HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

orası öyle gitse bende azcık annemde kalsam ohh rahat rahat oda azcık adam olsa gelse sorumluluk almayı öğrense diyorum ama çocuk yok ortada çocuk olaydı iyiydi

benimki:26:
4 yıllık ünv 7 yılda bitti şimdi gtmemek için açıktan 4 yıl daha okuyo 30 olur bu bitince bedelli çıkar parasını verirmişşş:26:

kız 4yıllık mezun olunca açık öğretimi kabul etmiyolarki mutlaka bi yükseği olması lazım benimki de bedelliyemi gitsem diye düşündü neymiş benim altınlarımı satacakmış git adam gibi yap gel dedim askerlik yapanlar can değil sanki zaten bedelliye yaşı tutmuyo ve artık yüksek lisansa girmediği müddetçe tecil ettirme hakkıda yok

Kis ekle benide, Hulya sende kullaniyon mu sende ekle..

ekleyim canım özelden mesaj at bana akşam eve gidince ekleyim

napcaz biz yaaa hadi siz hamilesiniz benim yaşta gidiyo uff üstelik geçende birbirimize girdik neymiş efendim o askere gidince evi boşuna kira vermicekmişiz annesinin çatı katına taşıncakmışız ben orda kalcakmışım bizim evide boşaltacakmışız birbirimize girdik sen varken gitmedimde sen yokkenmi gitcem dedim nasılsa eninde sonunda onun ailesinin yanına gitcekmişiz bıdırda bıdır bıdırda bıdır yani

ayy en zoruda o.
Allah sabır versin anacım sana. kendi ailen nerde en azından onlara gitsen

Kis Hayirlisi oyle deme elbet gelir bebisin.. Bak bizim ekim annelerinde 42 yasinda ilk hamileligi masallah bebegide saglikli, 45 olmadan ikinciyide istiyor.. Allah nazardan korusun Rabbim ol deyince ister tek iliski olsun ister yas gecsin olunca oluyor..

ayy en zoruda o.
Allah sabır versin anacım sana. kendi ailen nerde en azından onlara gitsen

annemin evi benim evime 15 dakika yürüyerek zaten çok yakın ama kirayı ödeyemezmişim ki hem kira hem gderler bilmemne yetişir ama zorlanırım hakkaten ama olsun annesinin yanına gitmekten iyidir. amaan ulu konuşmayım ama ben onun annesinin yanına gidersem kesin ya sinir hastası ya kanser olurum allahım mecbur bırakmasın inş kendinede valla sen git annenin yanına çok istiyosan ben burdayım dedim

canım tabiki kısmet rabbim ol derse olmuyacak bişey yoktur ama bizde erken menopoz var doktor şuanda bi sorun görünmüyo dedi ama armut dibine düşermiş ananem 35 annem 38 yaşında menopoza girdiler

pffff buraya bilerek girmiyorum aslında sırf kafamdan bebiş çıksın diye çıkıyorda aslında ama ediyorum ne yaptınız nasılsınız insan merak ediyor :) ama girincede ben üzülüyorum bebeğim yok hala diye en iysi yine girmeden devam etmek galiba.. ara sıra girip sizi okurum bebeğim oluncada müjdemi veririm :) inşallah :)

valla canım benimde yok ama buraya girmesem kendi kendime konuşup duruyorum bende inş hepimiz tez zamanda müjdeli haberle geliriz

Bi gün bende öle foto çekilebilcekmiyim

valla canım benimde yok ama buraya girmesem kendi kendime konuşup duruyorum bende inş hepimiz tez zamanda müjdeli haberle geliriz

zaten girmem diyorum ama duramam ki ben :) amin canm inşallah güzel haberleri birer birer veririrz yada hepberaber ne diyeyim biz istiyoruz rabbim biliyor zamanını beklemeye dertleşmeye devam :)

