HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Benim 6 numaraa 2. Oldu... ne bu simdi...gecen senwnin 1. Guzelmis ama...

yarin okulun geleneksel piknigi var ogretmenle arasinda. ona gitcem.biraz acik hava iyi gelir. kebaplarr tapilacakk.. bakalim yarin 5 aylik donerim..

aabah 3 aylikikm aksam hooop 5 aylik oluveriuorum .aksamlaei sisiyprum yaaaz kuz gizoss senindd oluyomuv boleee

oluyoda benim gündüzde öyle canımm hep kocamann :)

merhaba kızlar,
bizde başladık denemelere, daha yeni karar verdik,
ama bugün adet oldum: (
öbür aya inşallah

Taksim'de işler çok karıştı kızlar ya medya sağır dilsiz oldu

Cidden kizlar noluyor TR`de annem aradi ortalik cok karisti istifalr gelmeye basladi bisiler dedi ama TV¨de de bisi yok catismalari BBC World newste gordum. Iki gundur turk kanallari seyrediyorum bisi yok haberlerde dahi..
Annem birde aklima kurt dusurdu THY ile gelmeyin hep yeni acemi pilotlar ucusa cikiyor iste THY teknik fln grevde dedi, napcami sasirdim valla.. Adamda diyor ortalik karistiysa hic gitmeyelim, THY baska direk ucusta yok burdan aktarmali gelmeye kalksak Almanya Avusturyadan fln bir hem pahali hem hava alaninda bekle in bin ufff aklim karisti valla..

Canım o zamana düzelir durumlar merak etme Türk medyasının korkusu yüzüne abuk subuk programlar var yurtdışı bizden çok gösteriyor haberleri ama Türkiye'de halk TV'de veriyorlar dün akşam harbiyede oyun vardı seyretmeye gittik bizde gaz bombaları içine düştük medyada sanki üç beş kişi gibi anlatılsada milyonları aşan bir savunma var binlere yakın yaralı ölüler herkes bütünleşti ve karşı duruyo ama kendi halkımıza kendimizin taptığı şey zulüm Allah sonunu hayır etsin eşimde aöf sınavına gitti gece 3 e kadar oturdum takip ettim sabah 7 de kalktım sımdıde esim gelsin diye gözlüyorum hop oturup hop kalkıyorum

Gercwkten cok karisti...insanlar dedigim dedik ditenlere karsi cikiyor haliyle...seyrederken goxlerim doldu..dun..bugun daha haber acmadum..tirkiyenjn herbir yerine yayilmis snnemler afyondaydi...ordada destek mitingi yapilmis ankarada heryerde. dis basin turk bahari baskadi diyomus. allahg gostermesin yaaa..

Gunaydinbb.

kizlarrr ayip oluyo amaaa. surekli topigi en altlardan topluyorum. . :)))

eeesssraaa sen bizim herşeyimizsin

günaydın gülüm. karışmayan yer kalmamış ben tv seyretmiyorum facede yazılanları okuyorum. ya işin garibi sadece bir ağaç için olduğunu düşünmüyorum bunca olayın.
zira öyle olsaydı orman yangınları olmazdı ağaçların gövdelerine isimler kazınmazdı.
değişik bir durum

bu arada çağanın cingözlüğü nolcak öyle. gözlerinden ışık saçıyo mübarek evlat. yandın sen büyüyünce hergün başka kızla gelir eve

Off off nasıl karmakarıştık cuma akşam bi çoğuna gözlerimle şahit oldum ve gittikçe de olaylar büyüyor Rabbim aonumuzu hayır etsin konu tabiki 2 ağaç değil artık konu baskıya direniş oldu demokrasi istemek oldu bu polis PKK ya karşı neredeydi anlamıyorum o kadar milleti yaralıyor öldürüyorlar fakat biride polise zarar vermiyor farklı bir direniş

kardeşim polis memuru ve hergün eve bir yeri yara almış olarak geliyor bu 2 ağaç için falan değil maalesef provokatörler çok çok fazla birşey olsada ülkeyi karıştırsak diye bakıyorlar yazıkk gerçekten diyecek başka kelime bulamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…