HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

via hospital canımm selimiyede aradım kadın diyoki telde fiyat bilgisi veremem buraya gelin sinirlendim bende gerizekalımısın fiyatı bilmeden ne diye geliyim dedim bizde böyle dedi suratına kapadım bende

Ise bak uyaniklik hesapta, tabi hamile halinle sicakta o kadar yol gitcen, ne fiyat verirlerse napali geldik bir kere diye giricen , Iyi yapmisin canim, kapa gitsin tabi..

ayy kıçıkırıklar valla memlekette tek hastane olsanız gelmem lan ayy kan beynime sıçradı bide ses tonunu duy kortes sanki.iyi yaptım küfür ettim ahahah

ayy gizem valla gülmekten öldüm sen çok yaşa emi
ohh iyi etmişin haketmişler bende yapıyorum içimin yağları eriyo:))

tacyaprak iyikki kapmışın telli diyorum ya 5. kadından öğrenebildim o ona aktarıyo o ona aktarıyo
özser bunların tıp merkezi varmış bide yine bu hastane bünyesinde orda çekiliyomuş ultrason hani belki yanlış bişeyi sormuşumdur diye muayeneyide ordum 165tl dedi vallahi

ayy kıçıkırıklar valla memlekette tek hastane olsanız gelmem lan ayy kan beynime sıçradı bide ses tonunu duy kortes sanki.iyi yaptım küfür ettim ahahah

yerlerdeyım gulmekten sen cok yasa emı gızem

ay bılemedım neyse ya anlamaıdm ben o hastaneyı :S

https://online.turkishairlines.com/internet-booking/availabilityInt.tk

En uygun bu tarihler kizlar 250euro normal ama ben 3 hafta fln kalirim diyordum, bir hafta daha kalinca fiyat otamatik atiyor. Neyse 2 haftada yeter, annemin vize islerinide halletmemiz lazim sanirim 18 haziran gelis 2 temmuz donus olucak :) Kozalakta beraber gidelim donelim diyor oda kalcak 2 hafta..

Ozlemcim biraz daha vakit var, gelmeden yine konusur telefonlasiriz, kismetse gideriz hep beraber.. :))

ayy gizem valla gülmekten öldüm sen çok yaşa emi
ohh iyi etmişin haketmişler bende yapıyorum içimin yağları eriyo:))

yerlerdeyım gulmekten sen cok yasa emı gızem

ay bılemedım neyse ya anlamaıdm ben o hastaneyı :S

sabah karşı apt bangır bangır müzik saatlerce aradım belediyeyi şikayet ettim.zabıtalar geldi falan bende camdayım seyrediyorum aa nolmuşki falan diyorum çok komiktibazen canım sıkılıyo yemek sepetinde canlı yardıma bağlanıp konuşuyorum nerde benim yemeğim 3 saat oldu diyorum adam siparişiniz yok diyo aa o dündü pardon diyip çıkıyorum ahaha

canım sıkılıyo evde napcan mecbuuuurr

canım tabiki sen bilirsin ama bence eğer fiyat afaki bişey artmıyosa 1hafta daha uzat zaten senede bir kez geliyosun görüyosun anneciğini tamam 3haftada olsa 4haftada olsa bitecek yine ayrılcanız ama nebiliyim ya

tmm canımcım sen ıstedıgın zaman haberdar et arar randevunu alırım doktoruma da solerız taaaaa praglardan geldı ılgı ıstıyoruz dıye uzun uzun herseyıne bakar derız gavur mevlekette ılgılenmıslermı kızla dogrumu etmısler dıye ohh mıs gıbı bakar :)
sen yeterkı he de

inannnmıyorum sanaa ve gülmekten yerlere yatıyorum

[FONT=gr_bookregular]keske 14. gunde olsaymıs ya neyse bakalım hayırlısı artık
[/FONT]
Aslinda korunmayi birakmayip haziranda tam 3 ay dolunca birakicaktik ama hersey kendiliginden gelisti o yuzden 12.gune denk geldi kuzum yaa :)) olursa mucizem gercek olmus olur :))
Gecmis olsun canim benim, ozledik seni.. Evet bu sene hep erkek haberi var, seninki kiz olur belki Allah`in izniyle..
Bende ozledim canim sizii:))insallah kiz erkek saglikli olsun da ama 2014de dogucak olanlar kiz 2013 sonu erkek gibi benim de oglum olucakti galiba (olsun hayirlisi belki bu seferde kiz arkasindan yine oglum olur :)))

