- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.261
buyrun gelin kapım açık
inşallah her sabrımın sonu halay olur
Al bendende o kadar ölü gbi uyumuşum şimdide uyumadım sabahlar uyurdum hep. hatta kocama çemkirmedim bile bugün oda şaşırdı
bende yataktan zor sıyırdım kendimi temizlik var.kadın aramış kapıdayız biz diyo tamam 5 dk daha diyorum sonra kendime geldim allah beni kahretmesin ahahah
hamile kaldığım gün temizlikçiyi arıcam bende. hiç evi temizlemekle uğraşamam zaten kırk yılın kırığında sağlıklı bi gebeliğim oldu doktorlarda dalgınlıklarına gelip almadılar onuda temizlikle zora sokamam
ayyy bide ne anlatcam size evlendiğimden beri bi ilki gerçekleştirdim kendime şaşırdım valla benim yardımsever kocacığımın bugün tatil günü gerçi ona hergün tatil ya neyse annesinin evindede bahçeye annesine oda yapacaklarmış börek çöek yapsın diye halasının oğlu duvar yıkacakmış benimkide ben yarın sabahtan anneme gitcem iş varmış yardım etcem dedi benimde anında suratım düştü tabi ee yardım etmeyimmi niye bozuldun dedi ne bozulcamda naparsan yap dedim sonra ben biey demeyince gidiyimmi diye sordu bende zaten konumuşun gelcemdemişin banamı soruyosun gidersen git dedim ve asıl bomba sen gelirmisin akşama dedi bende hayır gelmem dedim niye dedi kimseyi görmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum senin dışında dedim:))))))
niye psikolojinmi bozuk dedi uyuz bende evt bozuk varmı itirazın dedim ohh gitmicem gece rüyama felan girdi ayy akşamda saat 12yi geçiyodu hadi ben yatıyım sen gelmek zorunda değilsin gerçekten bak küsmücem oturabilirsin sen dedim sabaha kadar çalıştı sabah 6da uyudu heheeh azcık zor uyanırda gider o bugün[/
ya sorma ah şu erkekler kendi aileleri olunca gitmek zorundaymışız gibi davranıyolar. İyi yapmışsın ama bende dişimi sıkıyorum hafta sonları ile gidiyorum dershaneye bizim evle 1,5 saat görümcem ilde oturuyo hafta sonları benimle geliyo sırf ablasına gidelim diye sıkılıyo insan her hafta her hafta o gelmese ben ya yurda gidicem yada evime dönücem anlamıyo adam sanki burası bizim evimiz değilde orası bizim evimizmiş gibi davranıyo
yine nasıl aklına getirdin bunu
çocuk doğunca naparsın bilmiyorum çamaşır suyuna basarsın kesin
bigün bende bunu yapabilcekmiyim acaba hiç sanmıyorummmmmm.dün gece tartıştık daha aramıyosun gitmiyosun diyo dedim kötü olan kalkamicak hali olan bendim bi arayıp sordularmı nasılsın diye neden aricakmışım sabır yarabbimmmmmmmm.ki daha cumartesi gördüm yani.çocugum gibi hergün anasını aramamı istiyo
ayyy bide ne anlatcam size evlendiğimden beri bi ilki gerçekleştirdim kendime şaşırdım valla benim yardımsever kocacığımın bugün tatil günü gerçi ona hergün tatil ya neyse annesinin evindede bahçeye annesine oda yapacaklarmış börek çöek yapsın diye halasının oğlu duvar yıkacakmış benimkide ben yarın sabahtan anneme gitcem iş varmış yardım etcem dedi benimde anında suratım düştü tabi ee yardım etmeyimmi niye bozuldun dedi ne bozulcamda naparsan yap dedim sonra ben biey demeyince gidiyimmi diye sordu bende zaten konumuşun gelcemdemişin banamı soruyosun gidersen git dedim ve asıl bomba sen gelirmisin akşama dedi bende hayır gelmem dedim niye dedi kimseyi görmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum senin dışında dedim:))))))
niye psikolojinmi bozuk dedi uyuz bende evt bozuk varmı itirazın dedim ohh gitmicem gece rüyama felan girdi ayy akşamda saat 12yi geçiyodu hadi ben yatıyım sen gelmek zorunda değilsin gerçekten bak küsmücem oturabilirsin sen dedim sabaha kadar çalıştı sabah 6da uyudu heheeh azcık zor uyanırda gider o bugün[/
ya sorma ah şu erkekler kendi aileleri olunca gitmek zorundaymışız gibi davranıyolar. İyi yapmışsın ama bende dişimi sıkıyorum hafta sonları ile gidiyorum dershaneye bizim evle 1,5 saat görümcem ilde oturuyo hafta sonları benimle geliyo sırf ablasına gidelim diye sıkılıyo insan her hafta her hafta o gelmese ben ya yurda gidicem yada evime dönücem anlamıyo adam sanki burası bizim evimiz değilde orası bizim evimizmiş gibi davranıyo
