- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.561
Telden giriyorum okuyamiyorummmm .((
Burcuuuu gunaydinnnnn canimmm...
ozgeeeee. face de ekledim..belgin kose kimmm kizlarrrr...snnn mi acabaaa yada bisoluk muu.onu da ekledim..
ben aslinda tum dozlari vuruldum cagandsa ama 20. hafta bidaha yaptircammm...
Bende agliyorum, gitmak istiyorum artik burdan.
Annemi bile yanimda gormek icin dogumda sacma sapan seylerle ugrasiyorum resmen hayvan gibi hissediyorum kendimi 3. sinif vatandas bile degil. Yan tarafta tangur tungur tadilat var sabah 7 den beri sinirlerimi bozuyor. Aglamak cok istiyorum ama aglicak kimsem bile yok ..
aynen canım,şuan polisleri halkın düşmanı ilan ettiler,evet bazı görevini kötüye kullanan polisler var,ama provakasyon yapanlar kışkırtıyor.Polisin ne yaşadıklarını bilmiyorlar,adamın yüzünü unuttum resmen,artık kocamı evimde görmek istiyorum.Bu arada ken testinin sonucu negatif 0.35 çıkmış artık bu durumdan çok sıkıldım,bi daha doktora gitmiycem,değerlerime baktırmıycam olursa olur olmazsa allah kerim,çok üzülüyorum ,hem kendimi hemde eşimi yıpratıyorum,boşverdim vazgeçtim artık,pkoymuş tiroidmiş baktırmıycam,sadece ilacımı kullanacağım o kadar,bi 10 gün kadar yokum yine hepiniz kendinice iyi bakın,hsst,taçyaprağım,bisoluk,gizoş,esram hepinizi öpüyorum,bu arada cimcimeyi göremedim ne alemde kendisicanım allah kolaylık versin normalde ben tv izlemiyorum olayları felanda bilmiyorum dün bi bakıyım dedim okadar sinirlendimki en başta ağaçlar kesilmesin diye feryat figandı o demokrasi arayışına dönüştü madem demokrasi diyosunuz türkiyeye sahi çıkmakatn şundan bundan bahsediyosunuz bu devletin milletin malına niye zarar veriyosunuz yazık o polislere nasıl üzüldüm havai fişeklerle cevap veriyolar polislere yaa ve polislerin o su püskürten aracının birini hurdaya çevirmişler ve daha önce yaktıkları diğer araçları gördüm bankaları harap etmişler duvarlara heryere yazılar yazılmış bunlar maddi manevi zarar değilmi türkiyeye bunlar kime neye karşı eylem yapıolar acaba bunun bilincidelermi ay çok sinirlerim bozuldu valla
ufff topik yine kan ağlamaya başladı neyse canım yaa zaten bu ay dediğin gibi düğündü hastalıktı inş yeni aya bomba gibi başlarsın
herşeyin bolluğu var ama beerekti yok malesef o bolluk içinde bi tane bebek çıkmıyo
amanda aman uffmu olcakmış şimdi kendine bvurulcak bebişin doğunca bebişine vurulurkn napcan:))
yine ağlattınız yaaa napcaz biz yaaa napcaz nasıl becercez şu çocuk işini benim bbam ve kaynanamlarda biz hala istemiyoruz sanıyolar çocuk diye biyerlerimi yırttığımın farkında değilller inş onlara sağlıklı hayırlı bi torun verebiliriz
Caniiim az kaldiiii zatennn geleceksin 1 hafta sonraaa onu dusun ve teselli ol..
ağlama yazmayacağım çünkü ağlamak bazen iyi geliyor.Biraz daha sabır bebeğin doğacak annen yanına gelecek inşallah sonrasındada evladın sana arkadaş olacak onunla ağlayıp onunla güleceksin.
aynen canım,şuan polisleri halkın düşmanı ilan ettiler,evet bazı görevini kötüye kullanan polisler var,ama provakasyon yapanlar kışkırtıyor.Polisin ne yaşadıklarını bilmiyorlar,adamın yüzünü unuttum resmen,artık kocamı evimde görmek istiyorum.Bu arada ken testinin sonucu negatif 0.35 çıkmış artık bu durumdan çok sıkıldım,bi daha doktora gitmiycem,değerlerime baktırmıycam olursa olur olmazsa allah kerim,çok üzülüyorum ,hem kendimi hemde eşimi yıpratıyorum,boşverdim vazgeçtim artık,pkoymuş tiroidmiş baktırmıycam,sadece ilacımı kullanacağım o kadar,bi 10 gün kadar yokum yine hepiniz kendinice iyi bakın,hsst,taçyaprağım,bisoluk,gizoş,esram hepinizi öpüyorum,bu arada cimcimeyi göremedim ne alemde kendisi
Ins canim hayirlisiyla tek umudum suan yuzumu gulduren sey o, umarim ona iyi bir hayat iyi bir aile iyi bir anne olabilirim..
ne biliyim be esra gelicem ama yine donucam yer burasi, cok sinirlerim bozuk.. Dun babasi bizim evin onundeydi bahcede merhaba fln dedim doktordan geliyorum dedim resmi gosterdim aaa cok guzelmis dedi geri verdi. Sonra dedim belki anneside gelir sorarar gormeye salak dusunce iste bendeki dislanmak agrima gidiyor..
