HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

offfsss sıkıldım bugun bitmes artık gıcık gıcık suratsızz musibet insanlar gelmeye başladılar yine... belkide ben bu iş yerinin stresinden hamile kalamıyorum

Gece stresli geçince öğlen sabah karışıyo birbirine gizoş
Patron sakin olamıorum yavru halveti yapsak yumoş yok yumoş u yakalasak stressden halvet yok

sakin ol canim yaaa amaaaan 3 günlük dünya
görende beni rahat bri sancak valla senden beterim ama kendini dinleme oturup düşünme gerçekten delirirsin yoksa

offfsss sıkıldım bugun bitmes artık gıcık gıcık suratsızz musibet insanlar gelmeye başladılar yine... Belkide ben bu iş yerinin stresinden hamile kalamıyorum

all bndendde okadar canım yaa hele bnim ynımda bir kız war ıyyy deli oluyorum yolcam saçını başını sinir oluyorum.bnde diyorum bazen sıkıntı stresten hmiş kalamıyoruz

offfsss sıkıldım bugun bitmes artık gıcık gıcık suratsızz musibet insanlar gelmeye başladılar yine... belkide ben bu iş yerinin stresinden hamile kalamıyorum
Ne iş yapıyorsun canım yaa kimler strese sokuyor seni

Günaydın kızlar buzzz gibi memleketim Aksaraydan
Var mı haberler??

bende çalışıyorum iş ortamı ister istemez stresli ve yapım gereğide boşveren biri olamıyorum.Ama artık şunun farkına vardım insanlara ne kadar verirsen hep daha fazlasını istiyorlar.Eskiden her işe atlardım artık öyle değilim eskiden utana sıkıla hastaneye gitmek için izin alırdım artık öyle değilim.Bebek benim hayatta en çok istediğim şeylerden biri ve iş yada izin almak umrumda değil.artık gidiyorum geliyorum dr a sürekli istemeyen işten çıkartsın:)kafana takma hayat anlık ve çok kısa.Onlar seni sinirli görünce mutlu olur senin mutsuzluğundan beslenir.Bu fırsatı verme kimseye.

all bndendde okadar canım yaa hele bnim ynımda bir kız war ıyyy deli oluyorum yolcam saçını başını sinir oluyorum.bnde diyorum bazen sıkıntı stresten hmiş kalamıyoruz

sakin ol canim yaaa amaaaan 3 günlük dünya
görende beni rahat bri sancak valla senden beterim ama kendini dinleme oturup düşünme gerçekten delirirsin yoksa

vala delirdim belkide haklısınız kızlar kesin stressten yeni bahanemizde bu olsun Eğer kısa zaman içinde hamiş kalamazsakk bizim sıpaların deli anaları olucak bende sölemesiii

yaptığın işi sevmezsen çok agır gelir vakit geçmez canım haklısın

gelen köpekler beni deli ediyorr onlara insan diyenin ben..... allah hepsinin belasını versin hiç birrr öküze hakkımı helal etmiyorum zatenn...

yanımdaki karılar bi ayrı mal gelmişler 45 lerinee bön bön bakıyorlar daha kampanyaları bilmem neleri bilmiyorlarrrr sıkıldım artıkk muhabbet bile edemiyorsun adam akıllı allahtan burası varda biraz olsun vakit geçiyorr...

aynen ya hep wer hep wer nereye kadar wala en iyisini ypıyorsun herşey bulunur yerine konu.ama bebek aslaa rabbim aratmasın kimseye çok zor bişi bnm ykınlarmda çok olmayan hiç birşymiz olmasın bebeğimz olsn diolar

valla benimde umrumda değil açıkcası artıkkk yemeyen çıkarsın hiç olmassa hakkımı ararım... eski iş yerimi dava etmiştim onun parasını bekliyorum inşl. aralık gibi elime geçmiş olacak onsan sonra çalışmam belki...

Ne iş yapıyorsun canım yaa kimler strese sokuyor seni

Günaydın kızlar buzzz gibi memleketim Aksaraydan
Var mı haberler??

günaydın şekerim...

müşteri hizmetleri desem yeter herhaldeee bütün öküzlerin geçtiği yer... birde buradakiler sonradan görmee öküzlerrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…