HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

eskiler ceket atsa hamile mantığı...

yaa zaman geçtikçe erkeklerdeki spermler azalıp kadınlardaki doğurganlık tükeniyormuş... 20 yıl öncesi ile şuanki çok çok farklıymış...

eskiden kadınlar köylerde kalırken erkekler şehirlerde çalışırmış.Ama o nesile bakarsanız 6-7 çocuktan aşağısı yok arada ölü doğanlar,düşükleri saymıyorum.Buna nokta atışı denir sanırım:)

Neresinden kıızzzz bi Angarada yaşayanlar kulubü oluşturalımm

yenimahalledeyim canımm işyerim kızılayda
bişe diyecemmm sizee bu pko yumoşun çatlamaması değilmi şekerlerim....

adet oluyorsanızz eğer nasıl oluyor bu anlamadım.. kız tazeeee benimde 35 günde 1 dir ama zamanlıdır hiç atlamaz genelde...

evet canım bizim yumoşlar çatlamıyo çatlamıyo orda bi aile oluyolar kalabalık duruyolar ssonra problem oluyo:)) sen hiç doktora gittinmi bu durumla ılgılı

canım benim yatıp dinlenmeyi kim kaybetmiş bwn bulayım çok şükür allaha yine de tabiki ama iş güç var yatıp dinlenmek nerdeeeee, doğru soyluyosun doğacagı varsa yiyip içecegı varsa gelir zaten , sana da allah bir tane daha melek verir inşallah yıne o duyguyu yaşarsın.hatta 2-3 4 olur bol bol kalabalık aile oluruz burda, bende pazar günü yapayım çıkacagı varsa çıkar çıkmazsa önümüzdeki maçlara bakarız napalım allah can sağlıgı versin..

canım pkolu olanlar bazen adet görmeyebiliyoda bazen erken de gorebılıyolar normalden kişiden kişiye farkediyo bendeki tek belirtisi mesela düzensiz adet düensiz demeyelimde daha onceden 28 gunde bir oluyodum ilaca başladım dogum kontorle o zamanda 28 gunde bir ılacı bıraktıktan sonra 36 gunde bire çıktı son 2 aydır 31 gune ındı kişiden kişiye değişiyo işte bide sivilcelenme oldu bende , sen nasıl korunuyodun ilaçlamı yoksa eşinmi korunuyodu? rahatsızlıgının ne olduguna bağlı gebeliğe engelmi değilmi ama pko gebeliğe engel bi durum değil sadece süreyi uzatıyorr

Kizlar drdan ciktim ama cok kotu hissediyorum yaa(keseyi goremedi erken geldigin icin olabilir dedi rahim duvarinda kalinlasma var gebelige hazirlik dedi kan verdim aksam ustu cikicak sonuclar kendimi herseyi ben uyduruyomusum bebek yokmus stresten reglimi geciktirmisim ve heran hastalanicakmisim gibi hissediyorum(gercekten erkenmi acaba keseyi gormesi icin??

tazeemmm kız niye gideyimki benim düzenlidirr mutaka olur gün sekmez... periyodu bu yani... ama gittim doktora hiç bir sorunun yok dedi.. yumoşumu bile gösterdi....

Aynen canım yaa şimdilerde yarısında sorun var işte yemekten içmekten oluyor hep.
Yiyoruz hormonları kalıyoruz radyasyonlarda sonra da hastalık hastalık...

aynen öyleeeee işten strestennn herşeyden etkileniyor insan vucudu...

vallahi öyleymiş işte.. birde işte kıyamet yaklaştıkça doğurganlık azalacak diye söylenirya hep gerçekten doğruu...

hemen telaşa kapılma canım dur bakalım kan sonucun bir çıksın helee... üzülme bizleride bebişinide üzme...

