- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.541
Istanbul cok pahali yaa..burda o konforu aratmicakkk sekilde sma nerdeyse yari fiyati...internetw yaz.gazintep sanko hastanesi:))) gel senin burda dogurtturalim sekerim. ben bskarim sana.. :)))
günaydın herkeseeee,kimse yokmuuu
kızlar günaydın nasılsınız ohh dün özserde koymuş resmini bi solukta gelmiş oğluşuyla ohhh ne güzel hepimize maşallah
ben bu ay otomatiğe bağladım bundan önce yumurtlamadıklarımın acısını çıkarıyorum toplu yumurtluyorum sanırsam 8-10-11inde yaptığım ovu testlerinin hepsi bariz çift çizgi dün eşimede gösterdim hepsi çift olağan kasık ağrılarımda 2 gün sürdü bu ay dün ve pazartesi günü ama o iki günde deldi geçti resmen neyseki bugün sadece hafif sızı var
kızlarrr günaydın,
bu ay benden umut yok demıstım ya dun aksam kahverengı bır leke geldı bugun adet olurum ben gecen ayda aynısı olmustu pofff :S
Canımsın :) bu hast orta halli 10 bine de doğum yaptıran var 500 e de ama 500 Lee çok özensiz dikkatsiz oraya gitceğime dewşete giderim aynı
Günaydın sekerim kimleri aramıştın :)
Mik mik de maşallah yumurtada maşallah kız bu ay ne bolluk yine :)
Eğer regl oluyordan olda bit yeni ay sağlıkla başla çalışmalarına canım :)
Canım misafirim gideli çok oldu ama eşim 1 haftadır hatayda görevdeydi,bende bir arkadaşa gittim yalnız kalamıyorum evde diye.Psikolojim bozulmuş durumda,görevden döndü ama eşimi göremiyorum bile,yarında mecburi olarak şehirdışına çıkmam gerekiyor.Diğer grruba yazmıştım.Adetim gelmedi daha,olacağını zannetmiyorum çünkü yumurtlamaya gelmedi olan çalışmalar tahminimce,ama ateşimde düşmedi henüz,birazdan gidip kan testi yaptırcam,yola gitmeden emin olmak için,bide dişim çok ağrıyor ona göre doktora gitcem.Tablom bu durumda
4417ef Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlarrr günaydın,
bu ay benden umut yok demıstım ya dun aksam kahverengı bır leke geldı bugun adet olurum ben gecen ayda aynısı olmustu pofff :S
Mik mik de maşallah yumurtada maşallah kız bu ay ne bolluk yine :)
amanda aman uffmu olcakmış şimdi kendine bvurulcak bebişin doğunca bebişine vurulurkn napcan:))Aşı olcam sıra bekliyorum uff olacak
bu ay düğün kına derken birde üzerine enfeksiyon tam olamadı çalışmalar temmuzda da ramazan falan derken :S
sabah annem aradı ablam evlendı ya babam demıskı bu kızların evlenıp gıtmesı ıcımı acıtıyor dıger kardesım ıcınde demıskı o suan evde tek o da evlnırse bız cok yasamayız herhalde :S
dedım sacmalamayın sonucta herkes evlendırıyor evladını kızlarımın cocukları olacak onlar gelecek onlarla vakıt gelecek demıs :S
babamda demıs mervemın bebek falan dusundugu yok yapacagı da yok :S ah be babam bılmıyorsunkı merven bebek ıcın ugrasıyor ben emın ol senden cok ıstıyorum ama kımseye demıyorum bebegım olmuyor sanarlar dıe :S Rabbı'm bana bebegımı nasıp et hayırlısıyla
bu ay düğün kına derken birde üzerine enfeksiyon tam olamadı çalışmalar temmuzda da ramazan falan derken :S
sabah annem aradı ablam evlendı ya babam demıskı bu kızların evlenıp gıtmesı ıcımı acıtıyor dıger kardesım ıcınde demıskı o suan evde tek o da evlnırse bız cok yasamayız herhalde :S
dedım sacmalamayın sonucta herkes evlendırıyor evladını kızlarımın cocukları olacak onlar gelecek onlarla vakıt gelecek demıs :S
babamda demıs mervemın bebek falan dusundugu yok yapacagı da yok :S ah be babam bılmıyorsunkı merven bebek ıcın ugrasıyor ben emın ol senden cok ıstıyorum ama kımseye demıyorum bebegım olmuyor sanarlar dıe :S Rabbı'm bana bebegımı nasıp et hayırlısıyla
herşeyin bolluğu var ama beerekti yok malesef o bolluk içinde bi tane bebek çıkmıyo
Olur olur olumsuz düşünmek yok bebiş leyleğin ağzında hop düşecek evinizin üstüne :)
amanda aman uffmu olcakmış şimdi kendine bvurulcak bebişin doğunca bebişine vurulurkn napcan:))
günaydın herkeseeee,kimse yokmuuu
kızlar bu ovulasyon testini nerden alıyosunuz eczaneler satmıyo galiba dün bi eczanede ortalığı birbirne kattım :) nerden alıyosunuz bilgi verin bana
Bizler buralardayiz sen nerwlerdesinnbnb...
ozser pasa korkuttu seni demek sabah sabah...bende tetenoz asisi oldugumda 1 hafta kolum agridi....
merveciiim hoc uzulme bu ay hic aksatmadan calismani yaparsin..kac aydir yok gun kacirdin ablanin dugunu enf. derkennn...bu ay olcak insallah..
Sorma korktum vallaay bi alsam kucağıma ii olduğunu bilebilsem
Gunaydin kizlar,
Bugun ohh misler gibi uyudum 9 bucuga kadar, simdide kahvaltimizi yaptik.
Birazdan cikarim evden bugunku polis maceramiz baslar
Sizler nasilsiniz ?
Ozlem yaa ben asi masi olmadim kimsede bisi demedi :44:
merhaba herkese
sabah sabah boğazıma bir yumru oturdu ağladım masa başında.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/485977-sumuklubocegin-hikayesi.html
Telden giriyorum okuyamiyorummmm .((
Burcuuuu gunaydinnnnn canimmm...
ozgeeeee. face de ekledim..belgin kose kimmm kizlarrrr...snnn mi acabaaa yada bisoluk muu.onu da ekledim..
ben aslinda tum dozlari vuruldum cagandsa ama 20. hafta bidaha yaptircammm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?