- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.381
offfsss sıkıldım bugun bitmes artık gıcık gıcık suratsızz musibet insanlar gelmeye başladılar yine... belkide ben bu iş yerinin stresinden hamile kalamıyorum
canım kist çıktı dogum kont hapı başladı doktorum 3 ay kullanacam ilk kutu bitti kaldı 2 kutu yane hazirana kadar boş atışşşnesrincim senin batta neden haziran yazıyor canım:44:
bebekim cimcime gelsin halay çekeriz vakit geçer. yaff cimcime ne yaptıki
Gece stresli geçince öğlen sabah karışıyo birbirine gizoş
Patron sakin olamıorum yavru halveti yapsak yumoş yok yumoş u yakalasak stressden halvet yok
canım kist çıktı dogum kont hapı başladı doktorum 3 ay kullanacam ilk kutu bitti kaldı 2 kutu yane hazirana kadar boş atışşş
sorma benimde aklımda zaten...inşallah iyidir..
kızz vakitle alakası yok yağptığım iş okadar stressli ki anlatamam sana bıktım artık yaaa çekemiyorum... bi defolup gitsem şurdannnnn kurtulsam..
offfsss sıkıldım bugun bitmes artık gıcık gıcık suratsızz musibet insanlar gelmeye başladılar yine... Belkide ben bu iş yerinin stresinden hamile kalamıyorum
canım kist çıktı dogum kont hapı başladı doktorum 3 ay kullanacam ilk kutu bitti kaldı 2 kutu yane hazirana kadar boş atışşş
:)sağol yani ekranda nasıl görebilirim listeyi.
çok geçmiş olsun canım.... hayırlısı olsun....nerde çalışıyorsun bu sırada
Ne iş yapıyorsun canım yaa kimler strese sokuyor seniofffsss sıkıldım bugun bitmes artık gıcık gıcık suratsızz musibet insanlar gelmeye başladılar yine... belkide ben bu iş yerinin stresinden hamile kalamıyorum
offfsss sıkıldım bugun bitmes artık gıcık gıcık suratsızz musibet insanlar gelmeye başladılar yine... belkide ben bu iş yerinin stresinden hamile kalamıyorum
all bndendde okadar canım yaa hele bnim ynımda bir kız war ıyyy deli oluyorum yolcam saçını başını sinir oluyorum.bnde diyorum bazen sıkıntı stresten hmiş kalamıyoruz
sakin ol canim yaaa amaaaan 3 günlük dünya
görende beni rahat bri sancak valla senden beterim ama kendini dinleme oturup düşünme gerçekten delirirsin yoksa
yaptığın işi sevmezsen çok agır gelir vakit geçmez canım haklısın
all bndendde okadar canım yaa hele bnim ynımda bir kız war ıyyy deli oluyorum yolcam saçını başını sinir oluyorum.bnde diyorum bazen sıkıntı stresten hmiş kalamıyoruz
tarımkredinin fabrikasındayım canım büro elemanı sekreter herşey yapıyorum
organizede canımEforun karşısındaki ofiste mi ??
bende çalışıyorum iş ortamı ister istemez stresli ve yapım gereğide boşveren biri olamıyorum.Ama artık şunun farkına vardım insanlara ne kadar verirsen hep daha fazlasını istiyorlar.Eskiden her işe atlardım artık öyle değilim eskiden utana sıkıla hastaneye gitmek için izin alırdım artık öyle değilim.Bebek benim hayatta en çok istediğim şeylerden biri ve iş yada izin almak umrumda değil.artık gidiyorum geliyorum dr a sürekli istemeyen işten çıkartsın:)kafana takma hayat anlık ve çok kısa.Onlar seni sinirli görünce mutlu olur senin mutsuzluğundan beslenir.Bu fırsatı verme kimseye.
bende çalışıyorum iş ortamı ister istemez stresli ve yapım gereğide boşveren biri olamıyorum.Ama artık şunun farkına vardım insanlara ne kadar verirsen hep daha fazlasını istiyorlar.Eskiden her işe atlardım artık öyle değilim eskiden utana sıkıla hastaneye gitmek için izin alırdım artık öyle değilim.Bebek benim hayatta en çok istediğim şeylerden biri ve iş yada izin almak umrumda değil.artık gidiyorum geliyorum dr a sürekli istemeyen işten çıkartsın:)kafana takma hayat anlık ve çok kısa.Onlar seni sinirli görünce mutlu olur senin mutsuzluğundan beslenir.Bu fırsatı verme kimseye.
Ne iş yapıyorsun canım yaa kimler strese sokuyor seni
Günaydın kızlar buzzz gibi memleketim Aksaraydan
Var mı haberler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?