HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Evet bana oyle geliyor, senin gibi cadolaza bir cimcime kiz ne guzel yakisir ama :))
At bakalim bir iki resim bakalim kizmi erkek mi :)

arıyıp soruyorum canım hemen ayrıntılı ultrasonu.sonrada resmi atarımmmm :):)
bu işin uzmanı hakan şefik apaydın bende ona gittim bugün onu soruyorum direk diğer doktorlar buna yönlendiriyo zaten :)
4 boyutluda yan dik duruyodu eliylede yüzünü kapatmıştı göremedim hiçbişey

hayırlı olsun cıcıslerın masallah yavrunada oynak cıktı kız o kız

senin kizdan tabikide, aaa dunur ne cabuk unuttun

Kiz Ozlem gelicen tabi bas teyzelerinden olarak bak istersen senin oglusada gizosun kizi alalim cifte dugun yapariz :))

hahayt gızemın kızını almak hahayt kız dunur oluyoruz gızem
ver kızını bana
Evet bana oyle geliyor, senin gibi cadolaza bir cimcime kiz ne guzel yakisir ama :))
At bakalim bir iki resim bakalim kizmi erkek mi :)

bencede atsın resım bakalım cımcımeye

Kis ssk nerde bende, bakiyim simdi seyahat sigortasindan donunce geri alabilme sansimiz varmi yoksa 550 biraz fazla geldi bana
Tesekkur ederim gizosum, sagol canim ..

banada fazla geldi canım araştırcam ben senin için nerde olsun avrupa yakası anadolu yakası neresi yakın sana ?
Bence kiz valla baksana su durusa hemde utangac annecigine bile gostermemis yuzunu :))

bilemiyorummm 2 hafta sonra tezlerinizi çürütebilir bence

Kis nerelerdesin, napiyorsun ?

Canimm buralardayim ama nasil halsizim basim agriyo bitkin bi vaziyetteyim cok ozluyorum sizi okumaya calisiyorum surekli ama yazamiyorum kolumu kaldiricak halim yok ( bebislerden haber geldikce okudukca mutlu oluyorum iyi geliyo valla genelde herkesin oglusu olucak erkek senesi sanirim saglikla kucaginiza alin insallah canlarim benimm :)))

Bacak arasına baksana bi özoo piipi yokmu orda minik çıkıntı var yaa hayalmi görüyorum yoksa

Eki Görüntüle 725170

canım baksana bebıs kucukken cınsel organ ıkısınede benzıyor ben bu resmı gordukten sonra cıkıntı varmı yokmu emın olamıyorum
benım 13 haftada tahmını solemıstı doktor bılgıne :)
yarında memorıale gıtcem ıns kesın ogrenıcem

Kis ssk nerde bende, bakiyim simdi seyahat sigortasindan donunce geri alabilme sansimiz varmi yoksa 550 biraz fazla geldi bana
Tesekkur ederim gizosum, sagol canim ..

canım benım doktorumda dısarda 500 ve uzerı ama bır arkadasm var orada 350 gıbı bısıydı sanırım gıtmek ıstersen verım numarasını demıstı ama ben almamıstım ıstersen doktoruma sorayım
bırde benım almanyada oturan yasayan arkadaslarım var onlar turkıyeye gelınce burada sıg gıdıp bısı yapıorlar ve sıg dan yararlanıyorlar ama ne nasıl bılmıyorum aklında olsun

cidden çok benziyomuş ya neyse 2 hafta daha beklicez artık :)

Kizlaar bu arada bizde korunmayi biraktik haziranda fazla mesai yapicam temmuza hamileyimm diye gelirim insallahhh :)) mayista 2 kere korunmasiz iliski oldu sadece oda 1 hafta arayla :)) bebis gelirse mucize olur butun tezlerim curur keske olsa da mucize olsa ama zor :)))ayaklarim gecen sefer oldugu gibi buz gibi bide ani hareket yapinca kasigima bicak saplaniyo sanki ama ben bu ay kesin olmaz diye dusundugum icin adete yoruyorum bunlari yinede insan iste umutlaniyo azicik da olsa :))

cidden çok benziyomuş ya neyse 2 hafta daha beklicez artık :)

:)) beklemeye devam

bat ne zaman canım ıns
ay hadı bakalım mucızemız degılmıs bebıslerımız bakarsın bu kez yormaz annesını bellıde olmaz ama hazırandada olsa olur bız kabuluz yeterkı bı an once gelsın demı

Ayy aynen oyle canim ya biz bekleriz yeterki saglikli olsun kucuk kardesleri olucak bizimkiler sizinkilerin :)) bat 6 haziran canim 6 gun kaldi ama kurtajdan sonra duzene girer mi girmez mi hic bilmiyorum insallah bozulmaz duzeni zaten yeni yeni duzene girmisti hamilelikten 5 ay once falan ondan once kendimi bildim bileli duzensizdi(gerci yumurtladigimi hissettim 13.14.gun falan akinti ve agri oldu 12.gunde iliski olmustu ama bakalim ne olucak:)))

ayyy canım benim keşşkeee ama sanmıyorum neyse hayırlsıı olusn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…