- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.841
sen de pkolu musun canım?slm bayanlar ya şu catlatma ignesıne yumurta cogaltıcı ilacları kulanıpta sinirlerinizi yıpratmayın yazık sıze vallah bakın ben bır ay kulandım anamdan emdıgım süt burnumdan geldı dogal ilaclar kulanın ve morelınızı yuksek tutarak melegınız gelır vallah
He yaaa unutmusim sekerim....tamammm geri baristimmmm...
ebdacım valla ben nasıl insanım bende anlamadım benim kozalak beni evlendiğimizen beri geceleri olur olmaz saatte uyandıra uyandır alıştırmış baya zamanında gözü kapalı yapmanın meyvelerini yiyorum şimdi:)))) kız sorma öyle yorgun argın gece gece şey yapıp uykusuz kalınca ev işlerini boşluyorum şimdi geldim eve güya temizlik yapcam hiç canım istemiyo elim kolum kalkmıyo
cimcime sen hele bi strat ver artık allah ne verdiyse öğrenir gidersin takma kafanı zaten eşin şu durumdayken senin bilmen bilmemen farketmez adamın senin unuttuğundan bile haberi olmaz:))
o zaman gel sarılak
ay canım startı ben haftaya vermeyi planlıyorum eğer doğru hesap yaptıysam haftaya cuma açılışı yapmam lazım ama ben adet geçsin diye beklesemmi yoksa yarın 10 gün doluyo bi açılış yapsam adamın hevesini aldırsammı bilemiyorum
sen bilirsin ama bence bi açılış ya zevkine tadını çıkara çıkara yapmış olursun işte adetten sonra yok yatcan kalkmıcan yok hareket etmicen ayaklarını dikcen bi sürü işin var sen yap açılışı bekleme adetini bence
napıyonuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım çok sıkılıyo ya valla uuuff
sörvayvır seyrediyom yemek hazırlıyom topiğe laf yetiştiriyom ne yaptığımı bende bilmiyom
ablam bahar dönemini başarıyla vermiş bulunmaktaşimdi stres içinde GNO bekliyor :18:
darısı benim başıma
orası öylede bide şu var şuan fitil kullanıyorum son 4 tane kaldı ve allah ıma sonsuz şükürler olsun çok faydasını gördüm -yine biyerlerim tıkanmadıysa- iltihaplarım bitti sanırım.
bu kadar iyi gelişme varken bekleyip sonuna kadar gitsemmi yoksa açılışı yapsammı bilemiyorum. hem bide nette falan hep yara yakıldıktan sonra 1 ay ilişki yasak diyor ama doktorum bana 10 gün yeterli dedi. ondan kafam karıştı. yarın mübarek gün açılışı kandilde yapayım bari ben belki hayırlı evlat olur
hadi len sende artık gno beklersen ben öliim
sen en birincisin kuzum yüs puan sana
doktor öyle dediyse ee bu doktorada güveniyosan yeterlidir canım 10gün fitil kullanırken ilişkinin sankıncası yok zaten sen yap açılışını inş olmaz bi sakıncası dediğin gibi mübarek günde:))
evet 10 gün yasak sonrasını sen kendin ayarla sıkıldıysan 1 ay diyebilirsin demişti
ben yarın açayım bari sezonu
doktorda tam kafaymış
uff yaa bende benim gittiğim doktor hakkında iyi değil diye duydum dün sabah bahsettiğim lüzumsuz arkadaşım dei kafama soru işareti takıldı napcam bilmiyorum doktoruda aradım yumurtaya bakmak için çağırdı napcam ben yaaa
bak canım
benim ilk kan tahliline gittiğim ve sonra telefonda yüzüme dış gebelik var kürtaj yapcam diyen doktoru 10 arkadasımdan 6 sı sevmez.
ikinci gittiğim kürtajı yapan doktoru 4 arkadasımdan 2 si sevmez
şimdi gittiğim doktoru 2 arkadasım sevmez
herkes iyi değil diyo bu 3 doktor hakkında da.
iyi denilen doktorlar hakkındada kötü seniyo.
kişiye göre göreceli bence
memnunsan devam et
ama aklında soru işareti varsa extradan başka doktorada git teyit ettir
valla doktorlara gitmektende yıldım yemin ederim geçende başka doktora gittim tamam iyi hoş ama başka doktroda şimdi sil baştan başlıcak bu kadar ayı çöpe atmakta istemiyorum boşa kürek çekmekte istemiyorum uff çok yoruldum ben yaaa
aferin bana yüs bin bi milyon puan koltuğumun kolunun derisini yırttım napcam kozalak görmeden yapabileceğim bişey varmı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?