- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.481
kızlar sabahlayın nasıl moralım bozuldu nasıl sınırlendım anlatamam
sabah ıse gıdıcem sıkır sıkır gıyındım sutlu kahve tayt pant gıydım beyaz tshırt falan bole bahar yaz renklerı ıcınde ahenkle suzuluyorum. Durag cıktım ıkı otobus gelmedı bı ton bekledım neyse geldı bındım sonra otobus daha ınmem gereken yere gelmeden eylem var dedı ındırdı ındık yuruduk yollar kapalı polısler celık kuvvetler falan yolda bı guzel ıslandım bıde kaldırım kenarlarındakı barıyerlerı gecıcem derken o kahve beyaz ahenkım sıyah oldutum enerjım bıttı kufurler ede ede dıger otobus duragına kadr yurudum bındım trafık ıcınde kımıldamıor araba zaten polıs arabaları tomalardan ve polıs tasıması ıcın gorevlı ıett otobuslerı (otobus neden gelmemıs anlamıs oldum) yuzunden serıt kapatılmıs gec kaldım ustum basım battı
off kı ne off ınsallah hersey duzelır artık valla sabahları bu cıleyı cekmekten bunaldım
Canim ins hayirlisiyla yoluna girer hersey, aman dikkat et sen kendine bebisine.. Nerde calisiyorsun oyle protestolarin icine dusmusun?
Bu arada ist`teki kizlar gelince musait bir gunde hepinize toplanalim ..
kızlar sabahlayın nasıl moralım bozuldu nasıl sınırlendım anlatamam
sabah ıse gıdıcem sıkır sıkır gıyındım sutlu kahve tayt pant gıydım beyaz tshırt falan bole bahar yaz renklerı ıcınde ahenkle suzuluyorum. Durag cıktım ıkı otobus gelmedı bı ton bekledım neyse geldı bındım sonra otobus daha ınmem gereken yere gelmeden eylem var dedı ındırdı ındık yuruduk yollar kapalı polısler celık kuvvetler falan yolda bı guzel ıslandım bıde kaldırım kenarlarındakı barıyerlerı gecıcem derken o kahve beyaz ahenkım sıyah oldutum enerjım bıttı kufurler ede ede dıger otobus duragına kadr yurudum bındım trafık ıcınde kımıldamıor araba zaten polıs arabaları tomalardan ve polıs tasıması ıcın gorevlı ıett otobuslerı (otobus neden gelmemıs anlamıs oldum) yuzunden serıt kapatılmıs gec kaldım ustum basım battı
off kı ne off ınsallah hersey duzelır artık valla sabahları bu cıleyı cekmekten bunaldım
balmumcuda calısıyorum canım yolumda kabatastan gecıyor ne yazık kıbesıktas taksım karısık epey
goruselım sımdıden planı yapalım ortak bı yer secelım ben eyup de oturuyorum :)
gerçekten kötü olmuş kirlendiğine ve akşama kadar öyle pis pis dolaşacağınamı yanacan o trafik çilesinemi yanacan yoksa miletin sapkınlığınamı ama sabır düzelecek inş herşey sen sünürlenme bakıyım sonra içinden sinirli şirin çıkar gelir bak
Bizde haznedardayiz, aman kalabaliktan uzak olsunda bebislere bisey olmadan, yoksa valla bende giderdim protestolara.. Ben 25 gelicem 9 donus bu arada sizene zaman uyarsa bir aksam ustu cayi fln yapariz siz isten cikmis olursunuz hem hem oglen sicagi gecer..
Canım maaşallah bebişine :) Rabbi'm hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin inş.
Canim masallah size kocaman olmussunuz :)))
canımmmmbenim göbüşe bak çok tatlı maaşallha :)
canım benim ya maşallah Alalh sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
darısı da benim gibi bekleyenlerin başına artık
orası öyle gitse bende azcık annemde kalsam ohh rahat rahat oda azcık adam olsa gelse sorumluluk almayı öğrense diyorum ama çocuk yok ortada çocuk olaydı iyiydi
kız 4yıllık mezun olunca açık öğretimi kabul etmiyolarki mutlaka bi yükseği olması lazım benimki de bedelliyemi gitsem diye düşündü neymiş benim altınlarımı satacakmış git adam gibi yap gel dedim askerlik yapanlar can değil sanki zaten bedelliye yaşı tutmuyo ve artık yüksek lisansa girmediği müddetçe tecil ettirme hakkıda yok
ekleyim canım özelden mesaj at bana akşam eve gidince ekleyim
laptop servisten geldi ve artkkk bndde ranıza döndümmmmm şükürrrrrr
yok öyle bişeeey tekrar tecilli eşim şuannnn:44:
aaaa cidden yokmuuuuş önceki resimde göbeğine yastıkmı koymuştunnnn
çok fitsin maşallaaahhh oh en güzeli yaaa senin gibi olsam keşke
bebeğinin pozunu yerimmmmmmmmmmm
özoşş bende sana benzicem göbek açısından kesinnn ama senin sadece göbek var benim popomda büyür ekstra:44:
çok tatlıııııııı
Bilmiyorum hayatim resimde ole cikmis yakin dandi ondan herhalde..
Ama kimse hamis sanmiyor bak kac aylik olduk artik, ne guzel sizin gobislerinizi yerim, aman benim sipa da zayif 370 gr cikti bgn 31 cm olmus doktor boyu durunca kilo almaya baslar normal kilosu dedi ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?