HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bugun sinifin cimcimesii kizim varr"ogretmenim siz dogurdunuz mu bebegi"

yooo dedim neden...bugun daha zayiflamissinizz o yuzden diyooo. :))))

konsey var daha kuşum. elenen söylenmedi ama duygu elenmiş gibi veda konuşması yapıyo şuan

Hadi hayırlısı bakalım
Yarın öğrencez artık sızmak üzereyim

Bugun sinifin cimcimesii kizim varr"ogretmenim siz dogurdunuz mu bebegi"

yooo dedim neden...bugun daha zayiflamissinizz o yuzden diyooo. :))))

Bak sen ximcimeye :)

ayy ne kadadr tatlı ya çok sevilirr bu çocuk bana zayıf dese alır bağrıma basardım ahha

Ben bugün doktora gittim aynı kg çıktım mutlu oldum gram bile aşmamışım

ayy ne kadadr tatlı ya çok sevilirr bu çocuk bana zayıf dese alır bağrıma basardım ahha

Hergun degisik kiyafet saclar fonluuu makyajliii goruyolar yaaa..hergunn ogretmenimmm cok guzelsiiinnn sozleri sevinditiyor...bugun farkli canta takmistim...aaa ogretmenkmmm cok guzel olmussun bugun...oglum ayniyim dunleee..yok ogretmenim cantaniz cok yakismis.. :))) alemler hepsiiiiii...

aynen bende öyleyim ama son saniyeler dayanmaya çalışıyorum halay çekmeden gitmicem inşallah

:))

O kadarını da farkediyorlar yani şaka gibi afacanlar

çalsın davullaaaaaaaar düğünümüz vaaaaaaar duygu elendiiiiiiii

Hadi gözün Aydın sabrın sonu halay oldu şekerim dedin yollattın kızı

Hadi hayırlısı bakalım
Yarın öğrencez artık sızmak üzereyim

Bak sen ximcimeye :)

Ben bugün doktora gittim aynı kg çıktım mutlu oldum gram bile aşmamışım

ciddimisiiinnnnnasıl başardın onu acabaaaa:44:

çok tatlılar yaa minikleeerr :)
çalsın davullaaaaaaaar düğünümüz vaaaaaaar duygu elendiiiiiiii

bi huzurlu uyumuşumki sorma gerizekalııııııı gitti ohhhh

günaydın kızlaaar
yahu bu incir+havuç kürü için ksin bilgiyi nerden bulcaz yaa heryerde başka bsey yazıyo buarada saraçoğlunun sitesinde sadece incir kürü tarifi vardı evde havuç olmadığı için tek incir kaynattım saraçoğlu 15-16 incir diyodu ben 8tane koydum şeker komasına gircem sandım bide 3bardak kadar su koydum sadece 1,5bardak su çıktı bende hepsini tek seferde içtim
şimdi bu incir ve havucu kaynatıp hepsini tek seferde içsemde olurmuki yoksa 2-3kezmi içmek zorundayım biyerde öyle yazıyo biyerde böyle yazıyo sinir oldum akşam

ayyy bide ne anlatcam size evlendiğimden beri bi ilki gerçekleştirdim kendime şaşırdım valla benim yardımsever kocacığımın bugün tatil günü gerçi ona hergün tatil ya neyse annesinin evindede bahçeye annesine oda yapacaklarmış börek çöek yapsın diye halasının oğlu duvar yıkacakmış benimkide ben yarın sabahtan anneme gitcem iş varmış yardım etcem dedi benimde anında suratım düştü tabi ee yardım etmeyimmi niye bozuldun dedi ne bozulcamda naparsan yap dedim sonra ben biey demeyince gidiyimmi diye sordu bende zaten konumuşun gelcemdemişin banamı soruyosun gidersen git dedim ve asıl bomba sen gelirmisin akşama dedi bende hayır gelmem dedim niye dedi kimseyi görmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum senin dışında dedim:))))))
niye psikolojinmi bozuk dedi uyuz bende evt bozuk varmı itirazın dedim ohh gitmicem gece rüyama felan girdi ayy akşamda saat 12yi geçiyodu hadi ben yatıyım sen gelmek zorunda değilsin gerçekten bak küsmücem oturabilirsin sen dedim sabaha kadar çalıştı sabah 6da uyudu heheeh azcık zor uyanırda gider o bugün

günaydın kıslar.

bu yada olmuyacak anladım çünkü 2 aydır adetten önce dudağımda ucuk cıkıyordu ve dün akşam kendini yine belli etti.

bi üzülmüşüm aa uçuk çıkıyor demişim kozalakta ee ne var olabilir dior.
hastalancam yaa dedim. hiç bişey demedi.
offfffffff ya

Canskkaleyee. mangsl partisineeeee

buyrun gelin kapım açık

Hadi gözün Aydın sabrın sonu halay oldu şekerim dedin yollattın kızı

inşallah her sabrımın sonu halay olur

bi huzurlu uyumuşumki sorma gerizekalııııııı gitti ohhhh

Al bendende o kadar ölü gbi uyumuşum şimdide uyumadım sabahlar uyurdum hep. hatta kocama çemkirmedim bile bugün oda şaşırdı

bigün bende bunu yapabilcekmiyim acaba hiç sanmıyorummmmmm.dün gece tartıştık daha aramıyosun gitmiyosun diyo dedim kötü olan kalkamicak hali olan bendim bi arayıp sordularmı nasılsın diye neden aricakmışım sabır yarabbimmmmmmmm.ki daha cumartesi gördüm yani.çocugum gibi hergün anasını aramamı istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…