- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.281
415.2 kizlaaar kan sonucum haydi halayaaa darisi sizlere inşallahhh:124::124::124::124::124
ayyy bide ne anlatcam size evlendiğimden beri bi ilki gerçekleştirdim kendime şaşırdım valla benim yardımsever kocacığımın bugün tatil günü gerçi ona hergün tatil ya neyse annesinin evindede bahçeye annesine oda yapacaklarmış börek çöek yapsın diye halasının oğlu duvar yıkacakmış benimkide ben yarın sabahtan anneme gitcem iş varmış yardım etcem dedi benimde anında suratım düştü tabi ee yardım etmeyimmi niye bozuldun dedi ne bozulcamda naparsan yap dedim sonra ben biey demeyince gidiyimmi diye sordu bende zaten konumuşun gelcemdemişin banamı soruyosun gidersen git dedim ve asıl bomba sen gelirmisin akşama dedi bende hayır gelmem dedim niye dedi kimseyi görmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum senin dışında dedim:))))))
niye psikolojinmi bozuk dedi uyuz bende evt bozuk varmı itirazın dedim ohh gitmicem gece rüyama felan girdi ayy akşamda saat 12yi geçiyodu hadi ben yatıyım sen gelmek zorunda değilsin gerçekten bak küsmücem oturabilirsin sen dedim sabaha kadar çalıştı sabah 6da uyudu heheeh azcık zor uyanırda gider o bugün[/
ya sorma ah şu erkekler kendi aileleri olunca gitmek zorundaymışız gibi davranıyolar. İyi yapmışsın ama bende dişimi sıkıyorum hafta sonları ile gidiyorum dershaneye bizim evle 1,5 saat görümcem ilde oturuyo hafta sonları benimle geliyo sırf ablasına gidelim diye sıkılıyo insan her hafta her hafta o gelmese ben ya yurda gidicem yada evime dönücem anlamıyo adam sanki burası bizim evimiz değilde orası bizim evimizmiş gibi davranıyo
bizdede aynı durumlar var.ctesileri eşim çalışır öğleden sonra gelir zaten temizlikle ve yemek yapmakla geçer günüm.pazar günü için artık hiç plan bile yapmıyorum çünkü belli.eğer gitmezsekte evdeyizdir bende beş karış suratla.insanların suçu yok Allah var yukarda gezin 1 gününüz var zaten diyorlar ama bizimlinde sorun.kaç kere tatlı dille olmadı kavgayla anlatmaya çalıştım.bende çalışıyorum bir günümüz beraber geçmiyor diye yokkkkk sus pus cevap bile vermez yada offf sıkıldım der.
415.2 kizlaaar kan sonucum haydi halayaaa darisi sizlere inşallahhh:124::124::124::124::124
kızlarrr uzulmeyınnn bakın gercekten herşeyyyyin bir vakti var.Biz bu ay cok yogun calısıyorduk ve yumurtlama haftamızda yanı bu hafta full olacaktı ama gelın gorun enfeksıyon cıktı ve tam yumurtlama haftamda 1 hafta ara dedı doktorum :S demek kı bebegımın vaktı daha gelmemıs ben devam etsem Allah gostermesın belkı bebegım dusecek belkı dıs gebelık olacak herseyı Rabbi'm bilir bak karsımıza brsey cıktı ve bunda da bir hayır vardır.
bizdede aynı durumlar var.ctesileri eşim çalışır öğleden sonra gelir zaten temizlikle ve yemek yapmakla geçer günüm.pazar günü için artık hiç plan bile yapmıyorum çünkü belli.eğer gitmezsekte evdeyizdir bende beş karış suratla.insanların suçu yok Allah var yukarda gezin 1 gününüz var zaten diyorlar ama bizimlinde sorun.kaç kere tatlı dille olmadı kavgayla anlatmaya çalıştım.bende çalışıyorum bir günümüz beraber geçmiyor diye yokkkkk sus pus cevap bile vermez yada offf sıkıldım der.
bizim evdeki durumda şu eşimin genelde gündüzleri dersi olmaz saat 6da başlar 9a kadar sürer eşim eve geldiğinde zaten saat 10 olur sonra yemek bulaşık saat 11olur çaya otururuz çoğu zaman ben çay içemeden sızar kalırım çünkü ben sabah 6,30da kalkıp işe geliyorum eşim sabaha karşı yatıyo ikindin 2-3 bazen 5te uyanıyo hafta sonuda ben öğleye kadar çalışıyorum eşiminde cumartesi ve pazar sabah dersi var öğleden sonrada genelde dersi olmasada işleri olur kursta ve akşam 7de anca gelir eve yani görüştüğümüz zaten kısıtlı zaman ama illa gidilecek bizimkiler ille gelin demezler ama annesi hafta oldumu arar ee bir haftadır görüşemedik özledim napıyosunuz diye merak ettim der bizimkinin aklına sokar uzun zamandır gitmiyoruz düşüncesini
tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin .darısı benim:)cimcimenin,hülyanın,mervenin,alpgulsunun,mervenin,heyecanlının,ekincinin,nesrinin,tazebaharın,bebekin,bebekimsinin başına inşallah.
bir an önce olur umarım yoksa ben kendimi hiç iyi görmüyorum sinirlerim pamuk ipliğine bağlı resmen iş yerinde herkesin her hareketi batar mı ya bana batıyor.vallahi bir hamile kalırsam Allahın izni ile şurdan biraz uzak kalmak istiyorum.Allahım yardım etsin.
