HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kizlar bgn is yeri cok yogundu bir turlu gremedim zaman su gibi gecti, cikistada is yerinde Turk arkadasin onunda karisi cek, kizlarinin yas gunu vardi bizdik 2 yasina girdi oraya gittik kozalakla daha yeni geldik eve..

Sanirim cimcimemden guzel haberler var cok sevindim :)
Ozercim sanada cok gecmis olsun, meleklerimiz Allah`a emanet her ne kadar kendimizi korumaya calissakta ins Rabbimiz onlari bize bagislar guzel guzel buyuturuz yavrularimizi ..

Hulyacim smdi seninki regl piskolojisi birazda amann agla gitsin valla ben salya sumuk agliyorum nerdeyse hergun, sonra insan yoruluyor uykuya daliyor daha az dusunuyorsun , ama biran once kirmizilar gidene kadar at sntini sonra tam gaz tam moral lazim, mutluk hormonu sposlarin yumoslara ulasmasini hizlandiriyormus bak, bebis gelcek annes onu gezmelere goturcek ins.. :))

günaydın kızlar hepinize koskocaman teşekkür ediyorum iyiki varsınız rabbim hepimizin gönlünden geçen duaları hayırlsıyla tez zamanda kabul etsin inş

kızlar dün eşimle doğru düzgün konuşmadık konuşmaya çalıştım kısa ve net cevaplar verdi benimde zaten moralim bozuk öyle geçti ve yattığımızda bana ne dedi biliyomusunuz garibim hala ümit ediyo hani iki tane yumurta vardı ya belki birisi olmuştur birisi olmamıştır o olmayandan dolayı adet olmuşundur belki hamilesindir öyle bişey olamazmı dedi olamaz dedim direk uyudum

Gunaydin canim,

Ayy kiyamam adam da baya hazirlamis kendini, olsun kismet degilmis bu ay bebislerimiz nazli olucak dersin sen moralini yuksek tut ins gerisi hemen gelir Allah'in izniyle ..

Gunaydin canim,

Ayy kiyamam adam da baya hazirlamis kendini, olsun kismet degilmis bu ay bebislerimiz nazli olucak dersin sen moralini yuksek tut ins gerisi hemen gelir Allah'in izniyle ..

nem biliyim yaa nazlımı olcak ne olcak gelcekse gelse artık hiç fena olmucak yani bu ayda doktora gitmicem aman gidiyorumda noluyo şu gün gel şuna bakalım bugün gel buna bakalım ben zaten yumurtlayıp yumurtlamadığımı ağrım sızımdan biliyorum akşam klomene başlıcam kendi kafama göre zaten doktorda eminim onu yapcak sadece adetin 2-3.günü gidip şu kiste baktırmak istiyodum oda izinliymiş zaten baktıramıcam o yüzdende hiç gitmicem bu ay bide kendi kendime takip ediyim nolcak her ay biton para ödüyorum boşu boşuna

Canım benim bat 14 haziran şu an yumurtlama dönemimdeyim ama bu aydan şimdiden umut yok :S çünkü galiba enfeksiyon kaptım ilişkiden sonra afedersiniz ama kötü bir koku oluyor vajinamda :S ve enfeksiyon belirtisiymiş yarın saat 9:00 da randevum var ve muhtemelen fitil verecek.Bu hafta yumurtlama haftam sizce etkiler mi fitil gebe kalmamı :SSS:S

hızlı ve öfkeli 6 canım bikere daha gitcem ben ama

Hızını öfkeni alamadın galiba :)

Fitili hamile ilen bile veriyorlar bence etkilemez ama sen çalıştığınızı mutlaka söyle doktora

Iyi yaptin bu ay erteleyerekk..temeller saglsm olsun nasilsa bebek gelir...hemde bu ay kafani dknle. yok oldu mu llmadi mi bat gjnu say..bakma aslinda coj kafa yordiriyor insana...

aynen canım kafam kazan gibi oldu her ay düşünmekten. bu ay yakma işleminden sonra 10 günlük ilişki vetosu koydu doktor. zaten 12. gün adet olacağım toplamda 18 gün falan ilişki ıolmayacak. adet bitince tekrar kontrole gideceğim belki yine ara verir. bu aralar işime geliyo moralim yerine geliyo doğrusu

Oh neyse yakm işlemini de atlattın çok şükür hadi Haziran senin ayın olur inş canım geçmişler olsun

çok teşekkür ederm canım inşallah haziran olmasada temmuz benim ayım olur. inan bana artık çocuk değil sağlık düşünüyorum isterse ağustosta gelsin ama benim sağlığım yerinde olsun 5 aydır ilaç kullanmaktan iflahım kesildi

