HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Angaradanım kız ben de Arkadan ne küfürler yiyoruzdur bizde zaman zaman..Ama bazı çalışanlar da pek gıcık oluyor onlara afra tafra yapmak hoşuma gidiyorrrr

abbouuww nerde oturuyon gııı sennn anacım..

bende ankaradayım kızlaaaar

oleyyy sen nerde oturuyon tazemmmm

külah yapacam ona anlat kızzzz

doktora gitiğimde söylücem zaten 9 ay denliyo genelde ama benim 7 ay falan olduimdiden halledlim bakarsın sonra sorun falan çıkar allah korusun zaman kaybı olmasın yani .canım ben dün ister istemez üzüldüm sinirlendim falan ama iyiyim şuan

canım benim biliysun bende pkoluyum benimde 36 günde bir di son 2 aydır 31 günde bire düştü onunda bi düzeni vardı sen kaç günde bir oluyosun?

canım pazara kadar bekle yap bence ama çıkmazsada üzülme inş belirtilerin hamiklelik yönündedir

Evet cnm bence de biraz daha bekle bat ın geçsin daha sağlıklı sonuç alırsın arkadaşım şuan 6 haftalık hamile sürekli kasık batmaları oluyomuş mesela hayırlısı bu arada bazaen sat okuyrum bat ı anladım da sat ne ki

canım benim biliysun bende pkoluyum benimde 36 günde bir di son 2 aydır 31 günde bire düştü onunda bi düzeni vardı sen kaç günde bir oluyosun?

bişe diyecemmm sizee bu pko yumoşun çatlamaması değilmi şekerlerim....

adet oluyorsanızz eğer nasıl oluyor bu anlamadım.. kız tazeeee benimde 35 günde 1 dir ama zamanlıdır hiç atlamaz genelde...

canım pazara kadar bekle yap bence ama çıkmazsada üzülme inş belirtilerin hamiklelik yönündedir

inşallah bebişin seninledir.Valiz falanda işin bahanesi eğer eşin ve senden bir bebek hayata merhaba diyecekse kaderde bu varsa Allaha emanet hiç bir şey olmaz.Eskiler doğurana kadar tarlada çalışırmıs yinede bir şey olmazmıs.Yatar dinlenirsin gideceği varsa gider.Ve sakin ol ben batıma kadar beklemiştim ve evde test pozitif çıkmıstı sonra kandada.Ama kaybettim.allaha emanet olun sende ve varsa inşallah bebişinde.

evet kasık batmalarım çok fena, sürekli bir huzursuzluk var göğüslerimde de kasıklarımda da akıntı desen başa bela hiç bu kadar uzun süre akıntım olmamıştı ben en iyisi insan gibi bekleyeyim batımın geçmesini,sat son adet tarihi canım

hayırlı diyelim artık canım ya hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…