HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hımmm ohhh iyi o zaman daha yorulmamışsındır sen bidahaki ay zaferle sonuclansın inşallah

dualarımız seninle canımm guzel haberleri ver bize inşallah tez zamanda

amin inşallah nerde varsa isteyen,uğraşan,hastahane yollarında gidip gelen,o muayene koltuğuna yatan,gözyaşı döken güzel Allahım dualarımızı kabul etsin,hayırlısı ile muradlarımıza erdirsin.

cnm ilk 2 hafta bende de oldu ama normal diyorlar kanama filan olmadıkça korkma canm.. hatta 9 ay boyunca her adet döneminde bu tarz ağrılar olabilirmiş keseni gördünmü bu arada

yok canım daha görmedim benim geç döllenme oldu sanırım.. kan değerlerim daha düşük 2000 üstü olduğu zaman görebiliriz dedi doktorum.. senin beta hcg kaç çıkmıştı?

sende biliyosun canım baştan buyana beraberdik paylaştık konuştuk kimseyi zorla tutamam ama geçmiş denen bişey vardı demekki sevincini paylaşmak istememiş.belkide yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bi tuhaf oldum

Merhaba kızlaaarrrrrr

Ben hala adet olmaddıııımmmm Ama beiştee yook :26: Neapcam bılmıom tarluşal ıcmekde ıştemıoommm kafayı yıceemmm

AŞILAMA NASIL OLUYOR BAŞTAN BİRAZ BAHSEDERMİSİN CANIM

esracım adetin 2. günü dr a gitmeye başlıyorsun ve dr muayene sonrası ya hap yada iğne veriyor bunu iğneleri ben 5.-7. ve 9. günlerde oldum hap günde 2 tane kullanılıyor içinde 10 tane var onada 5. gün başlanıyor sanırım içilmeye.10. gün dr çağırıyor yumurta takibi için gerekli görürse 2 günde bir çağırıyor ve yumurtan en az 18-20 mm olunca çatlatma iğnesi veriyor bu iğneden yaklaşık 36 saat sonra hastaneye gidiyorsun eşinle beraber.Eşinden sperm örneği alınıyor 2 saatlik bir yıkama işleminden geçiyor spermler.Sonra sana özel bir kanül yardımıyla rahim içine bırakılıyor.

Öle tabi canım haklısın bişey diyemicem yorum yapmakta istemiyorum nuarinin bi sebebi vardır belki bilemeyizki belkide netleştidikten sona bize yazacaktı üzme sen kendini kzuum benim canını yirim

Cicişleriiimmm napıyoosunuuuuuuzz :)biz şuan taşınıyoruz işte evde nakliyatçılar var konuşuyolar ama ben anlamıyorum bakıyormaynen böyle aklım burda giremiyorum özledm sizi valla aldım leptop'u kaçtım tuvalete hihiihii bide bugün yeni evde olcaz internetin nakil işlemlerini yapıcam bikaç gün daha olmaz evde internet uuuufff nasıl durcam bikaç gün:||

nesroşş kızma sen ben bi hamile kaliym ilk size söylicem kocişten öncee :)hem ona noluyomuş sanki o destek oluyo dimii ay öyle işte arada derede kaçarım ben yine gireriim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…