HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Sagol canimm, ins bir geliyim hele bakalim :))

seve seve ilgilenirim valla

sıkılınca kocasına naptığı hemen hamile kalmasından belli olmuyomu canım

kuruduk kaldık yemin ederim tık yok 3 ay geçti nasıl yapılıyodu kim yapıyodu unuttum valla

Kiss 4,5 ayonce atladiklarina sayiyrdur belkide
Valla boyle insanlarla muhattap olmaya gelmez is bosu bosuna inada bindirirler uzarda uzar arasaydin sende gizos gibi zabitaayi yada ver dresi o arar.. :))

seve seve ilgilenirim valla

kuruduk kaldık yemin ederim tık yok 3 ay geçti nasıl yapılıyodu kim yapıyodu unuttum valla

sen unut önemli değil canım merak etme eşin an be an aklında tutuyodur neyin nasıl yapıldığını bu tık olmadan geçen zamanların acısının toptan çıkacağı gün gelince kendiliğinden öğreniverirsin herşeyi tekrar:)))

ayy en azından sana garezlerı yok onların rutın hayatı bu benım komsunun ısıne bak kadın garezıne yapıyor ama neyın garezı cozemedım

ayy sorma ya yol benı dıyor karı menopaza mı gırecek ne kızı var 25 yasında o acıyor haftasonu muzık yabancı yabancı anası acıyor hafta ıcı oyun havasu yada bole radyo reklamları navıgasyon cıhazları benım asap sınırımı zorluyor kendıne rakıp mı belledı ne anlamadım gıttı ya
o hayalı ıple hakıkaten bogasım geldı kız senı bı gun agırlıyım ben bıze gel bu karıyıda bı guzel yol hahah hem buay agda derdın kurtulur

bana noldu bilmiyorum ama soğudum o işten çok ayyy o eski halimden eser yok şimdi.soğuma sendromuna yakalandım heralde.neyse üşenirim zaten sıcakta terliceksin bide amaan

Kiss 4,5 ayonce atladiklarina sayiyrdur belkide
Valla boyle insanlarla muhattap olmaya gelmez is bosu bosuna inada bindirirler uzarda uzar arasaydin sende gizos gibi zabitaayi yada ver dresi o arar.. :))

kız daha once beledıye aradım olmadı
anca polıs oluyor oda cok sallamıyor bakalım sonumuz ne olack hakıkaten ınada bınecek gıbı bu gıdısle

bana noldu bilmiyorum ama soğudum o işten çok ayyy o eski halimden eser yok şimdi.soğuma sendromuna yakalandım heralde.neyse üşenirim zaten sıcakta terliceksin bide amaan

dıyorlar kı 4 5 aylarda delı gıbı ıstermıs kadın bakalım beklıyorum ben o zamnaları 4,5 ay olduk ama

bizim buralara bahar bile gelmediginden isiniyoruz oyle haftada bir kere hafta sonlari genelde .. :))
Ama tabi nerde oo eski ip atlamalar..

gelmezmiyim yaa öyle anlarda o hanım kız ben gidiyo içimden çirkef biri geliyo içime.sinir oluyorum görgüsüzler.
bizim üst kat afedersiniz kerhane resmen kadının gireni çıkanı belli değil akşamları çat çat çat onu dinliyoruz deliriyorum ama varya hatta baya kavga çıkmıştı ilk taşındığımızda polis molis geldi.gece oluyo başlıyo çat çut yatak başlığı duvara vuruyo heralde.elimde uzun fırça deli gibi tavana vuruyorum susuyolar artık yere iniyolar heralde ses kesiliyo.allah belalarını versin pisliklerin.ayy ne çektik be özoo

ciddenmi adamı oyala oyala bi hal oldum 3 ay bitmeden yok dedim 3 ay bitti şimdi aa cinsiyet belli olmadan olmazmış dr öyle dedi diyorum ne alakaymış diyo ben nebiliyim bee diyorum ahha

bizim buralara bahar bile gelmediginden isiniyoruz oyle haftada bir kere hafta sonlari genelde .. :))
Ama tabi nerde oo eski ip atlamalar..

