- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.521
Ayy aynen oyle canim ya biz bekleriz yeterki saglikli olsun kucuk kardesleri olucak bizimkiler sizinkilerin :)) bat 6 haziran canim 6 gun kaldi ama kurtajdan sonra duzene girer mi girmez mi hic bilmiyorum insallah bozulmaz duzeni zaten yeni yeni duzene girmisti hamilelikten 5 ay once falan ondan once kendimi bildim bileli duzensizdi(gerci yumurtladigimi hissettim 13.14.gun falan akinti ve agri oldu 12.gunde iliski olmustu ama bakalim ne olucak:)))
banada fazla geldi canım araştırcam ben senin için nerde olsun avrupa yakası anadolu yakası neresi yakın sana ?
bilemiyorummm 2 hafta sonra tezlerinizi çürütebilir bence
Canimm buralardayim ama nasil halsizim basim agriyo bitkin bi vaziyetteyim cok ozluyorum sizi okumaya calisiyorum surekli ama yazamiyorum kolumu kaldiricak halim yok( bebislerden haber geldikce okudukca mutlu oluyorum iyi geliyo valla genelde herkesin oglusu olucak erkek senesi sanirim saglikla kucaginiza alin insallah canlarim benimm :)))
Eki Görüntüle 725170
canım baksana bebıs kucukken cınsel organ ıkısınede benzıyor ben bu resmı gordukten sonra cıkıntı varmı yokmu emın olamıyorum
benım 13 haftada tahmını solemıstı doktor bılgıne :)
yarında memorıale gıtcem ıns kesın ogrenıcem
canım benım doktorumda dısarda 500 ve uzerı ama bır arkadasm var orada 350 gıbı bısıydı sanırım gıtmek ıstersen verım numarasını demıstı ama ben almamıstım ıstersen doktoruma sorayım
bırde benım almanyada oturan yasayan arkadaslarım var onlar turkıyeye gelınce burada sıg gıdıp bısı yapıorlar ve sıg dan yararlanıyorlar ama ne nasıl bılmıyorum aklında olsun
canım maşallah bebişine yaa allahımın mucizesine baksen yaa daha 12 haftalık bşey ama nasıl herşeyi belli oyy inş allah sağlık sıhhat versin canım gözünüzaydın
Tesekkur ederim canim duyarsan fln bir yerden aklinda bulunsun, bakirkoyde bir yer duydum birde kadikoyde ama onlar seninki gibi 4 boyutlu degildi, neyse bakalim neresiyse kismet. Annemler avrupa yakasindalar bahcelievlerde ama taa buralardan gelcez karsiyada geceriz nolcak kis :))
Hayatim saglikli olsunlarda kiz olmus erkek olmus farketmez.. Ama bece senin ki kiz kiz bebisler cok kusturuyormus anneciklerini sende hastalandi baya ilk aylar..
Bakiyim bizim bankadan seyehat sigortasi, hani sancilandim gittim fln bebegi kontrol ettiler muyene ucreti fln derim ama yinede bir arastiriyim. 500 cok bence onun yerine bebise cicisler alirim diyorum .. Neyse gelince gorcez artik ..:)
ya çok uykum var yaaa kuran okudum okurken resmen göslerim kapandı zor duruyorum
canım detaylı ultrason ıstemezsen gayet uyguna muayeneler bulursun sanıım mesela benım hastanem 105 tl sıgortasız ama detaylı ultrasonu ben daha 300 den asagı duymadım ve randevusuda zor bulunuyor
mesela benım hastanemde 4 boyutlu cekıyor ama su da var bızım orada kucuk bır ozel hast var muayenesı 55 mı 60 mı ne orası da 4 boyutlu cekıyor artık sanırım 4 boyutluyu cogu cekıyor o cok bır ayrım degıl onun ıcınde ekstra ucret vs yok
dılersen ben senı goturum benım doktoruma :)
yanı eger gerek yoksa detaylı gırme ne ole 300 500 vercen cok para bence
Allah kabul etsın canım
zaten ne zaman kuran okusak namaz kılsak seytan gırıyo kanımıza esne babam esne uykumuz gelıyor :S
Anasayfa - Ethica İncirli Hastanesi
canım bak burasıda bakırkoy ıncırlıde arkadasım sordurmustu 20 tl muayene ucretı arayıp sormak lazım 4 boyutlu varmı dıye
Anasayfa - Ethica İncirli Hastanesi
canım bak burasıda bakırkoy ıncırlıde arkadasım sordurmustu 20 tl muayene ucretı arayıp sormak lazım 4 boyutlu varmı dıye
ya çok uykum var yaaa kuran okudum okurken resmen göslerim kapandı zor duruyorum
canım ben aradım hastaneyi muayeneye 165tle 4lü ultrasona 325tl dedi üstelik varmı yokmu onuda anlamadım 1sn diye diye aktardıkları 5. kişiden öğrenebildim 4lü ultrason dedim kaç haftalık geebliğiniz dedi aklıma gelmedi birden 20deyiverdim tamam siz ....ultrasondan bahsediyosunuz dedi ama anlamadım ne dediğini neyse zaten pahalı
canım detaylı ultrason ıstemezsen gayet uyguna muayeneler bulursun sanıım mesela benım hastanem 105 tl sıgortasız ama detaylı ultrasonu ben daha 300 den asagı duymadım ve randevusuda zor bulunuyor
mesela benım hastanemde 4 boyutlu cekıyor ama su da var bızım orada kucuk bır ozel hast var muayenesı 55 mı 60 mı ne orası da 4 boyutlu cekıyor artık sanırım 4 boyutluyu cogu cekıyor o cok bır ayrım degıl onun ıcınde ekstra ucret vs yok
dılersen ben senı goturum benım doktoruma :)
yanı eger gerek yoksa detaylı gırme ne ole 300 500 vercen cok para bence
Allah kabul etsın canım
zaten ne zaman kuran okusak namaz kılsak seytan gırıyo kanımıza esne babam esne uykumuz gelıyor :S
Gidelim kis gelince beraber o zaman, detayli ultrasona gerek yok ben zaten ayin 11de gitcem burda ama klasik ultrason 3 4 boyutlu fln degil sanirim cunku ikili testtede dgildi. Yani benim amac guzelce annemle gorelim bebisi resimerimiz cdmiz fln olsun hatira .. :))
Gidelim kis gelince beraber o zaman, detayli ultrasona gerek yok ben zaten ayin 11de gitcem burda ama klasik ultrason 3 4 boyutlu fln degil sanirim cunku ikili testtede dgildi. Yani benim amac guzelce annemle gorelim bebisi resimerimiz cdmiz fln olsun hatira .. :))
via hospital canımm selimiyede aradım kadın diyoki telde fiyat bilgisi veremem buraya gelin sinirlendim bende gerizekalımısın fiyatı bilmeden ne diye geliyim dedim bizde böyle dedi suratına kapadım bende
tmm cnm bak benım hastanenın lınkı bız gıttıgımızde fotograf makınası ıle gıdıyoruz kaydedıyor ıstersen ole bıle yapabılırsın zel Gaziosmanpaa Hastanesi
bak lınkını de ekledım hastanenın gotururum senı seve seve :)
doktorumda dilek marangoz chapman
ayy koptum yemın ederım
bende dogum fıyatı vermeyenını duydumda bu ayrı bı cınsmıs ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?