HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

YANİİİ eşin de ne anneciymiş.. istesek anneci yapamayız oğlanları..

hemde ne anneci bileydim ben bunun böyle olduğunu alırmıydım hiç:)))) valla yaa nasıl annelerine böyle bağlılar anlamıyorum tamam bende anneme çok düşkünüm günde en az 3 kez konuşuruz ama yeri geldiğinde anneme dur demeyi bilirim bu yok bana dur diyo hep kardeşlerime felanda bakıyorum evlenince naısl olur bilmiyorum ama şuan hiçte anneci durmuyolar ve annem acaip ilgilenir bizle eşmin annesi hiiç umrunda değil bekarken kıyafetleri felan ütüsüz olurdu ramazanda kaç kez iftar sahur bişey yemeden oruç tuttuğunu biliyorum umursamaz bi anne yani demekki kaynanalarda olduğu gibi evlatlarda da umursamıycan senden iyisi senden kıymetlisi olmucak

günaydın canım benim bi yerden okuduğum yazıya göre erkekler doğarken doğum kanalında anneleriyle aralarında farklı bir bağ oluşurmuş ve anlamsız bi bağlılığa sebep olurmuş.o yüzden bu kadar bağlılar annelerine

farkında olmadan bi gün var bi gün yok yapmışız devam etmeme gerek yok artık dimi yoksa yine bisürü yalakalık yapmam lazım bugün

bat ne zamandı canım senın sımdı

hay Allah bızımkılerın bagları nedense halatla baglı hıcc ufacık ıncelme yok :) en baglılarını secmısız :)

Ayy kız o göbek mi dümdüz neredeyse :) bi anda çıkmazsa benim 5 aylık halimle doğuma gidersin :)

Sonradan cikar o ..caganda arkadan hamile ildugum belli degildi ama onden sivri bi gobek vardi....

farkında olmadan bi gün var bi gün yok yapmışız devam etmeme gerek yok artık dimi yoksa yine bisürü yalakalık yapmam lazım bugün

Sen genede yap.... bak gec dollenme olabilir...gerci ates tablon gosteriyo da catlamayi...sen yinede nebilimm arafa surdurrr...

ekinnn naber kiss arada girsene boyle ..

bat ne zamandı canım senın sımdı

hay Allah bızımkılerın bagları nedense halatla baglı hıcc ufacık ıncelme yok :) en baglılarını secmısız :)

aynısını düşünüyodum bizimkilerin o bağ azcık fazla kaçmış :)))

battan haberim yok canım son 3 adet döngüm 34-29ve 31 gün olduğu için ve vaktinden önce heveslere kapıldığım için cimcime 29 olmasına kara verdi:))

amaaan yinemi yaaa ayy kozalakta kendini bişey sanıyo ve herşey içimde kalıyo doğru düzgün kızamıyorum bile puffff

ayy ıı madem arada cek cek koy gorelım olmayan bebıs gobus karısımını :)

bencede yap canım bende agrılarıma gore 2 sınde yumurtladım sanıordum ama doktora gıttıgımızde 23 subattı deger 91 dı doktor gec yumurtlama dedı 10 unda falan yumurtlamıs olman lazım demıstı bellı de olmuyor sen hergun olmasada yap arada

immm canım sen ne yapıyorsun.şimdilik hersey cok güzel gidiyor.umarım 9ay böyle gecer.bundan sonra giricem inşallah.senin nasıl gidiyor.

DOĞUM İZNİNDE ARTIŞ

Şu an 16 hafta olan ücretli doğum iznine bir hafta ilave edilecek ve takip eden üç ayda da yarızamanlı çalışma hakkı tanınacak. İşveren bu sürede yarım ücret öderken diğer yarısını devlet karşılayacak. Bu üç ayın altı ay veya bir yıl olması da seçenekler arasında.

bende bu yazıyı okuyordum şimdi 1hafta ne işe yarıyacak okadar 24 hafta 24 hafta dediler.al sana 1 haftacık dalga geçer gibi böyle şeymi olur?yarı zamanlı çalışmaymış o nasıl olucaksa sanki her uru buna uyacak??

günaydın kıslar bugün 45 gün.
sanki adet olcakmışım gibi bugün kasıklarım ağrıyor.
batmalar devam ediyor.
ilaveten 2-3 gecedir ayaklarımda kasılmalar oluyor uykumdan uyanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…