yok bide atla yani

sorma be gızmo benımde yanımda vardı ole bı yatak bası vuran cap cup sesler ahlar uhlar neyse kız hamıle kaldıda o ses kesıldı herhalde oda sogudu hamıle kalınca

ciddenmi adamı oyala oyala bi hal oldum 3 ay bitmeden yok dedim 3 ay bitti şimdi aa cinsiyet belli olmadan olmazmış dr öyle dedi diyorum ne alakaymış diyo ben nebiliyim bee diyorum ahha

yok bide atla yani

aaa bıdahakıne de dogumdan sonraymıs dıcen mı
delı kız adamın ıflahını kuruttun .D

canım senin doğum tarihim 12 ağustostu dimi kız ebnimkide 14 ağustos evlenme tarihimizin arasındada 1gün var acaba biz ruh eşimiyizkine:))

:)))))olabilir tabii kuzum neden olmasin insallah dogum gunlerimizde ve evlilik yildonumlerimizde kucuk meleklerimiz bizimle olur canim yaa hep dua ediyorum :)))

işin ilginç yanı evli değil boşanmış 1 kızı 1 oğlu var eşşek kadar kızıda bu işle meşgul toplu yapıyolar heralde töbe yarabbim.geçen delirdim aldım tarağı elime borulara vurdum olan tarağıma oldu kırıldı ama onlar çatara çutara devam etti

OFF off ne sorumsuz ınsanlar var kardesım ya alemın sorumlusu bızmıyız ya

çok istiyorum burdan taşınmak nefret ediyorum semtten insanlarından.biraz daha oturursak polis zabıta artık beni alcak direk manyakmısın sen diye bu gidişle

ay bak ole deme delı heryerde basımdada var yanı her semtte her yerden cıkıyor okuzler
delıyle delı olma zamanı ama ugrasamıyorum

gecen aksam kadının oglu copu bınanın gırısıne dagıttı gıttı bı yere gıdıyordum donene kadar toplanmazsa cıkıcam dedım
saat 10 flandı dondum duruyor caylar sebze kabuklerı yemek artıkları falan cıktım dedım asagıyı kım toplucak oglun doktu dıye gıttı kadın topladı bıde dıyor oglum uyuyordu uyandırdım o koymus kenara kedı kopek dagıtmıstır dıe dedım kedı kopek oglunsa ben bılemem ben onu oraya fırlattıgını gordum dagıldı dıye kadın takık sımdı bana

maşallah canıımm.. hadi gözün aydın.. bebişinide herkes kız diyo kız olsun çamurdan olsun

hayırlı olsun canım.. İnşallah hiiç ummadığın bir anda sağlıklı bir gebelik haberi alırsın

selam kızlaarr.. bende bugün sabahtan hastaneye gittim aç karnına kan verdim açlık şeri falan filn onlara baktılar. sorun yok dedi. bebişide gördü herşey yolunda 3 hafta sonra ikili tarama testine gel dedi. 8+4 haftalıkmışız :)
doktor değerlere iyi dedi ama kimi değerler koyu renkle yazılmış sizce sıkıntı varmıdır onlarda ?

ay maşallah yavruna :)
canım doktor sorun yok dedıyse hıccc kurcalama sen :)
ay ne guzel buyuyor bebısın 3 hafta sonra testınızıde yaptırırsınız bu arada ısyerıne soyledınmı
bak 2 ay bıttı bıle

Canimm benim cok sevindim kocaman olmus bebisde buyumus:)))bekliyoruz merakla cinsiyetinizi:)))doktor sorun yok dediyse yoktur kuzucum olsa soylerdi hemen hersey yolunda mis gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…