- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.401
Ooo bayağı uzak canım yaa Allah sabır versin. Ben de çaktım raporu geldim memlekete ama çok soğuk kesin kar geliyorrrrorganizede canım
kızlar hepinize günaydın. nassınız bakalım. ne var ne yok. gece kaynatmışınız epey. okuycam birazdan.
aslında üzgün olmam lazım ama garip bir rahatlama var bende.
dün akşam kırmızıları gördüm tahmin ettiğim gibi. önümüzdeki maçlara bakacaz artık anlayacağınız.
nesrinim benim bat değişmiş oldu. bu ayki hedefimiz 18 mart. tam yol ileri:)
ayy deme öyle kız belki biz de gelmişizdir yanına bize de mi öyle diyeceksinnnnnngünaydın şekerim...
müşteri hizmetleri desem yeter herhaldeee bütün öküzlerin geçtiği yer... birde buradakiler sonradan görmee öküzlerrr...
canim dun test yaptim negatif cikti benimde marta kalcak insallah hayirlisi artik
gelen köpekler beni deli ediyorr onlara insan diyenin ben..... allah hepsinin belasını versin hiç birrr öküze hakkımı helal etmiyorum zatenn...
yanımdaki karılar bi ayrı mal gelmişler 45 lerinee bön bön bakıyorlar daha kampanyaları bilmem neleri bilmiyorlarrrr sıkıldım artıkk muhabbet bile edemiyorsun adam akıllı allahtan burası varda biraz olsun vakit geçiyorr...
ayy deme öyle kız belki biz de gelmişizdir yanına bize de mi öyle diyeceksinnnnnn
Yine yazdıklarımı kimse görmedi
Ooo bayağı uzak canım yaa Allah sabır versin. Ben de çaktım raporu geldim memlekete ama çok soğuk kesin kar geliyorrrr
ewt ya mallarr bnmkide glmiş 35ine hala çlışıyor sorma bnde yni ktldım buraya ama ikide ktlmışım kafamız dğılıyor sizlerle knşunca fln ii gldiniz yani bana canlarrrr:)
Evlenmeden önce bakardım hep gebelik bölümleri aktif olurdu. Derdim ki bu kadar ne konuşuyorlar bu kadınlar. Şimdi ben de onlardanımmmmm
Kızlar bata kaldı 5 gün tamam söz test yapmicam ama pazar günü yapsam olurmu peki bat günü??en azından beklentim olmaz evde 5 tane gebelik testi var ovulasyonla birlikte almıştım inşallah dokunmambide ben seyehat boyunca 30 kilo valizle dolandım durdum inşallah bebeişim benle olmuşsa bile bişey olmamıştır:18: kasıklarım nasıl agrıyo nasıl agrıyo kızlar bi sağ bi sol valla anlamadım dün gece uykudan uyandım üstüne yatmışım acıyla uyandım, hastalanacakmıyım acaba:26:
ankaradayım kızz sen nerde gelecen sankim... sizler aklı başında insanlarsınızzz belli oluyo insanın mal olup olmadığııı zatennnn size can kurban...
canim dun test yaptim negatif cikti benimde marta kalcak insallah hayirlisi artik
bebekim cimcime gelsin halay çekeriz vakit geçer. yaff cimcime ne yaptıki
bunu yazmıştımmm
Angaradanım kız ben deArkadan ne küfürler yiyoruzdur bizde zaman zaman..Ama bazı çalışanlar da pek gıcık oluyor onlara afra tafra yapmak hoşuma gidiyorrrr
O zaman büyük konuşma zamanııı bütün büyük konuşmalarım bana döndü çünküüallahım sopası yok şekerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?