tazebahar yukardaki mesajım senin mesajına cevaptı ama sanırım gözükmedi.:)

canım daha yenı dustu sayfaya cevaın bende biraznce yanıtladım tatlım çok saol cevabın ve duaların içinnn
bnmbellı olmuoor 3 ay olmadıgımı biliyoruuummm Dıorum ya ılk defa gecen ay gunu gunune geldiii

demekki bişeyler düzeliyo şekerim öyle düşün, çok enteresan ben pkoluyum ama her ay belirli bi duzende adet oldum ansı pkoluyum anlamadım, 46 kiloyum kiloluda değilim çoğu kişi kılo verince hamile kalablııyo ben ansı bu zayıflıga pkolu oluyorum bilemedim illa kıloyla alakalı degıl bılıyorum ama bi tek sivilcelenme var bende belirti olarak o da çok yogun değil

canım herhangi bir problemin yoksa herşey sağlıklıysa bir gün arayla yapsanda olur hiç yapmasanda olur inciri kuru da yıyebılırsın ıncır bizler için çok faydalı

peki canım o zaman herşey yolundaysa süper o zaman heycanla bekleyelim

kaç haftalıkki küçükse göremez,alttan mı muayene etti.Telaşa kapılma ,rahat ol.

Benim eşim kendi korun ilaç filan içmedim ilaç taraftarı biri değilim sevmiyorum hap filan eşimin kuzeninin eşide pkoluydu iğneyle kaldı kendiliğinden kalamadı dr. desteği oldu yani ben de düzensizim ya tırstım bian :18:

gebeliğim sonlandırıldı kızlar

dün akşam başka bir doktora gittim o doktorda vajinal ve batından muayene yaptı ama kese tüplerimde göründü. doktorum isterseniz sakin kafayla düşünün isterseniz başka doktora gidin ama ne olursa olsun bu gebeliği en geç yarın sonlandırmanız lazım tüp aşırı şişmiş damarını baskılıyor biraz daha geç kalınırsa iç kanama olabilir hayati tehlike söz konusu dedi.

hamile olduğumu öğrenmemle onu kaybetmem bir oldu.

dün akşamki operasyonda 4 tüp kan boşaltıldı içimden 2 tüpü patolojiye gönderildi sonra tekrar kan aldı doktor bhcg değerlerime bakılacaktı.

yarın 12 de sonuçları öğrenebiliriz ve duruma göre tedaviye yön vermemiz lazım eğer yükselme olursa ameliyat söz konusu olabilir dedi.

ve bilin bakalım ne oldu...

p.tesi 1600 olan değerim salı 2900 olmuş.

sabah doktorum aradı değerlerin yükselme gösteriyor hemen vereceğim iğneyi yaptırman lazım iğneyi en kısa zamanda yaptırıp istirahat et çarşamba günü de tekrar gel kan sayımı yapacağız dedi.

sabah salya sümük eczaneye gidip iğneyi aldım vurdurdum ve şuan yatıyorum.

bana dua eden ilk günden beri yanımda olan herkese desteği için teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun tüm derdimi sevincimi sizinle paylaşıyorum hepinizi çok seviyorum...

her işte bir hayır vardır bunda da vardır bir hayır rabbim bunu uygun görmüş bana.

anneliğe daha hazır değilmişim demekki.​

cnım wala bnm kuznde hmile o kanda çıktı ama keseyi göremediler ufak die 1 hfta sonra çğrdılar keseyi öle grdüler snra kal atışı içinde 1 hfta snra çğrılar anca öle yani şmdi maaşallh ii gidiyo.

hni erkndir ondan görememiştir merklanma cnm bnmm

çokkk gçmiş olsun cnımmm.rabbim şifa wersinn olsun herşyde bir hayır wardır.......

canım benim ya çok geçmiş olsun üzüldüm...

hayırlısı demek lazım bundada bir hayır vardır diyorum sana.. inşallah kısa sürede toparlarsın vee yeni bir bebişimiz olur sağlıklı...

seni seviyorum kuzucum

yazdıklarımı gözlerim dolarak okudum.allahım sana sabır ve sıhhat versin inşallah.Bende hamileliğimi öğrendim ertesi gün kanamam başladı ve günlerce hastanede yattım ve inanılmaz sancılar çektim.Allah sana tekrar hamilelik yaşatsın ve 9 ay boyunca sorun yaşama inşallah.Üzülüyorsundur biz ne desek boş.Tekrar geçmiş olsun.

cnm ya görünce yazınu şok oldum herşeyin hayırlsı herşey bizim için biliyosun yazdığı dr. terimlerinden bir çoğunu anlamasamda sanıyorum dr. kontrolünde gebeliğin sonlandırılmış rabbim yakın zaman da yüzünü güldürsün inş.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…