- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.501
Benim ayrintili ultraso aslinda ayin 11 de ama TR gelince birdaha gitmek istiyorum burda doktor kendi bakicana bakiyor bitiriyor isini.. Ayy hemde 4 boyutluymus kiyamam ona ne guzel gormussundur kasini gozunu burnunu.. Sorarsan cok sevinirim canim ne kadarmis ucreti ve kac gun onceden randevu almak lazim gerci ben bu aksam hayirlisiyla biletlerimi alirsam yarin hemen alirim randevuyu :))
Evet bana oyle geliyor, senin gibi cadolaza bir cimcime kiz ne guzel yakisir ama :))
At bakalim bir iki resim bakalim kizmi erkek mi :)
geldikk:)
herşey normal ense-burun 1.3 mm çıktı kızlar 4 boyutluda baktı nasıl oynuyo zıplıyo allaahımmm gülmekten bakamadım.doktor hareket etsin diye ultrasonu daha fazla bastırıp hopp diyo buda eliyle yüzünü kapatıyo iyice bişeyler yapıyo mucize bu olmalı heralde.kanda verdim çarşamba alıcam sonucu.dvd verdi akşam izlicez eşim gelincee
cinsiyet söylemediler daha belli değil dedi tahmindemi yok dedim futbol maçımı bu dedi ya2 hafta sonra gel bakalım cinsiyete dedi.
bende gittim bu gazla bi alışveriş yaptım 3 tane kumaş pantlon aldım hamiş için waikikiden.hamile taytı falan aldım nasıl rahatmışşşbaşka mağazadan staj için klasik bluzler aldım bu işte bitti.geriye mezun olmak kaldı finallerim başlıyo 6 haziranda mezun olamassam seneye bebe sırtımda derslere girerim artık
senin kizdan tabikide, aaa dunur ne cabuk unuttun
Kiz Ozlem gelicen tabi bas teyzelerinden olarak bak istersen senin oglusada gizosun kizi alalim cifte dugun yapariz :))
Evet bana oyle geliyor, senin gibi cadolaza bir cimcime kiz ne guzel yakisir ama :))
hayırlı olsun cıcıslerın masallah yavrunada oynak cıktı kız o kız
hahayt gızemın kızını almak hahayt kız dunur oluyoruz gızem
ver kızını bana
bencede atsın resım bakalım cımcımeye
kız o kızgelınım
sskya 260 canımmm
normali 550 dediler.tarihin belli olduğunda arayıp randevu alabilirmişsin bide :)
Kis ssk nerde bende, bakiyim simdi seyahat sigortasindan donunce geri alabilme sansimiz varmi yoksa 550 biraz fazla geldi bana
Tesekkur ederim gizosum, sagol canim ..
Bence kiz valla baksana su durusa hemde utangac annecigine bile gostermemis yuzunu :))
Kis nerelerdesin, napiyorsun ?
Bacak arasına baksana bi özoo piipi yokmu orda minik çıkıntı var yaa hayalmi görüyorum yoksa
Kis ssk nerde bende, bakiyim simdi seyahat sigortasindan donunce geri alabilme sansimiz varmi yoksa 550 biraz fazla geldi bana
Tesekkur ederim gizosum, sagol canim ..
Eki Görüntüle 725170
canım baksana bebıs kucukken cınsel organ ıkısınede benzıyor ben bu resmı gordukten sonra cıkıntı varmı yokmu emın olamıyorum
benım 13 haftada tahmını solemıstı doktor bılgıne :)
yarında memorıale gıtcem ıns kesın ogrenıcem
canım benım doktorumda dısarda 500 ve uzerı ama bır arkadasm var orada 350 gıbı bısıydı sanırım gıtmek ıstersen verım numarasını demıstı ama ben almamıstım ıstersen doktoruma sorayım
bırde benım almanyada oturan yasayan arkadaslarım var onlar turkıyeye gelınce burada sıg gıdıp bısı yapıorlar ve sıg dan yararlanıyorlar ama ne nasıl bılmıyorum aklında olsun
cidden çok benziyomuş ya neyse 2 hafta daha beklicez artık :)
Kizlaar bu arada bizde korunmayi biraktik haziranda fazla mesai yapicam temmuza hamileyimm diye gelirim insallahhh :)) mayista 2 kere korunmasiz iliski oldu sadece oda 1 hafta arayla :)) bebis gelirse mucize olur butun tezlerim curur keske olsa da mucize olsa ama zor :)))ayaklarim gecen sefer oldugu gibi buz gibi bide ani hareket yapinca kasigima bicak saplaniyo sanki ama ben bu ay kesin olmaz diye dusundugum icin adete yoruyorum bunlari yinede insan iste umutlaniyo azicik da olsa :))
:)) beklemeye devam
bat ne zaman canım ıns
ay hadı bakalım mucızemız degılmıs bebıslerımız bakarsın bu kez yormaz annesını bellıde olmaz ama hazırandada olsa olur bız kabuluz yeterkı bı an once gelsın demı
ayy guzel sonuclarla gelın canım olcsun doktor ensesını burnunu
kız olur mu ıkılı test de mutlaka olcum yapılıyor alla alla nasıl olcmeden degerlendırmısler kı
burun ve ense kalınlıgı kesın sart cunku 3 4 kere olcuyor her acıdan ybı sorun olmasın dıe
annenın kg falanda olcuyor kı herseyı ona gore kıyaslıyorlar sadece kan degıl yanı
sasırdım valla
hahaytbbek olunca durulursunuz
ınsallah bu ay herseye ragmen gelır bebısın canım
gizosssss ben sana ve sezgiye daha on basından demıstım kızınız olacak dıe bakalım tutacak mı
gizosssss ben sana ve sezgiye daha on basından demıstım kızınız olacak dıe bakalım tutacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?