HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın kızlar kahvaltıya arkadasım gelecek bu sabah yatmadım kocam gittikten sonra.
bi bakim dedim maşallah herkes burdaymış ben boşuna uyuyomuşum hergün

buyrun gelin kapım açık

inşallah her sabrımın sonu halay olur

Al bendende o kadar ölü gbi uyumuşum şimdide uyumadım sabahlar uyurdum hep. hatta kocama çemkirmedim bile bugün oda şaşırdı

bende yataktan zor sıyırdım kendimi temizlik var.kadın aramış kapıdayız biz diyo tamam 5 dk daha diyorum sonra kendime geldim allah beni kahretmesin ahahah

bende yataktan zor sıyırdım kendimi temizlik var.kadın aramış kapıdayız biz diyo tamam 5 dk daha diyorum sonra kendime geldim allah beni kahretmesin ahahah

hamile kaldığım gün temizlikçiyi arıcam bende. hiç evi temizlemekle uğraşamam zaten kırk yılın kırığında sağlıklı bi gebeliğim oldu doktorlarda dalgınlıklarına gelip almadılar onuda temizlikle zora sokamam

yine nasıl aklına getirdin bunu
çocuk doğunca naparsın bilmiyorum çamaşır suyuna basarsın kesin

dersin inş canım valla bend edim ben bile kendime şaşırdım iyi oldu ben anneme gidelim dediğimde beyfendi yok yorgunum yok canım istemiyo hepsini söylüyo bende salak gibi aman o istemiş diye her hafta gidiyodum bizimkiler normalde bile ayda yılda bi konuştukları için allaha şükür ara halini hatrını sor olayımız yok çok şükür

cimcimecim inş çöyle çıtı pıtı cimcimemi cimcime bi kızın olurda onun mini mini elbiseleri askılı badilerini ay bu kırışık deyip minik minik onları ütülemekle uğraşırsın

benim katledilen bebeğim kız olacaktı. kızı çok istiyodum o zamanlar. ama şimdi ister kız olsun ister erkek ama yeterki sağlıklı olsun diyorum.
zaten kızda olsa erkekde olsa hergün tarz giyindiririm heralde
kızları alışmışlar hemen pembelere boğuyolar aslında ne güzel renkler var. yakışanda yakışmayanda pembe giydiriyo. önceden sadece kızların elbiseleri cicili bicili olurdu albenisi olurdu elbiselerin ama şimdi erkeklerinde öyle. kıyafetleri görünce oğlumda olabilir demeye başladım.
şimdiden sabırsızlanıyorum ona alacağım kıyafetler konusunda

ayy evet hele kotonda bir kazaklar hırkalar var erkek çocuklar için aynısından eşiminde var düşün yani hatta ilk görüdüğümzde eşim babasının oğlu yaparız doğunca bunlardan alalım beraber giyeriz demişti ama kızlar için çook çok daha fazla şeyler var insan neyi alacağını bırak neye bakacağını şaşırıyo erkek çocuklarına azcık biyer ayrılıyo kızların koca reyon ayrılıyo mağazalarda o eşya alma konusunda zor tutuyorum kendimi utanmasam gidip alcamda ya hiç bebeğim olmazda içimde kalırsa diye korkuyorum

ay saçmalama neden olmayacakmış. bak ablamın bi arkadası var
kız 110 kilo.
aynı zamanda pko var
şeker var
tansiyon var
yani var oğlu var
bi defa hamile kaldı çocuk yağdan büyüyememiş düştü
sonra doktor bidaha hamile kalırsan bana gelme senin kilo vermeden hamile kalmaman lazım demiş
ama kadın 3 sene sonra yani şimdi tekrar hamileymiş
ve çokta sağlıklıymış ikiside
yani ne kilo ne pko ne şeker tansiyon
allah ol deyince oluyo
kilo vermedi kadın ama hamile
oda hiç düşünmüyomuştu nede olsa hamile kalamıcam diye düşünürken hamile kalmış.
yani hep diyoruzya kafada bitiyo diye
hakikaten öyle
kafan rahatsa bebek geliyo ama düşünyosan gelmiyo

kızlarrrr günaydın,

saat 9:00 da doktorda randevum vardı.evet tahmin ettiğim gibi enfeksiyon kapmışım :S rahim agızında biriken ve kuruluk yapan bir enfeksiyon :S doktorum 1 antibiyotik 1 de fitil verdi.ve ilişkiye de 1 hafta ara dedi :S oysaki 2 tane çok güzel yumurtam var ; ama eşime de geçmemesi için maalesef ara vermem gerekiyor.oysaki biz bu hafta fulll çalışacaktık :) neyse artık bir an önce düzeleyimde önümüzdeki ay inş.demekki bu ayda bu sorun çıktı daha vaktimiz gelmemiş ama kızlar ayın 31 ini ovulasyon günüm olarak gözteriyor sistem acaba 2 gün fitil kullanıp 31 inde birlikte olsam mı :S siz ne dersiniz? tabi fitile devam edicem de 3.gün ilişkiden sonra atarım fitili olmaz mı :S

canım hayırlısı olsun bak bana tam 1 ay vetoluyum.
bence tedavini tamamen bitir sonra bebek için çalış.
doktorda bana 10 güb ilişki yasak dedi ama 11, gün ben adet olacağım 17. gün tekrar kontrole gideceğim ama ben tam 1 ay ara vermeye kararlıyım.
bebek tamamen iyileştikten sonra olur ama şimdi çalışıp yaparsam sonra daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirim.

sende illaki çalışacağım dersen bişey diyemem ilişkiden sonra fitili koy.
ama tamamen iyileşmeden bence ilişki olmasın.
ya bide o ilişki sırasında eşinede bulaşırsa. ve bu ay hamile kalmazsan bidahaki ay eşininde tedavi olması gerekirse
hiç yoktan 2 ay ileri atmanın alemi yok bence
sık dişini 1 hafta ara ver. sonra haziranda sapasağlam ve sağlıklı bi şekilde hazırlanırsın bebeğim

aman canım ya ne bileyim evet her ay için yeni bi umudum var ama bu umuttan daha fazla olan şeyde yine olmucak her ay hüsran yaşıcam ve ben böyle yaşlanıp gidicem olsa bile çooook geç olcak düşüncesi
kafadan bi atabilsek keşke bi mümkün olsa sürekli yatıyorum kalkıyorum kafamda bebek takmıcam takmıyorum düşünmüyorum diyorum ama aklımdan çıkmıyoki
geçen arkadaşım aradı onunda ilk çocuğu zor oldu korunmayı bıraktıktan 1yıl sonra oldu bisürü iğne ilaç bizim gibi hiçbiri kar etmedi sonra kendiliğinden oldu şimdi ikkinciye hamile ve yine bisürü uğraştı sonra umreye gitti sanırım ocak ayındaydı umrede adet olmamak için geciktirici kullanmış 19gün ve o ilaçların 10günden fazla kullanılması sakıncalıymış herkes olmaz artık çocuğun çok beklemen lazım felan demiş kız umreden sonra ilk adetini olmuş sonrada bidaha olmamış hamile şimdi 3,5aylık herşey kafada bitiyoda o herşeyi kafada bitirene kadar kafa hepten bitiyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…