- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.181
kızlar dün eşimle doğru düzgün konuşmadık konuşmaya çalıştım kısa ve net cevaplar verdi benimde zaten moralim bozuk öyle geçti ve yattığımızda bana ne dedi biliyomusunuz garibim hala ümit ediyo hani iki tane yumurta vardı ya belki birisi olmuştur birisi olmamıştır o olmayandan dolayı adet olmuşundur belki hamilesindir öyle bişey olamazmı dedi olamaz dedim direk uyudum
Gunaydin canim,
Ayy kiyamam adam da baya hazirlamis kendini, olsun kismet degilmis bu ay bebislerimiz nazli olucak dersin sen moralini yuksek tut ins gerisi hemen gelir Allah'in izniyle ..
Ohh hangi filme gittiniz?
Benbn geldim okuldaaannn
ozlemmm hic haberim yoktu bebegini kaybettigindenn...neyse allah gobisini bos birakmamis canim...
hulyaaa bunalimdan cik artikkk tamsm bugun git aglaaa aglaa dok icini haftaya duzelll kuzumm..
cimcimeeee meraktayizzzz nerelerdesin dr a gidecektin nolduu..
topigin yaramaz kizii gizemmmmm nereleredesinn anacimmm..
merve nurannn sizin batlar ne zaman kiz kna gore beklicemmm:)))))
hızlı ve öfkeli 6 canım bikere daha gitcem ben ama
Canım benim bat 14 haziran şu an yumurtlama dönemimdeyim ama bu aydan şimdiden umut yok :S çünkü galiba enfeksiyon kaptım ilişkiden sonra afedersiniz ama kötü bir koku oluyor vajinamda :S ve enfeksiyon belirtisiymiş yarın saat 9:00 da randevum var ve muhtemelen fitil verecek.Bu hafta yumurtlama haftam sizce etkiler mi fitil gebe kalmamı :SSS:S
Iyi yaptin bu ay erteleyerekk..temeller saglsm olsun nasilsa bebek gelir...hemde bu ay kafani dknle. yok oldu mu llmadi mi bat gjnu say..bakma aslinda coj kafa yordiriyor insana...
Oh neyse yakm işlemini de atlattın çok şükür hadi Haziran senin ayın olur inş canım geçmişler olsun
Sanirim cimcimemden guzel haberler var cok sevindim :)
kızlar dün eşimle doğru düzgün konuşmadık konuşmaya çalıştım kısa ve net cevaplar verdi benimde zaten moralim bozuk öyle geçti ve yattığımızda bana ne dedi biliyomusunuz garibim hala ümit ediyo hani iki tane yumurta vardı ya belki birisi olmuştur birisi olmamıştır o olmayandan dolayı adet olmuşundur belki hamilesindir öyle bişey olamazmı dedi olamaz dedim direk uyudum
Hızını öfkeni alamadın galiba :)
Fitili hamile ilen bile veriyorlar bence etkilemez ama sen çalıştığınızı mutlaka söyle doktora
Hızını öfkeni alamadın galiba :)
Fitili hamile ilen bile veriyorlar bence etkilemez ama sen çalıştığınızı mutlaka söyle doktora
gunaydın kızlarrrrr..
hülyacımmmm bu seferde fazla yumurta kist yapmasın canım yinede bi danışsaydın...
aynen canım kafam kazan gibi oldu her ay düşünmekten. bu ay yakma işleminden sonra 10 günlük ilişki vetosu koydu doktor. zaten 12. gün adet olacağım toplamda 18 gün falan ilişki ıolmayacak. adet bitince tekrar kontrole gideceğim belki yine ara verir. bu aralar işime geliyo moralim yerine geliyo doğrusu
çok teşekkür ederm canım inşallah haziran olmasada temmuz benim ayım olur. inan bana artık çocuk değil sağlık düşünüyorum isterse ağustosta gelsin ama benim sağlığım yerinde olsun 5 aydır ilaç kullanmaktan iflahım kesildi
evet canım sanırım iyi haberler var :))
onlar çok garip yaaa benim kocamda aynısı.
bak akşam eve geldi ben yemek hazırlıyodum.
ne kadar ücret adı doktor dedi
350 ama benden 150 aldı dedim
çocuk doğmadan 5bin lira gitti galiba dedi gülerek
bende evet gitti ama korkma çocuk falan olmayacak dedim
bana öyle bi bakış attıki oturduğu yerden
niye neden öyle dedin
aynen böyleydi suratı
bende doğmadan bu kadar arıza çıktı doğduktan sonra ne olur bilmem artık dedim gülerek
manyaklaşma düzelcek herşey dedi
o an anladım önceden çocuk istemem diyen kocam şuan benden hevesli
günaydın kızlar
ay sanki altıma işedim o kadar akıntı geliyoki ama sıvı su gibi hiç anlamıyorum acaba işiyomuyum
Canım benim bat 14 haziran şu an yumurtlama dönemimdeyim ama bu aydan şimdiden umut yok :S çünkü galiba enfeksiyon kaptım ilişkiden sonra afedersiniz ama kötü bir koku oluyor vajinamda :S ve enfeksiyon belirtisiymiş yarın saat 9:00 da randevum var ve muhtemelen fitil verecek.Bu hafta yumurtlama haftam sizce etkiler mi fitil gebe kalmamı :SSS:S
aynen canım kafam kazan gibi oldu her ay düşünmekten. bu ay yakma işleminden sonra 10 günlük ilişki vetosu koydu doktor. zaten 12. gün adet olacağım toplamda 18 gün falan ilişki ıolmayacak. adet bitince tekrar kontrole gideceğim belki yine ara verir. bu aralar işime geliyo moralim yerine geliyo doğrusu
çok teşekkür ederm canım inşallah haziran olmasada temmuz benim ayım olur. inan bana artık çocuk değil sağlık düşünüyorum isterse ağustosta gelsin ama benim sağlığım yerinde olsun 5 aydır ilaç kullanmaktan iflahım kesildi
evet canım sanırım iyi haberler var :))
onlar çok garip yaaa benim kocamda aynısı.
bak akşam eve geldi ben yemek hazırlıyodum.
ne kadar ücret adı doktor dedi
350 ama benden 150 aldı dedim
çocuk doğmadan 5bin lira gitti galiba dedi gülerek
bende evet gitti ama korkma çocuk falan olmayacak dedim
bana öyle bi bakış attıki oturduğu yerden
niye neden öyle dedin
aynen böyleydi suratı
bende doğmadan bu kadar arıza çıktı doğduktan sonra ne olur bilmem artık dedim gülerek
manyaklaşma düzelcek herşey dedi
o an anladım önceden çocuk istemem diyen kocam şuan benden hevesli
bişeyck sorabilirmiyiiim
şimdi ben dün kür mür yapmıcam deyip vazgeçmiştim ya bugün yine kür arayışına girdim incir+havuç ve birde hayıt var incir +havuç yumurta çatlatıyomuş şu bu hayıtta anladığım kadarıyla adeti felan düzenliyomuş benim yumurta klomeni iki tane kullanınca kendiliğinden çatlıyo ama soğan suyu 2-3 kür içildikten sonra incir kürü tavsiyesi vardı acaba içsemmiki bişeyler bu ayda yoksa klomeni içip allahıma şükretsemmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?