- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.401
normalde zaten sürekli üşürümde bugün cidden dondum daha yeni yeni ısınıyorum akşam saçlarım tam kurumadı ıslak kafayla yattım ondanda olabilir
sabahmı yapıyım akşammı yapıyım diyodum ya hiç sormama gerek yokmuş adam yumurta lafını duysun yeterki bahane çıkıyo hoop üzerimde sinir oldum zaten bi ton sinir küpü uyudum gece hayır saat 10 yemek yemişiz daha masa ortada gelmiş abanıyo üzerime sabah yapcaz git rahat bırak dedim yok sabah yada akşam çok geç yapınca olmuyomuş sanki yapmadığı bişey gece uykumdan uyandırmak hem sabah yapsa kalkmadan yatarımda yok neymiş uyur kalırmış hem belki zamanı kaçarmış bi sürü bahane namaz kılcam daha diyorum sonrakıl diyo deli oldum tabiki onun dediği oldu ohh paşa işini bitirdi banyoya gitti rahat tabi bide çıkmış demezmi bende çay hazır sıcacık içerim dediydim sen halamı yatıyosun diye dedim sayende mecbur kalitesiz kalitesiz spermlerini gönderdin bende içinden bişey çıksın diye uğraşıyorum çocuğumun felçli bi annesi olcak sayende dedim sonra anca yarım saat yattım kalktım mutfağı toparladım çay içtim sızdım arada hatta kalkıp duş yaptım namaz kıldım derken saat 1oldu zaten ve uyurum uyanamam diyen beyfendi sabaha kadar oyun oynadı kalitesiz gereksiz spermlerle yaptın boş yere beni uyutmadın yordun diye ohh bende biton söylendim
kızım geliyooooooooooooooooooooooooooooooo
normalde zaten sürekli üşürümde bugün cidden dondum daha yeni yeni ısınıyorum akşam saçlarım tam kurumadı ıslak kafayla yattım ondanda olabilir
sabahmı yapıyım akşammı yapıyım diyodum ya hiç sormama gerek yokmuş adam yumurta lafını duysun yeterki bahane çıkıyo hoop üzerimde sinir oldum zaten bi ton sinir küpü uyudum gece hayır saat 10 yemek yemişiz daha masa ortada gelmiş abanıyo üzerime sabah yapcaz git rahat bırak dedim yok sabah yada akşam çok geç yapınca olmuyomuş sanki yapmadığı bişey gece uykumdan uyandırmak hem sabah yapsa kalkmadan yatarımda yok neymiş uyur kalırmış hem belki zamanı kaçarmış bi sürü bahane namaz kılcam daha diyorum sonrakıl diyo deli oldum tabiki onun dediği oldu ohh paşa işini bitirdi banyoya gitti rahat tabi bide çıkmış demezmi bende çay hazır sıcacık içerim dediydim sen halamı yatıyosun diye dedim sayende mecbur kalitesiz kalitesiz spermlerini gönderdin bende içinden bişey çıksın diye uğraşıyorum çocuğumun felçli bi annesi olcak sayende dedim sonra anca yarım saat yattım kalktım mutfağı toparladım çay içtim sızdım arada hatta kalkıp duş yaptım namaz kıldım derken saat 1oldu zaten ve uyurum uyanamam diyen beyfendi sabaha kadar oyun oynadı kalitesiz gereksiz spermlerle yaptın boş yere beni uyutmadın yordun diye ohh bende biton söylendim
ya kaynanasıyla birlikte yada altlı üstlü oturupta çocuk yapabilenlere helal olsun valla ben şimdi nasılsa kimse tanımıyo apartmanda diye rahat rahat takılıyorum yan komşularımla karşılaşınca bi kızarıp bozarıyorum bişey duymuşlarmıdır diye gerisini zaten tanımıyorum bi düşünüyorumda kaynanamla otursak ben zaten kasılır bişey yapamam beni geç eşimde yapamaz normal konuşurkan bile fısıltıyla konuşurduk kesin aman allahım göstermesin birlikte oturanlarada tez vakitte ayrı ev nasip etsin
sen taktik değiştir bu adamlar sırf muhalefet.sen deseydin akşam yapmamız gerek diye o tersini isterdi belki.
eşin ne iş yapıyo ki senin sabaha kadar uyumuyor :44:
olsun kısım olcak oldumu her şekilde olur millit tek gecelik ilişki ile hamile kalıyor
Valla maşallah senin kocaya biraz da bizimkisi nde olsa bu istah canım insallah bu ay alirsin mujdeyi
ben söke deyim artık. ayy buluşsak ya ama senin için hamile hamile zor olur sıcakta ordan oraya
kızlar ayağa kalktığımda yumurtalıklarımda şişlik var gibi geliyor bana mı öyle geliyo diye eşime sordum o da öyle dedi bıçak saplanır gibi kramplar giriyor birde vajina bölgesinde ağrıyor gibi sızlama var oturduğum zaman daha çok hissediliyor neden acaba aranızda bunları yaşayan var mı
Bi fikrim yok benim amaa...usuttun mu acabaaa. bat ne zamsndiii
kızlar ayağa kalktığımda yumurtalıklarımda şişlik var gibi geliyor bana mı öyle geliyo diye eşime sordum o da öyle dedi bıçak saplanır gibi kramplar giriyor birde vajina bölgesinde ağrıyor gibi sızlama var oturduğum zaman daha çok hissediliyor neden acaba aranızda bunları yaşayan var mı
çok şükür canım ne olsun.sen nasılsın bebeğin nasıl? gerçekten zaman ne kadar çabuk geçiyor hamileliğinizi öğrendiğiniz günler dün gibi tek tek cinsiyetler bile belli olmaya başladı.Allah sizlerinde bizimde yardımcısı olsun inşallah.
inşallah öyledir valla ilk defa oluyo bu bende bu 2. denememiz bakalımbende de var aynı şeyler.neden oluyo bende anlamadım.inşallah bebiştendir.
inşallah öyledir valla ilk defa oluyo bu bende bu 2. denememiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?