HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Sanada gunaydin canim..
Bende yarin soriyim bir doktora bakalim ne diycek.
Evet canim belgin snn .

ağlama yazmayacağım çünkü ağlamak bazen iyi geliyor.Biraz daha sabır bebeğin doğacak annen yanına gelecek inşallah sonrasındada evladın sana arkadaş olacak onunla ağlayıp onunla güleceksin.

aynen canım,şuan polisleri halkın düşmanı ilan ettiler,evet bazı görevini kötüye kullanan polisler var,ama provakasyon yapanlar kışkırtıyor.Polisin ne yaşadıklarını bilmiyorlar,adamın yüzünü unuttum resmen,artık kocamı evimde görmek istiyorum.Bu arada ken testinin sonucu negatif 0.35 çıkmış artık bu durumdan çok sıkıldım,bi daha doktora gitmiycem,değerlerime baktırmıycam olursa olur olmazsa allah kerim,çok üzülüyorum ,hem kendimi hemde eşimi yıpratıyorum,boşverdim vazgeçtim artık,pkoymuş tiroidmiş baktırmıycam,sadece ilacımı kullanacağım o kadar,bi 10 gün kadar yokum yine hepiniz kendinice iyi bakın,hsst,taçyaprağım,bisoluk,gizoş,esram hepinizi öpüyorum,bu arada cimcimeyi göremedim ne alemde kendisi

Caniiim az kaldiiii zatennn geleceksin 1 hafta sonraaa onu dusun ve teselli ol..

ne biliyim be esra gelicem ama yine donucam yer burasi, cok sinirlerim bozuk.. Dun babasi bizim evin onundeydi bahcede merhaba fln dedim doktordan geliyorum dedim resmi gosterdim aaa cok guzelmis dedi geri verdi. Sonra dedim belki anneside gelir sorarar gormeye salak dusunce iste bendeki dislanmak agrima gidiyor..
Bugunde duyorum kardesiyle kiz arkadasi 3 hafta sonra yunan adalarina tatile gidiyorlarmis kopeklerine annesi bakcakmista alissin diye bugun birakmislar bahceye cop atmaya ciktigimda ogrendim..

Agrima gidiyor iste napiyim..

ağlama yazmayacağım çünkü ağlamak bazen iyi geliyor.Biraz daha sabır bebeğin doğacak annen yanına gelecek inşallah sonrasındada evladın sana arkadaş olacak onunla ağlayıp onunla güleceksin.

Ins canim hayirlisiyla tek umudum suan yuzumu gulduren sey o, umarim ona iyi bir hayat iyi bir aile iyi bir anne olabilirim..

Sagol canim, dikkat et kendine, ins hepimiz icin hayirlisi olur ..

aman be canım ne agırına gıdıyor bosversene sende oyle davran gıtsın bızımkılerde aynı ruhsuz sorumsuz basta cok kanıma dokundu ama sımdı sallamıorum
ben hamıle oldugumu soledıgımde daha coskun vardı sırada dedıler bız ıkı yıllık evlıyız coskun ıse evlı bıle degıldı
sonra hıc arayıp sormadılar ıı mısın bebk ıı mı dıye hatta ole kotu olmadııgm halde esıme dedırttım ozlem cok kotu sureklı kusuyor mutfaga gıremıor dıe demedı kı ne yıyosunuz oglum ne yaptınız gelın bızde yıyın yada gleıp yemek yapm vs hıc aramadı sormadı gelmedı
cınsıyet ogrendık erkek ıste onlarda erkek torun yok ne bılım ınsanın hosuna gıder bı arar tebrık eder yada bız arayınca bısı der nerde dedık erkek ıste eyı hayırlı olsun dedı arada esım takılıor cocukla ugrasyoruz dıe ee napalım falan oluyor yanı sen bosuna kendıne kaygı yapıorsun ben hıc umursamıorum ama ahım var dogsunda bı ole yaklasın bakım
ole tutma, oyle gıydırme vs dıe uyuzlascam

Ben surda anrepteyimde yalniz hissediyorum. sen cok haklisin. ustelik bizimkiler adanada 2 saatlik yol...ama insan hep yaninda istiyor ailesiniii....esimin aileside izmirlu o da uzak biz burda gariban tek basinayiz. Bide seni dusunemiyorum. cok zor yabancii ulkedesinn ...bagrina basmalari lazim senii

Canim senin esinde farkinda cok sukur ama bizimki ole degil iste.. Ustelik biz ayni bahcedeyiz, kocaman bahce guzel havalarda bile evdeyim sirf gormiyim diye ama bak millet gelmis yerlesmis bile 6 ayda.. Benim sucummus esim oyle diyor onlarin taktigi guzelmis surekli gulup egleniyorlarmis beraber o yuzdende onlara yardim ediliyormus , bende oyle olmaliymisim eger birsey bekliyorsam..

