- 22 Nisan 2013
- 2.236
- 291
- 173
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.421
valla ben pek umuda kapılmak istemiyorum.
benim adetlerim düzensiz ne zaman yumurtladığım belli olmuyor bende kendi haline bıraktım artık. soğan suyuda içtim bu ay.
bide benim cok yoğun akıntım var. sende de var mı
inşallah öyledir valla ilk defa oluyo bu bende bu 2. denememiz bakalım
Allah`a sukurler olsun bebisim saglikli.. Ultrasona girdik hastanede bu sefer kadin bir doktor vardi ikili testeki gibi oyle pek detayli bakmadi. O kadar kahvaltimi yaptim, giderken yolda bir paket cikolata yedim ama bizdik sabah ne guzel hareketliydi doktora gttik duruldu.. Kadin Turk oldugumu bilmiyor bakarken turkler gibi bagdas kurmus oturmus dedi esimde annesi turk nasilsa deyince kerkes guldu.. Bacani kasidi br ara ama elleriyle yuzunu bile kapadi cok nadir cekti ellerini yuzunden :)) Ama bagdas pozisyonunu hic bozmadi doktor yine cinsiyeti goremedi tam, bu seferki kadinda bence %70 kiz dedi. Kendi doktorumda 18 haftada %70 erkek gibi demisti anlicaniz basladigimiz yere geri donduk.. Annemde eger gostermek istemiyorsa kiz derler dedi, bakalim cok merak ediyorum nolucak persembede kendi doktoruma randevum var.. Asukurler olsun saglikli 370 gr 31 cm olmus minik sipam..
Allaha`a sukurler olsun saglikli isteyen herkese nasip etsin ins Rabbim..
Allah`a sukurler olsun bebisim saglikli.. Ultrasona girdik hastanede bu sefer kadin bir doktor vardi ikili testeki gibi oyle pek detayli bakmadi. O kadar kahvaltimi yaptim, giderken yolda bir paket cikolata yedim ama bizdik sabah ne guzel hareketliydi doktora gttik duruldu.. Kadin Turk oldugumu bilmiyor bakarken turkler gibi bagdas kurmus oturmus dedi esimde annesi turk nasilsa deyince kerkes guldu.. Bacani kasidi br ara ama elleriyle yuzunu bile kapadi cok nadir cekti ellerini yuzunden :)) Ama bagdas pozisyonunu hic bozmadi doktor yine cinsiyeti goremedi tam, bu seferki kadinda bence %70 kiz dedi. Kendi doktorumda 18 haftada %70 erkek gibi demisti anlicaniz basladigimiz yere geri donduk.. Annemde eger gostermek istemiyorsa kiz derler dedi, bakalim cok merak ediyorum nolucak persembede kendi doktoruma randevum var.. Asukurler olsun saglikli 370 gr 31 cm olmus minik sipam..
günaydın kızlar nasılsınız
benim 2 aydır adetim gecikmeye başladı gecen ay 1 gün bu ay 2 gün gecikti önümüzdeki ay 3 gün gecikir heralde :)))
inşallah son gecikmesi olur 9 ay gelmez bidaha
evet günde 3 kere günlük ped değiştiriyorum kokusuz yoğun sarı akıntı var. ovulasyon testi kullandım bende bu ay o çok iyi oluyor ne zaman yumurtladığını biliyosun o gün yoğun çalışıyosun tabi
günaydın kızlar nasılsınız
benim 2 aydır adetim gecikmeye başladı gecen ay 1 gün bu ay 2 gün gecikti önümüzdeki ay 3 gün gecikir heralde :)))
inşallah son gecikmesi olur 9 ay gelmez bidaha
ayy bu kadarıda fazla geçen dedesinden pekmez istedim muğladan geldi orda kendileri yapıolar pekmez geldi hemen abandı üzerine yarım çay bardağı içti naıl içtiyse bende çay kaşığının ucuna bulaşanı yaladım hemen su içtim üzerine sonrada ooo bu pekmezle ben çok iş yaparım diyo sanki içmese yapmıyoz biz
Sen guneydeymissin. bizde izmir dikilude olcaz.. ayvalik tarafinsa...
burcuuu daha gelmedin mu dr dennn..
kiz hulya adamin neymis senin boyle azgin boga:))))...olsun hadi hayirlisiii..sigara iciyo muu kocann...hareketi yavaslatiyomus...keciboynuxunuda ihmal etmeeee...
