- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.561
tmm canımcım sen ıstedıgın zaman haberdar et arar randevunu alırım doktoruma da solerız taaaaa praglardan geldı ılgı ıstıyoruz dıye uzun uzun herseyıne bakar derız gavur mevlekette ılgılenmıslermı kızla dogrumu etmısler dıye ohh mıs gıbı bakar :)
sen yeterkı he de
gizeme havale et kuşum sen adresi ver belediyeyi arasın şikayet etsin alışmış gizem nasılsa hem canıda sıkılıyor mesela bak ben üst komluyu gizeme havale etmeyi düşünüyorum biizimkilerde anam ne pisler ne pisler canım önünden tüp çikolatalar limon kabukları balkondan çocukların ders notlarını topluyorum bide hepsi aşırı şişmanlar adım atsalar zaten belli olacak bide sürekli kavga patırtı bide çocuklar kız erkek olsa napardım acaba ve nasıl küfürlüler babanne ve dedede var evde dede sürekli küfrediyo zaten ve annesi çocuklara allah belanızı versin diye bağırıyodu geçen gün yuh dedim bide kılıklarına bakmazlar antin kuntin müzikleri hafta sonu son ses açar dinlerler bigün çıkcam kapıya kimse tutamıcak benide ben ufak tefeğim beni eziverirler diye korkuyorum o yüzden kilo alıyorum hızla:))))
sıkılınca kocasına naptığı hemen hamile kalmasından belli olmuyomu canım
ayy kızlar bu arada az dedıkodu yapayım dun aksam alt komsumu gırtlaklıcaktım yemın ederım
kadın acmıs son ses radyoyu bıde oyun havaları falan calıyor dugun salonu gıbı
sonra reklama gırdı tam yarım saat navıgasyon cıhazı tanıtımı yaptı radyocu ıkı kısı
yemın ederım ezberledım navıgasyon cıhazının ozellıklerını yok guncelleme yapıormus 2 dk ıcınde arayınca 400 e degıl 179 tl yeymıs anasının gozu yanı
bıde kadının dugun salonundakı gıbı kolonları var ole acık ses
ezan okunurken dedım soleyımde kıssın ıste vurdum yere cama cıktı dedım muzıgı kıs artık bıraz deduı sen ıp atlarken gece 12 lerde ıı ya dedım ne ıpı ben mı atlıyorum ıpı sacmalama evde ıp mı olurmus dedım sen atlıyorsun mısafırım var kısamam dedı
dedım ezan okunuyor ya barı bıraz o sebeple kapat dedım okusun ne yapayım dedı ıcerı gırdı ay nasıl cıldırdım anlatamam
ben ıp atlıyormusum 4,5 aylık hamıle halımle len gerızekalı kadın ıs ev yol derken yogunluktan benım tek sporum mutfaktan odaya gecmek sısım gelse sıkısmayı beklıyorum tuvalete gıtmeye sıcak zaten anamı aglatıyor karının dedıgıne bak nasıl sınırlendım neyse sonra vıaland acıldı ya cıktık oraya gıttık evde kalsam dalacam yanı o derece 22:30 da donduk kısmıstı allahtan sesı
esımde kıllık olsun dıye topuklarına vurarak yurumeye basladı evde kadın bagırıyo duyuyorum yıne ıp atlıyorlar dıye
o sırada bebısımden ıcsel tekmeler yıyordum o yuzden hıc ıstıfımı bozup dalasmaya gırmedım ama sanırı bugunde acıksa ses bır muhabere var bızım evde
seve seve ilgilenirim valla
kuruduk kaldık yemin ederim tık yok 3 ay geçti nasıl yapılıyodu kim yapıyodu unuttum valla