nerdeyse 2 yıl oldu benim eşim hala annesinin evinden bahsederken bizim ev diye bahseder orası annenin evi bizim evimiz senin evin burası derim her seferinde anlamıyorum yaa benimkide her hafta illaki annesine gidilecek hafta ortasında başlıyo ne zamandır annemlere gitmiyoruz demeye neyse geçen haftayı atlattım gitmedik bu haftada o bugün gidip görüşeceği için atlatırım hayır zaten biz akşamları sadece 1-2 saat görüşebiliyoruz oda yemek bulaşık geçiyo zaten bi haftasonumuz var oda akşam 6dan sonra ondada annesine gidelim benimde gezip dolaşmaya alışveriş yapmaya başka yerlere gitmeye ihtiyacım var ama yook evde kaldığımızdada hadi anneme gidelim dicek diye biyere gidelim demiyorum
ay bu çok kırışık deyip ütülemeye kalkmayayımda
cimcimecim inş çöyle çıtı pıtı cimcimemi cimcime bi kızın olurda onun mini mini elbiseleri askılı badilerini ay bu kırışık deyip minik minik onları ütülemekle uğraşırsın
nerdeyse 2 yıl oldu benim eşim hala annesinin evinden bahsederken bizim ev diye bahseder orası annenin evi bizim evimiz senin evin burası derim her seferinde anlamıyorum yaa benimkide her hafta illaki annesine gidilecek hafta ortasında başlıyo ne zamandır annemlere gitmiyoruz demeye neyse geçen haftayı atlattım gitmedik bu haftada o bugün gidip görüşeceği için atlatırım hayır zaten biz akşamları sadece 1-2 saat görüşebiliyoruz oda yemek bulaşık geçiyo zaten bi haftasonumuz var oda akşam 6dan sonra ondada annesine gidelim benimde gezip dolaşmaya alışveriş yapmaya başka yerlere gitmeye ihtiyacım var ama yook evde kaldığımızdada hadi anneme gidelim dicek diye biyere gidelim demiyorum
bende çok kızıyorum oraya bizim ev demesine aynı yaa aynı bu erkekler biz hemen sahipleniyoruz onlarda tık yok anlamadım gitti
benim katledilen bebeğim kız olacaktı. kızı çok istiyodum o zamanlar. ama şimdi ister kız olsun ister erkek ama yeterki sağlıklı olsun diyorum.
zaten kızda olsa erkekde olsa hergün tarz giyindiririm heralde
kızları alışmışlar hemen pembelere boğuyolar aslında ne güzel renkler var. yakışanda yakışmayanda pembe giydiriyo. önceden sadece kızların elbiseleri cicili bicili olurdu albenisi olurdu elbiselerin ama şimdi erkeklerinde öyle. kıyafetleri görünce oğlumda olabilir demeye başladım.
şimdiden sabırsızlanıyorum ona alacağım kıyafetler konusunda
ayy evet hele kotonda bir kazaklar hırkalar var erkek çocuklar için aynısından eşiminde var düşün yani hatta ilk görüdüğümzde eşim babasının oğlu yaparız doğunca bunlardan alalım beraber giyeriz demişti ama kızlar için çook çok daha fazla şeyler var insan neyi alacağını bırak neye bakacağını şaşırıyo erkek çocuklarına azcık biyer ayrılıyo kızların koca reyon ayrılıyo mağazalarda o eşya alma konusunda zor tutuyorum kendimi utanmasam gidip alcamda ya hiç bebeğim olmazda içimde kalırsa diye korkuyorum
kızlarrrr günaydın,
saat 9:00 da doktorda randevum vardı.evet tahmin ettiğim gibi enfeksiyon kapmışım :S rahim agızında biriken ve kuruluk yapan bir enfeksiyon :S doktorum 1 antibiyotik 1 de fitil verdi.ve ilişkiye de 1 hafta ara dedi :S oysaki 2 tane çok güzel yumurtam var ; ama eşime de geçmemesi için maalesef ara vermem gerekiyor.oysaki biz bu hafta fulll çalışacaktık :) neyse artık bir an önce düzeleyimde önümüzdeki ay inş.demekki bu ayda bu sorun çıktı daha vaktimiz gelmemiş ama kızlar ayın 31 ini ovulasyon günüm olarak gözteriyor sistem acaba 2 gün fitil kullanıp 31 inde birlikte olsam mı :S siz ne dersiniz? tabi fitile devam edicem de 3.gün ilişkiden sonra atarım fitili olmaz mı :S
günaydın kızlar nasılsınız
ay saçmalama neden olmayacakmış. bak ablamın bi arkadası var
kız 110 kilo.
aynı zamanda pko var
şeker var
tansiyon var
yani var oğlu var
bi defa hamile kaldı çocuk yağdan büyüyememiş düştü
sonra doktor bidaha hamile kalırsan bana gelme senin kilo vermeden hamile kalmaman lazım demiş
ama kadın 3 sene sonra yani şimdi tekrar hamileymiş
ve çokta sağlıklıymış ikiside
yani ne kilo ne pko ne şeker tansiyon
allah ol deyince oluyo
kilo vermedi kadın ama hamile
oda hiç düşünmüyomuştu nede olsa hamile kalamıcam diye düşünürken hamile kalmış.
yani hep diyoruzya kafada bitiyo diye
hakikaten öyle
kafan rahatsa bebek geliyo ama düşünyosan gelmiyo
415.2 kizlaaar kan sonucum haydi halayaaa darisi sizlere inşallahhh:124::124::124::124::124
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?