bizim evdeki durumda şu eşimin genelde gündüzleri dersi olmaz saat 6da başlar 9a kadar sürer eşim eve geldiğinde zaten saat 10 olur sonra yemek bulaşık saat 11olur çaya otururuz çoğu zaman ben çay içemeden sızar kalırım çünkü ben sabah 6,30da kalkıp işe geliyorum eşim sabaha karşı yatıyo ikindin 2-3 bazen 5te uyanıyo hafta sonuda ben öğleye kadar çalışıyorum eşiminde cumartesi ve pazar sabah dersi var öğleden sonrada genelde dersi olmasada işleri olur kursta ve akşam 7de anca gelir eve yani görüştüğümüz zaten kısıtlı zaman ama illa gidilecek bizimkiler ille gelin demezler ama annesi hafta oldumu arar ee bir haftadır görüşemedik özledim napıyosunuz diye merak ettim der bizimkinin aklına sokar uzun zamandır gitmiyoruz düşüncesini
:) he birde şu durum var biryere gidelim beraber vakit geçirelim deyincede şöyle bir durum yaratılıyor sanki ben herhafta sonu gezme tozma para harcama(ki derdim para harcamak değil eşimle vakit geçirmek)istiyormusum sanki onun ailesine gitmek istemiyormusum gibi iyi sen gelme ben giderim deyip gitmeler.
aamiiinnnn canım rabbim bizlerede nasip etsin inş tez vakitte mümkünse içinde bulunduğumuz ay hemen versin tedavisi olanlarında tedavi biter bitmez versin (azcık pazarlık yapar gibi oldu ama napıyım niyetim kötü değil valla:))
kızlarrr yumurtalarımdan biri 25.5 mm diğeri 31.0 mm ve döl yatağımda 8.6 mm olmuş nasıl sizce bu değerler doktoruma da soramadım :S
Ooobayaaa buyumus ben hic bilmiyorum. keske dr ye sorsaydin. iliski plsane gibi sakincasi olur deseydinn
Ooobayaaa buyumus ben hic bilmiyorum. keske dr ye sorsaydin. iliski plsane gibi sakincasi olur deseydinn
merve topiğin birinde okumustum kız enjektöre almıstı eşinin spermlerini ve kendine enkekte edip o ay hamile kalmıs,yazayım dedim sana.
:) he birde şu durum var biryere gidelim beraber vakit geçirelim deyincede şöyle bir durum yaratılıyor sanki ben herhafta sonu gezme tozma para harcama(ki derdim para harcamak değil eşimle vakit geçirmek)istiyormusum sanki onun ailesine gitmek istemiyormusum gibi iyi sen gelme ben giderim deyip gitmeler.
onu yaparsa işte başına gelecekleri biliyo bikere dedi onu ondada gidemedi ben suratım hiç çekilmez valla kızdığımda zaten dün konuşuyoruz sen üzüldün bebk olayına diyorum yoo üzülmedim konuşmadım çünkü şimdi bişey dicemde kızcan bana patlıcan diye korktum diyo
hem ne işi varmış karısı evdeyken annesinde üstelik karısıda çalışıyo ve tek tatil gününde annem çalışmazdı ama babamda yapardı ben gidiyorum derdi amcamlara giderdi sinir olurdum allahtan eşim çok uyuşuk bişey yoksa birinde korkar ikincide korkar üçünde kesin evde durmaktan sıkılır giderdi annesine gündüzleri ben yokken
dua etmekten gocunmayın diyorlar ya benim iç sesim sürekli dua halinde bazen diyorum Allahım ben dediğimi bilmiyoe olabilirim dua ederken sen beni affet.benimde bat 31 i o kadar gergin ve sinirliyimki son günlerde.
az kalmış canım benim innnşşş hamişsindirde gelmezler hiç ama daha şimdiden gerilme bak sonra eğer adet olursan dahada kötü olursun bak bana bi heves bi heyecan alttan alttanda gergindim sonra patladı elimde herşey şuan iyiyim çabuk atlattım ama hala içten içten içimi kemiriyo o üzüntü hayal kırıklığı
kızlarrr yumurtalarımdan biri 25.5 mm diğeri 31.0 mm ve döl yatağımda 8.6 mm olmuş nasıl sizce bu değerler doktoruma da soramadım :S
bende eşime söyledim böyle böyle yapmışlar diye salakmısın sen dedi kahkaha patlattı ama spermler 1saat yada yarım saat kadar canlı kalabiliyomuş dışarıda sperm testi verceğimizde eviniz yakınsa evde yapıp spermleri acil olarak hastaneye getirebilirsiniz demişlerdieee peki o spermler olmeyecekmi ayyyy adam bana dicek sen delirdin herhaldee :):):):
canım korkutmak istemiyorum ama doktoruna bi sorsaydın iyi olurdu çünkü benim geçen ay 17-18mm yumuırtam vardı ve birde 30mmm var kist olmuş onu kaçırmışız dedi bana doktor okadar büyümesi iyi değil diye biliyorum ama yanlışta biliyo olabilirim bence telaş yapma ama bi sor doktoruna arayıp
bende eşime söyledim böyle böyle yapmışlar diye salakmısın sen dedi kahkaha patlattı ama spermler 1saat yada yarım saat kadar canlı kalabiliyomuş dışarıda sperm testi verceğimizde eviniz yakınsa evde yapıp spermleri acil olarak hastaneye getirebilirsiniz demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?