gizeme havale et kuşum sen adresi ver belediyeyi arasın şikayet etsin alışmış gizem nasılsa hem canıda sıkılıyor mesela bak ben üst komluyu gizeme havale etmeyi düşünüyorum biizimkilerde anam ne pisler ne pisler canım önünden tüp çikolatalar limon kabukları balkondan çocukların ders notlarını topluyorum bide hepsi aşırı şişmanlar adım atsalar zaten belli olacak bide sürekli kavga patırtı bide çocuklar kız erkek olsa napardım acaba ve nasıl küfürlüler babanne ve dedede var evde dede sürekli küfrediyo zaten ve annesi çocuklara allah belanızı versin diye bağırıyodu geçen gün yuh dedim bide kılıklarına bakmazlar antin kuntin müzikleri hafta sonu son ses açar dinlerler bigün çıkcam kapıya kimse tutamıcak benide ben ufak tefeğim beni eziverirler diye korkuyorum o yüzden kilo alıyorum hızla:))))
ayy ben olcam varya o hayali iple iner boğardım kesin gerizekalı kadın ya
polisi ara kuşum babamlar üsttekiler çok ses yapıyo diye gece 1de aramıştı gelip uyarmışlardı ara bidaha olursa gelsinler valla
onu görsem onla uğraşcamda göremeyince elaleme sarıyorum işte
sen unut önemli değil canım merak etme eşin an be an aklında tutuyodur neyin nasıl yapıldığını bu tık olmadan geçen zamanların acısının toptan çıkacağı gün gelince kendiliğinden öğreniverirsin herşeyi tekrar:)))
Kiss 4,5 ayonce atladiklarina sayiyrdur belkide
Valla boyle insanlarla muhattap olmaya gelmez is bosu bosuna inada bindirirler uzarda uzar arasaydin sende gizos gibi zabitaayi yada ver dresi o arar.. :))
bana noldu bilmiyorum ama soğudum o işten çok ayyy o eski halimden eser yok şimdi.soğuma sendromuna yakalandım heralde.neyse üşenirim zaten sıcakta terliceksin bide amaan
bana noldu bilmiyorum ama soğudum o işten çok ayyy o eski halimden eser yok şimdi.soğuma sendromuna yakalandım heralde.neyse üşenirim zaten sıcakta terliceksin bide amaan
ayy en azından sana garezlerı yok onların rutın hayatı bu benım komsunun ısıne bak kadın garezıne yapıyor ama neyın garezı cozemedım
ayy sorma ya yol benı dıyor karı menopaza mı gırecek ne kızı var 25 yasında o acıyor haftasonu muzık yabancı yabancı anası acıyor hafta ıcı oyun havasu yada bole radyo reklamları navıgasyon cıhazları benım asap sınırımı zorluyor kendıne rakıp mı belledı ne anlamadım gıttı ya
o hayalı ıple hakıkaten bogasım geldı kız senı bı gun agırlıyım ben bıze gel bu karıyıda bı guzel yol hahah hem buay agda derdın kurtulur
kız daha once beledıye aradım olmadı
anca polıs oluyor oda cok sallamıyor bakalım sonumuz ne olack hakıkaten ınada bınecek gıbı bu gıdısle
dıyorlar kı 4 5 aylarda delı gıbı ıstermıs kadın bakalım beklıyorum ben o zamnaları 4,5 ay olduk ama
bizim buralara bahar bile gelmediginden isiniyoruz oyle haftada bir kere hafta sonlari genelde .. :))
Ama tabi nerde oo eski ip atlamalar..
gelmezmiyim yaa öyle anlarda o hanım kız ben gidiyo içimden çirkef biri geliyo içime.sinir oluyorum görgüsüzler.
