- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.201
Aman canim, dogal tedavi sonucta asiriya kacmadan iki havuc bir incirin ne zarari olcak sen yap ikisinde desteklesinler birbirini ohh sonrada catir catir catlasinlar hayatlarinin asklari sposlari bulsunlar onlarda ins.
Kızlar bişey sorcağım size.. Hamileyken tatile gitmek doğrumu ?? ben hamile olduğumu bilmeden önce ağustos ayı için erken rezarvasyon yaptırmıştım. Dr uma danışmanıdım ama sizce hamileyken tatile gitsem bebeğe bir zararı olur mu ??
bişeyck sorabilirmiyiiim
şimdi ben dün kür mür yapmıcam deyip vazgeçmiştim ya bugün yine kür arayışına girdim incir+havuç ve birde hayıt var incir +havuç yumurta çatlatıyomuş şu bu hayıtta anladığım kadarıyla adeti felan düzenliyomuş benim yumurta klomeni iki tane kullanınca kendiliğinden çatlıyo ama soğan suyu 2-3 kür içildikten sonra incir kürü tavsiyesi vardı acaba içsemmiki bişeyler bu ayda yoksa klomeni içip allahıma şükretsemmiki
kuşum ohh ohhh işe canım işe tutma kendini sal içinde ne kadar kötülük varsa dışarıya
Canim cok sevindim iyi olmana insallah zamanla yoluna giricek hersey, kotu dusunme nolur cok sukur kotu gunler geride kaldi simdi sira guzellerde :)
incirler havuçlar yine havada uçuyo noluyo leeeenn bende kullancam
ben soğana geç kaldım dünmüştü günüm bugünde başlamadım acaba adetten sonra incir ve havucamı başlasam
incirler havuçlar yine havada uçuyo noluyo leeeenn bende kullancam
ben soğana geç kaldım dünmüştü günüm bugünde başlamadım acaba adetten sonra incir ve havucamı başlasam
Canim bende de bu sureli gelen beyaz akinti alerji yapti, Doktor 6 gunluk vagnal krem verdi her aksam kullaniyorum 4 gundur. Bir zarari olucagini zannetmiyorum ama tabiki markasina gorede degisebilir, benimkinin icindeki kagitta ozellikle belirtmisler kozalaga okuttum hamilelikte kullanimi uygundur diye. Sen doktoruna calismalari soyle ona gore belki ilaclar farklilik gosteriyordur..
KISLAR napıyosunuz ne var ne yok, ben işten çıktım çıkalı bi koşuşturmadır gıdıyo gorumceme ikizlere bakım konusunda yardım edıyorum, iş görüşmelerişne falan gidiyorum evı toparlıyorum bi koşuşturmaca,gecen ay da olmadı ama çok takmıyorum hayırlar olsun:)) bu ay hiçbişe içmiyorum ben akışa bıraktım:))napıysounzu sizler, gzüel hamişlerimiz napıyosunuz?bebişlerimiz nasıl?
