- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.601
YANİİİ eşin de ne anneciymiş.. istesek anneci yapamayız oğlanları..
442474 Ovulation charts on FertilityFriend.com
esra ben ateşimi ölçüyorum ya mik miklere bakarmısın uygun olmuşmuki günleri
Eki Görüntüle 733977 Eki Görüntüle 733976 Eki Görüntüle 733975
kızlar 13, haftada göbeğim.. ilk size atıyorummmm
ilk iki mik mik güzel ikinci mikmikten 2 gün sonra olmadı mı.. o zman da olaydı iyiydi..
zaten o gün bugunmüş herhalde bi daha baktım da.
hemde ne anneci bileydim ben bunun böyle olduğunu alırmıydım hiç:)))) valla yaa nasıl annelerine böyle bağlılar anlamıyorum tamam bende anneme çok düşkünüm günde en az 3 kez konuşuruz ama yeri geldiğinde anneme dur demeyi bilirim bu yok bana dur diyo hep kardeşlerime felanda bakıyorum evlenince naısl olur bilmiyorum ama şuan hiçte anneci durmuyolar ve annem acaip ilgilenir bizle eşmin annesi hiiç umrunda değil bekarken kıyafetleri felan ütüsüz olurdu ramazanda kaç kez iftar sahur bişey yemeden oruç tuttuğunu biliyorum umursamaz bi anne yani demekki kaynanalarda olduğu gibi evlatlarda da umursamıycan senden iyisi senden kıymetlisi olmucak
farkında olmadan bi gün var bi gün yok yapmışız devam etmeme gerek yok artık dimi yoksa yine bisürü yalakalık yapmam lazım bugün
günaydın canım benim bi yerden okuduğum yazıya göre erkekler doğarken doğum kanalında anneleriyle aralarında farklı bir bağ oluşurmuş ve anlamsız bi bağlılığa sebep olurmuş.o yüzden bu kadar bağlılar annelerine
Ayy kız o göbek mi dümdüz neredeyse :) bi anda çıkmazsa benim 5 aylık halimle doğuma gidersin :)
farkında olmadan bi gün var bi gün yok yapmışız devam etmeme gerek yok artık dimi yoksa yine bisürü yalakalık yapmam lazım bugün
bat ne zamandı canım senın sımdı
hay Allah bızımkılerın bagları nedense halatla baglı hıcc ufacık ıncelme yok :) en baglılarını secmısız :)
Sonradan cikar o ..caganda arkadan hamile ildugum belli degildi ama onden sivri bi gobek vardi....
Sen genede yap.... bak gec dollenme olabilir...gerci ates tablon gosteriyo da catlamayi...sen yinede nebilimm arafa surdurrr...
ekinnn naber kiss arada girsene boyle ..
Sonradan cikar o ..caganda arkadan hamile ildugum belli degildi ama onden sivri bi gobek vardi....
Sen genede yap.... bak gec dollenme olabilir...gerci ates tablon gosteriyo da catlamayi...sen yinede nebilimm arafa surdurrr...
aynısını düşünüyodum bizimkilerin o bağ azcık fazla kaçmış :)))
battan haberim yok canım son 3 adet döngüm 34-29ve 31 gün olduğu için ve vaktinden önce heveslere kapıldığım için cimcime 29 olmasına kara verdi:))
gunaydın canım nasılsınn...
DOĞUM İZNİNDE ARTIŞ
Şu an 16 hafta olan ücretli doğum iznine bir hafta ilave edilecek ve takip eden üç ayda da yarızamanlı çalışma hakkı tanınacak. İşveren bu sürede yarım ücret öderken diğer yarısını devlet karşılayacak. Bu üç ayın altı ay veya bir yıl olması da seçenekler arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?