- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.241
konsey var daha kuşum. elenen söylenmedi ama duygu elenmiş gibi veda konuşması yapıyo şuan
ayy sırf şu etler yüzünden survivor a katılıcammmmmmmm
bi tarafım şişti
Bugun sinifin cimcimesii kizim varr"ogretmenim siz dogurdunuz mu bebegi"
yooo dedim neden...bugun daha zayiflamissinizz o yuzden diyooo. :))))
ikisinede sonuna kadar katılıyorum
inş defolur gider çirkef kız
konsey var daha kuşum. elenen söylenmedi ama duygu elenmiş gibi veda konuşması yapıyo şuan
ayy ne kadadr tatlı ya çok sevilirr bu çocuk bana zayıf dese alır bağrıma basardım ahha
Hadi hayırlısı bakalım
Yarın öğrencez artık sızmak üzereyim
ayy ne kadadr tatlı ya çok sevilirr bu çocuk bana zayıf dese alır bağrıma basardım ahha
aynen bende öyleyim ama son saniyeler dayanmaya çalışıyorum halay çekmeden gitmicem inşallah
Hergun degisik kiyafet saclar fonluuu makyajliii goruyolar yaaa..hergunn ogretmenimmm cok guzelsiiinnn sozleri sevinditiyor...bugun farkli canta takmistim...aaa ogretmenkmmm cok guzel olmussun bugun...oglum ayniyim dunleee..yok ogretmenim cantaniz cok yakismis.. :))) alemler hepsiiiiii...
çalsın davullaaaaaaaar düğünümüz vaaaaaaar duygu elendiiiiiiii
Hadi hayırlısı bakalım
Yarın öğrencez artık sızmak üzereyim
Bak sen ximcimeye :)
Ben bugün doktora gittim aynı kg çıktım mutlu oldum gram bile aşmamışım
Hergun degisik kiyafet saclar fonluuu makyajliii goruyolar yaaa..hergunn ogretmenimmm cok guzelsiiinnn sozleri sevinditiyor...bugun farkli canta takmistim...aaa ogretmenkmmm cok guzel olmussun bugun...oglum ayniyim dunleee..yok ogretmenim cantaniz cok yakismis.. :))) alemler hepsiiiiii...
çalsın davullaaaaaaaar düğünümüz vaaaaaaar duygu elendiiiiiiii
Canskkaleyee. mangsl partisineeeee
Hadi gözün Aydın sabrın sonu halay oldu şekerim dedin yollattın kızı
bi huzurlu uyumuşumki sorma gerizekalııııııı gitti ohhhh
ayyy bide ne anlatcam size evlendiğimden beri bi ilki gerçekleştirdim kendime şaşırdım valla benim yardımsever kocacığımın bugün tatil günü gerçi ona hergün tatil ya neyse annesinin evindede bahçeye annesine oda yapacaklarmış börek çöek yapsın diye halasının oğlu duvar yıkacakmış benimkide ben yarın sabahtan anneme gitcem iş varmış yardım etcem dedi benimde anında suratım düştü tabi ee yardım etmeyimmi niye bozuldun dedi ne bozulcamda naparsan yap dedim sonra ben biey demeyince gidiyimmi diye sordu bende zaten konumuşun gelcemdemişin banamı soruyosun gidersen git dedim ve asıl bomba sen gelirmisin akşama dedi bende hayır gelmem dedim niye dedi kimseyi görmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum senin dışında dedim:))))))
niye psikolojinmi bozuk dedi uyuz bende evt bozuk varmı itirazın dedim ohh gitmicem gece rüyama felan girdi ayy akşamda saat 12yi geçiyodu hadi ben yatıyım sen gelmek zorunda değilsin gerçekten bak küsmücem oturabilirsin sen dedim sabaha kadar çalıştı sabah 6da uyudu heheeh azcık zor uyanırda gider o bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?