- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.581
ben geldimmmmm bi sınav daha bitti kaldı 3 :26:
kızlar size bi akıl danışcam durumu anlatıyım aban fikir verin napacağım konusunda ama birazcık uzun
eşimin dedesi muğladan geldi ve perşembe günü dönecek tekrar pazar günü gittik biz ziyarete kaynanama orda otururken eşimin dedesi bana annenlere bi gitsek ziyaret etsek nasılsa yazlık evleri buraya yakın burdalarsa camiden sonra gidelim yürüyerek dedi tamam dedim o arada annemi aradım tamam gelin mangal yapalım dedi eşime söyle annem böyle diyo dedim ben söyleyemem öbür tarafı ayırıyomuş gibi olur utanırım dedi neyse eşimle dedesi camiye gittikten sonra kaynanama söyledim anne hadi gelin beraber gidelim mangal yapalım diyo annemler dedim yok gerek yok biz gelmeyiz dedi neyse biz üçümüz gittik babam hemen mangalı yaktı olmaz illaki annenlerde gelsin diye tutturdu eşim aradı annesini olmaz ben börek yaptırcam dedi arkasından annem aradı böreği sonrada yaptırırsınız hadi gelin herşey hazır dedi tamam gelelim dedi neyse anam bi hazırlık mangaldı salataydı közlemeydi tam o sırada kaynanam eşimi aramış biz mutfaktaydık eşim ve babamlar bahçedeydi babannen evde yalnız bakacak kimse yok biz gelmicez demiş halbuki babannesi zaten alt katta yaşıyo ve zaten onun yanına inmiyo ve akşamada eşimin halasının oğlu geldi babanneye bakmaya neyse sonra bunu dedi ya annesi başka neler dedi bilmiyorum eşim aniden dönmüş babama ben yardım ediyim mangalı yapıyım ediyim derken hemen yüzü düşmüş banada zaten annemler ısrar ediyo diye bisürü kızdı artık alelacele yaptı annemler bir iki lokma aldık eve gittik yerkende kardeşlerim ilk önce tavuk yapmışlar ben tavuğu çok severim eşimde tavuktan çok hoşlanmaz ama yer azcıkta olsa annem demiş oğlum önce eti yapsaydınız enişten yemez demiş benimkide yok anne önemli değil yerim ben demiş hemen tavuğu yaptılar babam eşim dedesi ben sofraya oturduk annemlerde o sırada etleri yapıyolardı etler gelene kadar dedim tavuk yemicenmi sen dedim buda beni tersledi tavuk yiyomuyum ben dedi ama surat beş karış zaten etten bir iki aldı hemen döndük ve neymiş ben siz orda yiyin dedim o yüzden börek malzemesini geri kaldırdım demezmi artık hemen hazırladı benimkinin eline börek tepsisini tutturdu annesi fırına gönderdi babam aşırı sinirlenmiş ne biçim insanlar bunlar böyle diye ve eşime ve kaynanama çok kızmış birdaha özellikle hazırlık yapmak mangal yapmak yok ona özelliklede tavuk yap geldiğinde demiş haa bu arada annemlerde bisürü kızan kocam kaynanama dönünce bi neşe bi neşe o gün bide doktor mik mik dediği için hiç bişey demedimde suratta asmadım bişey olmamış gibi davrandım bugünde eşim tatil ve ebn iki gündür kasıklarım diye inliyorum dün yarın dedeme ziyarete gidelim dedi bende hastayım ben bilmiyorum böyle hasta olursam gidemem dedim deminde aradı çok ağrıyo bugün daha kötüyüm dedim halbuki bugün sadece ince bi sızı var ve yarında görümcemin mezuniyeti var orda görüşcekler akşamınada dedesi gitcek napıyım akşam gidiyimmi gitmeyimmi
sımdı ben sana nasıl gectı dıcem sen kotu b.k tan dıcen ama sonra alcan 75 85 lerı demı
valla canım olaylara tek bır olay ıle bakmamak gerek sımdı suda var ne kadar gergınlık yasanmısta olsa onceden bu tarz seylerde haftada 3 4 gıdıorsan sımdı gıtmsen kotu olabılır ama normalde zaten cok sık gıtmıorsan hastayımı surdur hem hafta ıcı ne ezıyet etcen kendıne gıt eve uzat bacacıklarını bıde hasta nazı yap belkı kocan cayı da yaapar oturur ıcersınız
gunaydın canım yarasın :)
canım bu ası su yuzden gereklı hanı bebek kordonunu kesıorlar ya herhangı bır sorun olmasın dıe sonucta anneyıde kesıcek eger sezeryan vs olursa bu yuzden ıstenıor.