ayy kızlar bu arada az dedıkodu yapayım dun aksam alt komsumu gırtlaklıcaktım yemın ederım
kadın acmıs son ses radyoyu bıde oyun havaları falan calıyor dugun salonu gıbı
sonra reklama gırdı tam yarım saat navıgasyon cıhazı tanıtımı yaptı radyocu ıkı kısı
yemın ederım ezberledım navıgasyon cıhazının ozellıklerını yok guncelleme yapıormus 2 dk ıcınde arayınca 400 e degıl 179 tl yeymıs anasının gozu yanı
bıde kadının dugun salonundakı gıbı kolonları var ole acık ses
ezan okunurken dedım soleyımde kıssın ıste vurdum yere cama cıktı dedım muzıgı kıs artık bıraz deduı sen ıp atlarken gece 12 lerde ıı ya dedım ne ıpı ben mı atlıyorum ıpı sacmalama evde ıp mı olurmus dedım sen atlıyorsun mısafırım var kısamam dedı
dedım ezan okunuyor ya barı bıraz o sebeple kapat dedım okusun ne yapayım dedı ıcerı gırdı ay nasıl cıldırdım anlatamam
ben ıp atlıyormusum 4,5 aylık hamıle halımle len gerızekalı kadın ıs ev yol derken yogunluktan benım tek sporum mutfaktan odaya gecmek sısım gelse sıkısmayı beklıyorum tuvalete gıtmeye sıcak zaten anamı aglatıyor karının dedıgıne bak nasıl sınırlendım neyse sonra vıaland acıldı ya cıktık oraya gıttık evde kalsam dalacam yanı o derece 22:30 da donduk kısmıstı allahtan sesı
esımde kıllık olsun dıye topuklarına vurarak yurumeye basladı evde kadın bagırıyo duyuyorum yıne ıp atlıyorlar dıye
o sırada bebısımden ıcsel tekmeler yıyordum o yuzden hıc ıstıfımı bozup dalasmaya gırmedım ama sanırı bugunde acıksa ses bır muhabere var bızım evde

benim rutinim bu emekli albay gibiyim kim evin önüne arabasını parketmiş falan takipteyim sürekli ahahah

ayyy gızem delımısın sen
ben bızım bınadakıler ıcın beledıyeye sıkayet ettım onlar da 10 daıreden fazla olan yerlere mudahale edemıyoruz dedı
artık polıse kaldı ısımız herhalde

Kiss valla catlaksin sen haaa
Allah kocisine sabir versin, sklnca kim bilir adama neler ediyon

gizeme havale et kuşum sen adresi ver belediyeyi arasın şikayet etsin alışmış gizem nasılsa hem canıda sıkılıyor mesela bak ben üst komluyu gizeme havale etmeyi düşünüyorum biizimkilerde anam ne pisler ne pisler canım önünden tüp çikolatalar limon kabukları balkondan çocukların ders notlarını topluyorum bide hepsi aşırı şişmanlar adım atsalar zaten belli olacak bide sürekli kavga patırtı bide çocuklar kız erkek olsa napardım acaba ve nasıl küfürlüler babanne ve dedede var evde dede sürekli küfrediyo zaten ve annesi çocuklara allah belanızı versin diye bağırıyodu geçen gün yuh dedim bide kılıklarına bakmazlar antin kuntin müzikleri hafta sonu son ses açar dinlerler bigün çıkcam kapıya kimse tutamıcak benide ben ufak tefeğim beni eziverirler diye korkuyorum o yüzden kilo alıyorum hızla:))))

canım tabiki sen bilirsin ama bence eğer fiyat afaki bişey artmıyosa 1hafta daha uzat zaten senede bir kez geliyosun görüyosun anneciğini tamam 3haftada olsa 4haftada olsa bitecek yine ayrılcanız ama nebiliyim ya

Ne bilim canim yaa adam madem berber gidicez, birlikte gidip donelim yanliz kalma diyor. yada ben hic gelmiyim bosuna masraf olmasin diyor, ama ben gelsin istiyorum sonucta bu cocugu yanliz yapmadim ailemin karsisinda.. Is yerinden de 2 hafta dedim simdi 2 hafta izin aldim. Bakalim ins vizede sorun cikmaz annem gelsin doguma yilbasindan sonra donsun istiyorum bu sene noel zor gecicek annemde yanimda olur..

ayy ben olcam varya o hayali iple iner boğardım kesin gerizekalı kadın ya

ayyy gızem delımısın sen
ben bızım bınadakıler ıcın beledıyeye sıkayet ettım onlar da 10 daıreden fazla olan yerlere mudahale edemıyoruz dedı
artık polıse kaldı ısımız herhalde
polisi ara kuşum babamlar üsttekiler çok ses yapıyo diye gece 1de aramıştı gelip uyarmışlardı ara bidaha olursa gelsinler valla
Kiss valla catlaksin sen haaa
Allah kocisine sabir versin, sklnca kim bilir adama neler ediyon

onu görsem onla uğraşcamda göremeyince elaleme sarıyorum işte

canım senin doğum tarihim 12 ağustostu dimi kız ebnimkide 14 ağustos evlenme tarihimizin arasındada 1gün var acaba biz ruh eşimiyizkine:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…