cabım sana istanbul anadolu yakasında bi hastane söylemiştim ya bugün onu nihayet sorabildim ama akşam doğum yapan kişinin kendisiyle konuşup daha detaylı bilgi alcam sormak istediklerin varsa söyle sorayım akşam doğum yapan arkadaşın 19mayısta günü bitti ve doktor 25ine kadar süre evrmişti 21inde allaha şükür oğdu bebişi ama çapı çok darmış öyleki doktor bebeğin durumu için muayene etmek için bile bakamamış istersen suni sancı verip beklicez istemezsen imza karşılığı sezeryana alcaz demişler oda kendi isteğiyle sezeryana girmiş o şekilde olduğu için 1700tl ödemişler doğuma ama sen zaten kontrol için gitcektin cd felan vermiyolarmış ama istersen telefonuna yada kameraya felan kaydetmene müsade ediyolar hatta onlar kaydedin diyolarmış test tahlil ücretlerinide akşam öğrencem canım
Aslında merak ettiğim şu yani şu enfeksiyon temizlenmeden hamile kalamaz mıyım :S bu ayda çöpe mi gitti yani :S yarın doktora gitmişken yumurtalara da baktırayım bari :)
Canim supersin cok tesekkur ederim, ben Allah'in izniyle dogumu burda yapicam sonra bir ton burokrasi evrak isleri icin fln zaten benim evraklar zor cikti biliyorsun o yuzden birde bebis kucukken ole konsolosluklarda fln gezmek istemiyorum kis gunu.. Sadece su ultrasona girmek istiyorum TR de annecigimlede bebisi gorelim diye yoksa doktorum zaten 3 haftada bir cagiryor kontrole bir gelmeden bir donunce muayenelerimi aksatmam. Cok tesekkur ederim cnm sordugun icin fiyatinida ogrenebilirsen super olur yada ben arar soraraim hastaneye ucak biletlerini aldiktan sonra randevu almadan.. :))
heheeh benimde olmadı zaten ben tazebahar hamişsse bende hamişim demiştim totem yapmıştım olmadı:)) ayy delirdim sanırsam
nerelerdesin sen bakim özlettin kendini yine aaa bırakma bakıyım buraları bizleri unutma
KISLAR napıyosunuz ne var ne yok, ben işten çıktım çıkalı bi koşuşturmadır gıdıyo gorumceme ikizlere bakım konusunda yardım edıyorum, iş görüşmelerişne falan gidiyorum evı toparlıyorum bi koşuşturmaca,gecen ay da olmadı ama çok takmıyorum hayırlar olsun:)) bu ay hiçbişe içmiyorum ben akışa bıraktım:))napıysounzu sizler, gzüel hamişlerimiz napıyosunuz?bebişlerimiz nasıl?
Canımcımmm unututrmuyum sizi sabah eşimi işe yollladıktan sonra görümceme geçiyorum ikizere bakıyorum akşama dogru eve gelip ev işlerimi yapayım derken kocişim geliyoevet bu ay ben de olmadı canım cok umutlanmıstım ama yıne maşallah gunu gunune geldiler kırmızılar, bu ay şöyle bişe var hangi tarihte batım bilmiyorum çok ılgılenmıyorum ekstra hiçbişe içmiyorum:)))))
düzenli adet olan pcoluda ilk defa gördüm
Canim gelmedin coktandir, hosgeldin iyi yapmissin cikmakla zaten surekli strese sokuyordun kendini bebislerle guzel vakit gecirirsin stressiz sikintisiz ins, senin bebiste ozenir annecigine gelir ins hemen. Bizler iyiyiz cok sukur, bebislerde saglikli buyuyorlar. Artik halaya hazirlar valla oynasmaya basladilar bakalim bu hazirandaki ilk halayimiz kime kismet olucak :))
senle ben bi garip pkoluyuz zaten bendede kist yok tüylenme yok ciddi kilo yok testler normal ama pkoyum bende bilmiyorum batımı cimcimeye son 3 adet döngümü söyledim seç birini kafana göre yaz dedim sağolsun yazdı 34gün yazıyorum dedi ama inan hangi güne geliyo diye bakmadım bile doktorada gitmiyorum bende sadece kafama göre klomen içcem bide incir havuç kürü yapcam beklicem bu ay yumurtlama haftası dışında kocamın üzerinede düşmücem (tabi bunlar adetimin 2. günündeki düşüncelerim heran değişebilir)
ben de çok düzenli regl oluyroum.31 gün siklusum.şak diye gelir.Canımcımmm unututrmuyum sizi sabah eşimi işe yollladıktan sonra görümceme geçiyorum ikizere bakıyorum akşama dogru eve gelip ev işlerimi yapayım derken kocişim geliyoevet bu ay ben de olmadı canım cok umutlanmıstım ama yıne maşallah gunu gunune geldiler kırmızılar, bu ay şöyle bişe var hangi tarihte batım bilmiyorum çok ılgılenmıyorum ekstra hiçbişe içmiyorum:)))))
düzenli adet olan pcoluda ilk defa gördüm
ben de çok düzenli regl oluyroum.31 gün siklusum.şak diye gelir.
ama ben de açık ara PKO luyum,malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?