sonbsharimmm sen ne alemdesin sekerimm....mik mik gunlerini sir gibi sakliyosun sende:))) bat ne zananbn
kızlar ayağa kalktığımda yumurtalıklarımda şişlik var gibi geliyor bana mı öyle geliyo diye eşime sordum o da öyle dedi bıçak saplanır gibi kramplar giriyor birde vajina bölgesinde ağrıyor gibi sızlama var oturduğum zaman daha çok hissediliyor neden acaba aranızda bunları yaşayan var mı
valla ben pek umuda kapılmak istemiyorum.
benim adetlerim düzensiz ne zaman yumurtladığım belli olmuyor bende kendi haline bıraktım artık. soğan suyuda içtim bu ay.
bide benim cok yoğun akıntım var. sende de var mı
merhaba hanımlar bu topiği bugün keşfettim baya bi hamile olan arkadaşım var heminize rabbim evlatlarınızı bağışlasın ama benim normal yollarla gebe kalmam die bi durum yok 2 kez tüp bebek 2 kez aşılama ama malesef negatif bir mucize bekliyorum rabbimden:)
allah`a sukurler olsun bebisim saglikli.. Ultrasona girdik hastanede bu sefer kadin bir doktor vardi ikili testeki gibi oyle pek detayli bakmadi. O kadar kahvaltimi yaptim, giderken yolda bir paket cikolata yedim ama bizdik sabah ne guzel hareketliydi doktora gttik duruldu.. Kadin turk oldugumu bilmiyor bakarken turkler gibi bagdas kurmus oturmus dedi esimde annesi turk nasilsa deyince kerkes guldu.. Bacani kasidi br ara ama elleriyle yuzunu bile kapadi cok nadir cekti ellerini yuzunden :)) ama bagdas pozisyonunu hic bozmadi doktor yine cinsiyeti goremedi tam, bu seferki kadinda bence %70 kiz dedi. Kendi doktorumda 18 haftada %70 erkek gibi demisti anlicaniz basladigimiz yere geri donduk.. Annemde eger gostermek istemiyorsa kiz derler dedi, bakalim cok merak ediyorum nolucak persembede kendi doktoruma randevum var.. Asukurler olsun saglikli 370 gr 31 cm olmus minik sipam..
Allaha`a sukurler olsun saglikli isteyen herkese nasip etsin ins rabbim..
sana yazdığımı gördünmüüü aricam akşamüstü dün gördüm ama emrah erken geldi eve sınav çıkışı tl yükliciiyiimm ariciyimmm akşamm
şimdiye kadar bişey katmadım ama sanırım şimdiden sonra şap katmam gerekecek
ben soğan suyunu içtiğim ilk ay 29 günde tık diye adet oldum ama adet söktürücüde içmiştim ikinci ay adet söktürücü felan kullanmadan 31 günde oldum bakalım bu ay kaç günde olcam incir+havuç içiyorum inş seninkide düzene girer
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
esradincel, nrhs, snnn, nice33, hsst, tac_yaprak, sonbaharimbenim, OZSER0801, cimcimesultan+, eliflider
HEYY MSSALLAHHH UZUN SÜREDİR BÖYLE BEREKETLİ DEĞİLDİKKKKKK
Allah iyilik versin canım bende iyiyim bebeğimde iyidir inşallah bi yaramazlık yok gibi görünüyor. çok çabuk geçiyo gibi görünsede sanki bana hiç geçmiyo gibi geliyo. Amin canım benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Ayy yine karnım acıktı. çook fena sanki sabahtan beri bişey yememiş gibi nolucak benim bu halim.. kocam sen bu gidişle tontiş olucan diyo.. halbusi kilo almadım daha ama irileşmeye başladım
hoşgeldin topiğimiz uğurlu gelir inşallah..
kızzzz benim damattt kız mı oldu
Hayırlısı olsun....
:)ay hülya yazıp durma kocana nazar değecek.yoksa yemeklere bir şeymi katıyorsun?
Eki Görüntüle 732538
göbeğimee bakınnnnnnnnnnkoca göbek içinde minik bebek ne komik
kv'ye gittiğimde çekmiştimmm geçen gün
hahaaa topicte oğlan çok damatlara kız yok derken kızlar damatsız kaldı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?