Sanirim cimcimemden guzel haberler var cok sevindim :)

evet canım sanırım iyi haberler var :))

onlar çok garip yaaa benim kocamda aynısı.
bak akşam eve geldi ben yemek hazırlıyodum.
ne kadar ücret adı doktor dedi
350 ama benden 150 aldı dedim
çocuk doğmadan 5bin lira gitti galiba dedi gülerek
bende evet gitti ama korkma çocuk falan olmayacak dedim
bana öyle bi bakış attıki oturduğu yerden
niye neden öyle dedin
aynen böyleydi suratı
bende doğmadan bu kadar arıza çıktı doğduktan sonra ne olur bilmem artık dedim gülerek
manyaklaşma düzelcek herşey dedi
o an anladım önceden çocuk istemem diyen kocam şuan benden hevesli

Hızını öfkeni alamadın galiba :)

Fitili hamile ilen bile veriyorlar bence etkilemez ama sen çalıştığınızı mutlaka söyle doktora

canım sana da bahsetmıstım ya cumrtesı doktora godecektım ama gectı dıye dusundum birde ablamın işleri derken önemsemedim ama ilişkiden sonra cok fark ediliyor :S eeee bende malum fullere gectım yarın gıdıcem ınternetten baktım Allah korusun ılerlerse tuplere ulasıp kısırlıga neden oluyormus :S bende ayın 18 ınden berı var umarım kotu seyler olmaz :S

günaydın kızlar
ay sanki altıma işedim o kadar akıntı geliyoki ama sıvı su gibi hiç anlamıyorum acaba işiyomuyum

gunaydın kızlarrrrr..

hülyacımmmm bu seferde fazla yumurta kist yapmasın canım yinede bi danışsaydın...

ay ne danışcam amaan boşver gerçi gelecek ay tek kullanalım dedi bende ama tek kullanınca büyümedi yumurtalar kaldı öyle dedim ama geçen ay tekle büyümeyenler bu ay birden büyümüşler dedi ben yinede çift kullancam çünkü dediğim gibi tek kullnaınca büyümediler çift kullanınca yumurtam oluyo çatlıyo kist mist olursa artık oda bahtıma napıyım hem sormak istesem bile doktor yokki izne çıkmış bu hafta full izinliymiş

ay cidden garipler bikaç gün önce bana demişti bak üzülmek yok üzülürsen bu sefer şebeklik yapmam demişti sanırım onu uyguluyo evde moron gibiydik yorgunmusun diyorum hayır diyo canınmı sıkkkın diyorum hayır diyo durdum durdum çokmu üzüldün dedim baya bi düşündü napcanda dedi hem üzülsem nolcak üzülmedim sen üzüldünmü dedi

Canim bende de bu sureli gelen beyaz akinti alerji yapti, Doktor 6 gunluk vagnal krem verdi her aksam kullaniyorum 4 gundur. Bir zarari olucagini zannetmiyorum ama tabiki markasina gorede degisebilir, benimkinin icindeki kagitta ozellikle belirtmisler kozalaga okuttum hamilelikte kullanimi uygundur diye. Sen doktoruna calismalari soyle ona gore belki ilaclar farklilik gosteriyordur..

Canim cok sevindim iyi olmana ins zamanla yoluna giricek hersey, kotu dusunme nolur cok sukur kotu gunler geride kaldi simdi sira guzellerde :)

Kızlar bişey sorcağım size.. Hamileyken tatile gitmek doğrumu ?? ben hamile olduğumu bilmeden önce ağustos ayı için erken rezarvasyon yaptırmıştım. Dr uma danışmanıdım ama sizce hamileyken tatile gitsem bebeğe bir zararı olur mu ??

bişeyck sorabilirmiyiiim

şimdi ben dün kür mür yapmıcam deyip vazgeçmiştim ya bugün yine kür arayışına girdim incir+havuç ve birde hayıt var incir +havuç yumurta çatlatıyomuş şu bu hayıtta anladığım kadarıyla adeti felan düzenliyomuş benim yumurta klomeni iki tane kullanınca kendiliğinden çatlıyo ama soğan suyu 2-3 kür içildikten sonra incir kürü tavsiyesi vardı acaba içsemmiki bişeyler bu ayda yoksa klomeni içip allahıma şükretsemmiki

Aman canim, dogal tedavi sonucta asiriya kacmadan iki havuc bir incirin ne zarari olcak sen yap ikisinde desteklesinler birbirini ohh sonrada catir catir catlasinlar hayatlarinin asklari sposlari bulsunlar onlarda ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…