HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Evet maşallah diyelim

ya gelip batını yazdırıp kaçmayın kızlar merak edıyoruz ne var ne yok şurda iki halay çekiyoruz ayrılmayın biyerlere bazılarına başka topiclerde rastlıyorum ama hadi hayırlısı

günaydınnnnnn kuzular nasılsınız? güzel haberlerin geleceği bir gün olsun inşallah. Gece yazmıştım artık meleğim gelsin başka birşey düşünemiyorum diye,,gece yatarken dua edip yattım ve çok güzel bir rüya gördüm, sizlere anlatmak istiyorum, bir oğlum olmuş kucağımda ve emzirmem gerekiyor kimse anlatmadı nasıl yapacagım diyorum sonra o emmeye başlıyor resmen hissettim emdigini, sonra yengemlere gidiyoruz yengem kucağına alıyor, kuzenim ben sıkıştırarak severim izin varmı diyor bende serbestsin diyorum, oğlum kusuyor silerken allahım nasılda kokuyor hiçte sevmem diyorum. allahım bu rüyam tez zamanda gerçekleşsin inşallah onun her kokusuna razıyım vallaaaaaaa

evet aynen cnm bı ara kıraya cıkıp evı kıralayalım dıe dusunduk ama kıyamadım evıme gırmeden bır suru sey yaptrdım kıracıde eskıcek kendım kullanamıcam dıye de

oda doğru insan kıyamaz zaten... kiracılar kendi evleri gibi baksalar sıkıntı yok ama maşallahh yağ kir pislik içinde bırakıyorlar...

nesrin kızzzz girmeyenleri tespit edelim silelim bacım listeden bencee...

canımmmm hayırlara çıksın tez zamanda ruyaların gerçek olsun inşallah,çok güzel bir rüya görmüşsün

Herkez istedigi topiğe gidebilir bişey demiyorum ama bişey paylaşılmışsa bazı haberler başka yerden ögrenilmesin bugun kırıldım gerçekten

Allah hayra yorsun cnm ınsallah gercekten cocugunu kucagına alacagın zamnalarr cok yakındır

Günaydın kızlar..
Hamile olan arakadaşlarda kasık ve bel ağrısı var mı? ara arar acayip bi rkasık aağrısı ve bel ağrısı oluyor.. gece bazen uykudan bile uyanıyorum sizce normal mi?

cnm ilk 2 hafta bende de oldu ama normal diyorlar kanama filan olmadıkça korkma canm.. hatta 9 ay boyunca her adet döneminde bu tarz ağrılar olabilirmiş keseni gördünmü bu arada

inşallah şekerim inşallahh buna benzer bir rüya geçen ay bende görmüştüm... allahım rüyalarımızı gerçekleştirsin inşl..

kız sendemi 17 haziranda evlendin

oda doğru insan kıyamaz zaten... Kiracılar kendi evleri gibi baksalar sıkıntı yok ama maşallahh yağ kir pislik içinde bırakıyorlar...

Nesrin kızzzz girmeyenleri tespit edelim silelim bacım listeden bencee...

arada uğrayanlar oluyo canım kimsenin kırılmasını istemem biraz geçsin bakalım

pazartesi günü it,bariyle aşılamam yapıldı,dualarınızı esirgemeyin.

inşallah tutar canım muradına erersin

günydınn..inşşş.wala erkek bebek çok güzeldir.hayırlara yoralım canım

Herkez istedigi topiğe gidebilir bişey demiyorum ama bişey paylaşılmışsa bazı haberler başka yerden ögrenilmesin bugun kırıldım gerçekten

ayy nerden söledim yaa bende üzüldüm şimdi senin böle üzülmene..
ben sen üzül diye yazmadım ki onu. hani tüm arkadaşların paylaşımları görünüyo ya oradan gördüm bende keşke görmeseydim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…