Ben salakligima doymiyim napiyim, cok sey yaptim onlar icin en onemlisi burdakiler gibi ogullarini aldatmadim 16 yasimdan beri beraberiz . Insan azcik guven istiyor benimde evim olsum mutlu guvenli hissediyim kendimi, ilk doktor randevumuzda dedim esime belki annenin de hosuna gider birdahakine birlikte geliriz diye ki benim annem gibi heyecanimi paylassin belki sevinir torunu olucak diye ama yok baksana resim gormeye bile gelmiyorlar ustelik ben evde hastayimgunde kirk kere kapinin onunden gecerler ir kere calmazlar iyi misin burda olsem kalsam Allah korusun birsey olsa esim eve gelene kadar kimse bilmicek hesapta aile ile yasiyoruz..

esım bılene kadar neler cektık bosversene yedık sureklı bırbırımızı kavga dovus sonuc mu valla umursamıyorum bıle on gunde bır falan gıdıp gelıyoruz bebek ıcın annem bısıler oruyor dedı elısımı verde bende orım dedı bende sozlesınde aynı seylerı ormeyın dedım bebege ormucem kı dedı lafa bak cokda seyımde ordugun sey ben oremıorum sankı annem sımdıde kac takım ordu tulumlar hırkalar patıkler yelekler bende oruyorum sankı cok lazım orecegı sey ama ıste ne yapacan ben artık bısı dıyınce esım susup dınlıor bende sınırım gecınce susuorum bıtıo eskısı gıbı bısı soyleyınce savunmaya gecmıor Allahtan aslında bızde uzak degıl ısten cıkınca onlara 20 dk da gecerım en fazla ama ısıme gelmıor falan gıdıp gelmek

benim kızzzzz
sende göbeğini koyda görelimmmmm

kız mıııı ayyy harikaaa yaa çok sevndmmm :)))
bnm göbiş öle çok çıkmedı sadece kalçalarmda braz genişleme oldu o kadar:)

Haha alemsin valla :)

Koy kız göbüşü görelim

azıcık daha çıksında koyarım cnm:)) ya ben çok şey kaçırdımmmmm(( senn ki erkek miydi cnmmm???

evet cnm geldm çok şükür ama çok özledm burayııı allahhh emeklerinizi boşa çıkarmssın cnmmm tez zamnda güzel haberler verin bizlere inşallahhhh

Aşı olcam sıra bekliyorum uff olacak

ne aşısı cnm buu?? acıdı mı çok?

benımde erkek canım Özser Bey geliyor :) Sabah sabah korkuttu ama kalp atısı duyamadık cok korktum
tetanoz asısı canım hamılelıkte gereklı ımıs saglık ocakları 20 haftanda ve 24 haftanda olmak uzere 2 doz vuruyor eger ıstersen dogumdan sonrada 3 doz daha vuruyorlar gobek kordonu kesılırken bı sorun olması dıye

arkadaslar bende pcosluyum yaklasık9 yıldır diane 35 kullandım kullanmayınca adet olmuyorum.bırakalı 5 ay oldu ve simdi tarlusal kullanıyorum.evlenmeyi düsünüyorum ve sözlüm hemen cocuk istiyor.bende sorun yasamak istemiyorum cok korkuyorum cünkü 2.evliliğim. sorun yasamak istemiyorum.kilo sorunum yok.organlarımdada sorun yok sadece adet görmüyorum tüylenme var.ilacı kullanınca adet oluyorum.vücudumu hamilekalmak için hazırlamak istiyorum ne yapmam gerek yardım edin lütfen

kızlarrr felaket karnım agrıyor sankı adet olucamm :S aslında bata 2 gun var daha yaaa simdi forumda okuyorumda benım gıbı yasayıp hamıle olan cokmus accıcıccık umutlandım :) umarım adet olmam dua edın nolurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…