HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

maşallah canıımm.. hadi gözün aydın.. bebişinide herkes kız diyo kız olsun çamurdan olsun

erkek geçiyo benim içimden erkek hissediyorumm canımcımm bakalım hayırlısı olsunnn :)
gözünn aydınn hayatımmmm bi sorun olsa söylerdi kurcalama hiç keyfine bakk :)

evet ilk gördüğümde leke gibiydi şimdi fasulye tanesi gibi kıvrık bide :) Söyledim biliyo hemen hemen herkes.. yavaş yavaş öğreniyolar işte :)
bu ikili tarama testinde de mi kan alıp bakıyolar ?

Canimm benim cok sevindim kocaman olmus bebisde buyumus:)))bekliyoruz merakla cinsiyetinizi:)))doktor sorun yok dediyse yoktur kuzucum olsa soylerdi hemen hersey yolunda mis gibi :)))

peki o zaman doktorun dediğine güvenip kurcalamıyorum :) İnşallah canıım İnşallah darısı tez vakitte seninde başına olsun

evet cancazım kan alıyor ve burun ve ense kalınlıgını olcuyor senın kılonu falan olcup degerlendıyorlar sanırım 3 4 gunde sonuc cıkıyor

Aminnn canim aminn darisi benim ve tum topigimizin basina insallahh:))

Canim, cok sevindim zaman hizla geciyor ins saglikla kucaginada alirsin..
Sakin bisi aramaya kalkma ne guzel doktor yoluda demis bisi olsa soylemezmiydi hic, bosuna sikma canini. Aman nazar degmesin masalah de gec :))

Ohh masssallahhh.aramizda 1 hafta varr..koyu yazanlar ya dusuk ya yuksektir...muhtemelen hmg. dusuktur....

Canim, cok sevindim zaman hizla geciyor ins saglikla kucaginada alirsin..
Sakin bisi aramaya kalkma ne guzel doktor yoluda demis bisi olsa soylemezmiydi hic, bosuna sikma canini. Aman nazar degmesin masalah de gec :))
evet sanki geçmiyomuş gibi görünsede geçip gidiyo :) Doğru yani sölerdi aslında demekki normalki sölemedi.. Amann maşallahh nazar değmesinn

Ohh masssallahhh.aramizda 1 hafta varr..koyu yazanlar ya dusuk ya yuksektir...muhtemelen hmg. dusuktur....

evet benimki bide geriden geliyo :) evet cnm ya tam sınırda yada yüksek.
HGB 11 min 11 max 16
HCT 33,7 min 35 max 50
RDW 17,7 min 10 max 16 olması gerekiyomuş. bitek bunlar koyu :)

Hgb:kan degerii
hct:sividaki kan oraniii

ikisi birbirine bagli biri dusuk llhnca oburu haliyle dusuk cikiyor..yinefe iyi degerin..

benim hemoglobin hgb:10.8 cikmusti aile hekimi kan ilaci yazdi hemen...

Kizz buzlugumda bir suru manti varr. k. valudemler gelince bol.bol yapip atmistimm..yakin olayydik doyurmazmiydim seniiii...

benimde burger kinden menu canim istedi evin yaninda var...wsim almaya gitti.sabirsuzlikla onu bekliyorum.cagan da tokum diyodu. burger king duyuncaa bende bende demeye basladi
..

Ayyy canim sagol soylemen yeter.. Sizede afiyet bal seker olsun :)

Cantikl nee ayoool.

amaan fogru durust kiz. yok hepsi ozurlu gibi yuruyor....4 muydu 6 miydi ikisinden biri bide 10 numarayi begendim.. sen yasli hissediyosan ben ananwe oldum o zamannn...

Bilmezmiyiz ay olsada yesek ayrala ohhh ..

olsa da yesek valla. yapmayı da bilmiyorum ki bir tatar kızı olaraktan ama öğreniciimm yavaş yavaş :))
yemek muhebbetinide nerden açtın şimdi yani oluyo mu hiç böle burcu :) sen TR'ye gelmeden yapacaklarını yiyeceklerini listele. içinde kalmasın

Cantikl nee ayoool.

amaan fogru durust kiz. yok hepsi ozurlu gibi yuruyor....4 muydu 6 miydi ikisinden biri bide 10 numarayi begendim.. sen yasli hissediyosan ben ananwe oldum o zamannn...

esraaa cantıkk şahane bişey.. hamur işlerinin canı ciğeri :) tatarların gözdesi
içinde kıyma,patates,soğan ve baharatlar var. hepsini karıştırıyon sonra pohaça gibi hamurun içine koyuyosun sık bir şekilde tavaya diziyosun sonra yandaki gibi oluyoo bak bu da şekil A1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…