HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canim ins hayirlisiyla yoluna girer hersey, aman dikkat et sen kendine bebisine.. Nerde calisiyorsun oyle protestolarin icine dusmusun?

Bu arada ist`teki kizlar gelince musait bir gunde hepinize toplanalim ..

Canim ins hayirlisiyla yoluna girer hersey, aman dikkat et sen kendine bebisine.. Nerde calisiyorsun oyle protestolarin icine dusmusun?

Bu arada ist`teki kizlar gelince musait bir gunde hepinize toplanalim ..

balmumcuda calısıyorum canım yolumda kabatastan gecıyor ne yazık kı besıktas taksım karısık epey

goruselım sımdıden planı yapalım ortak bı yer secelım ben eyup de oturuyorum :)

gerçekten kötü olmuş kirlendiğine ve akşama kadar öyle pis pis dolaşacağınamı yanacan o trafik çilesinemi yanacan yoksa miletin sapkınlığınamı ama sabır düzelecek inş herşey sen sünürlenme bakıyım sonra içinden sinirli şirin çıkar gelir bak

balmumcuda calısıyorum canım yolumda kabatastan gecıyor ne yazık kı besıktas taksım karısık epey

goruselım sımdıden planı yapalım ortak bı yer secelım ben eyup de oturuyorum :)

Bizde haznedardayiz, aman kalabaliktan uzak olsunda bebislere bisey olmadan, yoksa valla bende giderdim protestolara.. Ben 25 gelicem 9 donus bu arada sizene zaman uyarsa bir aksam ustu cayi fln yapariz siz isten cikmis olursunuz hem hem oglen sicagi gecer..

ayy valla boyle bır duzene cocuk yapmakta ayrı bıs sapkınlık ya neyse
aksam olsasa temızlensem valla

mantıklı canım aksma uzerı caya yada kahve ıcmeyelım kafeınden uzak olalım o yuzden meyve suyuna bulusalım
karsıdakı arkadaslarda gelırse mecıdıyekoyde bulusuruz ortak saylır herkes ıcın merkezı olsun dıye
ayy cok guzel olur valla herkes bı gun secsın sımdıden o gune plan koymasın

Eki Görüntüle 732636 Eki Görüntüle 732637

Daginiklimizda cikmis ama , kusura bakmayin artik ..:26:

ayy hakıkaten yokmus gobus ya gecen gun gazın mı vardı neydı cımcımenın terımı ıle zeytın yutmus solucan gıbısın :)
bebısıne de can kurban ne guzelde poz vermıs el sallar gıbı fındık gıbıde burnu var :)

Canim masallah size kocaman olmussunuz :)))

tesekkur ederız sekerım

canımmmmbenim göbüşe bak çok tatlı maaşallha :)

sagolasın canım darısı sana ve tum ısteyenlere ıns

canım benim ya maşallah Alalh sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

darısı da benim gibi bekleyenlerin başına artık

amınn cnm ınsallah tez zamanda sızlerede nasıp olsun

yok öyle bişeeey tekrar tecilli eşim şuannnn:44:

Eki Görüntüle 732636 Eki Görüntüle 732637

Daginiklimizda cikmis ama , kusura bakmayin artik ..:26:

aaaa cidden yokmuuuuş önceki resimde göbeğine yastıkmı koymuştunnnn
çok fitsin maşallaaahhh oh en güzeli yaaa senin gibi olsam keşke
bebeğinin pozunu yerimmmmmmmmmmm

özoşş bende sana benzicem göbek açısından kesinnn ama senin sadece göbek var benim popomda büyür ekstra:44:
çok tatlıııııııı

Bilmiyorum hayatim resimde ole cikmis yakin dandi ondan herhalde..
Ama kimse hamis sanmiyor bak kac aylik olduk artik, ne guzel sizin gobislerinizi yerim, aman benim sipa da zayif 370 gr cikti bgn 31 cm olmus doktor boyu durunca kilo almaya baslar normal kilosu dedi ama :))

ay inanmıyoruuummm
yönlendirilmiş çalışma diye bi ders vardı proje sunumuydu 7 kişilik toplum gönüllüleri vakfına gidilcekti bişeyler etkinlikler yapılcaktı ben hiçbişeye katılmayınca beni attılar gruptan final yerine geçicekti bu sunum kaldım dedim kesin.sunumlar yapıldı yapanların imzaası alındı ben yokum tabi artık seneye veririm diyorumneyse hoca finalde projenizi anlatınız vs vs bissürü soru sormuştu.hep sunumla ilgiliydi bende yazdımda yazdım şöyle yaptık böyle yaptık bissürü attım uydurdum işte belki imzalarla karşılaştırmazda direk kağıda bakar not verir diye sağlam bi uydurdum.halbuki hiçbişeyden haberim yok yani ne gittim ne gördümdediğim gibi olmuş imzayla karşılaştırmamış ve geçmişim 75 almışım bide üstüne ahahahahha

faydalı şeyler yemeye çalış canımmm alır dahaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…