- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.221
yumurtlamanın olduğu her ay,hiçbir sorunu olmayan çiftlerle aynı şansa sahibiz aslında.Canımcımmm unututrmuyum sizi sabah eşimi işe yollladıktan sonra görümceme geçiyorum ikizere bakıyorum akşama dogru eve gelip ev işlerimi yapayım derken kocişim geliyoevet bu ay ben de olmadı canım cok umutlanmıstım ama yıne maşallah gunu gunune geldiler kırmızılar, bu ay şöyle bişe var hangi tarihte batım bilmiyorum çok ılgılenmıyorum ekstra hiçbişe içmiyorum:)))))
düzenli adet olan pcoluda ilk defa gördüm
pkoluların gücü adına tüm pkolular topllanıp aynı ay hamile kalalımda şu pko belasıda utansın kendinden ne dersiniz güzel fikir değilmi
yumurtlamanın olduğu her ay,hiçbir sorunu olmayan çiftlerle aynı şansa sahibiz aslında.
ve her ay ilaçla da olsa yumurta oluşuyor,hatta 2 tane oluyor.
eeeeeeee daha ne bekliyor anlamadım
valla doğru diyon bendede nur topu gibi iki tane yumurta vardı ne haka yaradı ne b..ka yaradı boşuna şimdi tuvalete pis pis akıp gidiyolar çocuk olaydıda bi işe yarayaydı devlete millete faydası olaydı kötümü olurdu pis anam pis bizim yumurtalar da spoşlarda gözü çöplükte yani
öle deme annesiiii bunlar olmazsa öbür yumurtalar olur çok tatlı onlar mis mis:)))) sevgi yollayalım kızmayalım sevgi yollarsak sevgiye gelirler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır:)))) şaka bi yana hepimiz için mutlaka doğru zaman vardır canlarım,
hülyacım sende moralini bozma suratını asma moral bozunca herşey daha kötü üolur
olumlu ol, ol ki hep olumlu şeyler yaşa canım arkadaşım benim nası da severmiş kocasını
Kızlar iki gündür çok garip hissediyorum.. Okuldan arkadaşım iki arkadaşım hamile ve birisi çok istiyordu fakat diğeri dikkat ettiği, istemediği halde hamile kalmış ve şu an bebek muhtemelen 5-6 haftalık.. Küçük çocuğu olduğu için de istemiyor ve aldıracak..
Kendimi küçük fakir bir çocuğa benzetiyorum.. Oyuncak istediği için alamayan fakat bir başka arkadaşının bir sürü oyuncağı olduğu için oyuncaklarını çöpe atan arkadaşıma gıptayla bakan.. ve maalesef onu bu kararından da vazgeçiremiyorum ..
Rabbim bizleri de görüyor.. Bebek diye diye yanarken derdimize derman verir inşallah :2::2::2:
ayy ağlıycam şimdi sinirimden.Kızlar iki gündür çok garip hissediyorum.. Okuldan arkadaşım iki arkadaşım hamile ve birisi çok istiyordu fakat diğeri dikkat ettiği, istemediği halde hamile kalmış ve şu an bebek muhtemelen 5-6 haftalık.. Küçük çocuğu olduğu için de istemiyor ve aldıracak..
Kendimi küçük fakir bir çocuğa benzetiyorum.. Oyuncak istediği için alamayan fakat bir başka arkadaşının bir sürü oyuncağı olduğu için oyuncaklarını çöpe atan arkadaşıma gıptayla bakan.. ve maalesef onu bu kararından da vazgeçiremiyorum ..
Rabbim bizleri de görüyor.. Bebek diye diye yanarken derdimize derman verir inşallah :2::2::2:
Kızlar bişey sorcağım size.. Hamileyken tatile gitmek doğrumu ?? ben hamile olduğumu bilmeden önce ağustos ayı için erken rezarvasyon yaptırmıştım. Dr uma danışmanıdım ama sizce hamileyken tatile gitsem bebeğe bir zararı olur mu ??
öküz kocam yine dışarı çıktı ayakları kıçına vura vura
ay öldürcek bu adam beni yaaa bu kadar sorumsuz olunmazki hiç düşünmüyo yalnızlıktan istenmeyen tüylerimle arkadas oldum artık onları besliyorum
ayy sırf şu etler yüzünden survivor a katılıcammmmmmmm
bi tarafım şişti
Kaderimiiiiizz böyle yazılmışş bacıım biz yalnızıızz biz yalnızııızzz yalnızııııızzzz
ayy sırf şu etler yüzünden survivor a katılıcammmmmmmm
bi tarafım şişti
böyle kaderin içine sçim ben
duygunun elendiği gün mangal partisi vercem gel buyur
Kim elendi kız?
böyle kaderin içine sçim ben
duygunun elendiği gün mangal partisi vercem gel buyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?