HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yumurtlamanın olduğu her ay,hiçbir sorunu olmayan çiftlerle aynı şansa sahibiz aslında.
ve her ay ilaçla da olsa yumurta oluşuyor,hatta 2 tane oluyor.
eeeeeeee daha ne bekliyor anlamadım

pkoluların gücü adına tüm pkolular topllanıp aynı ay hamile kalalımda şu pko belasıda utansın kendinden ne dersiniz güzel fikir değilmi

harika bi fikir
bu ay olmazsa obur ay valla vazgecmicem, pko miko:)))) bi gün bizde hamiş olucaz en hayırlısından en saglıklısından versin allah

şimdi kocamla konuştum ben artık düzeldim moralim düzeldi seninde düzeldimi dedim :) düzeldi benimki zaten bozuk değildi dedi ama konuşmadın akşam dedim ee sen konuşmadın akşam beş karış suratın vardı dedi:) ay öldürcek beni bu adam madem moralim bozuk görüyosun biliyosun niye konuşmuyosun be adam dimi ama neyse amaan olmazsa napıyım bu ay olur oda olmadı öbür ay olmadı öbür ay hiç olmazsa evlatlık alırız dedim hıı olu dedi biran önce kapatıyım diye adamcağız derse haırlanacak ben habire konuş diye sorluyorum yazık kızcam küscem diye bişeyde diyemiyo:)) çirkin kozalağım benim bak içim kaynadı şimdi

yumurtlamanın olduğu her ay,hiçbir sorunu olmayan çiftlerle aynı şansa sahibiz aslında.
ve her ay ilaçla da olsa yumurta oluşuyor,hatta 2 tane oluyor.
eeeeeeee daha ne bekliyor anlamadım

valla doğru diyon bendede nur topu gibi iki tane yumurta vardı ne haka yaradı ne b..ka yaradı boşuna şimdi tuvalete pis pis akıp gidiyolar çocuk olaydıda bi işe yarayaydı devlete millete faydası olaydı kötümü olurdu pis anam pis bizim yumurtalar da spoşlarda gözü çöplükte yani

öle deme annesiiii bunlar olmazsa öbür yumurtalar olur çok tatlı onlar mis mis:)))) sevgi yollayalım kızmayalım sevgi yollarsak sevgiye gelirler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır:)))) şaka bi yana hepimiz için mutlaka doğru zaman vardır canlarım,
hülyacım sende moralini bozma suratını asma moral bozunca herşey daha kötü üolur
olumlu ol, ol ki hep olumlu şeyler yaşa canım arkadaşım benim nası da severmiş kocasını

yok valla bugün öğleden sonradan beri valla baya düzeldim hatta briaz önce farkettim baya baya düzelmişim kendimle pis dalga geçecek duruma bile gelmişim:) seviyom kız kocişimi
allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın kimsenin yuvasının huzurnu mutlululuğunu bozmasın ben kaçar öpüldünüz

Kızlar iki gündür çok garip hissediyorum.. Okuldan arkadaşım iki arkadaşım hamile ve birisi çok istiyordu fakat diğeri dikkat ettiği, istemediği halde hamile kalmış ve şu an bebek muhtemelen 5-6 haftalık.. Küçük çocuğu olduğu için de istemiyor ve aldıracak..
Kendimi küçük fakir bir çocuğa benzetiyorum.. Oyuncak istediği için alamayan fakat bir başka arkadaşının bir sürü oyuncağı olduğu için oyuncaklarını çöpe atan arkadaşıma gıptayla bakan.. ve maalesef onu bu kararından da vazgeçiremiyorum ..
Rabbim bizleri de görüyor.. Bebek diye diye yanarken derdimize derman verir inşallah :2::2::2:

oyyy canım benim o oyuncaktan rabbim bigün hepimize vercek inş sen gönlünü ferah tut üzme kendini benim etrafımdaki herkesinde çocuğu var hatta ikinciye hamile çoğu ama napalım elden gelen bişey yok

ayy ağlıycam şimdi sinirimden.
biz burda bebek diye şekilden şekle giriyoruz.
belin altına yastık koy,ayağını dik,2 saat tut,bacaklardan silkelettir,olmuyorsa elini belinin altına koy kendin sallan.
zorunlu mik mikler yetmiyormuş gibin sonra bi de zorunlu yatak pilatesi yapıyoruzzz
milletse kazara hamile kalıyooo.ne becerikli insanlar var şu hayatta,ama kıymetini bilmezler...
gıcık karı,1 tane çocuğu varmış.2 olsun işte,beraber büyürler.

Valla anlatamıyoruz ki, sınıyor belki Allah diyoruz ama bir iki sene düşünmüyormuş.. Istediği zaman da ikiz üçüz olacak görecek çocuğa bakamamayi
Allahım bizleri böyle onu da öyle sınıyor işte..

Hiiiic bi sorun olmaz gittt guzelceee tatilini yap canimm ohhh mis gibi.. bizde yazlari 1 ay izmir dikili de kaliriz...k.valudeler orda...denize sifir mis gibii. bu sene gobek cikar utanirim belki girememm diye dusunuyorum..zaten ramazana denk geliyor bu yil...ilk gittigimde 10 gun ramazandan once belki girerim..

öküz kocam yine dışarı çıktı ayakları kıçına vura vura
ay öldürcek bu adam beni yaaa bu kadar sorumsuz olunmazki hiç düşünmüyo yalnızlıktan istenmeyen tüylerimle arkadas oldum artık onları besliyorum

Kaderimiiiiizz böyle yazılmışş bacıım biz yalnızıızz biz yalnızııızzz yalnızııııızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…