HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet günde 3 kere günlük ped değiştiriyorum kokusuz yoğun sarı akıntı var. ovulasyon testi kullandım bende bu ay o çok iyi oluyor ne zaman yumurtladığını biliyosun o gün yoğun çalışıyosun tabi

günaydın kızlar nasılsınız

benim 2 aydır adetim gecikmeye başladı gecen ay 1 gün bu ay 2 gün gecikti önümüzdeki ay 3 gün gecikir heralde :)))
inşallah son gecikmesi olur 9 ay gelmez bidaha

inşallah öyledir valla ilk defa oluyo bu bende bu 2. denememiz bakalım

gözün aydın canım Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin....
darısı başımıza :44:

gözünnn aydınn canımmm :)
ne zor cinsiyeti hala tam bilememekk :):)

benim 2 aydır adetim gecikmeye başladı gecen ay 1 gün bu ay 2 gün gecikti önümüzdeki ay 3 gün gecikir heralde :)))

sana yazdığımı gördünmüüü aricam akşamüstü dün gördüm ama emrah erken geldi eve sınav çıkışı tl yükliciiyiimm ariciyimmm akşamm

benim renksiz şefaf akıntı var hastalandım sanıyorum ama yok.
hayırlsı canım inş olur benim 21 eylülde bi düşüğüm olmuştu o zamandan beri bekliyorum

inşallah canım hepimizin temennisi bu yönde

:)ay hülya yazıp durma kocana nazar değecek.yoksa yemeklere bir şeymi katıyorsun?[/QUOTE]

şimdiye kadar bişey katmadım ama sanırım şimdiden sonra şap katmam gerekecek

içmezmi zaten akşam sigarasınada çattım sinirimden ben hergün daha fazla çocuk diye uğraştıkça sende hergün sigarayı artırıyoun dedim kzııdm gittim

canım bende şuan aynı durumdayım bu ay ağrım olmadı diyodum ama malesef dün akşamdan beri fena canım acıyo ama benimki yumurtlamadan oluyo dün yumurtladığım için ağrıyo şu an klomen kullanıyorum ya ben klomen yumurtlama zamanında böyle ağrı yapıomuş senin yumurtlama zamanın geçmiş ama bilemedim niye acaba geçmi yumurtluyosunki

heehe türkler gibi haa iyiymiş rahatına düşkün sıpacık o ananesini bekliyo cinsiyet göstermek için ananesine sürpriz yapcak hem bak hani cinsiyet için düşündüğünüz süpriz vardı ya onu türkiyeey gelince annenlerle yapabilirsin işte

ben soğan suyunu içtiğim ilk ay 29 günde tık diye adet oldum ama adet söktürücüde içmiştim ikinci ay adet söktürücü felan kullanmadan 31 günde oldum bakalım bu ay kaç günde olcam incir+havuç içiyorum inş seninkide düzene girer

hoşgeldin topiğimiz uğurlu gelir inşallah..

kızzzz benim damattt kız mı oldu

Hayırlısı olsun....

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
esradincel, nrhs, snnn, nice33, hsst, tac_yaprak, sonbaharimbenim, OZSER0801, cimcimesultan+, eliflider

HEYY MSSALLAHHH UZUN SÜREDİR BÖYLE BEREKETLİ DEĞİLDİKKKKKK

gözün aydın herşeyin yolunda olması çokk güzel maşallah.

benimde gece ay 34.günü gelmişti adetim yine soğan suyu içmiştim ama pek düzenli değil.
bu ay düzenli içtim tık yok.

haklısın size tabi vakit geçmez vallahi hamile olup tombiş olmaya bile razıyım doğumdan sonra verirsiniz nasılsa bebişlerle uğraşırken.

hoşgeldin topiğimiz uğurlu gelir inşallah..

kızzzz benim damattt kız mı oldu

Hayırlısı olsun....

Canimm sen merak etme burda nikah serbet, nikahlariz gene
Hic bilmiyorum canim yaa ne oldugu belirsiz ins Tr gelince 3 boyutluya gitmek istiyorum o zaman kesin belki , doktora dedim 3 4 boyutlu ultrason bakabilirmiyiz diye sadece sagliginda br sorun goruldugunda daha detayli bakmak icin kullaniyoruz dedi uyuz kadin, nolcak sanki alt tarafi programi degistircek..

:)ay hülya yazıp durma kocana nazar değecek.yoksa yemeklere bir şeymi katıyorsun?

şimdiye kadar bişey katmadım ama sanırım şimdiden sonra şap katmam gerekecek

içmezmi zaten akşam sigarasınada çattım sinirimden ben hergün daha fazla çocuk diye uğraştıkça sende hergün sigarayı artırıyoun dedim kzııdm gittim

canım bende şuan aynı durumdayım bu ay ağrım olmadı diyodum ama malesef dün akşamdan beri fena canım acıyo ama benimki yumurtlamadan oluyo dün yumurtladığım için ağrıyo şu an klomen kullanıyorum ya ben klomen yumurtlama zamanında böyle ağrı yapıomuş senin yumurtlama zamanın geçmiş ama bilemedim niye acaba geçmi yumurtluyosunki

heehe türkler gibi haa iyiymiş rahatına düşkün sıpacık o ananesini bekliyo cinsiyet göstermek için ananesine sürpriz yapcak hem bak hani cinsiyet için düşündüğünüz süpriz vardı ya onu türkiyeey gelince annenlerle yapabilirsin işte

ben soğan suyunu içtiğim ilk ay 29 günde tık diye adet oldum ama adet söktürücüde içmiştim ikinci ay adet söktürücü felan kullanmadan 31 günde oldum bakalım bu ay kaç günde olcam incir+havuç içiyorum inş seninkide düzene girer[/QUOTE]

Ayyy ins ogledir hayatim valla aklim karisti yarin 22 hafta olcaz daha cinsiyeti bilmiyoruz uyuz doktorlar bakmiyolarki valla duzgun iki dk bakti bacak arasina bacaklarini olcerken..

hahaaa topicte oğlan çok damatlara kız yok derken kızlar damatsız kaldı :)))

Ayy Allah`im aklima kotu kotu seyler geliyor , Rabbim hayirlisini versin kizsa kiz gibi erkekse erkek olsun ins..
Burda cokk var ole arada Allah vergisi kinamak gibi olmasin esimin 2 kuzeni var mesela aman Allah`im hayirlisi neyse onu versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…