- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.581
maşallah canıımm.. hadi gözün aydın.. bebişinide herkes kız diyo kız olsun çamurdan olsun
gözünn aydınn hayatımmmm bi sorun olsa söylerdi kurcalama hiç keyfine bakk :)selam kızlaarr.. bende bugün sabahtan hastaneye gittim aç karnına kan verdim açlık şeri falan filn onlara baktılar. sorun yok dedi. bebişide gördü herşey yolunda 3 hafta sonra ikili tarama testine gel dedi. 8+4 haftalıkmışız :)
doktor değerlere iyi dedi ama kimi değerler koyu renkle yazılmış sizce sıkıntı varmıdır onlarda ?
ay maşallah yavruna :)
canım doktor sorun yok dedıyse hıccc kurcalama sen :)
ay ne guzel buyuyor bebısın 3 hafta sonra testınızıde yaptırırsınız bu arada ısyerıne soyledınmı
bak 2 ay bıttı bıle
Canimm benim cok sevindim kocaman olmus bebisde buyumus:)))bekliyoruz merakla cinsiyetinizi:)))doktor sorun yok dediyse yoktur kuzucum olsa soylerdi hemen hersey yolunda mis gibi :)))
evet ilk gördüğümde leke gibiydi şimdi fasulye tanesi gibi kıvrık bide :) Söyledim biliyo hemen hemen herkes.. yavaş yavaş öğreniyolar işte :)
bu ikili tarama testinde de mi kan alıp bakıyolar ?
peki o zaman doktorun dediğine güvenip kurcalamıyorum :) İnşallah canıım İnşallah darısı tez vakitte seninde başına olsun
evet ilk gördüğümde leke gibiydi şimdi fasulye tanesi gibi kıvrık bide :) Söyledim biliyo hemen hemen herkes.. yavaş yavaş öğreniyolar işte :)
bu ikili tarama testinde de mi kan alıp bakıyolar ?
peki o zaman doktorun dediğine güvenip kurcalamıyorum :) İnşallah canıım İnşallah darısı tez vakitte seninde başına olsun
selam kızlaarr.. bende bugün sabahtan hastaneye gittim aç karnına kan verdim açlık şeri falan filn onlara baktılar. sorun yok dedi. bebişide gördü herşey yolunda 3 hafta sonra ikili tarama testine gel dedi. 8+4 haftalıkmışız :)
doktor değerlere iyi dedi ama kimi değerler koyu renkle yazılmış sizce sıkıntı varmıdır onlarda ?
gizosssss ben sana ve sezgiye daha on basından demıstım kızınız olacak dıe bakalım tutacak mı
Valla bana da gizem sezgi ve esranin kizi olucak gibi geliyo ama bakalim az kaldi ogrenmeye :))
selam kızlaarr.. bende bugün sabahtan hastaneye gittim aç karnına kan verdim açlık şeri falan filn onlara baktılar. sorun yok dedi. bebişide gördü herşey yolunda 3 hafta sonra ikili tarama testine gel dedi. 8+4 haftalıkmışız :)
evet sanki geçmiyomuş gibi görünsede geçip gidiyo :) Doğru yani sölerdi aslında demekki normalki sölemedi.. Amann maşallahh nazar değmesinnCanim, cok sevindim zaman hizla geciyor ins saglikla kucaginada alirsin..
Sakin bisi aramaya kalkma ne guzel doktor yoluda demis bisi olsa soylemezmiydi hic, bosuna sikma canini. Aman nazar degmesin masalah de gec :))
Ohh masssallahhh.aramizda 1 hafta varr..koyu yazanlar ya dusuk ya yuksektir...muhtemelen hmg. dusuktur....
Kislar canim manti istedi, bende makarna yaptim
Ahh anneannem olcakti bana bir manti cigborek yapcakti ..
Kizz buzlugumda bir suru manti varr. k. valudemler gelince bol.bol yapip atmistimm..yakin olayydik doyurmazmiydim seniiii...
benimde burger kinden menu canim istedi evin yaninda var...wsim almaya gitti.sabirsuzlikla onu bekliyorum.cagan da tokum diyodu. burger king duyuncaa bende bende demeye basladi
..
Kislar canim manti istedi, bende makarna yaptim
Ahh anneannem olcakti bana bir manti cigborek yapcakti ..
ayy ben mantıya bayılıyooruuumm :)) ama benim canım cantık istedi. :)
Siz cantık nedir bilirmisiniz kıslaarrr
Bilmezmiyiz ay olsada yesek ayrala ohhh ..
Cantikl nee ayoool.
amaan fogru durust kiz. yok hepsi ozurlu gibi yuruyor....4 muydu 6 miydi ikisinden biri bide 10 numarayi begendim.. sen yasli hissediyosan ben ananwe oldum o zamannn...
Cantikl nee ayoool.
amaan fogru durust kiz. yok hepsi ozurlu gibi yuruyor....4 muydu 6 miydi ikisinden biri bide 10 numarayi begendim.. sen yasli hissediyosan ben ananwe oldum o zamannn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?