HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

maşallah maşallah ikinizde süper görünüyorsunuz.

teşekkürler canım sizinde böyle resimlerinizi görücez az kaldı inan :)
Ayy Allah`im aklima kotu kotu seyler geliyor , Rabbim hayirlisini versin kizsa kiz gibi erkekse erkek olsun ins..
Burda cokk var ole arada Allah vergisi kinamak gibi olmasin esimin 2 kuzeni var mesela aman Allah`im hayirlisi neyse onu versin..

ay tövbe yarabbim deli deli konuşma Allah korusun ağzını hayra aç aaa

oyy göbüşüne bak ne güzel olmuş öyle bide benimki bebiş değil göbüş diyodun baya baya bebiş işte maşallah buarada senin kv'de pek bi süslüymüş eşyalara bakılırsa

tüşkürleeer cicimmmmm :):)
yok bee geçen yaz düğün zamanı aldı bütün bu süs eşyalarını bomboştu hep gelen giden aa ne biçim demesin diye aldı 1 senedir var işteneyi nereye koycağını bile bilmiyo zevk fukarası

Ayy Allah`im aklima kotu kotu seyler geliyor , Rabbim hayirlisini versin kizsa kiz gibi erkekse erkek olsun ins..
Burda cokk var ole arada Allah vergisi kinamak gibi olmasin esimin 2 kuzeni var mesela aman Allah`im hayirlisi neyse onu versin..

ayyy allahım korusun delimi ne sus kız aklına getirme öyle şeyler yetiştirme tarzı çok önemli bizim daha nasılsa aklı ermez deyip kıza oğlan oğlana kız gibi davrandığımız dönemler aslında çok önemliymiş çocuğun kimliğinin oturduğu dönemlermiş

Eki Görüntüle 732538

göbeğimee bakınnnnnnnnnn koca göbek içinde minik bebek ne komik
kv'ye gittiğimde çekmiştimmm geçen gün

Oyy masallah size kis benim kadar gobusun var simdiden, masallah size..
Bugun hasatanede de herkes koca gobisli bekliyorlar ben 1 trimester kontrol odasina gircem ikinciye girince sasirdi millet :))

Bugun hasatanede de herkes koca gobisli bekliyorlar ben 1 trimester kontrol odasina gircem ikinciye girince sasirdi millet :))

ayy burcu sen kendi göbeğini göremiyomusun ben anlamadımkii resmini koyduğun göbek senin değilmiydi şekerim başkasınınkinimi çektin koydun kocamandı çünkü o ben yanında nohut kalırım o göbeğinn
bide benim zaten öncedende göbeğim vardı bebekte gelince oldum böyle işte erkenden

kis kozalak gelsin aksam ona cektirir koyarim yine, valla kucucuk kis orda yakin cekim diye size oyle geldi yoksa valla gobis fln yok keske olsa soyle yusyuvarlak :))

cok sukur canım hersey saglıklı olsunda cınsıyetın sımdılık ananeye saklıyor bellıkı bebısın :)
gozumuz aydın canım

Eki Görüntüle 732538

göbeğimee bakınnnnnnnnnn koca göbek içinde minik bebek ne komik
kv'ye gittiğimde çekmiştimmm geçen gün

kız neresı koca o gobegın mınnak mınnak :)
yesın teyzelerı o gobusun ıcındekı prensesı

hahaaa topicte oğlan çok damatlara kız yok derken kızlar damatsız kaldı :)))

benım oglum hepsının hakkından gelır masallah
Özser paşa :)

neyse sen varsın duzenle barım :) senı nıye aldı kaynanan D: haha

kız sızde odalar ayrı ayrı mı ole be
bıde sacma sapan konusma rabbım herseyın hayırlısını versın
esıme hep soruyorlardı ne olsun ıstersın kız mı erkek mı dıye esım hep cınsıyetınden memnun olan bır evladım olsun bana yeter dıyordu..
Bırde at bakım resımlerınızı hem senın hem bebısın su turk oturusunu gorelım bı :)

Amin canim ins hersey hepimiz icin yolunda gider yavrularimiz saglikla gelirler hepimizin..
Otururken vermedi resmi yine sadece profil resmi var bir eli sag yanaginin orda, is yerinde scan edip atiyordum ama bakiyim telle cekince nasil olcak.. :))

benim ki canım.o da iki omzuda cıkıyor benim eşimin zorlamaya gelmiyor ondan dolayı yapmamış askerlik.

bneimkinin tecili bitmiş sonra tabi umursamadığı için bakaya kaldı hatta geçen gün para cezası geldi sonraki dönemdede rapor aldı tecil ettirdi bu dönem için mazereti kalmadı ciddiye alıp yüksek lisansada girmedi anlamıyorum matemetikten alesi yapamıyorum bahanesiyle napcaz bilmiyorum bu dönemde yani ağustos sanırım askerlik yolu görünüyo gibi ufff ufff ben im çocuk yattı kızlar sanırım ben anne olamıcam haziran yada temmuzda olmazsa ki bu ay zaten beklemiyorum ben ramazan sonu tüp bebeğe giderim diyodum ama adam askere gitcek bi 6 ayda ordan ekle oooo ne kaldı 30'a

canım bende şuan aynı durumdayım bu ay ağrım olmadı diyodum ama malesef dün akşamdan beri fena canım acıyo ama benimki yumurtlamadan oluyo dün yumurtladığım için ağrıyo şu an klomen kullanıyorum ya ben klomen yumurtlama zamanında böyle ağrı yapıomuş senin yumurtlama zamanın geçmiş ama bilemedim niye acaba geçmi yumurtluyosunki

ovulasyon testi kullandım ben tam 14. gün yumurtladım öncesinde sonrasında değerlendirdik hayırlısı bakalım

gönlünü ferah tut canım.herşeyin hayırlısı o zman.sende 6 ay kafanı dinlersin.hem hamileyken eşinin yanında olması sana cok destek olur.

birbirini facede ekleme mevzusu egec konuşulmuş sabahına yetişenlerde yetiştiği kadarını aldı işte:))

öle olsun bana kalmadı mı yaneee

diğer topicte askerlik konuşunca sizede sorayım dedim kocası benimki gibi askerliğini yapmamış olan varmı aramızda

Ayyy benim adami askere alsalar ne guzel olurdu vala, azcik su rahatli vurdumduymazligi giderdi..
Bak bgn bankaya gittik hesap dokumu almaya polis icin dedim konusalim kredi icinde sonra konusuruz dedi sanki cok vaktimiz var bankaya gitmeye hep caisma saatlerimizde acik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…