Elsinore

topiğe bak çok şenlikkkkkkkkkkkkk

nihayet55 den de ümitliydik o nerelerde acabaaaaa

Son düzenleme:
heheheee geçmiş olsun anacım valla kötü olmuşşş... evde kendinin olunca tabiii sıkıntııı değiştremessinde kolay kolayy kira gibi değil sonuçta...

evet aynen cnm bı ara kıraya cıkıp evı kıralayalım dıe dusunduk ama kıyamadım evıme gırmeden bır suru sey yaptrdım kıracıde eskıcek kendım kullanamıcam dıye de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…