HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Anam anam anam orda bi kiskanc mi vaaar :)))

Hayatim canim bebisimm..bikac sayfada ust uste onlar foto koyunca dedoydimm...sen de kizinda hem cazgir hem tatlisinizzzz....guzelliginiz yeter bacim sizinnnn

Dimi kiz hemende kiskanclik yapmis..
Gizemcim bak bizimkinin ne oldugu belli bile degil daha erkek doktor erkek diyor, kadin doktor kiz anlamadim gitti
Sanirim oglana cok alistirdim kendimi gecen 3 hafta icinde simdi kizi kabulenmem lazim

Dimi kiz hemende kiskanclik yapmis..
Gizemcim bak bizimkinin ne oldugu belli bile degil daha erkek doktor erkek diyor, kadin doktor kiz anlamadim gitti
Sanirim oglana cok alistirdim kendimi gecen 3 hafta icinde simdi kizi kabulenmem lazim

buraya geldiğinde kesin söylerler kuşuuum seninkide bi karar verse ne olcağına

buraya geldiğinde kesin söylerler kuşuuum seninkide bi karar verse ne olcağına

Yok kis cocuk azcik kimildasin diye oynamadi bile, yani kendi olcumleri bitti gule gule..
Ama olsun cok sukur saglikli ya onemli olan o tabi ama hele bugunden sonra daha cok merak etmeye basladim.. Esim hep kiz dedi basindan beri, babasinin oglu olmus olsaydi coktan kemiklerin ustunden gorurduk diyor :))
Bu babasinin kiziymis utangacmis ayni onun gibi kalabalikta herkesin ona bakmasindan hoslanmadigi icin sakliyormus :))

Cok tatlisin gizosuum...

valla ataturk ne guzel demis beni turk hekimlerine emanet edin diye..burda bilemedin 16inci hafta en gec belli oluyor..cagani 9*5 gunlukken soylemistiii...

ayyy hiç gülceğim yoktuuuuu
sonuçta ilk bebekler ya hangisi olursa olsun ama haklısın merak etmekte ben zor durdum bu haftaya kadarr

Cok tatlisin gizosuum...

valla ataturk ne guzel demis beni turk hekimlerine emanet edin diye..burda bilemedin 16inci hafta en gec belli oluyor..cagani 9*5 gunlukken soylemistiii...

Kis vala 3 doktor bakti simdiye kadar, bir kendi doktorum adam yine biraz iyi zaten suriyeli, ama ikili teste bir erkek doktor vardi 13 haftaliktik daha erken dedi bakmadi bile birde bugun detayli ultrasonda kadin doktor denk geldi yine dogum yapicam hastanede ne soguk kanlilar diyorum ayy onlar parmaklarimi yok su agzimi kadik gayet soguk kanli evet hayir oynuyor.. Sen oraya hevesle gidiyon kadin kicina basina zoom yapip bisiler olcuyor asistane bilgisayara giriyor sonrada gule gule..

Dogumda doktorunuda secemiyorsun burda hicbir yerde , seciyorsun ama ozel ucret odemen gerekiyor oda 50 000 kc basliyor ortalama 5500 t fln yapiyor, ama doguma gittiginde hagi doktora gelirsen sansina o zaman sadece gunluk 10tl yatak ucreti oduyorsun o kadar odalr 2 yada max 3 kisilik. Tek kisilik istersen o zaman gunluk 50 tl fln oluyor. Bunun disinda baska hicbirsey odemiyorsun dogum icin..

Burda refakatci fln yasak, ameliyat oldugumda da oglen 1-4 arasi ziyaret saaiydi onun disinda kimse kalamiyor yaninda, o yuzden tek kisilik odada kalmak istemiyorum zaten ilk bebis aman Allah korusun uykuya dalarim nefesi tikanir bisi olur odada birileri daha olsun, o yuzden sansima bakalim 2 anne bebis yada 3 anne bebis olcaz hastane odasinda Alah kismet ederse.. Dogum icinde cok sukur hersey yolunda gidiyor bosu bosuna doktor secmeye gerek yok, onun yerine bebgime harcarim diyorum hos secicek olsamda bilmiyorumki hangisi iyi hangisi kotu..

ayyy ayy cinsiyetler belli olmuşş bebişler büüyümüşş maşallahhhhhhh:)))
bizim bebegimzde erkek mişşşş:)))))
göbekler artkk ortada heee:)))))

çok şükür bu günlere kolay gelmedk dmi amaaa:)))

Aaa saglik sistemi bi garipmis. ne denek refakatci yok...aaaa....ben uyudum yengem basimda ksldi...sabaha kadar uyumadida cagani beklemisti......sntepin en guzel hastanwsinde muayene fark ucreti 30 tl oduyorum. gerisiniu devlet oduyor. kan testim 5 tl...hii ucuz diye kotu hastane zannetme cok kapsamli cok buyuk ..iki tane kokaca koca bloklari var.. gecelik yatak ucreti 150-200 arasi galiba. dogumda 500-600 dur. lux otel kivaminda ksliyorsun. arkadas yspmisti dogum cok konforlu....

kimseyede söylemicem geçtiğimi sunum yapmadı geçti diye dillenir hocanın kulağına gider b*k yoluna gitmiyim ahha

Haha alemsin valla :)

Koy kız göbüşü görelim

Kız burada da devlette refakatçi yok ama özellerin anlaşması ii benim doğum yapacagım hastanede normal doğum 1500 sezeryan 2500 epidurel için 350 tl fark ödüyon kendi doktorunu secersen 500 tl ödüyon doğumda kişiye özel oda, kuaför, lohusa serveti, 20 kişiye mesaj, oda süsleme fiyat içinde

Istanbul cok pahali yaa..burda o konforu aratmicakkk sekilde sma nerdeyse yari fiyati...internetw yaz.gazintep sanko hastanesi:))) gel senin burda dogurtturalim sekerim. ben bskarim sana.. :)))

kızlar günaydın nasılsınız ohh dün özserde koymuş resmini bi solukta gelmiş oğluşuyla ohhh ne güzel hepimize maşallah

ben bu ay otomatiğe bağladım bundan önce yumurtlamadıklarımın acısını çıkarıyorum toplu yumurtluyorum sanırsam 8-10-11inde yaptığım ovu testlerinin hepsi bariz çift çizgi dün eşimede gösterdim hepsi çift olağan kasık ağrılarımda 2 gün sürdü bu ay dün ve pazartesi günü ama o iki günde deldi geçti resmen neyseki bugün sadece hafif sızı var

kızlarrr günaydın,

bu ay benden umut yok demıstım ya dun aksam kahverengı bır leke geldı bugun adet olurum ben gecen ayda aynısı olmustu pofff :S

günaydın sen nerelerdesin yaa amma gitmez misafirmiş unuttun bizleri hepten nasılsın bakalım

Canım misafirim gideli çok oldu ama eşim 1 haftadır hatayda görevdeydi,bende bir arkadaşa gittim yalnız kalamıyorum evde diye.Psikolojim bozulmuş durumda,görevden döndü ama eşimi göremiyorum bile,yarında mecburi olarak şehirdışına çıkmam gerekiyor.Diğer grruba yazmıştım.Adetim gelmedi daha,olacağını zannetmiyorum çünkü yumurtlamaya gelmedi olan çalışmalar tahminimce,ama ateşimde düşmedi henüz,birazdan gidip kan testi yaptırcam,yola gitmeden emin olmak için,bide dişim çok ağrıyor ona göre doktora gitcem.Tablom bu durumda
4417ef Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…