HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

415.2 kizlaaar kan sonucum haydi halayaaa darisi sizlere inşallahhh :124::124::124::124::124

tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin .darısı benim:)cimcimenin,hülyanın,mervenin,alpgulsunun,mervenin,heyecanlının,ekincinin,nesrinin,tazebaharın,bebekin,bebekimsinin başına inşallah.

bir an önce olur umarım yoksa ben kendimi hiç iyi görmüyorum sinirlerim pamuk ipliğine bağlı resmen iş yerinde herkesin her hareketi batar mı ya bana batıyor.vallahi bir hamile kalırsam Allahın izni ile şurdan biraz uzak kalmak istiyorum.Allahım yardım etsin.

kızlarrr uzulmeyınnn bakın gercekten herşeyyyyin bir vakti var.Biz bu ay cok yogun calısıyorduk ve yumurtlama haftamızda yanı bu hafta full olacaktı ama gelın gorun enfeksıyon cıktı ve tam yumurtlama haftamda 1 hafta ara dedı doktorum :S demek kı bebegımın vaktı daha gelmemıs ben devam etsem Allah gostermesın belkı bebegım dusecek belkı dıs gebelık olacak herseyı Rabbi'm bilir bak karsımıza brsey cıktı ve bunda da bir hayır vardır.

evet herşeyin bir vakti var,hayırlısı olsun diyoruz,bu bizim imtihanımızmış diyoruz,kafamızdan atmamız gerek diyoruz ama gerçekten çok zor sabretmek,isyan etmemek,ne olacağını yada olup olmayacağını bilmemek çok zor bir durum.Alalh sabırlar versin bizlere.

aamiiinnnn canım rabbim bizlerede nasip etsin inş tez vakitte mümkünse içinde bulunduğumuz ay hemen versin tedavisi olanlarında tedavi biter bitmez versin (azcık pazarlık yapar gibi oldu ama napıyım niyetim kötü değil valla:))

dua etmekten gocunmayın diyorlar ya benim iç sesim sürekli dua halinde bazen diyorum Allahım ben dediğimi bilmiyoe olabilirim dua ederken sen beni affet.benimde bat 31 i o kadar gergin ve sinirliyimki son günlerde.

kızlarrr yumurtalarımdan biri 25.5 mm diğeri 31.0 mm ve döl yatağımda 8.6 mm olmuş nasıl sizce bu değerler doktoruma da soramadım :S

kızlarrr yumurtalarımdan biri 25.5 mm diğeri 31.0 mm ve döl yatağımda 8.6 mm olmuş nasıl sizce bu değerler doktoruma da soramadım :S

canım korkutmak istemiyorum ama doktoruna bi sorsaydın iyi olurdu çünkü benim geçen ay 17-18mm yumuırtam vardı ve birde 30mmm var kist olmuş onu kaçırmışız dedi bana doktor okadar büyümesi iyi değil diye biliyorum ama yanlışta biliyo olabilirim bence telaş yapma ama bi sor doktoruna arayıp

eee peki o spermler olmeyecekmi ayyyy adam bana dicek sen delirdin herhaldee :):):):
bende eşime söyledim böyle böyle yapmışlar diye salakmısın sen dedi kahkaha patlattı ama spermler 1saat yada yarım saat kadar canlı kalabiliyomuş dışarıda sperm testi verceğimizde eviniz yakınsa evde yapıp spermleri acil olarak hastaneye getirebilirsiniz demişlerdi

ayyyy ben ozaman ole yapayım kız :) ama adam kızacak delırdı karı dıyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…