Ben agustos ayında olmustum gereklı mı dedı ama rıske atmayalım olsun vurul dedılervuruldum bıde 12/07 de vurulcam ıkı doz ıstersem de gebelık bıttıkten sonra 3 doz daha olup omur boyumu ne korucakmıs
ben zaten en baştan çarşamba gidelim diye düşünüyodum ama dün eşime hastayım diyorum oda durmuş yarın annemlere dedemi görmeye gidelim deyince sinirim bozuldu ben hastayım diyorum oturamıyorum bile diyorum sen ne diyosun dedim hani 10 yılda bi geliyo ya ondan demiştim dedi iyice tepem attı zaten her hafta mecbur gibi annesine gidiyoruz ben o haftada biri iki haftaya uzatıyorum yavaş yavaş ama işte emri vakiden ve anlayışsızlıktan nefret ediyorum ben ve hafta içi onun dersi varsa yorgunsa yatar kalkmaz ama ben erken kalkcakmışım yorgunmuşum hiiç önemli değil söylesem işi bırakıver ozman oluyo
acı oldumu özleemm..:18: bende gittim dün sağlık ocağına kaydımı yaptırdım. banada 20 ağustosta gel dedi. sonrada 20 ekimde gel dedi. istersen doğumdan sonrada gel yapalım kalanları dedi. ama bence gel sonraki hamileliğinde gerek kalmaz dedi. bende timam dedim
cimcime bat ı 12 temmuz yap bebeğim benim kırmızılar 2 gün önce geldi :) neyse hemencecik bitsinde çalışmalara başlasak stressiz enfeksiyonsuz bol çalışmalı bir ay diliyorum :)
sımdı ben sana nasıl gectı dıcem sen kotu b.k tan dıcen ama sonra alcan 75 85 lerı demı
ben zaten en baştan çarşamba gidelim diye düşünüyodum ama dün eşime hastayım diyorum oda durmuş yarın annemlere dedemi görmeye gidelim deyince sinirim bozuldu ben hastayım diyorum oturamıyorum bile diyorum sen ne diyosun dedim hani 10 yılda bi geliyo ya ondan demiştim dedi iyice tepem attı zaten her hafta mecbur gibi annesine gidiyoruz ben o haftada biri iki haftaya uzatıyorum yavaş yavaş ama işte emri vakiden ve anlayışsızlıktan nefret ediyorum ben ve hafta içi onun dersi varsa yorgunsa yatar kalkmaz ama ben erken kalkcakmışım yorgunmuşum hiiç önemli değil söylesem işi bırakıver ozman oluyo
Canim sen bilirsin eger dedesine karsi bir tavrin yoksa bence git 1 saatliginede olsa.. Ama yok zaten arada gorusuyoruz oyle yilda bir iki kez degil dersen hiccc gitme zaten gorumcenin mevzuniyetine gitcekmisin yeter..
Ayyy Allah banada nasip etsin yuzlerini en azindan haftada bir gormeyi, her gun eve girip cikarken gormekten bunaldim hala bahcede otursam 24 saat oturcam bugun hava cok guzel Allahtan kozalak biraz hasta hissediyormus evde oturuyoruz.
Zor bir karar ben olsam hiccc gitmek istemezdim, ama sizin aile ortaminizi bilemem. Senin kozalakta kusura bakma ama cok ayip etmis, daha cok gulumseyip annesinin acigini kapaticagina birde ustune surat yapmis..
Canim simdi okudum gitmemissin sevindim.. Zaten eve yanliz girip cikarken orda kimse yokmus gibi geciyorum onlae selam verirlerse veriyorum. Ama benm adamla zaten ayakkabilari giyelim kapiyi acalim ilk is selam anne nasilsin.yani oyle gulusup geciremiyoz adami ben merhaba demezsem arabada basliyor tartisma niye selam vermiyormusum insanlar veririmis kucuk cocuk gibi bana ogretemezmis herseyi... offf nerden baksan iste gizosun dedigi gibi iki ucu boklu degnek..
Polise gittik cok sukur basvurur kabul ettiler, haftaya carsamba davetiyeyi almaya gidicez ama asil is Ist`e gidince baslicak ins vizesi cikar annecigimin hele bebeklerle ilk noel olucak bu sene simdiden stresi sardi o mutlu aile aksaminda oteki kizin bebegi fln gerilcem Allah bir araya getirmesin bizi onlarla ins..
Kiss hulyaaa ne gicik aileymis
...esin de. surekli onlarla birlik mi oluyor boylee....babanlara ayip olmus...ama neuseki zorlamamis seni bugin gidelim diyee...
burcuu iyi isin hallolmus. cok sevindimm..
gizosss valla bitcek herhdlde bu yil bu okulll....oyle duruyor...
sezgiiii aaa hoc hirmoyosunnnnn
Ay sorma bide islerini bir sessiz sedasiz halediyolarki dugun zamani kaynanamin hiiic kimseye hatta bana bile sezdirmeden vazgeciyim is bozulsun diye neler yapti bikac biseyi yapana kadar ben bile iyi niyetindendir ben yanlis anliyorumdur diye dusunuyodum kendi kendime kizip yipratiyodum niye herseyi yanlis anliyorum diye okadar yani ama sorun sadece bende degilmis ben bosuna uzuluyomusum yinede cok sukur halime
Günaydın hepinize. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?