Bugunde duyorum kardesiyle kiz arkadasi 3 hafta sonra yunan adalarina tatile gidiyorlarmis kopeklerine annesi bakcakmista alissin diye bugun birakmislar bahceye cop atmaya ciktigimda ogrendim..
Agrima gidiyor iste napiyim..
aman be canım ne agırına gıdıyor bosversene sende oyle davran gıtsın bızımkılerde aynı ruhsuz sorumsuz basta cok kanıma dokundu ama sımdı sallamıorum
ben hamıle oldugumu soledıgımde daha coskun vardı sırada dedıler bız ıkı yıllık evlıyız coskun ıse evlı bıle degıldı
sonra hıc arayıp sormadılar ıı mısın bebk ıı mı dıye hatta ole kotu olmadııgm halde esıme dedırttım ozlem cok kotu sureklı kusuyor mutfaga gıremıor dıe demedı kı ne yıyosunuz oglum ne yaptınız gelın bızde yıyın yada gleıp yemek yapm vs hıc aramadı sormadı gelmedı
cınsıyet ogrendık erkek ıste onlarda erkek torun yok ne bılım ınsanın hosuna gıder bı arar tebrık eder yada bız arayınca bısı der nerde dedık erkek ıste eyı hayırlı olsun dedı arada esım takılıor cocukla ugrasyoruz dıe ee napalım falan oluyor yanı sen bosuna kendıne kaygı yapıorsun ben hıc umursamıorum ama ahım var dogsunda bı ole yaklasın bakım
ole tutma, oyle gıydırme vs dıe uyuzlascam
Ben surda anrepteyimde yalniz hissediyorum. sen cok haklisin. ustelik bizimkiler adanada 2 saatlik yol...ama insan hep yaninda istiyor ailesiniii....esimin aileside izmirlu o da uzak biz burda gariban tek basinayiz. Bide seni dusunemiyorum. cok zor yabancii ulkedesinn ...bagrina basmalari lazim senii
Canim senin esinde farkinda cok sukur ama bizimki ole degil iste.. Ustelik biz ayni bahcedeyiz, kocaman bahce guzel havalarda bile evdeyim sirf gormiyim diye ama bak millet gelmis yerlesmis bile 6 ayda.. Benim sucummus esim oyle diyor onlarin taktigi guzelmis surekli gulup egleniyorlarmis beraber o yuzdende onlara yardim ediliyormus , bende oyle olmaliymisim eger birsey bekliyorsam..
benim kızzzzz
sende göbeğini koyda görelimmmmm
Haha alemsin valla :)
Koy kız göbüşü görelim
kızlar günaydın nasılsınız ohh dün özserde koymuş resmini bi solukta gelmiş oğluşuyla ohhh ne güzel hepimize maşallah
ben bu ay otomatiğe bağladım bundan önce yumurtlamadıklarımın acısını çıkarıyorum toplu yumurtluyorum sanırsam 8-10-11inde yaptığım ovu testlerinin hepsi bariz çift çizgi dün eşimede gösterdim hepsi çift olağan kasık ağrılarımda 2 gün sürdü bu ay dün ve pazartesi günü ama o iki günde deldi geçti resmen neyseki bugün sadece hafif sızı var
Aşı olcam sıra bekliyorum uff olacak
kız mıııı ayyy harikaaa yaa çok sevndmmm :)))
bnm göbiş öle çok çıkmedı sadece kalçalarmda braz genişleme oldu o kadar:)
azıcık daha çıksında koyarım cnm:)) ya ben çok şey kaçırdımmmmm(( senn ki erkek miydi cnmmm???
evet cnm geldm çok şükür ama çok özledm burayıııallahhh emeklerinizi boşa çıkarmssın cnmmm tez zamnda güzel haberler verin bizlere inşallahhhh
ne aşısı cnm buu?? acıdı mı çok?
Kizlar ben cikiyorum, poliste bekleyis icin cok heyecanliyim..
Ozlem canim dikkat et bak Taksim yine karismis bugun cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?