- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.321
burdayım ama regli oldum ayın 12 sinde
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 1 ziyaretçi)
esradincel, sonbaharimbenim, yesilelma_, nesrin6868, OZSER0801, ELSEL, elif_ozy, merhabahayatt, tazebahar, öcük, snnn, Beebeek, Sezggi, Elsinore
topiğe bak çok şenlikkkkkkkkkkkkk
nihayet55 den de ümitliydik o nerelerde acabaaaaa
İnşallah bu son yazmandırhayırlısıyla hamile kalırım inşallah bu ay
evet aynen cnm bı ara kıraya cıkıp evı kıralayalım dıe dusunduk ama kıyamadım evıme gırmeden bır suru sey yaptrdım kıracıde eskıcek kendım kullanamıcam dıye de
inşallah canım üüzlme çalışmalara daha sıkı hazırlan
pazartesi günü it,bariyle aşılamam yapıldı,dualarınızı esirgemeyin.günaydınnnnnnn
günaydınnnnnn kuzular nasılsınız? güzel haberlerin geleceği bir gün olsun inşallah. Gece yazmıştım artık meleğim gelsin başka birşey düşünemiyorum diye,,gece yatarken dua edip yattım ve çok güzel bir rüya gördüm, sizlere anlatmak istiyorum, bir oğlum olmuş kucağımda ve emzirmem gerekiyor kimse anlatmadı nasıl yapacagım diyorum sonra o emmeye başlıyor resmen hissettim emdigini, sonra yengemlere gidiyoruz yengem kucağına alıyor, kuzenim ben sıkıştırarak severim izin varmı diyor bende serbestsin diyorum, oğlum kusuyor silerken allahım nasılda kokuyor hiçte sevmem diyorum.allahım bu rüyam tez zamanda gerçekleşsin inşallah onun her kokusuna razıyım vallaaaaaaa
günaydınnnnnn kuzular nasılsınız? güzel haberlerin geleceği bir gün olsun inşallah. Gece yazmıştım artık meleğim gelsin başka birşey düşünemiyorum diye,,gece yatarken dua edip yattım ve çok güzel bir rüya gördüm, sizlere anlatmak istiyorum, bir oğlum olmuş kucağımda ve emzirmem gerekiyor kimse anlatmadı nasıl yapacagım diyorum sonra o emmeye başlıyor resmen hissettim emdigini, sonra yengemlere gidiyoruz yengem kucağına alıyor, kuzenim ben sıkıştırarak severim izin varmı diyor bende serbestsin diyorum, oğlum kusuyor silerken allahım nasılda kokuyor hiçte sevmem diyorum.allahım bu rüyam tez zamanda gerçekleşsin inşallah onun her kokusuna razıyım vallaaaaaaa
Günaydın kızlar..
Hamile olan arakadaşlarda kasık ve bel ağrısı var mı? ara arar acayip bi rkasık aağrısı ve bel ağrısı oluyor.. gece bazen uykudan bile uyanıyorum sizce normal mi?
oda doğru insan kıyamaz zaten... kiracılar kendi evleri gibi baksalar sıkıntı yok ama maşallahh yağ kir pislik içinde bırakıyorlar...
nesrin kızzzz girmeyenleri tespit edelim silelim bacım listeden bencee...
Allahtan daha yeni başladık denemelere de umudumu yitirmiyorum
pazartesi günü it,bariyle aşılamam yapıldı,dualarınızı esirgemeyin.
İnşallah bu son yazmandırhayırlısıyla hamile kalırım inşallah bu ay
oda doğru insan kıyamaz zaten... Kiracılar kendi evleri gibi baksalar sıkıntı yok ama maşallahh yağ kir pislik içinde bırakıyorlar...
Nesrin kızzzz girmeyenleri tespit edelim silelim bacım listeden bencee...
pazartesi günü it,bariyle aşılamam yapıldı,dualarınızı esirgemeyin.
bencede sılelım ugurumuzu kacırmasınlar :)
arada uğrayanlar oluyo canım kimsenin kırılmasını istemem biraz geçsin bakalım
Herkez istedigi topiğe gidebilir bişey demiyorum ama bişey paylaşılmışsa bazı haberler başka yerden ögrenilmesin bugun kırıldım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?