- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.501
ay inanmıyoruuummm
yönlendirilmiş çalışma diye bi ders vardı proje sunumuydu 7 kişilik toplum gönüllüleri vakfına gidilcekti bişeyler etkinlikler yapılcaktı ben hiçbişeye katılmayınca beni attılar gruptan final yerine geçicekti bu sunum kaldım dedim kesin.sunumlar yapıldı yapanların imzaası alındı ben yokum tabi artık seneye veririm diyorumneyse hoca finalde projenizi anlatınız vs vs bissürü soru sormuştu.hep sunumla ilgiliydi bende yazdımda yazdım şöyle yaptık böyle yaptık bissürü attım uydurdum işte belki imzalarla karşılaştırmazda direk kağıda bakar not verir diye sağlam bi uydurdum.halbuki hiçbişeyden haberim yok yani ne gittim ne gördüm dediğim gibi olmuş imzayla karşılaştırmamış ve geçmişim 75 almışım bide üstüne ahahahahha
faydalı şeyler yemeye çalış canımmm alır dahaa :)
Ohhh ne ballisin kis, Bebisin simdiden kismetiyle geldi, hadi diger sersleride verde bitir bu sene ins..
Yemezmiyim hayatim valla gunde en az 5 ogun yiyorum, et sut yumurta baligim sebzem meyven hepsinden yiyorum valla..
Annemde boyleymis 8 aylikken millet 3-4 aylik saniyormus, bende oyle olucam herhalde..
yarınki çok zor onu geçersem 3 sınav kalıyo kolay.şuana kadar girdiklerimden geçmişim zaten açıklanmış.bi yarından korkuyorummm:18:
Verirsin ins hayatim calis bu aksam biraz, son dk golleri akilda kaliyor ne kadar ezber olsada ..
gece bakıcam canımmm uykum var şuan çok uyumam lazım kendime gelmem içinnn :)
pffffburaya bilerek girmiyorum aslında sırf kafamdan bebiş çıksın diye çıkıyorda aslında ama ediyorum ne yaptınız nasılsınız insan merak ediyor :) ama girincede ben üzülüyorum bebeğim yok hala diye en iysi yine girmeden devam etmek galiba.. ara sıra girip sizi okurum bebeğim oluncada müjdemi veririm :) inşallah :)
sıcak var sıcakkkkKis oyle deme gir arada. tum eski dostlar birakti burayiii..az kisi kaldikkk....zaten..
kizlaaar selamlarrr..ne var ne yoookk...
sıcak var sıcakkkk
eve geldim,üstüme acayip yorgunluk çöktü.
arkadaşta da kömüş gibi yemişim ayıptır söylemesi
midem de feci oldu.
eokuldan notları girdim.
sözlü notu vermekten de nefret ediyorummm
bugün sinirli şirin günümdeyim galiba
sen de ne var ne yok esra hatun?
tesekkur ederız sekerım
sagolasın canım darısı sana ve tum ısteyenlere ıns
amınn cnm ınsallah tez zamanda sızlerede nasıp olsun
laptop servisten geldi ve artkkk bndde ranıza döndümmmmm şükürrrrrr
balmumcuda calısıyorum canım yolumda kabatastan gecıyor ne yazık kıbesıktas taksım karısık epey
goruselım sımdıden planı yapalım ortak bı yer secelım ben eyup de oturuyorum :)
sıcak var sıcakkkk
eve geldim,üstüme acayip yorgunluk çöktü.
arkadaşta da kömüş gibi yemişim ayıptır söylemesi
midem de feci oldu.
eokuldan notları girdim.
sözlü notu vermekten de nefret ediyorummm
bugün sinirli şirin günümdeyim galiba
sen de ne var ne yok esra hatun?
laptop servisten geldi ve artkkk bndde ranıza döndümmmmm şükürrrrrr
özoşş bende sana benzicem göbek açısından kesinnn ama senin sadece göbek var benim popomda büyür ekstra:44:
çok tatlıııııııı
ay inanmıyoruuummm
yönlendirilmiş çalışma diye bi ders vardı proje sunumuydu 7 kişilik toplum gönüllüleri vakfına gidilcekti bişeyler etkinlikler yapılcaktı ben hiçbişeye katılmayınca beni attılar gruptan final yerine geçicekti bu sunum kaldım dedim kesin.sunumlar yapıldı yapanların imzaası alındı ben yokum tabi artık seneye veririm diyorumneyse hoca finalde projenizi anlatınız vs vs bissürü soru sormuştu.hep sunumla ilgiliydi bende yazdımda yazdım şöyle yaptık böyle yaptık bissürü attım uydurdum işte belki imzalarla karşılaştırmazda direk kağıda bakar not verir diye sağlam bi uydurdum.halbuki hiçbişeyden haberim yok yani ne gittim ne gördüm dediğim gibi olmuş imzayla karşılaştırmamış ve geçmişim 75 almışım bide üstüne ahahahahha
Ozlemmm ne tatli olmussun oyleeeee...
burcuda oyleee...yakinda bende koyarim fotolarii.
Hoşgeldin şekerim
Canım bnm de basta popo genişledi ama durdu şimdi çok şükür 3 5 cm attı başta
Ne ballısın he eşimde ders adını bile bilmez sınava girer ve senin gibi 70 90 alır
Ozlemmm ne tatli olmussun oyleeeee...
burcuda oyleee...yakinda bende koyarim fotolarii.
Maaadallahhh
Ay katip araniyora ilan verdikkk.
iyi ettin geldin..
Ayy kiskandimmm coooookkk.
Ayyy ne guzel yaaa hic gobek yok...ben utaniyorum ciktigi zamsn saklicak yer ariyorum...t benlik mis gobek...ben zaten yemek yeyince hemen midem cikar ..o yuzden siimdi sisip sismedigimi znliyamiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?