HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Istanbul cok pahali yaa..burda o konforu aratmicakkk sekilde sma nerdeyse yari fiyati...internetw yaz.gazintep sanko hastanesi:))) gel senin burda dogurtturalim sekerim. ben bskarim sana.. :)))

Canımsın :) bu hast orta halli 10 bine de doğum yaptıran var 500 e de ama 500 Lee çok özensiz dikkatsiz oraya gitceğime dewşete giderim aynı

günaydın herkeseeee,kimse yokmuuu

Günaydın sekerim kimleri aramıştın :)

Mik mik de maşallah yumurtada maşallah kız bu ay ne bolluk yine :)

kızlarrr günaydın,

bu ay benden umut yok demıstım ya dun aksam kahverengı bır leke geldı bugun adet olurum ben gecen ayda aynısı olmustu pofff :S

Eğer regl oluyordan olda bit yeni ay sağlıkla başla çalışmalarına canım :)

hepinize tatlım,özledim hepinizi,yeni haberler var mı

bu ay düğün kına derken birde üzerine enfeksiyon tam olamadı çalışmalar temmuzda da ramazan falan derken :S
sabah annem aradı ablam evlendı ya babam demıskı bu kızların evlenıp gıtmesı ıcımı acıtıyor dıger kardesım ıcınde demıskı o suan evde tek o da evlnırse bız cok yasamayız herhalde :S
dedım sacmalamayın sonucta herkes evlendırıyor evladını kızlarımın cocukları olacak onlar gelecek onlarla vakıt gelecek demıs :S
babamda demıs mervemın bebek falan dusundugu yok yapacagı da yok :S ah be babam bılmıyorsunkı merven bebek ıcın ugrasıyor ben emın ol senden cok ıstıyorum ama kımseye demıyorum bebegım olmuyor sanarlar dıe :S Rabbı'm bana bebegımı nasıp et hayırlısıyla

canım allah kolaylık versin normalde ben tv izlemiyorum olayları felanda bilmiyorum dün bi bakıyım dedim okadar sinirlendimki en başta ağaçlar kesilmesin diye feryat figandı o demokrasi arayışına dönüştü madem demokrasi diyosunuz türkiyeye sahi çıkmakatn şundan bundan bahsediyosunuz bu devletin milletin malına niye zarar veriyosunuz yazık o polislere nasıl üzüldüm havai fişeklerle cevap veriyolar polislere yaa ve polislerin o su püskürten aracının birini hurdaya çevirmişler ve daha önce yaktıkları diğer araçları gördüm bankaları harap etmişler duvarlara heryere yazılar yazılmış bunlar maddi manevi zarar değilmi türkiyeye bunlar kime neye karşı eylem yapıolar acaba bunun bilincidelermi ay çok sinirlerim bozuldu valla

kızlarrr günaydın,

bu ay benden umut yok demıstım ya dun aksam kahverengı bır leke geldı bugun adet olurum ben gecen ayda aynısı olmustu pofff :S

ufff topik yine kan ağlamaya başladı neyse canım yaa zaten bu ay dediğin gibi düğündü hastalıktı inş yeni aya bomba gibi başlarsın

Mik mik de maşallah yumurtada maşallah kız bu ay ne bolluk yine :)

herşeyin bolluğu var ama beerekti yok malesef o bolluk içinde bi tane bebek çıkmıyo

Aşı olcam sıra bekliyorum uff olacak
amanda aman uffmu olcakmış şimdi kendine bvurulcak bebişin doğunca bebişine vurulurkn napcan:))

yine ağlattınız yaaa napcaz biz yaaa napcaz nasıl becercez şu çocuk işini benim bbam ve kaynanamlarda biz hala istemiyoruz sanıyolar çocuk diye biyerlerimi yırttığımın farkında değilller inş onlara sağlıklı hayırlı bi torun verebiliriz

şuan benimde hıçkırıklar bogazımda ınan kendımı zor tutuyorum : ama hiçbir zaman isyan etmedim Rabbi'm doğru zamanda bebeğimizi bize de nasip edecek biliyorum.

Canım düşünme böyle Rabbim büyüklere uzun ömür sizlerede hayırlı ewlatlar nasip etsin inş. Hepinizin gönlüne göre olsun gelicek süprizlerle bebişiniz

Sorma oldu valla İnan acıyı hissedemedim önce nasıl korkuttu oğlum ağla ağla aşı oldum. Aşıdan önce tansiyon kg ölçüyor bebek kalp atışı dinliyor sonra aşı vuruyor. Hemşire tansiyonu ölçtü 8/5 düşük dedi sonra yattım dinlivez kalp atışı yok 5 dk uğrastı yok panik oldum benim nabız var kalp atışı yok oğlumun diyorum dün hareket ediyodu falan 10 falan uğrastı buldu :) gözlerimden yaşlar nasıl süzüldü sonra hop aşıya acı falan anlamadım kız iki gün kolunu kaldıramayabilirsin dedi kızarır şişer normal dedi inş olmaz bakalım

kızlar bu ovulasyon testini nerden alıyosunuz eczaneler satmıyo galiba dün bi eczanede ortalığı birbirne kattım :) nerden alıyosunuz bilgi verin bana

günaydın herkeseeee,kimse yokmuuu

Bizler buralardayiz sen nerwlerdesinnbnb...

ozser pasa korkuttu seni demek sabah sabah...bende tetenoz asisi oldugumda 1 hafta kolum agridi....

merveciiim hoc uzulme bu ay hic aksatmadan calismani yaparsin..kac aydir yok gun kacirdin ablanin dugunu enf. derkennn...bu ay olcak insallah..

Sorma korktum valla ay bi alsam kucağıma ii olduğunu bilebilsem

Gunaydin kizlar,
Bugun ohh misler gibi uyudum 9 bucuga kadar, simdide kahvaltimizi yaptik.
Birazdan cikarim evden bugunku polis maceramiz baslar
Sizler nasilsiniz ?

Ozlem yaa ben asi masi olmadim kimsede bisi demedi :44:

Gunaydin kizlar,
Bugun ohh misler gibi uyudum 9 bucuga kadar, simdide kahvaltimizi yaptik.
Birazdan cikarim evden bugunku polis maceramiz baslar
Sizler nasilsiniz ?

Ozlem yaa ben asi masi olmadim kimsede bisi demedi :44:

gunaydın canım yarasın :)

canım bu ası su yuzden gereklı hanı bebek kordonunu kesıorlar ya herhangı bır sorun olmasın dıe sonucta anneyıde kesıcek eger sezeryan vs olursa bu yuzden ıstenıor.
Ben agustos ayında olmustum gereklı mı dedı ama rıske atmayalım olsun vurul dedılervuruldum bıde 12/07 de vurulcam ıkı doz ıstersem de gebelık bıttıkten sonra 3 doz daha olup omur boyumu ne korucakmıs

Bende agliyorum, gitmak istiyorum artik burdan.
Annemi bile yanimda gormek icin dogumda sacma sapan seylerle ugrasiyorum resmen hayvan gibi hissediyorum kendimi 3. sinif vatandas bile degil. Yan tarafta tangur tungur tadilat var sabah 7 den beri sinirlerimi bozuyor. Aglamak cok istiyorum ama aglicak kimsem bile yok ..

bana bıdaha gerekmeyecek demıslerdı gerekecek mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…