bizim üst kat afedersiniz kerhane resmen kadının gireni çıkanı belli değil akşamları çat çat çat onu dinliyoruz deliriyorum ama varya hatta baya kavga çıkmıştı ilk taşındığımızda polis molis geldi.gece oluyo başlıyo çat çut yatak başlığı duvara vuruyo heralde.elimde uzun fırça deli gibi tavana vuruyorum susuyolar artık yere iniyolar heralde ses kesiliyo.allah belalarını versin pisliklerin.ayy ne çektik be özoo
ciddenmi adamı oyala oyala bi hal oldum 3 ay bitmeden yok dedim 3 ay bitti şimdi aa cinsiyet belli olmadan olmazmış dr öyle dedi diyorum ne alakaymış diyo ben nebiliyim bee diyorum ahha
yok bide atla yani
canım senin doğum tarihim 12 ağustostu dimi kız ebnimkide 14 ağustos evlenme tarihimizin arasındada 1gün var acaba biz ruh eşimiyizkine:))
sorma be gızmo benımde yanımda vardı ole bı yatak bası vuran cap cup sesler ahlar uhlar neyse kız hamıle kaldıda o ses kesıldı herhalde oda sogudu hamıle kalınca
aaa bıdahakıne de dogumdan sonraymıs dıcen mı
delı kız adamın ıflahını kuruttun .D
işin ilginç yanı evli değil boşanmış 1 kızı 1 oğlu var eşşek kadar kızıda bu işle meşgul toplu yapıyolar heralde töbe yarabbim.geçen delirdim aldım tarağı elime borulara vurdum olan tarağıma oldu kırıldı ama onlar çatara çutara devam etti
OFF off ne sorumsuz ınsanlar var kardesım ya alemın sorumlusu bızmıyız ya
çok istiyorum burdan taşınmak nefret ediyorum semtten insanlarından.biraz daha oturursak polis zabıta artık beni alcak direk manyakmısın sen diye bu gidişle
maşallah canıımm.. hadi gözün aydın.. bebişinide herkes kız diyo kız olsun çamurdan olsungeldikk:)
herşey normal ense-burun 1.3 mm çıktı kızlar 4 boyutluda baktı nasıl oynuyo zıplıyo allaahımmm gülmekten bakamadım.doktor hareket etsin diye ultrasonu daha fazla bastırıp hopp diyo buda eliyle yüzünü kapatıyo iyice bişeyler yapıyo mucize bu olmalı heralde.kanda verdim çarşamba alıcam sonucu.dvd verdi akşam izlicez eşim gelincee
cinsiyet söylemediler daha belli değil dedi tahmindemi yok dedim futbol maçımı bu dedi ya2 hafta sonra gel bakalım cinsiyete dedi.
bende gittim bu gazla bi alışveriş yaptım 3 tane kumaş pantlon aldım hamiş için waikikiden.hamile taytı falan aldım nasıl rahatmışşşbaşka mağazadan staj için klasik bluzler aldım bu işte bitti.geriye mezun olmak kaldı finallerim başlıyo 6 haziranda mezun olamassam seneye bebe sırtımda derslere girerim artık
Kizlaar bu arada bizde korunmayi biraktik haziranda fazla mesai yapicam temmuza hamileyimm diye gelirim insallahhh :)) mayista 2 kere korunmasiz iliski oldu sadece oda 1 hafta arayla :)) bebis gelirse mucize olur butun tezlerim curur keske olsa da mucize olsa ama zor :)))ayaklarim gecen sefer oldugu gibi buz gibi bide ani hareket yapinca kasigima bicak saplaniyo sanki ama ben bu ay kesin olmaz diye dusundugum icin adete yoruyorum bunlari yinede insan iste umutlaniyo azicik da olsa :))
selam kızlaarr.. bende bugün sabahtan hastaneye gittim aç karnına kan verdim açlık şeri falan filn onlara baktılar. sorun yok dedi. bebişide gördü herşey yolunda 3 hafta sonra ikili tarama testine gel dedi. 8+4 haftalıkmışız :)
doktor değerlere iyi dedi ama kimi değerler koyu renkle yazılmış sizce sıkıntı varmıdır onlarda ?
selam kızlaarr.. bende bugün sabahtan hastaneye gittim aç karnına kan verdim açlık şeri falan filn onlara baktılar. sorun yok dedi. bebişide gördü herşey yolunda 3 hafta sonra ikili tarama testine gel dedi. 8+4 haftalıkmışız :)
doktor değerlere iyi dedi ama kimi değerler koyu renkle yazılmış sizce sıkıntı varmıdır onlarda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?