- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.341
canımmmm hayırlara çıksın tez zamanda ruyaların gerçek olsun inşallah,çok güzel bir rüya görmüşsün
az daha bekleyelim gelmeyenleri sileriz canımcanım ozaman biraz bekleyelim girmeyenler varsa lütfen silelim...
pazartesi günü it,bariyle aşılamam yapıldı,dualarınızı esirgemeyin.
hımmm ohhh iyi o zaman daha yorulmamışsındır senbidahaki ay zaferle sonuclansın inşallah
dualarımız seninle canımm guzel haberleri ver bize inşallah tez zamanda
cnm ilk 2 hafta bende de oldu ama normal diyorlar kanama filan olmadıkça korkma canm.. hatta 9 ay boyunca her adet döneminde bu tarz ağrılar olabilirmiş keseni gördünmü bu arada
inşallah şekerim inşallahh buna benzer bir rüya geçen ay bende görmüştüm...allahım rüyalarımızı gerçekleştirsin inşl..
kız sendemi 17 haziranda evlendin
ayy nerden söledim yaabende üzüldüm şimdi senin böle üzülmene..
ben sen üzül diye yazmadım ki onu. hani tüm arkadaşların paylaşımları görünüyo ya oradan gördüm bende keşke görmeseydim :26:
amin amin tatlım, evet bende 17 haziranda evlendimbizim meleklerde aynı zamanda geliyormuş bide
günydınn..inşşş.wala erkek bebek çok güzeldir.hayırlara yoralım canım
AŞILAMA NASIL OLUYOR BAŞTAN BİRAZ BAHSEDERMİSİN CANIM
merhaba kızlaaarrrrrr
Ben hala adet olmaddıııımmmmAma beiştee yook :26: Neapcam bılmıom tarluşal ıcmekde ıştemıoommm kafayı yıceemmm
Merhaba kızlaaarrrrrr
Ben hala adet olmaddıııımmmmAma beiştee yook :26: Neapcam bılmıom tarluşal ıcmekde ıştemıoommm kafayı yıceemmm
sende biliyosun canım baştan buyana beraberdik paylaştık konuştuk kimseyi zorla tutamam ama geçmiş denen bişey vardı demekki sevincini paylaşmak istememiş.belkide yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bi tuhaf oldum
merhaba kızlaaarrrrrr
Herkez istedigi topiğe gidebilir bişey demiyorum ama bişey paylaşılmışsa bazı haberler başka yerden ögrenilmesin bugun kırıldım gerçekten
Şekerparem kırılmaaa, üzülme, kalan sağlar bizimdir, keyifleri bilir ala alaaaaa...
gzmcnbz
canım taşındın mı... nasıl gidiyor hazırlıklar
nesrincim hayırdır ne olduuu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?