HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kuzum benim kolay gelsinnn

Günayyyyyyyyyyyyyyyydın kuzular

Sanırım ben anne olmadan stresssss den deliricem ve yavrumun deli bir annesi olucak offffff

ya zaman zaman hepimiz başka topiklere girip bazı bilgiler edinmeye çalışıyoruz.. sorularımız oluyor onlara danışıyoruz... ama ana topiğimiz burası... ilk sizlerle paylaşmanın sevinci paha biçilmez.... vardır sebebi ....

zaten hamile olanlar yavaş yavaş burayı terkedebilir.. bu doğaldır.. kendi doğuracağı ay anneleri topiğine geçmiştir belki...ekim anneleri, kasım annelerii..

ya canım yanlış anlaşılmasın ben topik derdinde deyilim isteyen istediğini yapabilir benim anlatmak istediğim başka

Kızlar bata kaldı 5 gün tamam söz test yapmicam ama pazar günü yapsam olurmu peki bat günü??en azından beklentim olmaz evde 5 tane gebelik testi var ovulasyonla birlikte almıştım inşallah dokunmam bide ben seyehat boyunca 30 kilo valizle dolandım durdum inşallah bebeişim benle olmuşsa bile bişey olmamıştır:18: kasıklarım nasıl agrıyo nasıl agrıyo kızlar bi sağ bi sol valla anlamadım dün gece uykudan uyandım üstüne yatmışım acıyla uyandım, hastalanacakmıyım acaba:26:

sayfa yazıyorya orda ilk var ona tıklayacaksın sonra en son dedinmi en sona gelir ilk birinci okunmamış msj dedinmi ilk okumadıgım mesj gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…