- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.821
doktorumu aradım şimdi 13 yada 14. gün mutlaka gel bi bakalım dedi napıyım ben yaaa izin olayıda sıkıntılı eğer 14.gün doktora gidersem ayın 8i cumartesi günü izin almam lazım 22si cumarttesi arkadaşımın düğününe ankaraya gitcem onun için izin alcam ve sonraki hafta cumartesiden başlamak üzerede 1 hafta italya için izin alcam hepsini nasıl sölicem bi çırpıda
hoş geldin bebem.melekleriiiimmmmmmmm ben geldimmm
ayyy sen alma ben alayım ikizzz.kızzzz ben ikiz istemem çoook zor Allah isteyene versin ben almayım kız :)
maşallah!çok şekersiniz canım.bi de biz alaydık hamile tshirt üEki Görüntüle 728068 Eki Görüntüle 728069 Eki Görüntüle 728072 Eki Görüntüle 728073
son hallerımız :)
Kırmızı tshırt bugunden dun eltım almıs
sıyah elbısemıde bekarken cok sevıyordum hep hamıle kalırsam ben bunu gıymek ıstıorum dıyordum sakladım ve sonunde gydım :)
canım,üzgünüm ama;sağlıklı yumurta 18-20 mm arasındayken çatlıyor.yumurtalardan bir 25,5 mm biri 31,0 mm :) acaba ne kadarken çatlıyorlar :) :) bugün adetin 21. günüü
leeennn sen insansan ben neyim?oh ohh sefan olsun inş bereketli olur:)))
buarada ben bu gün aşırı yapma olayı için eşimi nasıl ikna etcem yaa adetliyken söylyorum bak kalitesiz oluyo bir gün durup bir gün yapcaz diyorum tamam diyo adet bitince hopp değişiyo hergün atlıyo yapmamamız lazım itiyorum kendimden busferde yapalım ya kaçarsa diye bahane sunuyo bi şekilde baştan çıkarıyo benide hele dün düşündükçe hala uyuz diyorum akşam arkadaştan geldim 10felandı saat yemek siparişi verdik o gelene kadar iki ynaştım uff çok yorgunum ve açım dedi bende iyi sevindim bugün yok diye sonra yemeği yedik mutfağı toparladım abdestimi aldım kıyafetimi değiştirip namaz kılcam çay içcez ee yapcakmışız yapmazsak uyurmuş çayda içimezmiş namazda kıldırmazmış bana uyursan uyu zaten yaparsakta uyucan dedim sonra tabi onun dediği oldu yaptık sonra ohh ikimizde üzerimiz açık sızmışız boynumdan sırtıma kadar heryerim tutulmuş gece 3te uyandım buarada yatsı namazı gitti tabi duş yaptım kürlerimi kaynattım sabah namazını kıldım derken saat 4oldu benim gözlerde fal taşı gibi zar şer uyudum sabahta uyanamadım tabi bi paçam dışında çıktım evden
hoş geldin bebem.
nasılsın bakalım?
yumurtlama haftasındayım canım.hoşbuldummmm
iyiyim kuzum çok iyiyim çok şükür.
iyileşiyorum. artık üzülmüyorumda moralim yerinde
her ne kadar 1 aydır mikmik olmasada
ateş takibi devam
temmuza bomba gibi gireceğim inşallah
sen nasılsın gelişmeler varmı
yumurtlama haftasındayım canım.
mik mik falan filan işte
her ay aynı,otomatiğe bağladım artık.
yumurtlama haftasındayım canım.
mik mik falan filan işte
her ay aynı,otomatiğe bağladım artık.
olur mu yaf!ooofff doktor bana geçen hafta 10 gün ara ver demişti
yarın doluyo 10 gün
ama ben 1 aydır yapmaya yapmaya unuttum galiba
hiç oralı değilim
adam düz duvara tırmanacak yakında
zaten yarın için açılış yaptığımıza değmez cuma adet olcam
en iyisi yeni aya sıfırdan başlamak
olur mu yaf!
senin gibi günde 2 posta atana hiç olmadı bu isteksizlik
somon ye somon
Eki Görüntüle 728068 Eki Görüntüle 728069 Eki Görüntüle 728072 Eki Görüntüle 728073
son hallerımız :)
Kırmızı tshırt bugunden dun eltım almıs
sıyah elbısemıde bekarken cok sevıyordum hep hamıle kalırsam ben bunu gıymek ıstıorum dıyordum sakladım ve sonunde gydım :)
merhaba bende yeni katıldım foruma bende aynı her ay aynı stres bende de var ama artık takip etmemeye çalışıyorum çünkü her o ay hamilelik belirtileri yaşıyorum. benim herhangi bir sorunum yokmuş ama olmuyo 5 umutsuzluk içinde gidiyoruz doktora sorun yok 1 sene böle dememiz gerekiyormuş sonra başka yollara başvuracakmışız. sanırım psikolojik dedi çok stresliyim aceyip hassaslaştım bilmiyorum ne olcak bu halim bunalıma girdim sanırım.
Kizz ebdaa cimcimeee nerdesinuz ayol size küstük konusmuyoruzzz...bosladiniz burayiii
geçen ay benim de öyleydi.somonu sapıyla yesem yine kâr etmicek gibi duruyo durum çok vahim
psinkolonjim bozuk şekerimKizz ebdaa cimcimeee nerdesinuz ayol size küstük konusmuyoruzzz...bosladiniz burayiii
geçen ay benim de öyleydi.
nasıl yapacağımı şaşırmıştım.
hiiiiççççç canım istemiyordu.
bu aya saklamışım enerjimi demek.
adama tecavüz edicem neredeyse
zaten anlamadım 17.günde 18mm olan yumurta 11.günde 18 olmuş.
bu ay bi acayiplik var ben de.
colama ilaç kattılar zaar
Maasallah kuzuumm cok tatli olmusun...bide kilodan bahsediyodun ne 4-6 kilosu ben goremedim..ozellikle kirmuzi tslisortde hic kili gorunmuyo
Hosgeldinn canim..insallah ugur getirir topikkk sanadaaa
anaaaaammmm 2 gün girmedik hemen küsmüşler :26:
bebeim benim sınavlar vardıya beeee ondan giremedimmmm
cuma cumartesi kuzenimin düğünü var oraya gitcem şimdilik cuma sabahına kadar burdayımdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?