HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Anam siz merkezdesiniz ne güzel yaa ben ilçesindeyim..
Aahh aahhh sevdiceğimin işi zor olmasaydı ben de merkeze gelecektim de onu yanıma çektim Ankara merkezden

nerdesin sen kızz??? kızlar bir gün ayarşayıp görüşelim ozaman...

nesrincim bence sil gitsin KATELYA hariç o kalsın şimdilik bende bir kaç kez yazdığını gördüm bir müddet gelmesse onuda silerizz...

Kız bacım ben ilçedeyim ankaraya gelirsem neden olmasın yaa valla görüşürük

Bu arada kızlar benim SAT 25 ocaktı. Şimdi ben bu ay 25 ocak mı 23 ocak mı alayım? 28 günde oluyorum son aylarda da??
Yarın eşim getirecek ovulasyon ve gebelik testleri almıştım. Yapsam mı bitaneee

Valla şekerim senin ki bebiş belirtisine benziyo ama yine de Allah biliyo çok kaptırmamak gerek anlattıkların o yönde öle veya deil bence 1 hafta daha sabret anladım cnm sat ıda bat ı öğrenmiştim ama dedim bu nerden çıktı
Bi de pkolu olanlar mı 30 günden sonra adet görüyo benim periyodlarda düzensz ama pkolu filan değilm çok şükür sadece dr gittiğimde birkez olamamıştım ama çok lekelenme vardı hamilelikten süphelendi kan testi filan yoktu o zaman korunuyodum söktürücü verdi dedim neden böle dedi horman testi filan yaparız olmadı bi sorun görünmüyo dedi belki hormon düzenleyici tedavi gerekebilir dedi bu gebeliğe engel olurmu ki acaba :18:

yapma kız yapma erken daha annemmmm...

Gunaydinn kizlarr:))nasil heyecanliyim anlatamam yaaa dun gece de hic uyuyamadim gaz sancisindan dokunsalar agliycam yani saatler hemen gecse de ogleden sonra olsa keske(dualariniza cok ihtiyacim var biraz sonra cikicaz evden(

canım inşallah sonuçlar çok çok çookk iyidir bebeğin seninledir :)

yapma kız yapma erken daha annemmmm...

Peki yapmamm :26: Zaten bu aydan umidim de yok açıkçası. Herif 2 haftadır yok 3 kere mik mik ten çocuk oluyorsa çoktaaannn olurdu benimmm
Bu arada dün aklıma geldi de bu Almancıların falan karıları; 1 ay geliyor kocaları, ne ara denk getirip de ne ara hamile kalırlarmış yaa valla akıllara zarar

tazebahar yukardaki mesajım senin mesajına cevaptı ama sanırım gözükmedi.:)

eskiler ceket atsa hamile mantığı...

yaa zaman geçtikçe erkeklerdeki spermler azalıp kadınlardaki doğurganlık tükeniyormuş... 20 yıl öncesi ile şuanki çok çok farklıymış...

eskiler ceket atsa hamile mantığı...

yaa zaman geçtikçe erkeklerdeki spermler azalıp kadınlardaki doğurganlık tükeniyormuş... 20 yıl öncesi ile şuanki çok çok farklıymış...
Aynen canım yaa şimdilerde yarısında sorun var işte yemekten içmekten oluyor hep.
Yiyoruz hormonları kalıyoruz radyasyonlarda sonra da hastalık hastalık...

Herkez istedigi topiğe gidebilir bişey demiyorum ama bişey paylaşılmışsa bazı haberler başka yerden ögrenilmesin bugun kırıldım gerçekten

valla ben bu topiği çok sevdim hiç ayrılasım gelmiyo ara sıra başka topiklere uğrasamda dönüp dolaşıp burda birşeyler yazıyorum :)

zehra 90 hoşgeldin öncelikle sunu deyim isim yazdırıp gitmek yok ama

hoşbuldum canım.yok yok merak etme burda olurum:) ya benim yardıma ihtiyacım var kızlar.incir kürüne başladım ama günlükmü yapsam bilemedim.çok yapıncada çok yumurta olacağı için birbirini baskılıyomuş ve yumurtalar gelişmiyomuş.bir gün araylamı yapsam acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…