kürtajdan sonra 4 ay boyunca 31. gün hastalandım nisanda 29 düştü ve mayısta 25 güne düştü aslında bu iyiye işaret :) eski sağlıklı düzenime geri döndüm çok şükür.. o dört ay boyunca bebiş beklemek zaten anlamsızmış benm için çünkü döngüm zaten şaşmıştı şimdi daha yeni düzene girdiği için bundan sonraki aylar için hayırlısıyla umudum var ve yeni batım eğer yine bi değişiklik olup beni şaşırmazsa 24-25 haziran arası hadi bakalım hayırlısı ben ramazandan sonraya erteledim kafamda aslında ama Allah bilir .):):):):):)

ben çıkıyorummm duş falan alıp hazırlanıp okula gidicem offf son 5 sınav bitmedi gitti lanet okul bee

hadı kızınla verde gel o sınavları bakem :)

kis kozalak gelsin aksam ona cektirir koyarim yine, valla kucucuk kis orda yakin cekim diye size oyle geldi yoksa valla gobis fln yok keske olsa soyle yusyuvarlak :))

evdemısın canım sen bugunde ne zaman bıtcek raporun bu arada

herkes birbirini face te eklemiş beni neden eklemdiniz

ver eklim seni de sekerım :)

benım arkadasım adam askerde ıken hamıel kaldı yumurtlama gunune denk getırdı ısten ızın aldı gıttı adamada orada evcıl cıkardı otelde kaldılar kaldı hamıle adam geldıgınde nerede ıse doguma gıdıordu :) bıde uzun donem
bu arada bız sevgılı sozlu arası ıken gıttı askere ne zordu anlatamam evlı ıken ne kadar daha zordur allah bılır burada dusunemedıklerını soledıgımız kafaları orada hepten duruyo cıle cıle cıle

bence oyle dusunme yanı burada benımde bebısım yok ıken hergun gırıyordum ve dıger arkadasların bebıslerı ıle sevınıyordum hıcte nıye benım degıl dıe degılde cok sukur mevlam bu heyecanı banada tattır dıyerek..
oyle streslere sokma kendını bence hayırlısı zamnada saglıklı evlatlar nasıp etsın mevlam

Canım mesaj atta ben de ekleyeyim sizi face den ?

sende ver cnm senıde ekleyım

Bi gün bende öle foto çekilebilcekmiyim

ınsallah canım ınsallah

kızlar sabahlayın nasıl moralım bozuldu nasıl sınırlendım anlatamam

sabah ıse gıdıcem sıkır sıkır gıyındım sutlu kahve tayt pant gıydım beyaz tshırt falan bole bahar yaz renklerı ıcınde ahenkle suzuluyorum. Durag cıktım ıkı otobus gelmedı bı ton bekledım neyse geldı bındım sonra otobus daha ınmem gereken yere gelmeden eylem var dedı ındırdı ındık yuruduk yollar kapalı polısler celık kuvvetler falan yolda bı guzel ıslandım bıde kaldırım kenarlarındakı barıyerlerı gecıcem derken o kahve beyaz ahenkım sıyah oldu tum enerjım bıttı kufurler ede ede dıger otobus duragına kadr yurudum bındım trafık ıcınde kımıldamıor araba zaten polıs arabaları tomalardan ve polıs tasıması ıcın gorevlı ıett otobuslerı (otobus neden gelmemıs anlamıs oldum) yuzunden serıt kapatılmıs gec kaldım ustum basım battı
off kı ne off ınsallah hersey duzelır artık valla sabahları bu cıleyı cekmekten bunaldım

en güzelini benim arkadaş yaptı eşi gitmeden korunmayı bırakmıştı nasılsa olmaz diye düşünüyodu meğer hamile kalmış yemin törenine gideceğindede günü geçmişti testtede çıkmadı bi güzel geciktiriciyide içti ama rabbim korudu eşi geldiğinde 6 aylık olmuştu bebek tabi hamileyken nazımı eşiö çeksin yanımda olsun bebişimizi kontrole birlikte gidelim isterim ve en önemlisi hazıra konmasın öyle isterim tabiki ama kısmet bakalım artık olsunda inş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli
evet mantıın bittiği yerde askerlik başlar lafının anlamını çok iyi anladım diyo her askerden gelen ve psikolojisi bozuk geliyo gerçi benimki maşallah aşırı ballıdır kesin çok rahat biyer çıkar bide dilci ya bu ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…