HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

[FONT=gr_bookregular]keske 14. gunde olsaymıs ya neyse bakalım hayırlısı artık

[/FONT]

banada fazla geldi canım araştırcam ben senin için nerde olsun avrupa yakası anadolu yakası neresi yakın sana ?

bilemiyorummm 2 hafta sonra tezlerinizi çürütebilir bence

Tesekkur ederim canim duyarsan fln bir yerden aklinda bulunsun, bakirkoyde bir yer duydum birde kadikoyde ama onlar seninki gibi 4 boyutlu degildi, neyse bakalim neresiyse kismet. Annemler avrupa yakasindalar bahcelievlerde ama taa buralardan gelcez karsiyada geceriz nolcak kis :))

Hayatim saglikli olsunlarda kiz olmus erkek olmus farketmez.. Ama bece senin ki kiz kiz bebisler cok kusturuyormus anneciklerini sende hastalandi baya ilk aylar..

Gecmis olsun canim benim, ozledik seni.. Evet bu sene hep erkek haberi var, seninki kiz olur belki Allah`in izniyle..

Bakiyim bizim bankadan seyehat sigortasi, hani sancilandim gittim fln bebegi kontrol ettiler muyene ucreti fln derim ama yinede bir arastiriyim. 500 cok bence onun yerine bebise cicisler alirim diyorum .. Neyse gelince gorcez artik ..:)

canım maşallah bebişine yaa allahımın mucizesine baksen yaa daha 12 haftalık bşey ama nasıl herşeyi belli oyy inş allah sağlık sıhhat versin canım gözünüzaydın

canım maşallah bebişine yaa allahımın mucizesine baksen yaa daha 12 haftalık bşey ama nasıl herşeyi belli oyy inş allah sağlık sıhhat versin canım gözünüzaydın

canımmm Allah razı olsuunn çok teşekkürler Rabbim bi an önce sizlerede nasip etsin başka bişey istemiyorumm :)

araştırcam hayatıım burda 4 boyutlu biyer duymuştum çok uygun adı aklıma gelsin arayıp sorcamm :)

Son düzenleme:
Bakiyim bizim bankadan seyehat sigortasi, hani sancilandim gittim fln bebegi kontrol ettiler muyene ucreti fln derim ama yinede bir arastiriyim. 500 cok bence onun yerine bebise cicisler alirim diyorum .. Neyse gelince gorcez artik ..:)

canım detaylı ultrason ıstemezsen gayet uyguna muayeneler bulursun sanıım mesela benım hastanem 105 tl sıgortasız ama detaylı ultrasonu ben daha 300 den asagı duymadım ve randevusuda zor bulunuyor
mesela benım hastanemde 4 boyutlu cekıyor ama su da var bızım orada kucuk bır ozel hast var muayenesı 55 mı 60 mı ne orası da 4 boyutlu cekıyor artık sanırım 4 boyutluyu cogu cekıyor o cok bır ayrım degıl onun ıcınde ekstra ucret vs yok
dılersen ben senı goturum benım doktoruma :)
yanı eger gerek yoksa detaylı gırme ne ole 300 500 vercen cok para bence

ya çok uykum var yaaa kuran okudum okurken resmen göslerim kapandı zor duruyorum

Allah kabul etsın canım
zaten ne zaman kuran okusak namaz kılsak seytan gırıyo kanımıza esne babam esne uykumuz gelıyor :S

ayy sorma kuran bitti 10dakika başımı masaya koydum şimdi açıldım biraz daha iyiyim

Anasayfa - Ethica İncirli Hastanesi

canım bak burasıda bakırkoy ıncırlıde arkadasım sordurmustu 20 tl muayene ucretı arayıp sormak lazım 4 boyutlu varmı dıye

canım ben aradım hastaneyi muayeneye 165tle 4lü ultrasona 325tl dedi üstelik varmı yokmu onuda anlamadım 1sn diye diye aktardıkları 5. kişiden öğrenebildim 4lü ultrason dedim kaç haftalık geebliğiniz dedi aklıma gelmedi birden 20deyiverdim tamam siz ....ultrasondan bahsediyosunuz dedi ama anlamadım ne dediğini neyse zaten pahalı

Anasayfa - Ethica İncirli Hastanesi

canım bak burasıda bakırkoy ıncırlıde arkadasım sordurmustu 20 tl muayene ucretı arayıp sormak lazım 4 boyutlu varmı dıye

canım ben aradım hastaneyi muayeneye 165tle 4lü ultrasona 325tl dedi üstelik varmı yokmu onuda anlamadım 1sn diye diye aktardıkları 5. kişiden öğrenebildim 4lü ultrason dedim kaç haftalık geebliğiniz dedi aklıma gelmedi birden 20deyiverdim tamam siz ....ultrasondan bahsediyosunuz dedi ama anlamadım ne dediğini neyse zaten pahalı

alla alla arkadasım ıcın aradım sordum ben daha 1 ay olmuyor 20 tl dedı ya cok ılgınc neden farklı kı sımdı
baska bısıden mı bahsedıyor acaba
detaylı ultrason fıyatımı acaba

Gidelim kis gelince beraber o zaman, detayli ultrasona gerek yok ben zaten ayin 11de gitcem burda ama klasik ultrason 3 4 boyutlu fln degil sanirim cunku ikili testtede dgildi. Yani benim amac guzelce annemle gorelim bebisi resimerimiz cdmiz fln olsun hatira .. :))

via hospital canımm selimiyede aradım kadın diyoki telde fiyat bilgisi veremem buraya gelin sinirlendim bende gerizekalımısın fiyatı bilmeden ne diye geliyim dedim bizde böyle dedi suratına kapadım bende

Kizlar supersiniz valla , bende tam ariyordum bi yere aktariyoz dediler baktim hulyacim yazmis kapadim hemen teli.. :))
Ayy aksam olsun Allah`in izniyle biletleri bir alalim, cok heyecanlandim valla

tmm cnm bak benım hastanenın lınkı bız gıttıgımızde fotograf makınası ıle gıdıyoruz kaydedıyor ıstersen ole bıle yapabılırsın zel Gaziosmanpaa Hastanesi
bak lınkını de ekledım hastanenın gotururum senı seve seve :)
doktorumda dilek marangoz chapman

via hospital canımm selimiyede aradım kadın diyoki telde fiyat bilgisi veremem buraya gelin sinirlendim bende gerizekalımısın fiyatı bilmeden ne diye geliyim dedim bizde böyle dedi suratına kapadım bende

ayy koptum yemın ederım
bende dogum fıyatı vermeyenını duydumda bu ayrı bı cınsmıs ya

ayy kıçıkırıklar valla memlekette tek hastane olsanız gelmem lan ayy kan beynime sıçradı bide ses tonunu duy kortes sanki.iyi yaptım küfür ettim ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…