- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.601
olsa da yesek valla.yapmayı da bilmiyorum ki bir tatar kızı olaraktan ama öğreniciimm yavaş yavaş :))
yemek muhebbetinide nerden açtın şimdi yani oluyo mu hiç böle burcu :) sen TR'ye gelmeden yapacaklarını yiyeceklerini listele. içinde kalmasın
Cantikl nee ayoool.
amaan fogru durust kiz. yok hepsi ozurlu gibi yuruyor....4 muydu 6 miydi ikisinden biri bide 10 numarayi begendim.. sen yasli hissediyosan ben ananwe oldum o zamannn...
Su Miss Turkey deki kizlari gorunce kendimi yasli hissetim
Hele 20 numara alt bacak ayri ust bacak ayri gidiyor sanki 1.87 boy sade bacak :))
bunlar güzel mi şimdi[/QUOTE
bende smdı face e durum guncellemesı yptım DI USTUNDE GUZELLIK yarısması ama neye bakarak secıyorlar anlamıs degılım diye
Benim 6 numaraa 2. Oldu... ne bu simdi...gecen senwnin 1. Guzelmis ama...
yarin okulun geleneksel piknigi var ogretmenle arasinda. ona gitcem.biraz acik hava iyi gelir. kebaplarr tapilacakk.. bakalim yarin 5 aylik donerim..
aabah 3 aylikikm aksam hooop 5 aylik oluveriuorum .aksamlaei sisiyprum yaaaz kuz gizoss senindd oluyomuv boleee
Taksim'de işler çok karıştı kızlar ya medya sağır dilsiz oldu
Cidden kizlar noluyor TR`de annem aradi ortalik cok karisti istifalr gelmeye basladi bisiler dedi ama TV¨de de bisi yok catismalari BBC World newste gordum. Iki gundur turk kanallari seyrediyorum bisi yok haberlerde dahi..
Annem birde aklima kurt dusurdu THY ile gelmeyin hep yeni acemi pilotlar ucusa cikiyor iste THY teknik fln grevde dedi, napcami sasirdim valla.. Adamda diyor ortalik karistiysa hic gitmeyelim, THY baska direk ucusta yok burdan aktarmali gelmeye kalksak Almanya Avusturyadan fln bir hem pahali hem hava alaninda bekle in bin ufff aklim karisti valla..
Gunaydinbb.
kizlarrr ayip oluyo amaaa. surekli topigi en altlardan topluyorum. . :)))
eeesssraaa sen bizim herşeyimizsin
günaydın gülüm. karışmayan yer kalmamış ben tv seyretmiyorum facede yazılanları okuyorum. ya işin garibi sadece bir ağaç için olduğunu düşünmüyorum bunca olayın.
zira öyle olsaydı orman yangınları olmazdı ağaçların gövdelerine isimler kazınmazdı.
değişik bir durum
bu arada çağanın cingözlüğü nolcak öyle. gözlerinden ışık saçıyo mübarek evlat. yandın sen büyüyünce hergün başka kızla gelir eve
Off off nasıl karmakarıştık cuma akşam bi çoğuna gözlerimle şahit oldum ve gittikçe de olaylar büyüyor Rabbim aonumuzu hayır etsin konu tabiki 2 ağaç değil artık konu baskıya direniş oldu demokrasi istemek oldu bu polis PKK ya karşı neredeydi anlamıyorum o kadar milleti yaralıyor öldürüyorlar fakat biride polise zarar vermiyor farklı bir direniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?