- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.461
diğer topicte askerlik konuşunca sizede sorayım dedim kocası benimki gibi askerliğini yapmamış olan varmı aramızda
herkes birbirini face te eklemiş beni neden eklemdiniz
Ayyy benim adami askere alsalar ne guzel olurdu vala, azcik su rahatli vurdumduymazligi giderdi..
Bak bgn bankaya gittik hesap dokumu almaya polis icin dedim konusalim kredi icinde sonra konusuruz dedi sanki cok vaktimiz var bankaya gitmeye hep caisma saatlerimizde acik..
benimki:26:
4 yıllık ünv 7 yılda bitti şimdi gtmemek için açıktan 4 yıl daha okuyo 30 olur bu bitince bedelli çıkar parasını verirmişşş:26:
Kis ekle benide, Hulya sende kullaniyon mu sende ekle..
napcaz biz yaaa hadi siz hamilesiniz benim yaşta gidiyo uff üstelik geçende birbirimize girdik neymiş efendim o askere gidince evi boşuna kira vermicekmişiz annesinin çatı katına taşıncakmışız ben orda kalcakmışım bizim evide boşaltacakmışız birbirimize girdik sen varken gitmedimde sen yokkenmi gitcem dedim nasılsa eninde sonunda onun ailesinin yanına gitcekmişiz bıdırda bıdır bıdırda bıdır yani
napcaz biz yaaa hadi siz hamilesiniz benim yaşta gidiyo uff üstelik geçende birbirimize girdik neymiş efendim o askere gidince evi boşuna kira vermicekmişiz annesinin çatı katına taşıncakmışız ben orda kalcakmışım bizim evide boşaltacakmışız birbirimize girdik sen varken gitmedimde sen yokkenmi gitcem dedim nasılsa eninde sonunda onun ailesinin yanına gitcekmişiz bıdırda bıdır bıdırda bıdır yani
ayy en zoruda o.
Allah sabır versin anacım sana. kendi ailen nerde en azından onlara gitsen
Kis Hayirlisi oyle deme elbet gelir bebisin.. Bak bizim ekim annelerinde 42 yasinda ilk hamileligi masallah bebegide saglikli, 45 olmadan ikinciyide istiyor.. Allah nazardan korusun Rabbim ol deyince ister tek iliski olsun ister yas gecsin olunca oluyor..
pffffburaya bilerek girmiyorum aslında sırf kafamdan bebiş çıksın diye çıkıyorda aslında ama ediyorum ne yaptınız nasılsınız insan merak ediyor :) ama girincede ben üzülüyorum bebeğim yok hala diye en iysi yine girmeden devam etmek galiba.. ara sıra girip sizi okurum bebeğim oluncada müjdemi veririm :) inşallah :)
Kis ekle benide, Hulya sende kullaniyon mu sende ekle..
cok sukur canım hersey saglıklı olsunda cınsıyetın sımdılık ananeye saklıyor bellıkı bebısın :)
gozumuz aydın canım
kız neresı koca o gobegın mınnak mınnak :)
yesın teyzelerı o gobusun ıcındekı prensesı
benım oglum hepsının hakkından gelır masallah
Özser paşa :)
neyse sen varsın duzenle barım :) senı nıye aldı kaynanan D: haha
kız sızde odalar ayrı ayrı mı ole be
bıde sacma sapan konusma rabbım herseyın hayırlısını versın
esıme hep soruyorlardı ne olsun ıstersın kız mı erkek mı dıye esım hep cınsıyetınden memnun olan bır evladım olsun bana yeter dıyordu..
Bırde at bakım resımlerınızı hem senın hem bebısın su turk oturusunu gorelım bı :)
valla canım benimde yok ama buraya girmesem kendi kendime konuşup duruyorum bende inş hepimiz tez zamanda müjdeli haberle geliriz
ben çıkıyorummm duş falan alıp hazırlanıp okula gidicem offf son 5 sınav bitmedi gitti lanet okul bee
kis kozalak gelsin aksam ona cektirir koyarim yine, valla kucucuk kis orda yakin cekim diye size oyle geldi yoksa valla gobis fln yok keske olsa soyle yusyuvarlak :))
herkes birbirini face te eklemiş beni neden eklemdiniz
bneimkinin tecili bitmiş sonra tabi umursamadığı için bakaya kaldı hatta geçen gün para cezası geldi sonraki dönemdede rapor aldı tecil ettirdi bu dönem için mazereti kalmadı ciddiye alıp yüksek lisansada girmedi anlamıyorum matemetikten alesi yapamıyorum bahanesiyle napcaz bilmiyorum bu dönemde yani ağustos sanırım askerlik yolu görünüyo gibi ufff ufff ben im çocuk yattı kızlar sanırım ben anne olamıcam haziran yada temmuzda olmazsa ki bu ay zaten beklemiyorum ben ramazan sonu tüp bebeğe giderim diyodum ama adam askere gitcek bi 6 ayda ordan ekle oooo ne kaldı 30'a
pffffburaya bilerek girmiyorum aslında sırf kafamdan bebiş çıksın diye çıkıyorda aslında ama ediyorum ne yaptınız nasılsınız insan merak ediyor :) ama girincede ben üzülüyorum bebeğim yok hala diye en iysi yine girmeden devam etmek galiba.. ara sıra girip sizi okurum bebeğim oluncada müjdemi veririm :) inşallah :)
Canım mesaj atta ben de ekleyeyim sizi face den ?
Bi gün bende öle foto çekilebilcekmiyim
gönlünü ferah tut canım.herşeyin hayırlısı o zman.sende 6 ay kafanı dinlersin.hem hamileyken eşinin yanında olması sana cok destek olur.
öle olsun bana kalmadı mı yaneee
Canım mesaj atta ben de ekleyeyim sizi face den ?
benım arkadasım adam askerde ıken hamıel kaldı yumurtlama gunune denk getırdı ısten ızın aldı gıttı adamada orada evcıl cıkardı otelde kaldılar kaldı hamıle adam geldıgınde nerede ıse doguma gıdıordu :) bıde uzun donem
bu arada bız sevgılı sozlu arası ıken gıttı askere ne zordu anlatamamevlı ıken ne kadar daha zordur allah bılır burada dusunemedıklerını soledıgımız kafaları orada hepten duruyo cıle cıle cıle
Ozercim cuma kontrol var yine , buyuk ihtimal pazartesi donerim ise zaten bir sonraki Salida Allah izin verirse TR yolcusuyuz :))
cektim resimleri atarim simdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?