- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.301
neyi sorsaydım anlamadım canım_?
ciddimisiiinnnnnasıl başardın onu acabaaaa:44:
çok tatlılar yaa minikleeerr :)
bi huzurlu uyumuşumki sorma gerizekalııııııı gitti ohhhh
günaydın kızlar kahvaltıya arkadasım gelecek bu sabah yatmadım kocam gittikten sonra.
bi bakim dedim maşallah herkes burdaymış ben boşuna uyuyomuşum hergün
bende yataktan zor sıyırdım kendimi temizlik var.kadın aramış kapıdayız biz diyo tamam 5 dk daha diyorum sonra kendime geldim allah beni kahretmesin ahahah
415.2 kizlaaar kan sonucum haydi halayaaa darisi sizlere inşallahhh:124::124::124::124::124
dua etmekten gocunmayın diyorlar ya benim iç sesim sürekli dua halinde bazen diyorum Allahım ben dediğimi bilmiyoe olabilirim dua ederken sen beni affet.benimde bat 31 i o kadar gergin ve sinirliyimki son günlerde.
ayyyy ben ozaman ole yapayım kız :) ama adam kızacak delırdı karı dıyecek :)
amaaan zaten delirmemize ne kaldı bide onun için delirdi desin nolcak keyfinden yapmıyosun ya yap gitsin dicem ama esranında dediği gibi yumurtalar azcık fazla büyük doktora danış hamilelik olursa sıkıntı olurmu diye gerççi ilişki olmasın demiş sen ilişki olmucak ama hamile kalma ihtimalim var şırıngayla enjekte etcem diye nasıl izah edersin onu bilemicimmm
mrb kızlar, ben de siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve şimdiye kadar bilgilerinizden çok yararlandım,hepinize teşekkür ederim. dün bat idi ama gelmedi, bu sabah ilk idrarımla test yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı, bu testleri daha önceki aylarda da kullanmıştım yani test markası aynı ama ikinci çizgiyi hiç görmedim ilk defa böyle bir şey oldu,ama kasık ağrısı dışında da hiç bir belirti hissetmiyorum o
yüzden de hemen sevinmek istemiyorum yarın testi tekrarlayıp silik çıkarsa kan tahliline gitmeyi düşünüyorum. Peki sizce umutlanmalımıyım, aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
valla nasıl basardım canım ıstedıgını yedım ustune cıkmadım canım ole hamıleyım dur hhepsını yıyım yapmadım bıde doyunca masadan kalkmayı ogrendım :)
darısı basına
kac kg aldın sımdıden
yuh artık dıyorum kadının yerınde olsam gelmeden aramaya baslarım senı anca kalkarsın :)
canım benımde oyle ıdı sılık cıkmıstı dılersen baska bır marka test ıle tekrarla testı zaten gununu 5 gun 1 hafta gecmezse kımsede koyu cıkmıyor hep sılık cıkıyor senınde emınım kucucuk yavrun ancan bu kadar ısaret verebılıyor
sımdıden gozun aydın dıyorum ve kan testını bı an once yaptır en azından varsa daha dıkkatlı olursun ve folık asıtıne baslarsın
almadım daha ne kadar moral bozucu bi cümle kurdun öyle ya
cevabın için çok teşekkür ederim canım çok sağol, yüreğime su serptin yarın yaptırmayı düşünüyorum kan testini, folik asiti de hamilelik düşündüğüm için 5 aydır kullanıyorum:))
canlarııııııııııııııııııım nasılsınız? şahir dışından misafirlerim var gelemiyorum ,özzzzledimmmmmmmmmmmmmm hepinizi,hsst,cimcime,gizoş,özser veeeee diğerleriiiiii
canlarııııııııııııııııııım nasılsınız? şahir dışından misafirlerim var gelemiyorum ,özzzzledimmmmmmmmmmmmmm hepinizi,hsst,cimcime,gizoş,özser veeeee diğerleriiiiii
hoşgeldin canımmmmmmmmm
yolla mısafırlerı don bıze
mrb kızlar, ben de siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve şimdiye kadar bilgilerinizden çok yararlandım,hepinize teşekkür ederim. dün bat idi ama gelmedi, bu sabah ilk idrarımla test yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı, bu testleri daha önceki aylarda da kullanmıştım yani test markası aynı ama ikinci çizgiyi hiç görmedim ilk defa böyle bir şey oldu,ama kasık ağrısı dışında da hiç bir belirti hissetmiyorum o
yüzden de hemen sevinmek istemiyorum yarın testi tekrarlayıp silik çıkarsa kan tahliline gitmeyi düşünüyorum. Peki sizce umutlanmalımıyım, aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
canım ne kürü yapcan bu ay bende başlıcam bişeşylere şu adet olsun bi.
soğan küründen tık cıkmadı deam edeyim mi onuda bilmiyorum.
canım soğan kürü en az iki yada üç kez kullanın diyodu ben o yüzen iki ay kullandım ilk ay 15 gün kinci ay 10gün sabah akşam kullandım adet bittikten sonra ikinci gün başladım bendede bi cacık olmadı hep fos hep fos millet kullanırkullanmaz etkisini görmeye başlıyo hamile kalıyo anam yok bizde bi iş neyse en azından geçen ay 29 günde (adet söktürücüde kullanmıştım ama) bu ayda 31günde adet söktürücü felan kullanamdan adet oldum erkenden belki bu işe bari yaramıştır. neyse bu ay incir +havuç kürü yapcam inş dün havuç olmadığı için incir içtim bugün havuçta alıp ikisini içcem allahım nooolur bunun bari faydası olsun şu mübarek kurandada ismi geçen incir sebep olsun hamile olmama ve hamile olmamıza amiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?