- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.441
Eki Görüntüle 732538
göbeğimee bakınnnnnnnnnnkoca göbek içinde minik bebek ne komik
kv'ye gittiğimde çekmiştimmm geçen gün
maşallah maşallah ikinizde süper görünüyorsunuz.
Ayy Allah`im aklima kotu kotu seyler geliyor , Rabbim hayirlisini versin kizsa kiz gibi erkekse erkek olsun ins..
Burda cokk var ole arada Allah vergisi kinamak gibi olmasin esimin 2 kuzeni var mesela aman Allah`im hayirlisi neyse onu versin..
oyy göbüşüne bak ne güzel olmuş öyle bide benimki bebiş değil göbüş diyodun baya baya bebiş işte maşallah buarada senin kv'de pek bi süslüymüş eşyalara bakılırsa
Ayy Allah`im aklima kotu kotu seyler geliyor , Rabbim hayirlisini versin kizsa kiz gibi erkekse erkek olsun ins..
Burda cokk var ole arada Allah vergisi kinamak gibi olmasin esimin 2 kuzeni var mesela aman Allah`im hayirlisi neyse onu versin..
Eki Görüntüle 732538
Oyy masallah size kis benim kadar gobusun var simdiden, masallah size..
Bugun hasatanede de herkes koca gobisli bekliyorlar ben 1 trimester kontrol odasina gircem ikinciye girince sasirdi millet :))
teşekkürler canım sizinde böyle resimlerinizi görücez az kaldı inan :)
amin inşallah.
ayy burcu sen kendi göbeğini göremiyomusun ben anlamadımkii resmini koyduğun göbek senin değilmiydi şekerim başkasınınkinimi çektin koydun kocamandı çünkü o ben yanında nohut kalırım o göbeğinn
bide benim zaten öncedende göbeğim vardı bebekte gelince oldum böyle işte erkenden
ben çıkıyorummm duş falan alıp hazırlanıp okula gidicem offf son 5 sınav bitmedi gitti lanet okul bee
Allah`a sukurler olsun bebisim saglikli.. Ultrasona girdik hastanede bu sefer kadin bir doktor vardi ikili testeki gibi oyle pek detayli bakmadi. O kadar kahvaltimi yaptim, giderken yolda bir paket cikolata yedim ama bizdik sabah ne guzel hareketliydi doktora gttik duruldu.. Kadin Turk oldugumu bilmiyor bakarken turkler gibi bagdas kurmus oturmus dedi esimde annesi turk nasilsa deyince kerkes guldu.. Bacani kasidi br ara ama elleriyle yuzunu bile kapadi cok nadir cekti ellerini yuzunden :)) Ama bagdas pozisyonunu hic bozmadi doktor yine cinsiyeti goremedi tam, bu seferki kadinda bence %70 kiz dedi. Kendi doktorumda 18 haftada %70 erkek gibi demisti anlicaniz basladigimiz yere geri donduk.. Annemde eger gostermek istemiyorsa kiz derler dedi, bakalim cok merak ediyorum nolucak persembede kendi doktoruma randevum var.. Asukurler olsun saglikli 370 gr 31 cm olmus minik sipam..
Allaha`a sukurler olsun saglikli isteyen herkese nasip etsin ins Rabbim..
Eki Görüntüle 732538
hahaaa topicte oğlan çok damatlara kız yok derken kızlar damatsız kaldı :)))
tüşkürleeer cicimmmmm :):)
yok bee geçen yaz düğün zamanı aldı bütün bu süs eşyalarını bomboştu hep gelen giden aa ne biçim demesin diye aldı 1 senedir var işteneyi nereye koycağını bile bilmiyo zevk fukarası
Oyy masallah size kis benim kadar gobusun var simdiden, masallah size..
Bugun hasatanede de herkes koca gobisli bekliyorlar ben 1 trimester kontrol odasina gircem ikinciye girince sasirdi millet :))
diğer topicte askerlik konuşunca sizede sorayım dedim kocası benimki gibi askerliğini yapmamış olan varmı aramızda
benim ki canım.o da iki omzuda cıkıyor benim eşimin zorlamaya gelmiyor ondan dolayı yapmamış askerlik.
herkes birbirini face te eklemiş beni neden eklemdiniz
bneimkinin tecili bitmiş sonra tabi umursamadığı için bakaya kaldı hatta geçen gün para cezası geldi sonraki dönemdede rapor aldı tecil ettirdi bu dönem için mazereti kalmadı ciddiye alıp yüksek lisansada girmedi anlamıyorum matemetikten alesi yapamıyorum bahanesiyle napcaz bilmiyorum bu dönemde yani ağustos sanırım askerlik yolu görünüyo gibi ufff ufff ben im çocuk yattı kızlar sanırım ben anne olamıcam haziran yada temmuzda olmazsa ki bu ay zaten beklemiyorum ben ramazan sonu tüp bebeğe giderim diyodum ama adam askere gitcek bi 6 ayda ordan ekle oooo ne kaldı 30'a
birbirini facede ekleme mevzusu egec konuşulmuş sabahına yetişenlerde yetiştiği kadarını aldı işte:))
diğer topicte askerlik konuşunca sizede sorayım dedim kocası benimki gibi askerliğini yapmamış olan varmı aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?